Real Madrid wil tweetal betrekken bij Pogba-deal
Zondag, 8 december 2019 om 17:30

Marcelo Gallardo sluit niet uit dat hij op korte termijn de overstap naar Europa maakt. Everton heeft de huidige trainer van River Plate in het vizier als de opvolger van de ontslagen Marco Silva. (Daily Mirror)

Eddie Nketiah komt bij Leeds United weinig aan spelen toe en wordt begeerd door onder meer Bristol City en enkele Premier League-clubs. Arsenal is echter niet van plan om voortijdig een einde te maken aan de huurperiode. (The Sun)

Real Madrid is bereid om James Rodríguez en Gareth Bale naar Manchester United te laten gaan. Het moet de felbegeerde komst van Paul Pogba naar de Spaanse hoofdstad mogelijk kunnen maken. (El Desmarque)

Manuel Pellegrini heeft nog twee wedstrijden om zijn baan bij West Ham United te redden. The Hammers nemen het op tegen achtereenvolgens Arsenal en Southampton. (The Sun)

Door zijn goede prestaties bij AS Roma is Chris Smalling weer in beeld geraakt in de Premier League. Arsenal heeft de beste papieren om hem weg te halen bij Manchester United, al zijn Everton, Leicester City, Internazionale en Juventus ook geïnteresseerd. (Daily Mirror)

Arturo Vidal staat voor een vertrek bij Barcelona. Manchester United zou de Chileense middenvelder voor een bedrag van vijftien miljoen euro willen overnemen van de Catalanen. (Daily Mirror)

Meer nieuws
   
14:11
14:11
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
3
   
14:10
14:10
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
   
14:00
14:00
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
3
   
14:00
14:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
   
13:45
13:45
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (19)

 
stankraag
 
3
8 december 2019 om 17:51
Met 50+ zou ik dit doen united
 
Wagwan
 
5
8 december 2019 om 17:55
United moet Smalling in Januari al terughalen en hem een duo laten vormen met Maguire. Alles is beter dan Lindelof.
 
ZlatanUnited
 
5
8 december 2019 om 18:51
Denk dat het voor Smalling wle eens heel goed kan uitpakken dat hij even een jaartje naar Italië is gegaan. Daar de kneepjes van het vak leren. Zal hem alleen maar beter maken. Zodat hij mogelijk wel meer minuten kan gaan maken.
 
MartijnToren
 
0
10 december 2019 om 10:33
Smalling is alleen verhuurd aan AS Roma hij komt terug aankomende zomer nadat de huur afgelopen is als ie gekocht wordt dan is het goed kut (AS roma dan wel 20 miljoen lichter als ze heb Smalling willen kopen)
 
theo uphus
 
13
8 december 2019 om 17:57
Die berichten over "spelersruil" daar moet ik meestal nogal om lachen. Nu lees ik weer dat El Desmarque beweert dat Real Madrid Bale en Rodriguez in wil zetten om Pogba los te weken bij Manchester. Dan heb ik 2 vragen, n.l.1.waarom staat er niet bij wie dat namens Real Madrid heeft gezegd ?2. Waarom gaat die krant dan niet bij die spelers vragen of die daar wel zin in hebben ? Dan kom je tenminste met een nieuwtje. Maar daar lees ik dan weer niks over. Dus: duimzuigerij a la Driessen zeker ?
 
B-RealMadrid
 
19
8 december 2019 om 18:01
United is gek als ze dat niet zouden accepteren. Geef een speler als Bale alle vertrouwen, op een plek waar hij het naar zijn zin heeft, en hij zal stralen. In vorm blijft hij een van de beste spelers ter wereld. Mensen vergeten snel hoe goed Bale was. En een James op het middenveld bij United betekend verhoging van productiviteit. Die man strooit met assists. Aanval van Martial - Rashford - Bale, en daarachter op nr 10 James.. overigens is Pogba ontevreden en heeft hij zijn zinnen al gezet op een vertrek. Win-win situatie voor United en Real
 
justabomb
 
1
8 december 2019 om 18:06
Das juist geen win win voor man united Bale is twijfelachtig of ie nog een goed niveau heeft en james is ook twijfel anders speelde die wel meer
 
B-RealMadrid
 
5
8 december 2019 om 18:10
James zou in elk team een basisplaats krijgen, alleen heeft Zidane het niet zo op hem. Hij past gewoon niet binnen zijn tactiek. En Bale is los van zijn blessures gewoon een garantie op doelpunten
 
sportweek86
 
3
8 december 2019 om 19:05
Waarom heeft Bayern München hem dan niet overgenomen? Dit moet United nooit doen, met 2 twijfelgevallen. Gewoon de volle mep laten betalen als ze verstandig zijn.
 
JoshuaK_
 
1
8 december 2019 om 19:36
Bayern München heeft James niet overgenomen omdat hij daar zelf om heeft gevraagd, het is zelfs officieel bekend gemaakt door Bayern.
 
sportweek86
 
1
8 december 2019 om 21:47
Omdat hij in de basis wil spelen, en die garantie niet had bij BayernMünchen.
 
Davevan Lieshout
 
1
8 december 2019 om 18:54
Hmm... En de bijpassende salarissen dan? Bale staat voor 24m per jaar op de loonlijst bij Real
 
Bati-United
 
0
8 december 2019 om 18:32
Wandelgangen dus tja ..... aan de andere kant weet ik niet wat voor toekomst Pogba nog bij United heeft. Prima speler, maar laat het ook vaak afweten. Een middenvelder zoals James en een aanvaller zoals Bale zijn dan misschien niet eens zo gek. Nog een geldbedragje erbij en ik zou zeggen "deal" ;-)
 
Marshmallow
 
1
8 december 2019 om 21:54
Bale en Rodriguez zijn totaal niet meer gemotiveerd. Logisch dus! Pogba naast Kroos zou wel een verademing zijn. Een passer en een loper. Real moet op zoek naar een topspits : Benz vergane glorie, Jovic komt tekort.
 
Eydie Cee
 
4
8 december 2019 om 22:03
Een vergane glorie, met dit seizoen 15 goals in 19 wedstrijden.... En je kan niet weten of Jovic te kort komt, aangezien hij geen speelminuten krijgt
 
theo uphus
 
0
8 december 2019 om 22:17
Benzema schopt er al voor de winterpauze 20 in, dus lijkt mij geen vergane glorie. De verhouding Bale - publiek Madrid gaat niet meer goed komen, maar Bale presteert als hij speelt nog gewoon naar behoren.de kwaliteiten van James Rodriguez zijn nog steeds bruikbaar voor topteams, maar Zidane wil dat kennelijk niet dan wel te weinig. Maar mij lijkt vooral niet dat Real Madrid bepaalt welke kwaliteiten ze bij United willen inkopen en daarmee dus ook niet welke spelers.
 
FikretÇelik
 
0
8 december 2019 om 22:22
James erbij betrekken en een geldbedrag er bovenop om vervolgens het middenveld verder te versterken.shortlist met gewenste versterkingen: Bruno Fernandes, Havertz, Maddison, Rice, Thomas Partey, Niguez, Pjanic, Neves, Ndidi.