Rooney laat Everton na één seizoen weer achter zich
Woensdag, 9 mei 2018 om 09:00

Wolverhampton Wanderers aast op André Silva. De Engelse club, die is gepromoveerd naar de Premier League, wil diep in de buidel tasten om de aanvaller van AC Milan over te nemen. (Sky Italia)

Naast Kalidou Koulibaly lijkt Elseid Hysaj eveneens op weg naar de uitgang bij Napoli. Diens zaakwaarnemer stelt dat de toekomstplannen van zijn cliënt afhangen van trainer Maurizio Sarri, die lijkt te vertrekken. (Radio Kiss Kiss Napoli)

Wayne Rooney is op weg naar de Major League Soccer. De routinier van Everton onderhandelt momenteel met DC United over een toekomstig dienstverband. (Washington Post)

Internazionale heeft een bod neergelegd bij Olympique Lyon. De Italiaanse club wil graag middenvelder Lucas Tousart strikken. (Canal+)

Bournemouth heeft het gemunt op Diogo Queirós. De Engelse club heeft FC Porto elf miljoen euro geboden in een poging om de jonge centrale verdediger binnen te hengelen. (The Guardian)

Juventus heeft nog geen officieel bod gedaan op Álvaro Morata. De Italiaanse topclub is echter wel zeer geïnteresseerd in de spits van Chelsea. (Goal)

Meer nieuws
   
10:00
10:00
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
   
09:57
09:57
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
0
   
09:24
09:24
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
16
   
09:16
09:16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
   
08:46
08:46
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
YoungBull
 
0
9 mei 2018 om 10:51
Hopelijk verkoopt Chelsea Morata, dan is het zaak om een bewegelijke spits te halen of het te proberen met Bats!
 
jibriilCFC
 
0
9 mei 2018 om 14:12
Als alvaro weg gaat, moeten we hem ruilen voor dybala of icardi, waarschijnlijk zijn ze niet haalbaar. Ik gun morata nog een kans bij Chelsea. Denk ook niet dat hij bezig is met wen vertrek