Snel duidelijkheid over toekomst van 'Robbery'
Zaterdag, 7 april 2018 om 21:00

Galatasaray heeft interesse in Amr Warda. De Egyptische linksbuiten wordt door PAOK Saloniki verhuurd aan Atromitos en staat dit seizoen op elf doelpunten. (KingFut)

Arek Milik staat op het punt om zijn contract bij Napoli te verlengen. De aanvaller is de back-up van Dries Mertens en komt tot medio 2023 vast te liggen in het Stadio San Paolo. (Mediaset)

Arjen Robben en Franck Ribéry blijven bij Bayern München. Karl-Heinz Rummenigge stelt dat de aanvallers binnenkort waarschijnlijk nieuwe contracten zullen tekenen. (BILD)

Roberto Mancini dreigt na de nederlaag tegen FK Krasnodar ontslagen te worden bij Zenit Sint-Petersburg. De trainer beklaagt zich er zelf over dat hij te weinig wordt gekend in het transferbeleid. (Championat)

Roman Pavlyuchenko ontkent dat hij al gestopt is als voetballer. De Russische spits ontvangt nog altijd aanbiedingen, maar zegt dat de juiste daar niet tussen heeft gezeten. (Match TV)

Schalke 04 zit achter Wylan Cyprien aan. De middenvelder van OGC Nice is in beeld om de naar Bayern München vertrekkende Leon Goretzka op te volgen. (BILD)

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
Buitenspelgoal
 
0
8 april 2018 om 00:36
Denk dat Robben zich er wel op in zal moeten stellen dat constant basisspeler zijn er niet meer in zit, dat is nu ook al het geval. Volle wedstrijden spelen evenmin met zijn lichaam, maar zijn kwaliteiten blijven nog altijd uniek en bruikbaar. Ik gun het deze held zeker, hoop ook dat ze dit seizoen de CL pakken (als Liverpool het niet doet).