Tegenstander van Ajax wil toeslaan in Amsterdam
Donderdag, 27 april 2017 om 21:00

Diego Laxalt staat open voor een transfer naar Chelsea. De middenvelder van Genoa zou hoog op het verlanglijstje van de Engelse topclub staan. (Secolo XIX)

Huub Stevens staat ervoor open om als adviseur aan de slag te gaan bij Roda JC Kerkrade. De trainer in ruste wil echter wel gevráágd worden. (Eindhovens Dagblad)

Bertrand Traoré vervolgt zijn carrière mogelijk in Frankrijk. Olympique Lyon is bijzonder gecharmeerd van de aanvaller, die dit seizoen door Ajax wordt gehuurd van Chelsea. (France Football)

Arsenal heeft momenteel bezoek van een afvaardiging van Barcelona. De vertegenwoordigers van de Catalanen zijn in Londen om de transfer van Héctor Bellerín af te ronden. (Diario Gol)

José Mourinho heeft een eerste gesprek met Raphaël Varane achter de rug. De Portugees wil dat de verdediger volgend seizoen op Old Trafford speelt. (Don Balón)

Manchester City denkt dat het onmogelijk is om Dele Alli, Kyle Walker en Danny Rose aankomende zomer over te nemen van Tottenham Hotspur. Josep Guardiola is bijzonder gecharmeerd van het trio. (Daily Mail)

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
4
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
NeutralFussbal
 
14
27 april 2017 om 21:14
Zou, en dat meen ik oprecht, als spits een interessante opvolger kunnen worden van Lacazette. Ook die geeft in genoeg wedstrijden niet thuis en er is tevens een reden dat topclubs het nog niet met hem aandurven. Absoluut een goede speler hoor, maar als spits zie ik ook heel veel in Traore in potentie. Velen zullen me waarschijnlijk voor gek uitmaken vanwege zijn gebrekkige scorende vermogen, haha. Maar z'n looplijnen, techniek, aannames, etc. gecombineerd met snelheid en kracht maakt hem in potentie zeer gevaarlijk en vrij compleet. Alleen dat afwerken moet dan wel beter, maar het is niet zo dat wat hij nu laat zien altijd zo is geweest qua afwerken.
 
cuco10
 
4
27 april 2017 om 21:20
Lijkt me juist wel. Rendeert toch in de spits beter als rechtsbuiten en scoort toch ook niet weinig? Of heb ik dat mis?
 
De Toekomst
 
14
27 april 2017 om 21:32
Als je zijn kansen ziet, is zijn rendement echt veel te laag.
 
Finalvoetbal
 
1
28 april 2017 om 00:00
Cuco10, in het begin van het seizoen stond die +/- 5 wedstrijden in de spits en 0 goals. Pas vs Nec en AZ begon die te scoren in spits.
 
De Toekomst
 
7
27 april 2017 om 21:22
Haha dit neem je niet toch? Zelfs als ik zijn scorend vermogen niet meeneem, is hij geen topspeler. Hij heeft totaal geen inzicht, is niet balvast en zijn techniek is soms juist ook dramatisch.. Voor de rest is hij in fysiek opzicht ook niet goed genoeg voor de top nog.
 
NeutralFussbal
 
10
27 april 2017 om 22:36
Van een spits wordt een totaal andere techniek verwacht dan van een buitenspeler. Soms draait ie met 1 aanname tussen 2 man door in de spits. Scharen en dergelijke hoef je inderdaad niet van hem te verwachten op volle snelheid, etc. Ik zeg niet dat hij dan nu al een topspeler is maar in potentie zie ik toch veel in hem. En dan bedoel ik dat hij als het goed is alleen maar beter wordt en daarbij z'n prestaties, in de spits dus, bij Vitesse, Ajax en Chelsea (jeugd). Die knul kan echt wel wat, jij doet net alsof iedereen bij zowel Chelsea en Vitesse alsmede Ajax blind is.
 
sebasjuh
 
1
27 april 2017 om 22:34
Ik hoop nog altijd dat Ajax Traore kan overnemen van Chelsea als spits/2de spits. Als rechtsbuiten is hij inderdaad niets maar ik vindt hem in de spits prima spelen en het elftal draait dan goed (zie laatste wedstrijden). En hij zal langzaam aan meer vertrouwen krijgen en dan gaat zijn scorend vermogen ook wel omhoog. Ajax zal het wel niet doen maar als je volgend jaar wilt oogsten zou je hem moeten aanschaffen of weer huren.
 
KarimBourzami
 
2
27 april 2017 om 23:41
Die aanname tegen NEC was fantastisch. Ik denk dat Lacazette na dit seizoen vertrekt. Ik denk dat Traore het daar goed kan gaan doen.
 
NeutralFussbal
 
1
28 april 2017 om 10:43
Niet alleen tegen Nec. Tegen Feyenoord, de volgens velen sterkste defensie in Nederland, draaide hij met éã©n beweging tussen Botteghin en VD Heijden door. Die wedstrijd was al vrij goed, op uiteraard z'n afwerking na. Haha. Scheelt dat afwerking niet zo belangrijk is voor een spits. Ik heb eigenlijk geen idee waar mijn vertrouwen in Traore vandaan komt als ik dit zo type, maar die gozer heeft iets. In de spits.
 
Socrates1982
 
1
27 april 2017 om 22:38
Heb liever dat hij nog bij Ajax blijft. Heeft inzicht is enorm balvast, zou in een 2 spitsen systeem nog beter renderen. Mag wel wat rustiger voor de goal worden.
 
DmCallin
 
2
28 april 2017 om 00:09
Dit gerucht mag linea recta de prullenbak in!! Dit komt alleen de wereld in omdat ze tegen Ajax spelen in de halve finale. Over twee weken hoor je hier niks meer over.
 
FilipMich
 
0
28 april 2017 om 00:13
De Bellerin geruchten zwellen weer aan nu Arsenal net als Barca een aantal keer met een driemansdefensie speelde (geruchten a la Alba alleen heeft Bellerin al een nieuw contract en Alba niet)
 
SuperVeloce
 
0
28 april 2017 om 11:21
Varane gaat echt niet naar Manu haha.. Voor Pepe is dit waarschijnlijk laatste seizoen en dan is Varane nr1 voor de plek CV.