Tottenham vreest niet voor vertrek naar Real Madrid
Zondag, 11 februari 2018 om 15:00

André Schürrle komt mogelijk toch in de Premier League terecht. De aanvaller van Borussia Dortmund, die een transfer naar Swansea City op het laatste moment zag afketsen, wordt in de gaten gehouden door Crystal Palace. (The Sun)

Swansea City dreigt George Byers kwijt te raken. Het talent lijkt onderweg naar de Major League Soccer, waar hij bij DC United kan tekenen. (The Sun)

Tottenham Hotspur is ervan overtuigd dat Mauricio Pochettino bij de club blijft. De Argentijn staat in de belangstelling van Real Madrid, maar the Spurs vrezen niet voor een zomers vertrek. (The Sun)

Marcus Rashford heeft in het afgelopen jaar aardig wat overgehouden aan zijn sponsorcontracten. De aanvaller verdiende 2,5 miljoen euro bovenop zijn salaris bij Manchester United. (The Sun)

Joachim Löw spreekt tegen dat hij na dit seizoen Jupp Heynckes op gaat volgen bij Bayern München. De bondscoach van Duitsland verwacht zijn tot 2020 doorlopende contract uit te dienen. (Sky Deutschland)

Dan Gosling staat in de belangstelling van Wolverhampton Wanderers. De nummer één van de Championship hoopt aankomende zomer zaken te kunnen doen met Brighton & Hove Albion. (The Sun)

Meer nieuws
   
09:14
09:14
Davy Klaassen onthult waar hij komend seizoen hoopt te voetballen
9
   
09:00
09:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
08:56
08:56
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
7
   
08:03
08:03
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
20
   
08:00
08:00
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
status_qo1
 
3
11 februari 2018 om 16:04
Poch werkt al 4 jaar aan dit project en het nieuwe stadion is dit jaar af . Ik denk niet dat hij vertrekt en iemand anders met de eer laat lopen voor een team die hij heeft gecreeerd. Ik raad spurs fans trouwens echt aan om pochetino zen boek te lezen . Je leest de passie na elke bladzijde . En je leest ook hoe hij en zijn familie tottenham zien als een deel van hun leven . Zijn oudste zoon werkt voor tottenham als analist , en zen jongste maurizio speelt al 3 jaar in de jeugd ondertussen . Ik heb er vertrouwen in dat hij nog blijft en dat we een major trophy kunnen pakken onder poch . COYS