United en Liverpool willen in januari toeslaan bij Arsenal
Woensdag, 10 oktober 2018 om 15:00

Thierry Henry is niet langer in beeld voor het trainerschap bij Aston Villa. De Fransman lijkt onderweg naar AS Monaco, dat op het punt staat om afscheid te nemen van Leonardo Jardim. (Sky Sports)

Rui Faria, de voormalige rechterhand van José Mourinho, geldt nu als de voornaamste kandidaat om bij Aston Villa aan de slag te gaan. Hij wil de onlangs gestopte John Terry meenemen als assistent. (Diverse Engelse media)

Manchester United en Liverpool hopen te kunnen profiteren van het aflopende contract van Aaron Ramsey. Zij willen de middenvelder van Arsenal in januari voor ruim 28 miljoen euro inlijven. (London Evening Standard)

Iago Falque werd afgelopen zomer nog in verband gebracht met een transfer naar Sevilla, maar bleef bij Torino. De aanvaller gaat nu zijn contract verlengen en zal 1,8 miljoen euro per jaar gaan verdienen. (Sky Italia)

Real Madrid betaalde eerder dit jaar 45 miljoen euro voor Rodrygo Goes, die zich pas volgend seizoen aan zal sluiten bij de Spaanse grootmacht. De Koninklijke wil hem nu in januari echter al overnemen van Santos. (El Español)

Manchester United heeft contact opgenomen met de bij Juventus vertrekkende directeur Giuseppe Marotta. The Red Devils wilden weten welke plannen de Italiaan heeft voor zijn toekomst. (The Independent)

Meer nieuws
   
08:11
08:11
Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
1
   
07:41
07:41
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
11
   
07:30
07:30
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
   
07:08
07:08
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
8
   
23:38
23:38
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (6)

 
ChrisAJax92
 
3
10 oktober 2018 om 15:09
Top clubs betalen tegenwoordig dus ook al 30 miljoen voor een bankspeler met een halfjarig contract. Is bij zowel United als Liverpool opvulling voor de selectie, geef dan de jeugd eens de kans!
 
BlackMambaTR
 
2
10 oktober 2018 om 15:32
Strik eromheen en be done with it. Van dat geld een cv halen die wel kan voetballen en knallen in 2de helft.
 
Jeroen-AMF
 
2
10 oktober 2018 om 15:40
Is hij interessant omdat hij een als homegrown wordt gezien? Dan kan ik me voorstellen dat het voor de sterke elftallen een interessante speler is.
 
TILBURG013
 
1
10 oktober 2018 om 16:55
Diegene die de contracten doet bij Arsenal moet er echt uit. Iedereen zegt wel dat Ramsey niet zo goed maar het is niet voor niets dat bijna elke topploeg in de PL hem wil hebben. Gaan we weer een concurrent zitten versterken. Ramsey is gewoon een goede speler. Zou het minder erg vinden als die naar het buitenland vertrekt maar dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren..
 
DavidDein
 
1
10 oktober 2018 om 17:07
Ramsey is een goede speler en heeft hele mooie dingen laten zien bij Arsenal, maar hij is eenvoudig te vervangen. Ik zou ook geen hoog salaris verspillen aan zo'n wisselvallige speler, Ozil idem dito. Beide spelers zijn ook met grote regelmatig afwezig op wedstrijddagen, je kunt er totaal niet op bouwen. Wat mij betreft gaan ze samen naar Manchester United, dan kan Arsenal de verdediging versterken.
 
KEIZER!
 
1
10 oktober 2018 om 21:34
Net zoals The Ox.. was ook maar selectie opvulling volgens velen. Klopp heeft het optimale uit hem gehaald vorig seizoen. Jammer dat ie zwaar geblesseerd raakte. Anders had die dit seizoen gewoon regelmatig in de basis gestaan. Ik zie Klopp Ramsey wel optimaal benutten.