United wil Barcelona dwarsbomen met nieuw contract
Zaterdag, 21 september 2019 om 11:30

Samuel Umtiti en Ivan Rakitic zijn mogelijk bezig aan hun laatste seizoen bij Barcelona. Arsenal en Manchester United hebben interesse om de verdediger en middenvelder over te nemen. (The Sun)

João Moutinho blijft langer bij Wolverhampton Wanderers. De ervaren Portugese middenvelder staat op het punt om zijn contract met twee jaar te verlengen. (Daily Telegraph). (Daily Telegraph.)

Manchester United is in gesprek met Angel Gomes om zijn aflopende contract te verlengen. Met een nieuwe verbintenis hoopt de Engelse topclub te voorkomen dat het talent transfervrij naar Barcelona vertrekt. (The Sun)

FC Den Bosch krijgt vanaf maandag Skender Loshi op proef. De spits zit zonder club nadat hij de afgelopen transferzomer vertrok bji NAC Breda. (BN DeStem)

Braziliaans international Everton gaat zijn contract bij Grêmio verlengen. De buitenspeler heeft zich in de kijker gespeeld bij diverse Europese topclubs, maar kiest voor een langer verblijf in Brazilië. (Globo Esporte)

João Félix was de afgelopen transferperiode in beeld bij Juventus. De Italiaanse grootmacht vond de vraagprijs van Benfica te hoog en verkoos de komst van Matthijs de Ligt boven het Portugese talent. (Calciomercato)

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
Zinedane
 
1
21 september 2019 om 12:37
Umtiti en Rakitic moeten ook weg bij Barca. Umtiti is veel te goed voor hoe weinig vertrouwen hij bij Barca krijgt. Zou bij Arsenal ervoor kunnen zorgen dat de verdediging eindelijk weer eens staat met Sokratis ernaast. Rakitic bij United vind ik ook wel passen. United kan wel een lopende middenvelder gebruiken die in dienst van een elftal kan spelen
 
-NEC-
 
2
21 september 2019 om 13:55
Umtiti ja gewoon geblesseerd geweest en dat heeft Lenglet goed opgevangen. Zie ook niet in waarom Umtiti van de absolute top naar Arsenal zou gaan vertrekken. Umtiti heeft genoeg kwaliteiten om in de absolute top te blijven. Barcelona laat hem daarbij denk ik ook niet gaan.
 
Schams1
 
1
21 september 2019 om 19:55
Umtiti speelt op lcv en Maguire speelt ook op lcv. Ook heeft United al Lindelof dus is Umtiti niet nodig. Umtiti kan beter naar Arsenal gaan en een duo vormen met Saliba.
 
Zinedane
 
0
22 september 2019 om 12:54
Hier ben ik het mee eens. Momenteel vestigen Arsenal en United zich beiden al jaren niet meer in de absolute top. Bij United is er meer zorg voor het middenveld en de backs lijkt me. Arsenal kan een LCV echt heel erg goed gebruiken...