United zint op man met clausule van 42 miljoen
Woensdag, 28 oktober 2020 om 10:15

Isak Bergmann Johannesson kan zich mogelijk op korte termijn opmaken voor een toptransfer. De jeugdinternational van IJsland heeft zich bij het Zweedse IFK Nörkopping in de kijker gespeeld bij Liverpool, Manchester United en Juventus. (Aftonbladet)

Ook de derde ronde van de onderhandelingen tussen David Alaba en Bayern München over een nieuw contact heeft niks opgeleverd. De Oostenrijkse verdediger annex middenvelder heeft bij de Duitse topclub een aflopende verbintenis. (BILD)

De naam van Dayot Upamecano staat voor volgende zomer bovenaan het verlanglijstje van Manchester United. De Franse verdediger is dan door een clausule voor 42 miljoen euro op te halen bij RB Leipzig. (The Times)

Tariq Lamptey kan spoedig zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij Brighton & Hove Albion. The Seagulls hopen daarmee de belangstelling van Bayern München voor verdediger af te wimpelen. (The Sun)

Sergio Romero kan Manchester United verlaten voor een terugkeer naar Argentinië. Voor een eventueel dienstverband bij Racing Club moet de doelman echter wel genoegen nemen met een forse salarisverlaging. (Daily Star)

Alexandre Pato kan een opmerkelijke stap zetten. Championship-club Birmingham City is in de markt voor de Braziliaanse spits, die sinds zijn vertrek bij São Paulo zonder club zit. (Calciomercato)

Meer nieuws
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
14
   
21:37
21:37
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
   
21:05
21:05
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
5
   
20:28
20:28
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
29
   
20:15
20:15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (29)

 
AjaxCunian
 
14
28 oktober 2020 om 10:18
Zou een hele goede versterking zijn, United stond op het punt om hem te halen rond zijn 16e, maar het bod lag 2 ton onder de vraagprijs van zijn club. Denk dat je met Upamecano, Maguire, Lindelof, Tuanzebe, Mengi best vooruit kan. Bailly blijft helaas nooit fit, Rojo en Jones moeten weg.
 
e013willem
 
1
28 oktober 2020 om 10:23
Zal een kleine transferstrijd worden tussen Liverpool en Manchester United denk ik zo.
 
AjaxCunian
 
3
28 oktober 2020 om 10:27
Dit is pas in de zomer dat de clausule geldt. Ik denk zelf dat Liverpool vertrouwen heeft in Gomez, en VVD ook bij Liverpool blijft.
 
FCG95
 
3
28 oktober 2020 om 10:29
@ajaxcunian Ik denk dat Liverpool deze winter al vol voor een CV gaat. Gomez en Matip zitten al tijden net wel niet niet, die willen gewoon een onomstreden CV en nu VVD geblesseerd is, hebben ze die even niet meer.
 
AjaxCunian
 
3
28 oktober 2020 om 10:34
Kan ik me best voorstellen, denk alleen niet dat Leipzig in de winter gaat verkopen. Zo wel, zal dat voor een flink bedrag zijn.
 
BaronVonBorsig
 
11
28 oktober 2020 om 10:34
Nou ik denk dat half Europa wel achter hem aangaat voor deze priis hoor, in Barcelona zullen ze hem ook kunnen gebruiken. Paris zal wel denken: Fransman met enorm potentieel en ga zo maar door.
 
AFC-BusbyBabe
 
5
28 oktober 2020 om 10:46
Vergeet Bayern München niet.
 
Tuskii
 
2
28 oktober 2020 om 12:26
Lenglet upamecano kan je wel mee buitenkomen. Pique kan echt niet meer gewoon op consistente basis presenteren.
 
AjaxCunian
 
3
28 oktober 2020 om 12:07
Ik vind Lindelof eigenlijk niet te goed voor de bank, en met de hoeveelheid wedstrijden en blessures die United elk jaar heeft, lijkt het mij eigenlijk wel prima te doen. Waarbij je zeker 3 jongens hebt die het geweldig vinden om voor United te spelen, Maguire en 2 jongens uit de jeugdopleiding.
 
Kelsb01
 
0
28 oktober 2020 om 19:42
Op basis waarvan is Maguire beter dan Upamecano? Maguire heeft alleen het voordeel dat hij voor 80M gehaald is anders was hij allang op de bank geweest.. En het heeft niets met zijn vorm te maken want zo speelt die als sinds die bij Manu is.. Ik zie Upamecano eerlijk gezegd niet naar Manu gaan aangezien ze daar geen aanspraak op de prijzen maken. Bij Liverpool heeft hij na het terug komen van alle geblesseerden ook geen zekerheid op een basisplek dus zou die ook niet moeten doen..
 
Alcantara91
 
8
28 oktober 2020 om 10:23
Alaba mag van mij echt weg, speelt sinds de CL finale rondes echt zwak, zeer passief, verliest veel duels, kopt de bal in de tegenstander zijn voeten, staat verkeerd.. week na week! Hernandez moet altijd zijn fouten goed maken en is verdedigend paar klasses sterker. Als je alaba laat doen.. prima opbouw... press je op hem=> bal kwijt of trapt hem weg. Goede speler maar geen top CV & vind hem veel beter als back maar daar hebben we davies+hernandez ook. Dus wat mij betreft=> goodbye Alaba
 
lewangowlski
 
3
28 oktober 2020 om 12:30
Helemaal mee eens, over verval van een sterkhouder gesproken. Moet zich echt gaan richten op zijn prestaties als hij zulke contracteisen heeft.
 
BVRCV
 
5
28 oktober 2020 om 10:36
Dat Barcelona zo aan het slapen is, is onbegrijpelijk. Upamecano is een van de grooste verdedigende talenten (Koundé etc) Laat nou Barcelona net de zwakste defensie hebben van alle topclubs. 42 miljoen voor Upamecano is niks. Met Pique en Lenglet win je niks meer de aankomende 5 jaar.
 
Lierse1997
 
8
28 oktober 2020 om 10:46
Als je Depay financieel niet rond krijgt dan toont dat denk ik aan dat Barcelona momenteel geen 42 miljoen kan neertellen. En we moeten nog maar wachten hoe lang dit alles zal duren.
 
martijnovic
 
4
28 oktober 2020 om 10:48
Pato zonder club? Vond ik altijd een hele goede speler. Wel wat voor Ajax denk dat hij op dit moment wel een klasse beter is dan Traore iig een echte ajax spits die Pato. Heb je drie brazilianen voorin kan niet misgaan
 
Seenter
 
5
28 oktober 2020 om 11:45
Altijd weer Ajax erbij betrekken.. Pato heeft niet meer dezelfde kwaliteiten als toen, dus is geen Ajax materiaal.
 
DROS
 
1
28 oktober 2020 om 11:47
Upamecano stond al samen met Jadon Sancho, Jack Grealish en Nathan Aké op het wensenlijstje van Solskjaer, maar de leiding van United heeft de unieke kans om als club met de minst aflatende inkomsten ter wereld afgelopen transferperiode deze spelers allemaal zonder de veel grotere gebruikelijke concurrentie van andere topclubs te halen met die dikke portemonnee door arrogantie en onbekwaamheid, laten schieten. Hierdoor is in mijn ogen de kans verkeken dat ze deze spelers nog binnenhalen in een ‘normale’ window, aangezien ze weer te maken gaan krijgen met de gebruikelijke concurrentie vanuit binnen- en buitenland, terwijl Aké bijvoorbeeld al voor de overstap naar City heeft gekozen. Ondertussen hebben deze eigenaren weer de nodige miljoenen uit de club getrokken, en is de coach wederom niet gesteund. Echt bizar hoe die club geleid wordt, en dat deze figuren nu ook als voortrekkers van het hele idee achter een Europese Superleague een ingang hebben bij de verantwoordelijke organisaties acht ik nog zorgwekkender.
 
bastian_vdw
 
2
28 oktober 2020 om 12:16
Tariq Lamptey moet nu echt niet vertrekken naar Bayern, hij doet het goed. Hij presteert heel erg goed, net een tweede Taa, speelt de wedstrijden bijna vol in de Premier League. Is niet nodig dan om naar een Bayern München te gaan die al rechtsbacks heeft van een hogere kwaliteit op dit moment. Het is belangrijk voor die jongen om te spelen, minuten te maken en zich te laten zien. Dat doet hij nu bij Brighton en wie weet wacht een topclub in de PL hem wel op, hij doet het niet slecht in ieder geval.
 
ArsenalFanehv
 
1
28 oktober 2020 om 12:32
Wie heeft Bayern dan die zoveel beter zijn dan Lamptey? Pavard en Sarr? Sarr is alleen gehaald omdat Lamptey en Dest niet meer door gingen. Hij kan bij Bayern hetzelfde traject aflopen als Davies en zal zeker minuten maken daar.
 
bastian_vdw
 
0
28 oktober 2020 om 12:52
Als je mijn comment goed leest zeg ik dat Pavard en Sarr alleen op dit moment beter zijn dan Lamptey. Ik zeg niet dat hij nooit naar Bayern moet gaan, ik zeg alleen dat het op dit moment niet goed uitkomt. Hij speelt pas een paar maanden in het grote Premier League, terwijl spelers zoals Sarr en Pavard al minimaal 4 jaar ervaring hebben gehad in een top league. En daarnaast wil ik je erop wijzen dat de ontwikkeling van Davies zich alleen heeft ontstaan doordat Bayern een crisis had met de linksbacks, op dat moment was er helemaal geen linksback, vandaar dat Davies op linksback moest spelen. Hij was eigenlijk als LM gehaald, dus wat ik zeg is niet zo raar. Op dit moment komt hij gewoon tekort voor Bayern, zal op de bank belanden met twee meer ervaren rechtsachters voor hem. Zal slechts enkel goed zijn voor invalbeurten OP DIT Moment.
 
Thiago036
 
2
28 oktober 2020 om 12:42
Ik ben het eens met je @bastian_vdw, maar ik vind dat Lamptey toch wel het potentieel heeft om een toekomstige rechtsback te worden bij Bayern. Je merkt dat Flick toch wel vaak afwisselt op de backpositie's en dat zou zomaar met Lamptey kunnen gebeuren.
 
bastian_vdw
 
1
28 oktober 2020 om 12:56
Klopt, maar als je al twee rechtsbacks hebt en de jeugd (waidner), dan heb je al rechtsbacks genoeg. Hij presteert goed, maar heeft nog weinig laten zien om te tonen dat hij Bayern speelt.