United zoekt contact met entourage van Coutinho
Zondag, 13 januari 2019 om 09:00

Kalidou Koulibaly staat komende zomer bovenaan het verlanglijstje van Manchester United. The Red Devils krijgen in de strijd om de verdediger van Napoli echter nog concurrentie van Real Madrid. (Daily Mirror)

Olympique Lyon is nog altijd geïnteresseerd in de diensten van Harold Moukoudi. Les Gones hebben concurrentie, want ook Saint-Étienne, Stade Rennes, OGC Nice, Napoli, West Ham United en Sevilla zijn in de race. (L’Équipe)

Manchester United heeft de eerste poging ondernomen om Philippe Coutinho los te weken bij Barcelona. De Engelse topclub heeft contact opgenomen met de zaakwaarnemer van de Braziliaan en is de gesprekken over een transfer gestart. (Mundo Deportivo)

Youssef Äit-Bennasser heeft zich in de kijker gespeeld bij Arsenal. Naast the Gunners hebben ook AC Milan en Bayer Leverkusen de Marokkaanse middenvelder van AS Monaco op de korrel. (Divese Franse media)

Arsenal en Barcelona praten maandag verder over een transfer van Denis Suárez. De middenvelder heeft zelf reeds een akkoord bereikt met the Gunners, waar hij herenigd kan worden met Unai Emery. (Daily Mirror)

Leeds United moet haast maken om Jack Clarke langer aan zich te binden. De jonge vleugelaanvaller heeft zich met zijn uitstekende prestaties in de Championship in de kijker gespeeld bij verschillende Premier League-clubs. (Daily Mail)

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
Warabe
 
7
13 januari 2019 om 09:40
Daarom moet je United ten allen tijden respecteren. Zij geven iedere euro uit en doen er alles aan om wereldspelers te halen om weer aan de top te komen. Ze melken de club niet uit! Ze willen The Theatre of Dreams eer aan doen en de mensen het gevoel te geven dat ze naar de beste spelers ter wereld komen kijken.
 
DeBroerVanTheo
 
5
13 januari 2019 om 10:56
Maar toch halen ze ook enorm veel middelmaat. Krijg nou niet het idee dat alle transfers nou de juiste zijn en het ontbreekt me een beetje aan een duidelijke visie.
 
TILBURG013
 
0
13 januari 2019 om 12:20
Klopt, Chelsea heeft ook niks te klagen. Alleen Arsenal en Spurs eigenlijk en die hebben de hoogste ticketprijzen..
 
DROS
 
4
13 januari 2019 om 09:44
Soms zie je een team spelen, en dan zie je direct aan hun tactiek en opstelling waar hun sterktes en zwaktes liggen en heb je meteen wel één of meerdere spelers in je hoofd waar ze zich mee zouden kunnen versterken of die bij dit team zouden passen. Of dit vervolgens precies gebeurd is een tweede, maar United krijgt het echter voor elkaar om telkens achter spelers aan te gaan en soms deze ook echt te halen die moeten concurreren met hun beste spelers van dat moment of moeilijk in het huidige team zijn in te passen, terwijl de zwakke plekken inmiddels al jaren hetzelfde zijn. Ik wil hiermee absoluut niet zeggen dat Coutinho geen fantastische speler is en ik hem graag bij United zou zien spelen, maar in mijn ogen is hij wederom niet een speler waar ik aan denk wanneer ik dit United zie spelen, en beoordeel wat ze nodig hebben. Net zoals het geval was met Fellaini, Mata, Blind, Rojo, Herrera, Schweinsteiger, Lukaku, Matic, Lindelof en Fred, afgezien van hun kwaliteiten.
 
Bati-United
 
1
13 januari 2019 om 10:04
Koulibaly naar United zou dan weer niet verkeerd zijn!
 
FikretÇelik
 
3
13 januari 2019 om 10:32
Zekers. Koulibaly in een Van Dijk rol, de nieuwe leider van de verdediging met Lindelof, Dalot en Shaw achterin. Coutinho op 10 en ze zijn weer op oorlogssterkte (eventueel nog een rechtersbuiten erbij).
 
chelsea37
 
0
13 januari 2019 om 11:04
Die dalot is echt een ramp shaw vind ik ook niet goed lindelof zit nog wel rek in.
 
DROS
 
0
13 januari 2019 om 18:18
Volgens mij heb ik juist net hierboven aangegeven dat ik het wat betreft deze namen er totaal het tegenovergestelde van vond. Lukaku halen terwijl toen Martial, Rashford, Ibrahimovic, Rooney en Wilson onder contract stonden en het ze juist overduidelijk aan creativiteit op de vleugels onbrak (-breekt, zie je waar ik naartoe wil?) waar deze Lukaku afhankelijk van is om enigszins te renderen. En Lindelof heeft in mijn ogen nog steeds niet laten zien niet te behoren tot het rijtje mislukte opvolgers van het duo Ferdinand - Vidic, net zoals bijvoorbeeld Blind en Rojo. Als je het dan wilt hebben over redelijk gescoute spelers voor bepaalde posities die achteraf wat tegenvielen zijn dat voor mij spelers als Bailly, Mkhitaryan, Schneiderlin, Memphis, Darmian en Shaw.