Van Bommel stelt Bayern München teleur
Vrijdag, 17 maart 2017 om 21:00

Manchester United lijkt steeds meer kans te maken op de handtekening van Antoine Griezmann. Atlético Madrid heeft zich er al bij neergelegd dat de aanvaller bezig is aan zijn laatste maanden bij de club. (The Sun)

Als Chelsea Thibaut Courtois uit de handen van Real Madrid wil houden, moet het met veel geld over de brug komen. Mogelijk gaat de keeper 230.000 euro per week verdienen met een nieuw contract op Stamford Bridge. (Daily Mirror)

Mark van Bommel heeft de kans om als trainer terug te keren bij Bayern München laten liggen. De voormalig Oranje-international kon de beloften van de Duitse grootmacht gaan trainen. (BILD)

Mocht Kompany inderdaad vertrekken, dan overweegt Napoli een poging om de verdediger binnen te halen. De club heeft echter nog geen contact met Kompany of Manchester City over een deal. (Sky Italia)

John Terry krijgt geen nieuwe contractaanbieding van Chelsea. De clubicoon wordt mogelijk gepolst voor een rol als trainer, maar het is de vraag of hij zijn voetbalschoenen al aan de wilgen wil hangen. (London Evening Standard)

In navolging van Arsenal heeft ook Tottenham Hotspur het voorzien op Florian Lejeune. Eibar kocht de verdediger in de zomer voor anderhalf miljoen euro en houdt vast aan de transferclausule van tien miljoen. (Daily Mirror)

Meer nieuws
   
21:09
21:09
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
1
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
4
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.