Volop belangstelling voor doelman van PSV
Zaterdag, 26 mei 2018 om 15:00

De wegen van Everton en Ramiro Funes Mori gaan scheiden. Het Mexicaanse Monterrey, de club van broer Rogelio, heeft een bod van dik negen miljoen euro op de verdediger annex Argentijns international uitgebracht. (Diverse Britse tabloids)

Olympique Lyon heeft Kenny Tete aangeboden bij AS Roma, maar de Italianen zagen niets in zijn komst. Monchi heeft nog hoge verwachtingen van Rick Karsdorp en is tegelijkertijd geïnteresseerd in Matteo Darmian. (Calciomercato)

PSV hoopt Luuk Koopmans te verhuren. De doelman staat in de belangstelling van clubs aan de onderkant van de Eredivisie en de bovenkant van de Eerste Divisie. (Eindhovens Dagblad)

Leandro Paredes gaat mogelijk weer in Italië aan de slag, het land waar hij voor AS Roma uitkwam. De aanvallende middenvelder van Zenit Sint-Petersburg geniet belangstelling van het Napoli van nieuwbakker trainer Carlo Ancelotti. (Sky Italia)

Juventus kan forse winst op Douglas Costa maken. Manchester United wil tot 85 miljoen euro voor de Braziliaan gaan; een verdubbeling van het transferbedrag dat Bayern München en Juventus vorig jaar overeenkwamen. (Corriere dello Sport)

Fulham vreest dat het mislopen van promotie naar de Premier League fatale gevolgen kan hebben. Het zou vrijwel zeker het vertrek van Ryan Sessegnon, Tom Cairney, Aleksandar Mitrovic en manager Slavisa Jokanovic betekenen. (Daily Mirror)

Meer nieuws
   
21:09
21:09
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
9
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
7
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
1
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
Japie_Krekel
 
1
26 mei 2018 om 16:04
misschien een idee voor Ajax om Tete terug te halen. op die Marokaanse jongen na is het bij Ajax huilen met de pet op met rechtsbacks als Veltman en Kristensen
 
Sirius
 
14
26 mei 2018 om 16:11
Tete heeft dit seizoen toch redelijk veel minuten gemaakt en met 1 goal en 4 assists is hij nog best nuttig geweest voor Lyon. Dan heeft het geen zin om weer een stap terug te doen en weer naar de Eredivisie te verkassen. Ik denk dat Tete hoger mikt.
 
Soccerfan_1
 
9
26 mei 2018 om 16:38
Die Marokkaanse jongen die heeft 1 keer ff rechtsback moeten spelen en hoort nu meteen al bij de rechtsbacks volgens jou? Dat is geen rechtsback en hoort daar ook niet te spelen. Dus die kan je uit dat rijtje halen. En kristensen is er net een paar maanden. Geef die jongen ff de tijd. Tis tot nu toe niet veel maar dat hebben we eerder gezien bij andere spelers.....kan nog goed komen
 
Japie_Krekel
 
1
26 mei 2018 om 16:43
@soccerfan_1 daarom pleitte ik ook voor Tete terughalen maar in die paar wedstrijden maakte die Marokkaanse jongen in ieder geval een veel betere indruk dan dat ik die andere twee rechtsbacks die nu bij Ajax zitten ooit heb zien maken
 
Constant kante
 
2
26 mei 2018 om 17:38
Soccerfan_1 Die Marokkaanse jongen heeft anders van alle backs die dit seizoen op rechts zijn gebruikt als enige echt een voldoende gehaald. De rest was gewoon heel matig (veltman), tot slecht (kristensen), tot totaal niet het niveau van Ajax (orajuela). Ik zou het wel weten, totdat die Veltman weer hersteld is van zijn blessure staat die Mazraoui gewoon vast rechtsback. Overigens zeg ik dit mede omdat die jongen op het middenveld eigenlijk nog nauwelijks iets heeft laten zien. Steeds als hij meedeed stelde dat allemaal niet heel voor. Pas als back maakte hij echt indruk. Dus ja, hij staat zeker in het rijtje.
 
Sirius
 
1
26 mei 2018 om 16:09
85 miljoen euro is wel erg veel geld voor Douglas Costa. Natuurlijk is het een goede speler, maar ook wisselvallig.
 
Michel Daniel
 
0
26 mei 2018 om 21:44
Ik dacht eigenlijk dat dat veel te weinig was, als hij zijn dag heeft dan is hij niet te houden en wisselvalligheid hoort bij zijn leeftijd. Daarbij is hij de laatste tijd geweldig bezig (in elk geval in de wedstrijden die ik van hem heb gezien)
 
mayarood
 
1
26 mei 2018 om 17:57
Alweer een slachtoffer van Raiola dus... Ik dacht dat ze niet ontevreden over hem waren, mogelijk dat juist Raiola hem aanbiedt....