Vraagprijs van 54 miljoen is United en Leicester te gortig
Donderdag, 17 september 2020 om 09:00

Internazionale heeft de pijlen gericht op Fernando Llorente. Na de komst van Victor Osimhen en Andrea Petagna is de Spanjaard overbodig bij Napoli, dat hem tegen een bescheiden transfersom wil laten gaan. (Tuttosport)

Valencia heeft contact gezocht met Tottenham Hotspur over Juan Foyth. De Argentijnse verdediger komt niet in de plannen voor van José Mourinho en wordt tevens begeerd door Villarreal en Leeds United. (Cadena SER)

David Brooks gaat geen overstap maken deze transferperiode. Bournemouth verlangt ongeveer 54 miljoen euro voor de buitenspeler en dat is Manchester United en Leicester City te gortig. (The Sun)

Fenerbahçe praat met Udinese over een transfer van Stefano Okaka. De Turkse topclub heeft ongeveer vijf miljoen euro geboden in ruil voor de ervaren spits. (Diverse Italiaanse media)

Marko Pjaca gaat Juventus hoogstwaarschijnlijk verlaten. Genoa en Hellas Verona azen op de aanvaller, die afgelopen halfjaar door de topclub uit Turijn werd verhuurd aan Anderlecht. (Sky Italia)

Adrien Silva gaat definitief vertrekken bij Leicester City. De middenvelder, die nog een jaar vastligt bij de Engelse club, zal zijn loopbaan voortzetten bij Sampdoria. (Sky Italia)

Meer nieuws
   
19:15
19:15
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
   
19:00
19:00
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
   
19:00
19:00
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
   
19:00
19:00
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
   
19:00
19:00
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (11)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.