Zidane wil wereldkampioen meenemen naar United
Vrijdag, 14 september 2018 om 21:00

Leonardo Bonucci stond deze zomer bovenaan de verlanglijst van Manchester United-trainer José Mourinho. De clubleiding vond echter dat de verdediger, die uiteindelijk naar Juventus vetrok, te weinig restwaarde had. (The Sun)

AC Milan scout Nicolò Barella uitvoerig. De middenvelder van Cagliari, die het zondag opneemt tegen Milan, staat ook in de belangstelling van Internazionale, AS Roma, Napoli en Liverpool. (Diverse Italiaanse media)

Als Zinédine Zidane in zee gaat met Manchester United, wil hij Antoine Griezmann naar Old Trafford halen. De clubloze manager heeft de leiding van the Red Devils in gesprekken al op de hoogte gesteld van die wens. (Le 10 Sport)

Fiorentina slaagde er niet in om een koopoptie te bedingen in de huurdeal met AS Roma over Gerson, maar gaat in januari opnieuw proberen om dat te bewerkstelligen. De Braziliaan is immers goed van start gegaan in Florence. (RMC Sport)

AS Monaco staat open voor een verkoop van Djibril Sidibé. Vicevoorzitter Vadim Vasilyev bevestigt dat de vleugelverdediger zelf ook over een transfer nadenkt. (l’Équipe)

Stéphane Martin gaat Girondins Bordeaux verlaten. De sportief directeur moet het veld ruimen nu de club is overgenomen door Amerikaanse investeerders. (Sud-Ouest)

Meer nieuws
   
17:56
17:56
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
5
   
17:48
17:48
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
1
   
17:30
17:30
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
   
17:25
17:25
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
   
17:21
17:21
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (3)

 
Dylan Afca
 
9
14 september 2018 om 21:17
Zidane naar United zou ik zeker toe juichen.
 
FikretÇelik
 
2
14 september 2018 om 21:51
Anders ik wel. 4-3-1-2 systeem net als bij Real. Griezmann als de leider van het team op 10. Rahsford en Martial als aanvalsduo ten koste van Lukaku en Alexis. De Gea Valencia, Bailly, Smalling, Shaw Fred, Matic, Pogba Griezmann Rashford, Martial
 
Bati-United
 
2
14 september 2018 om 22:48
Zidane naar United zou zeker niet verkeerd zijn, de geruchten zijn wel hardnekkig. Ik geloof er nog niet zo in, maar laat me graag verrassen. Een behoorlijke afkoopsom zal niet een (groot) probleem zijn.