Zidane zet nieuwe naam bovenaan verlanglijstje
Vrijdag, 13 september 2019 om 15:15

Het gerucht dat Diego Simeone bij Atlético Madrid 25 miljoen euro per jaar opstrijkt, zorgt voor wat onrust in de voetbalwereld. Jürgen Klopp en Josep Guardiola hebben al navraag gedaan naar hun contractsituatie. (The Sun)

Napoli moet langzaam gaan vrezen voor het vertrek van Fabian Ruíz. Liverpool, Real Madrid, Barcelona en Bayern München zijn nadrukkelijk geïnteresseerd in de Spaanse middenvelder. (Calciomercato)

Zinédine Zidane heeft een nieuwe naam bovenaan zijn verlanglijstje gezet. N’Golo Kanté van Chelsea staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Koninklijke. (The Athletic)

Ondertussen heeft Real Madrid ook enigszins hoopvolle berichten vanuit Engeland ontvangen. Manchester United is bereid om mee te werken aan het vertrek van Paul Pogba, maar alleen als Toni Kroos de omgekeerde weg bewandelt. (Diario Madrista)

Scouts van Manchester United hebben afgelopen tijd op de tribune gezeten voor Coniah Boyce-Clarke. De jonge doelman, jeugdinternational voor Engeland, doorliep de jeugdopleiding van Reading. (Daily Mirror)

Crystal Palace dreigt Jadan Raymond spoedig kwijt te raken. De jonge middenvelder heeft zich bij Engeland Onder-17 in de kijker gespeeld bij Valencia en Benfica. (Daily Mail)

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (16)

 
elphenomeno9
 
20
13 september 2019 om 15:18
Pff the sun haha dat klopp en guardiola navraag naar hun contract doen omdat simeone 25mil verdiend haha
 
Japie_Krekel
 
0
13 september 2019 om 20:15
@elphenomenoo9 zo onwaarschijnlijk is het toch ook weer niet? spelers doen het ook dus waarom trainers niet? een Guardiola en Klopp vinden zichzelf ook heel belangrijk dus die willen dan misschien ook meer waardering zien als zo een Simeone dit salaris krijgt
 
JoshuaK_
 
8
13 september 2019 om 15:29
Kante zou een geweldige aankoop zijn maar is compleet onhaalbaar. Chelsea hoeft niet te verkopen (hebben geld genoeg) & Kante is hun beste speler. Als Zidane per se een Fransman wil hebben, waarom is hij niet voor Ndombele gegaan. Die heeft iets anders dan de huidige middenvelders van Real & was voor een marktconforme prijs te halen. Is trouwens zo goed als zeker dat Ceballos weggaat bij Real als Zidane volgend seizoen aanblijft, Ceballos heeft weer benadrukt hoe slecht z’n relatie met Zidane is dus dat is helaas over. Twee derde van het toekomstig middenveld van Real geruineerd door Zidane, geweldig
 
TILBURG013
 
2
13 september 2019 om 15:43
Als dat zou betekenen dat Ceballos definitief bij Arsenal tekent dan hoop ik dat Zidane nog even blijft haha. Moet nog even wennen aan de meer fysieke PL maar wat kan die jongen geweldig voetballer. Ook multi-inzetbaar de 10 rol beheerst hij maar kan ook op 8. Snap ook niet dat Real hem heeft weggedaan want vond hem vorig jaar elke keer als hij inviel, iets toevoegen.
 
TILBURG013
 
0
13 september 2019 om 15:43
*voetballen
 
JoshuaK_
 
1
13 september 2019 om 15:51
Hij is weggedaan omdat Zidane hem niet mag, zo simpel als dat. Hoe pijn het me ook doet dat Ceballos weg zal gaan, hoop ik dat hij in zo’n scenario naar Arsenal gaat. Kan daar een van de grote jongens zijn, wordt gewaardeerd door het publiek & heeft een trainer die hem vertrouwt in Emery (hele sympathieke man).
 
Toensie87
 
3
13 september 2019 om 16:35
Omdat Zidane als coach gewoon bar slecht is en alleen kan omgaan met vedettes door hun ego te strelen en dat is het, ruwe diamanten, sierlijke spelers die gevormd of gestuurd moeten worden of zelfs spelers verbeteren zijn woorden die Zidane niet kent. Heeft tot nu toe totaal geen noemswaardige talent of speler gehaald, alle aankopen zijn echt zijne geweest, alleen Drogba heeft hij op zitten hameren.
 
ArsenalAddict
 
2
13 september 2019 om 18:00
Ik ben ook verliefd op Ceballos. Man heeft het rauwe randje, de werkethiek en de passie die je niet vaak ziet bij een speler met zijn techniek.
 
Japie_Krekel
 
2
13 september 2019 om 20:17
@toensi87 iemand die drie keer op rij de C heeft gewonnen wat nog nooit iemand is gelukt vind jij een bar slechte coach? ja hij had Ronaldo maar Pep had bij Barca Messi, Xavi en Iniesta en die heeft niet eens drie keer op rij de CL kunnen winnen met die spelers dus dat vind ik geen argument
 
martijnovic
 
7
13 september 2019 om 15:42
Zucht wat moet utd nu weer met Kroos? Dat zou net als sweinsteiger toen een enorme miskleun zijn. Op welke positie zou Kroos überhaupt moeten spelen dan? En het gaat compleet tegen utd huidige beleid in. Complete onzin dus als je het mij vraagt.
 
Sirius
 
0
13 september 2019 om 15:50
Schweinsteiger was al in verval bij Bayern en dat zette zich door bij Manchester United. Toni Kroos is nog niet zo heel oud en heeft nog gewoon een basisplaats bij Real Madrid. Echter ben ik ook van mening dat Manchester United z`n pijlen moet richten op jongere spelers in plaats van spelers als Kroos die nu al wisselvallig presteert en waarschijnlijk niet meer zoveel jaren te gaan heeft op topniveau.
 
dennisvingen97
 
0
13 september 2019 om 19:22
Niet om onrust te stoken maar heeft man u een beleid dan?
 
martijnovic
 
1
13 september 2019 om 19:46
Als je naar de laatste 4 aankopen kijkt is maguire met 26 jaar een speler die zeker nog 7 jaar mee kan plus zijn er 3 top talenten binnengehaald met James, wan bissaka en Dalot. Allen nog maar 21. Plus stroomt er veel talent door van de jeugd. Ik verwacht utd dat als ze dit beleid blijven volhouden ze weer over 2 jaar aan de top.
 
Sirius
 
0
13 september 2019 om 15:47
Kante is natuurlijk een geweldige controleur, maar ik denk niet dat ze hem tactisch gezien nodig hebben. Hij zal ongetwijfeld een kapitaal kosten en dat kun je beter spenderen om weer wat balans te creeeren binnen de selectie. Overigens worden de zwakke punten van Zidane wel pijnlijk blootgelegd. Ik heb respect voor het feit dat hij het toch weer aandurfde aangezien hij min of meer alleen maar kan falen, maar de man is wel enorm overschat.