Internazionale dankzij uitblinkende Icardi voorlopig aan kop in Serie A
Dinsdag, 24 oktober 2017 om 22:40

Internazionale heeft in ieder geval voor 24 uur de koppositie in de Serie A in handen. I Nerazzurri maakten het zichzelf in de slotfase nog lastig, maar versloegen Sampdoria met 3-2. Grote man aan de zijde van de thuisploeg was Mauro Icardi, die twee keer doel trof tegen de bezoekers uit Genua.

Het waren alweer de tiende en elfde treffer van het seizoen voor de Argentijn, die dit seizoen een imposante vorm kent. In tien competitiewedstrijden trof Icardi dus al elf keer doel, waardoor de spits een imposant doelpuntenmoyenne kan overleggen. Het was overigens al snel duidelijk dat er voor Sampdoria weinig te halen viel in Milaan. Milan Skriniar zorgde al na achttien minuten voor de openingstreffer, waarna de thuisploeg via Ivan Perisic, Icardi en Yuto Nagatomo kansen op het tweede doelpunt kreeg.

Uiteindelijk zorgde Icardi met een fraaie volley nog voor rust voor de 2-0. In de tweede helft ging Internazionale verder waar het gebleven was en verzorgde Icardi al snel zijn tweede treffer van de avond, na een goede voorzet van Perisic. Na het derde doelpunt van de avond nam Internazionale wat gas terug, waardoor Sampdoria nog terug kon komen in de wedstrijd Dawid Kownacki zorgde voor de 3-1. Vlak voor tijd verkleinde Fabio Quagliarella de marge nog tot één, maar dichterbij kwamen de bezoekers niet meer. Dankzij de driepunter heeft Internazionale nu één punt meer dan Napoli. Zij komen woensdag nog in actie tegen Genoa.

24 oktober 2017 om 22:48
Dit is echt een wereldspits. Echt een ouderwetse afmaker. Hij doet mij denken aan Van Nistelrooij. En hoe lekker is het als spits als je Perisic en Candreva in je team hebt zitten.

IL-DIAVOLO

3
25 oktober 2017 om 00:35
Komop zeg, Van Nistelrooij en Icardi zijn helemaal niet dezelfde soort spelers.

afgpower

10
24 oktober 2017 om 22:50
Eerste helft was Inter fenomenaal. Had al makkelijk 5-0 kunnen staan. Zowizo beste eerste helft van het seizoen. Tot aan 60ste minuut was er niks aan de hand. Perisic had de 4-0 moeten maken en daarna sluipt er wat gemakzucht bij de spelers en plots stond het 3-1 en werd het even spannend met 3-2. Wijze les om effectiever te zijn en alert te blijven. Al met al een terechte overwinning met bij vlagen hartstikke goed en aanvallend voetbal bij Inter. Uitslag is wat geflatteerd als je naar de kansenverhouding kijkt (drie keer paal/lat). Drie punten zijn binnen en ze staan voorlopig aan kop. Prima werk van Spalletti.

Benzema20

1
25 oktober 2017 om 00:01
Weet jii misschien waarom Dalbert zo weinig speeltiid krijgt . Wil het niet te hard roepen maar het lijkt op Gabigol #2. Nagatomo doet het de laatste wedstrijden opzich prima . Maar Dalbert is toch niet als back up gekocht en zelfs Santon is nu 2 keer ingevallen. Begrijp er weinig van en zelfs Cancelo speelt niet en lijkt erop alsof Spalleti hem liever op de positir van Candreva ziet . Al met al gaat het nu prima maar als inter nindrr speelt en vaker moet verdedigen zie je toch wel dat beide backs nu de zwakke schakel nog zijn helaas

afgpower

1
25 oktober 2017 om 00:22
Santon heeft de voorkeur van Spalletti. Hij wilde iemand met lengte en Dalbert moet zich beter aanpassen aan zijn systeem dus hij is nog niet klaar. Cancelo heeft nog steeds last van zijn knieblessure. Hij durft hem nog niet om als back te gebruiken omdat een te zware belasting wordt voor zijn knie om zowel aanvallend als verdedigend te spelen. Beetje uit nood dus.

Benzema20

0
25 oktober 2017 om 23:00
Dankjewel. Ben zelf niet zo'n fan van Santon . Hopelijk dat Cancelo weer snel fit wordt

Benzema20

2

arrnaudd

5
24 oktober 2017 om 23:16
Prima wedstrijd van inters kant. Scherpte verdween wel na een uur maar ik heb zitten genieten van een leuk aanvallend inter. Hopelijk houden ze dit niveau vast.

wilfriedbony9

16
24 oktober 2017 om 23:20
De Italiaanse competitie wordt eindelijk weer eens spannend!!

Pantelic91

6
24 oktober 2017 om 23:39
Toch blijf ik het appart vinden dat ze het nu zo goed doen terwijl vorig jaar met zowat dezelfde selectie het niet lukte.. zal het dan toch de trainer zijn?

24 oktober 2017 om 23:40
et waren alweer de tiende en elfde treffer van het seizoen voor de Argentijn, die dit seizoen een imposante vorm kent. In tien competitiewedstrijden trof Icardi dus al elf keer doel, waardoor de spits een imposant doelpuntenmoyenne kan overleggen. Schitterende zin! On: een dodelijke spits

Benzema20

1
24 oktober 2017 om 23:55
Man wat heeft inter mij laten zweten laatste kwartier dat terwijl ik in het begin echt zat te genieten . Mooi aanvallend voetbal met en heerlijke goal van icardi . Perisic en icardi beide nog op de paal en Perisic bij 3-0 nog op de lat . Het al 5/6-0 moeten staan . Vervolgens scoorde Samp gelukkig en werd Inter nerveus en slordig . Gelukkig dat de 3-3 niet viel.

PazzaInter5

1
25 oktober 2017 om 00:14
Precies dit... Bij inter kun je er nooit zeker van zijn dat ze een voorsprong wel even verdedigen tot het laatste fluitsignaal... altijd zit ik zwetend voor de tv tot de laatste seconden

25 oktober 2017 om 00:36
Kan Inter het dit jaar volhouden tot het einde? Dat is maar de vraag, want hun selectie is helemaal niet zo breed.

RamonDiaz

2
25 oktober 2017 om 07:03
@IL-DIAVOLO Hangt erg van Icardi af, voor hem hebben we geen goede backup want Eder is een nuttige speler maar geen goaltjesdief. De spitsenpositie en centrale verdediging zitten we niet al te ruim in voor de rest zitten we wel goed.

0
25 oktober 2017 om 02:30
Samp verdiende meer vooral in de 2de helft icardi weer geweldig

ritch__

0
25 oktober 2017 om 12:31
Het enige wat ze meer verdienden waren tegengoals. Inter heeft 3x de paal / lat geraakt (2x Perisic en 1x Icardi). En nog genoeg goede kansen gemist.