'Je dochter gaat over je lezen en denken dat haar vader een gestoorde was'
Zondag, 23 september 2018 om 08:35

Marko Arnautovic is een van de belangrijkste spelers van Manuel Pellegrini bij West Ham United. De Oostenrijker was gedurende zijn loopbaan veelal in het nieuws vanwege zijn uitspattingen binnen en buiten de lijnen, maar inmiddels is de 29-jarige aanvaller volwassen geworden, zo geeft hij aan in een interview met the Guardian.

"Ik houd ervan als mensen me bekritiseren. Er is geen beter gevoel om ze de mond te snoeren. Jij moet doen wat je moet doen en de mensen op de televisie hebben hun baan. Ze krijgen hiervoor betaald. Ik krijg betaald om te voetballen en om alles te laten zien wat ik in huis heb", zegt Arnautovic, die het zondagmiddag met West Ham opneemt tegen Chelsea.

"Al die kritiek van jullie, van de gasten op de televisie: ik heb jullie een beetje stil gekregen. Dit is hoe wij spelers leven. Je krijgt veel kritiek, maar als het goed gaat, krijg je lof", aldus de voormalig aanvaller van FC Twente. "Men hamerde mij neer. Ze zeiden dat ik niet mee verdedigde. Ik heb de video's bekeken en ik deed dat gewoon! Mensen verwachten gewoon meer van me, omdat ik voor veel geld ben gehaald."

"Verdedigers maken me boos. Ze trappen, knijpen of zeggen dingen die ik niet leuk vind. Ze doen alles om mij uit mijn spel te halen. Ik heb nu geleerd dat ik mijn mond moet houden. Dat is het beste antwoord. Ik heb nu twee dochters. Ik zei tegen mezelf: 'Je kan je niet meer gedragen als een kind. Je dochter gaat over je lezen en denken dat haar vader een gestoorde was.'"

Meer nieuws
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
1
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
   
20:16
20:16
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (7)

 
Warabe
 
29
23 september 2018 om 08:52
Mooi dat de hersencellen zijn begonnen met vermenigvuldigen.
 
bpreal
 
4
23 september 2018 om 08:55
Echt een beest! Zonde dat ie laat heeft gepiekt. Want het is een speler die je graag ziet voetballen
 
ChelseaDrogba
 
9
23 september 2018 om 09:27
Zlatan wannabe
 
tinus45
 
1
23 september 2018 om 11:39
Dat is inderdaad zo terwijl hij er mijlen ver vanaf staat. Zou leuk zijn als je een iets wat uitgebreidere reactie zou plaatsen in het vervolg. Deze jongen heeft ligt qua karakter dichter bij Zlatan dan voetballend vermogen. Vooral in zijn Twente tijdperk en ik me erg gestoord aan hem vanwege zijn disrespect voor mening directe tegenstander, vraag Kargbo, toenmalig speler van Willemll er maar eens naar. Verder heb je nu eenmaal van deze etterbakkies nodig in je team om de boel scherp te zetten en te houden.
 
TheRoscoe
 
7
23 september 2018 om 10:03
Het zou leuk zijn als die voetballers eens niet zo`n sterke neiging hadden om te moeten reageren op kritiek. Je bent 29 en jouw piek zat bij ploegen die streden tegen degradatie en in het geval van Stoke ook echt degradeerde, terwijl je bij Internazionale zat en veel meer uit je carrière kon halen. Ik vind Arnautovic een topvoetballer hoor, maar dat hele "haters motiveren me" vind ik zo`n miepverhaal. Dan zeggen ze dat ze niet bezig zijn met de buitenwereld, maar het tegendeel lijkt mij juist waar.Dat terzijde, Arnautovic is een prachtige voetballer om naar te kijken en ik hoop dat hij het vandaag heel goed zal doen, want ik ben behoorlijk anti-Chelsea als Arsenal-fan.
 
Yovo
 
2
23 september 2018 om 10:32
Veruit de beste speler van West ham en kan makkelijker hogerop.
 
Ajax/barca2014
 
2
23 september 2018 om 10:55
Maar wie zou hen nog willen kopen? Hij nadert de 30, en heeft West Ham ook wel een aardig bedrag gekost. Bovendien heb je nog altijd zijn turbulente verleden wat voor topploegen ook een rol speelt. Maar ben het wel eens dat dit een speler is waar je toch ook wel voor naar het stadion gaat. Goede techniek, goede trap en scorend vermogen. En dat bij ploegen die vaak de onderliggende partij zijn. Bijzonder knap hoor.