Joe Hart biedt excuses aan voor 'onaanvaardbare' post op Instagram
Vrijdag, 19 maart 2021 om 13:37

Joe Hart maakt vrijdag in een videoboodschap zijn excuses aan de supporters van Tottenham Hotspur. De reservedoelman van the Spurs plaatste donderdag na de pijnlijke uitschakeling in de Europa League tegen Dinamo Zagreb (3-0 verlies na verlenging) een merkwaardige Instagram Story. "Job done", stond daarbij, alsof Tottenham de klus had geklaard in Kroatië.

Hart moet bij Tottenham Hugo Lloris voor zich dulden. De Franse goalie kon niet voorkomen dat Mislav Orsic een hattrick maakte en zo de 2-0 overwinning van Tottenham Hotspur in eigen huis ongedaan maakte. Op het Instagram-account van Hart verscheen na afloop van het duel dus het vreemde bericht. "Ik moet mijn excuses aanbieden namens mijn socialmediateam", zegt Hart nu.

De 75-voudig Engels international beweert dus zijn Instagram-account niet zelf bij te houden. "Ik heb net vernomen dat iemand dacht dat we gisteravond met 3-0 hadden gewonnen. Hoe suf het ook klinkt, het is de waarheid. Dat is onaanvaardbaar. Het is niet gekomen van mij, ik heb niets dan liefde voor de club."

Meer nieuws
   
08:03
08:03
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
4
   
08:00
08:00
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
   
07:02
07:02
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
39
   
07:00
07:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
   
06:00
06:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.