Juventus ontsnapt zonder Ronaldo; De Ligt maakt ijzersterke indruk
Zaterdag, 23 november 2019 om 16:55

Juventus is zaterdagmiddag met de schrik vrijgekomen op bezoek bij Atalanta. De ploeg van trainer Maurizio Sarri speelde in Bergamo een zwakke wedstrijd zonder sterspeler Cristiano Ronaldo, die vanwege fysieke ongemakken ontbrak, maar werd in het laatste kwartier uiteindelijk gered door onder meer twee doelpunten van Gonzalo Higuaín: 1-3. Behalve Higuaín was ook Matthijs de Ligt goud waard voor de formatie uit Turijn: de Nederlandse verdediger maakte als een van de weinigen bij Juventus een goede indruk en had zodoende een groot aandeel in de zege. Juventus staat voorlopig vier punten los aan kop in de Serie A; titelconcurrent Internazionale speelt later vanavond nog uit bij Torino.

Zonder Ronaldo beleefde Juventus een loodzware middag tegen Atalanta, waar Marten de Roon en Hans Hateboer basisplaatsen hadden. De koploper begon nog wel aardig aan de wedstrijd, maar moest het initiatief al vrij snel aan de thuisploeg laten. Atalanta voetbalde gedurfd en kreeg na ongeveer een kwartier spelen een uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen. Een pass van Papu Gómez werd in de zestien met de hand getoucheerd door Sami Khedira, waarna Musa Barrow mocht aanleggen voor een strafschop. De Gambiaanse spits schoot echter wild tegen de lat en de rebound die volgde werd met het hoofd gemist door Mario Pasalic.

Ondanks de misser vanaf elf meter bleef Atalanta stormen. De 1-0 leek er halverwege de eerste helft alsnog te komen toen Pasalic het hoofd tegen een voorzet van Robin Gosens zette, maar Wojciech Szczesny haalde de bal op voortreffelijke wijze uit de benedenhoek. Kort erna zat de Poolse doelman van Juventus mis bij een voorzet vanaf de linkerflank, maar De Ligt maakte samen met collega-verdediger Mattia De Sciglio een inzet van Hateboer onschadelijk. Juventus stelde daar in het eerste bedrijf amper wat tegenover en mocht van geluk spreken dat de rust werd gehaald zonder achterstand. Een tegenvaller voor la Vecchia Signora was wel het geblesseerd uitvallen van Federico Bernardeschi, na 26 minuten voetballen.

In de tweede helft bleef de druk van Atalanta aanhouden en dat resulteerde elf minuten na de onderbreking uiteindelijk in de meer dan verdiende voorsprong voor het elftal van Gian Piero Gasperini. Barrow bracht de bal vanaf de rechterkant van het veld in het strafschopgebied, waarna Gosens geheel vrijstaand raak kon koppen: 1-0. Juventus was vlak daarvoor overigens opgeschrikt door ogenschijnlijk een schouderblessure van De Ligt, maar de Nederlander kon de wedstrijd na een blessurebehandeling toch hervatten. De Ligt speelde een sterke wedstrijd en was een van de weinigen bij Juventus die een acceptabel niveau haalde.

Toch kon het team van Sarri zestien minuten voor tijd uit het niets de gelijkmaker vieren. Higuaín loste vanbinnen het strafschopgebied een schot op doel af, waarna de bal via Atalanta-verdediger Rafael Tolói in het doel plofte: 1-1. Het antwoord van Atalante volgde vrijwel onmiddellijk: een afstandsknal van invaller Luis Muriel werd door Szczesny tot hoekschop verwerkt. Even later kreeg Emre Can de bal ongelukkig op de hand, maar arbiter Gianluca Rocchi besloot ditmaal geen strafschop toe te kennen aan Atalanta. In een controversiële slotfase viel de wedstrijd uiteindelijk de kant van Juventus op. Higuaín schoot acht minuten voor tijd namelijk binnen na een lage voorzet van Juan Cuadrado. Laatstgenoemde had in aanloop naar het doelpunt overigens overduidelijk hands gemaakt, maar doordat volgens Rocchi en de videoscheidsrechter (VAR) sprake was van een nieuwe fase, bleef de 1-2 uiteindelijk toch op het scorebord. Het slotakkoord werd in de blessuretijd verzorgd door Paulo Dybala, die na een fraaie actie raak schoot in de korte hoek.

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (102)

 
informant
 
51
23 november 2019 om 16:58
Wat is het toch een bloedirritante commentator Emile Strontvis!! On: ondanks de overwinning kan juve maar niet overtuigen met leuk spel!
 
RealMadrid_34
 
28
23 november 2019 om 17:01
Inderdaad, hij moest bijna huilen bij die 1-2 van juve haha
 
kleinegeneraa7
 
16
23 november 2019 om 17:10
Ja ik vraag mij serieus af waarom een zender als ziggo hem in dienst heeft. Natuurlijk weet hij veel van het Italiaanse voetbal en voegt dat zeker wat toe aan het geheel, maar als baas hoor je toch ook gewoon dat hij geen stem heeft om wedstrijden te voorzien van commentaar? Zijn stem maakt de wedstrijden een stuk saaier en minder sfeervol. Hij kan van een horror verhaal nog een sappig sprookje maken, door zijn stem. Natuurlijk kan hij daar niks aandoen, maar zo zie ik het. Hij moet gewoon lekker stukjes van docu's omtrent het Italiaanse voetbal gaan inspreken, ipv 90 minuten lang mensen proberen te boeien, wanneer de wedstrijd het niet kan, want dat kan hij niet.
 
Martijn23
 
19
23 november 2019 om 17:19
Hij heeft echt geen realistisch beeld van voetbal. Als iemand na een sprint van 70m geen perfecte voorzet geeft, gaat hij wat lacherig doen over het niveau.
 
gloryUnited
 
8
23 november 2019 om 17:32
zoveel kennis van het italiaanse voetbal heeft hij toch ook niet? Vorig jaar maart zei hij eens dat Ramsey wel een goede transfervrije versterking voor Juve zou kunnen zijn. Het was hem toen even volledig ontgaan dat Ramsey al getekend had bij Juve
 
AZet
 
1
23 november 2019 om 18:17
@kleinegeneraa7: Misschien heeft Ziggo hem in dienst omdat niet iedereen denkt zoals jij? Ik vind hem een geweldige commentator. Hij brengt er passie in en weet veel van het Italiaanse voetbal. On topic: Jammer dat Juventus zo geholpen werd. Bij één van de goals werd iemand heel wild neergemaaid.dat er mensen zijn die vinden dat die andere goal afgekeurd had moeten worden vanwege hands... tsja.. ik zie dat toch anders. Misschien is dat officieel wel de regel hoor. Dan ben ik daar niet van op de hoogte. Maar die handsbal was een halve minuut voordat de goal viel. Dus Juve had er niet echt voordeel van.mooi dat De Ligt meer en meer op stoom komt.
 
Realee
 
3
23 november 2019 om 17:31
Helemaal mee eens echt verschrikkelijk om naar te luisteren. Voor mij een reden om niet te kijken, naast het slechte spel dat vaak vertoond wordt in italie krijg je er ook nog eens het slechtse commentaar bij.
 
CarlitosTevez9
 
48
23 november 2019 om 17:00
Dit is dus precies waarom de Serie A al jaren geen aantrekkelijke competitie meer is. Juve wordt zovaak geholpen door al die scheidsrechters. Geef die beker maar gewoon meteen aan het begin van de competitie zou ik zeggen. Schandalig dit!
 
schetenlater
 
24
23 november 2019 om 17:03
Geef maar kunnen we ons richten op de CL in dat geval. Lekkere slachtoffersmentaliteit ook bij sommige altijd de schuld aan iets anders dan zichzelf geven :D. En er zitten btw ook 19 ander clubs in de competitie.
 
Juventurin
 
38
23 november 2019 om 17:05
Overdrijf toch niet zo, Atalanta kreeg ook gewoon een penalty voor iets lichts. 1-2 had afgekeurd moeten worden uiteraard. Gewoon een slechte scheids, geen partijdige zo blijkt ook uit de wedstrijd van Chelsea - Ajax.
 
Jimmmmm
 
5
23 november 2019 om 17:17
Atalanta had de bal bij die handsbal van Cuadrado. Juve herovert dus een nieuwe fase voor de var.
 
Fc-Bami
 
19
23 november 2019 om 17:06
Ik vond niet dat juve werd geholpen door de scheids, floot ronduit discutabel.
 
beckhamie
 
5
23 november 2019 om 17:07
Dit is juist het probleem omdat het Juventus is zijn ze corrupt enz. Ik had liever die 1-2 van juve geannuleerd gezien en dan was die 3 de van Dybala toch binnen en geen discussie. Want juve heeft afgezien maar na de 1-1 had juve vleugels. Maar door zo'n dergelijke wordt jr kampioen
 
El Fenomeno
 
14
23 november 2019 om 17:15
Ik heb ook wat Juventus wedstrijden gezien dit seizoen en ze worden idd telkens bevoordeeld door de scheidsrechters. Niet enkele keren naar structureel. Verder wonnen ze bijna alles met een doelpunt verschil waar het vaak mee zat. Kan voorstellen dat veel mensen die club niet mogen.
 
AlexDelPiero10
 
45
23 november 2019 om 17:19
Natuurlijk worden we vaak geholpen, we betalen de scheidsrechters genoeg! Wist je dat Juve zelfs aan crowdfunding doet onder de fans? Elk van ons die wilt kan 10 euro, of meer, doneren aan een speciale pot waarmee de club dan scheidsrechters kan omkopen. Zo moet de club niet aan haar gewone budgetten komen, en blijven we domineren in Italië. Voor de var om te kopen hebben we nog een apart potje, waarin ook iedere Juventino een centje in kan doneren.
 
Juventurin
 
26
23 november 2019 om 17:23
Inderdaad! Ik heb thuis zelfs een Hall of Referees gemaakt, waarbij ik foto’s van alle scheidsrechters die we hebben omgekocht heb ingelijst en uitgelicht.
 
AlexDelPiero10
 
21
23 november 2019 om 17:25
Inderdaad Juventurin, we hebben iconen als Del Piero en Buffon, maar ook enkele Juve HOF arbiters.
 
AlexDelPiero10
 
20
23 november 2019 om 17:37
El Fenomeen Ik geef het toch toe? Mallerd.
 
El Fenomeno
 
6
23 november 2019 om 17:55
Heeft weinig met het verleden te maken. Ze hebben dit seizoen enorm veel beslissingen mee gekregen Juventurin.
 
capitanojuve
 
4
23 november 2019 om 18:23
Sorry ik had het overgemaakt maar ze willen het liever zwart.. als Juve een voordeel krijgt bij iets discutabel dan kopen we de boel om maar als het andersom is dan hoor je niemand.. blijft jammer dit
 
RealMadrid_34
 
31
23 november 2019 om 17:00
Toch knap dat juventus nog heeft gewonnen na zo een zwakke wedstrijd, ik vond de ligt erg goed spelen 100% de beste bij juve vandaag.
 
Keizer11
 
8
23 november 2019 om 17:03
Ja ze doen al het hele seizoen niet anders Maken weinig indruk nog. De Ligt gaat de goede kant op. Begint steeds meer op z'n plek te komen.
 
Sanderr
 
34
23 november 2019 om 17:01
De Ligt by far de sterkste verdediger vandaag, wat mij betreft zelfs de beste speler aan Juve kant. De oude dame kruipt weer eens door het oog van de naald. Hadden bij 1-1 een penalty tegen kunnen krijgen na hands van Can. Dybala weer goed in de 2e helft, verder niet erg onder de indruk van Juventus. Je zou zeggen dat dit toch niet heel het seizoen goed kan blijven vallen. Oh ja, Rocchi toonde eens te meer aan dat hij echt een belachelijk slechte en inconsequente scheids is, pannenkoek!
 
Juventurin
 
7
23 november 2019 om 17:06
Hands van Can bedoel je? Dat is toch geen strafschop, bal gaat via zn voet tegen zn arm.
 
Sanderr
 
2
23 november 2019 om 17:14
Sorry was Can inderdaad, aangepast! En ja het was ongelukkig via z'n voet maar op die manier (met je handen zo onnatuurlijk hoog) gaat ie toch vaak zat op de stip hoor. Maar persoonlijk vind ik het prima dat ze voor zulke afketsende ballen geen penalty geven (net als die van Veltman bij Nederland bijvoorbeeld). Voorafgaand aan de 2-1 was het wel hands van Cuadrado hoor ik, had ik zelf in eerste instantie niet gezien en geen herhalingen van gezien.
 
Juventurin
 
6
23 november 2019 om 17:18
Ja, die 1-2 had sowieso afgekeurd moeten worden. Ik vind het grappig dat het merendeel weer vindt dat Juventus alles meekrijgt en zelfs het calciopoli schandaal wordt weer genoemd, terwijl het gewoon overduidelijk blijkt dat de scheidsrechter er niks van bakt.
 
Sanderr
 
6
23 november 2019 om 17:54
Mee eens, dat schandaal aanhalen is sowieso zielig. Rocchi is gewoon een van de slechtste scheidsrechters op de Europese velden.
 
arepa
 
4
23 november 2019 om 17:21
Eindelijk het 1e positieve bericht over de Ligt. Hopelijk kan hij deze lijn doortrekken.
 
schetenlater
 
5
23 november 2019 om 17:02
Dacht dat Juve onder Sarri een voetballende ploeg zou worden maar ze zijn juist de meest Italiaanse team van de Serie A. 70 minuten lang verdedigen en de laatste 20 minuten de tegenstander kapot maken. Ziet er niet uit maar als je het tot het eind volhoudt heb je meestal wel genoten.jammer dat Bernardeschi op 10 moet spelen, kan die niet. Hij moet gewoon rechtsbuiten of niet spelen. Can goeie wissel. De tegengoal reken ik ook alleen maar Sarri en niet onze spelers aan want de flanken werden de hele wedstrijd overlopen door 3-4 man. De Ligt speelde echt geweldig, zelfde inzet die je van Chiellini verwacht en goeie scherpe tackles. De Ligt, Higuain, Szczezny en Dybala staken erboven uit.
 
HakimZiyach22
 
8
23 november 2019 om 17:02
Hahahahaha is rocchi weer eens bezig geweest? Denk dat hij maar eens de spelregels door moet lezen en niet eigenwijs moet fluiten. Denk dat hij toe is aan vakantie, voor een paar maanden.
 
TILBURG013
 
0
23 november 2019 om 18:07
De var is hier gewoon idioot bezig. De scheids heeft het niet gezien en daarvoor is de var..
 
InkeMontana
 
81
23 november 2019 om 17:02
Wanneer begint die Demiral nou eens te spelen, die waardeloze De Ligt speelde vandaag weer veel te goed! Oh wacht.. Begint 'ie lekker warm te draaien he jongens? Onze Golden boy.
 
isco1
 
11
23 november 2019 om 17:05
De Ligt was erg goed ja en zal alleen nog maar groeien nu hij meer en meer gewend raakt aan het verdedigen bij Juventus.
 
kleinegeneraa7
 
22
23 november 2019 om 17:16
Net zoals dat De Ligt na een paar mindere wedstrijden een soort van werd afgeschreven, moeten de mensen nou ook weer niet doorslaan na 1 echt goede wedstrijd zonder foutje. Volgende keer kan het zomaar weer eens verkeerd uitpakken. Ik weet zeker dat hij gaat slagen hoor, maar ik maak graag de balans op na 1 seizoen. Dit seizoen kan die over het geheel misschien een 7 scoren, maar dat is voor een jongen van 20 jaar, die staat in de as van een topclub, helemaal niet verkeerd zijn. Laat hem dit seizoen nog maar een paar fouten maken en flink op zijn bek gaan, daar wordt die alleen maar beter van en uiteindelijk het Nederlands elftal ook.
 
InkeMontana
 
13
23 november 2019 om 17:37
Je snapt hoop ik dat mijn stukje ironisch is bedoeld naar de mensen die hem afschreven na een paar mindere potjes he? Ben het verder met je eens. Hij gaat fouten maken, maar ook geweldige potten spelen, want het is gewoon een gigantisch talent.
 
Becksss
 
9
23 november 2019 om 17:25
Demiral is door eigen krachten via een omweg bij Juventus terecht gekomen zonder een handige zaakwaarnemer.demiral heeft tijdens de kwalificatie met zn collega Caglar 3 doelpunten toegelaten1 tegen frankrijk2 tegen Ijslandprestatie van Demiral in 2019 waren echt wel overtuigender dan de Ligtalleen heeft De ligt in zn contract staan dat hij een aantal x verplichtte wedstrijden moet spelen.volgend jaar zal je zien dat de Ligt echt niet zal spelen..maar wel een overstap naar FC Barca zal maken.geloof me als ik achterin bij Juventus speel en een middenveld van Goud heb hoef ik ook niet een Maldini te zijn om de boel op scherp te houden.
 
kleinegeneraa7
 
44
23 november 2019 om 17:29
Heel de Europese top zat achter De Ligt aan, maar door zijn zaakwaarnemer is die uiteindelijk bij een Europese topclub beland? Gelukkig heeft De Ligt het niet op eigen kracht moeten doen, en heeft zijn zaakwaarnemer alles geregeld. Blij dat je het waarschijnlijk zelf gelooft.
 
InkeMontana
 
27
23 november 2019 om 17:38
Beckss. Haha grapjas. De Ligt maakte in 2019 op hoog internationaal niveau indruk, op dat niveau speelde Demiral niet eens.
 
SuperNico31
 
11
23 november 2019 om 17:53
Natuurlijk is De Ligt door Raiola bij Juve terecht gekomen en niet doordat hij op 19e jarige leeftijd al als leider van Ajax de halve finale CL heeft gehaald en de dubbel heeft gepakt...
 
El Fenomeno
 
23
23 november 2019 om 17:31
De Ligt moest even wennen, is in alles veel beter dan Demiral.
 
Blumigan
 
3
23 november 2019 om 18:05
Ik hoop dat mensen gaan inzien, dat Demiral en Matthijs voor de toekomst zijn gehaald. Bonucci - Chiellini al ver boven de 30. Demiral - Mathijs zou echt een droomduo zijn voor Juventus, dan heb je 13 jaar geen zorgen meer.
 
InkeMontana
 
3
23 november 2019 om 18:15
Blumigan. Ja dat ziet Juve ook wel voor zich waarschijnlijk. Ook als is 13 jaar bij 1 club, met een zaakwaarnemer als Raiola, volgens mij wel erg lang.
 
kleinegeneraa7
 
0
23 november 2019 om 18:22
Inderdaad. Alle spelers die Raiola als zaakwaarnemer hebben spelen nooit 13 jaar voor een club, de overige spelers blijven altijd trouw aan de club hé. Denk dat je al moeite heb om 20 spelers te noemen die de laatste 20 jaar, 13 jaar of meer bij dezelfde club hebben gezeten. Heeft dus niks te maken met de zaakwaarnemer.
 
InkeMontana
 
2
23 november 2019 om 19:19
Kleine. Man wat zijn mensen snel op hun teentjes getrapt en lezen ze graag wat ze willen lezen. Bij andere zaakwaarnemers is het ook zo, maar bij Rioala is het ook wel degelijk een utopie, of beweer je anders.
 
kleinegeneraa7
 
0
23 november 2019 om 19:50
Nee, maar uiteindelijk voegt je opmerking over de zaakwaarnemer dus niks toe? Althans dat lees ik nu
 
Rondvaartboot
 
4
23 november 2019 om 17:46
Als je in speelronde 13 pas je eerste echt goede pot speelt kun je niet echt over warmdraaien beginnen. Op deze wedstrijd na heeft hij het hele seizoen alleen maar vieren, vijfen en zesjes gehaald. Laten we hopen dat hij de De Ligt wordt die we kennen maar laten we even tot na het seizoen wachten tot we conclusies kunnen trekken.
 
InkeMontana
 
6
23 november 2019 om 17:59
Dan kan je het juist wel over warmdraaien hebben slimpie. Hij begint steeds beter te spelen en de laatste wedstrijden was hij al stabiel, deze wedstrijd ronduit goed, na een matig begin. Als je daarna stabiel begint te spelen en je gaat nu gewoon goed spelen dan kan je toch over warmdraaien spreken.
 
Marc Juventus
 
4
23 november 2019 om 20:55
Tegen Milan was de Ligt ook goed en de wedstrijd ervoor tegen Torino was hij matchwinner. Verdedigers worden niet vaak man of the match. Vandaag was de Ligt fantastisch. Je kan dus wel stellen dat de Ligt de laatste paar wedstrijden veel beter speelt dan de wedstrijden ervoor. Warm draaien past dus wel degelijk bij de Ligt dit seizoen.
 
afgpower
 
5
23 november 2019 om 17:03
Normaal reageer ik niet op Juve berichten maar dit kan toch niet jongens. Cuadrado maakt gewoon hands vooraf aan de 1-2. Ze hebben VAR en ze kijken er niet naar. Bij 1-1 van Higuain had ik ook mijn twijfels, het leek of hij eerst ging duwen alvroens hij scoorde. Hoe moet je in godsnaam hier tegen opboksen. Overigens speelde Dybala geweldig.
 
schetenlater
 
13
23 november 2019 om 17:04
Penalty erin schieten als je hem krijgt zou ik zeggen. Kan helpen.
 
Juventurin
 
11
23 november 2019 om 17:09
Atalanta kreeg ook een makkelijk gefloten penalty mee. Higuain deed niet veel fout bij de 1-1, 1-2 moest uiteraard afgekeurd worden. Heb die Rocchi altijd al een overrated scheidsrechter gevonden.
 
afgpower
 
3
23 november 2019 om 17:12
makkelijk of niet het was hands. Juve heeft vaker voor zulke gevallen geen penalty tegen gekregen. Ene scheids geeft het wel andere weer niet. Maar voor handsballen zoals Cuadrado daar moet VAR echt ingrijpen.
 
Juventurin
 
6
23 november 2019 om 17:20
Oftewel een zwakke scheids, geen partijdige scheids mocht je dat insinueren.
 
afgpower
 
3
23 november 2019 om 17:30
Nee penalty voor Atalanta was terecht.
 
Jimmmmm
 
3
23 november 2019 om 17:19
Nieuwe fase na hands, var kan niet tussenkomen dan.
 
 
3
23 november 2019 om 17:05
Mooi dat hij zn draai gevonden heeff.
 
FedericoChiesa
 
2
23 november 2019 om 17:09
Zoals het hele seizoen al, en zoals altijd, wordt Juventus weer geholpen door de arbitrage. Of ze hebben ontzettend veel geluk, of allebei. Vandaag ook weer een handsbal van Can die op de stip kan, Cuadrado pakt hem in de handen maar wordt niet voor gefloten, Higuain die overtreding maakt voor zijn goal. Zitten momenten tussen die beide kanten op kunnen, maar zoals altijd, vallen ze weer in het voordeel van Juventus. Geef de titel maar vast aan Juventus en doek de Serie A maar op, stelt toch geen reet meer voor. En alle Juve fanboys, hou je mening maar voor je, want jullie weten ook dat het zo is.
 
Jimmmmm
 
15
23 november 2019 om 17:20
Misschien hadden ze eens 4 var penaltys moeten geven aan Atalanta. Dan kon je eens goed slapen.
 
FedericoChiesa
 
0
23 november 2019 om 19:31
Zeg nergens iets over de VAR, scheids moet dit met zijn ogen dicht nog zien. En je weet heel goed wat ik bedoel. 9 van de 10 zogenaamde fans zijn verdwaalde ADO supporters. En sportieve successen kan je wel mee pronken, daarom ben ik geen fan geworden, dat jij successupporter bent. Fiorentina is in alles een tig keer mooiere club, mooier dan dat vieze clubje van jou ooit zal zijn. Maar als ik je reacties zo lees ben je niet de slimste thuis, en je slaap lekker wordt ook wat vermoeiend. Verzin iets nieuws.
 
Jimmmmm
 
0
24 november 2019 om 07:45
Ik ben fan geworden als kind begin jaren 90 toen Milan nog uitblonk. Fiorentina is ook een mooie club en ze leveren toppers af. Je moet niet zo gefrustreerd reageren. We hebben een gelukkige wedstrijd gehad en de 3 punten gewonnen. Ooit komt er wel een dag dat we geen kampioen worden, maar tot nu toe hebben we het gewoon zelf afgedwongen.
 
Juventurin
 
3
23 november 2019 om 17:30
Tsjonge jonge wat een bias, als De Ligt een scheet laat, zou je zeker ook een penalty aan Atalanta geven? Kom op man, dat je de 1-2 zou afkeuren begrijp ik, maar de handsbal van Can die via zn voet op zn arm komt, het mislukte schot van Higuain die letterlijk zijn tegenstander niet eens raakt begrijp ik dan weer totaal niet. De penalty van Atalanta was zeker 100% fair? Ga toch slapen man grappenmaker.
 
Aqua1
 
5
23 november 2019 om 17:10
Juventus heeft aan de arbitrage te danken dat het heeft gewonnen wat is Atalanta benadeelt schandalig gewoon ze moesten ene penalty krijgen en bij die goals maakte Cuadrado hands.. Geen woorden voor zo win je de Serie A wel ze kunnen hem net zo goed meteen geven aan Juventus de serie A titel valt niet tegen op te boksen.
 
 
5
23 november 2019 om 17:11
Ja kom maar...... al die criticasters die vonden dat,vandaag, UITBLINKER de Ligt verkeerde keuzes had gemaakt; veel te vroeg gebracht was, Demiral veel beter was , lid moest worden van een handbalclub, etc, etc.
 
Realistisch 11
 
3
23 november 2019 om 17:16
Niks tegen Cr7, maar Juventus speelt zoveel beter zonder hem. Zeker wat betreft de voorhoede
 
Sanderr
 
1
24 november 2019 om 10:44
Juventus speelde dramatisch in aanvallend opzich gisteren man.. Niet dat CR nou zo uitblinkt ofzo, ook van hem ben ik niet vaak onder de indruk dit jaar, maar jouw opmerking slaat gewoon nergens op.
 
Jimmmmm
 
5
23 november 2019 om 17:14
1-3, niet te geloven. Ik had deze al op voorhand als een nederlaag ingecalculeerd maar met veel geluk en individuele klasse komen we hier gewoon winnen. Atalanta is toch wel een prachtig team, voor mij de mooiste na Juve. Ze verdienden dit absoluut niet. Juve begon goed tot aan de penalty die ze tegen de lat schieten. Daarna was het 1 en al Atalanta. Gelukkig stond onze defense, vooral De Ligt, pal. Cuadrado had het moeilijk omdat Gomez de hele tijd naar zijn kant uitweek. Dat de goal dan aan die kant valt is ook geen verrassing. 1-0 achter en we werden weer iets beter met als gevolg een geluksgoal, een klassegoal en een countergoal. De Var was weer in vorm vandaag met zeker 3 tot 4 handdpenaltyfaseschecks. 3 prachtige punten voor ons maar 3 zeer frustrerende punten voor onze tegenstanders. Vooral omdat we de laatste 2 jaren zwak spelen maar veel winnen. Op naar de CL nu. Forza Juve.
 
nederland79
 
4
23 november 2019 om 17:19
1 ding mis ik. Dit was toch dezelfde scheid als bij Chelsea Ajax. Hands in de 16, strafschop... Geen geel. WAT?? Ja geen geel
 
Benzema20
 
4
23 november 2019 om 17:23
En dan vinden juve supporters het straks weer gek waarom ze in de cl er in de kwartfinale uitvliegen . Nou omdat je daar niet elke keer de scheids mee hebt en daar wel wat meer nodig heb dan 3x de bal rondspelen . Wat een aanfluiting is het voetbal van juve toch . Bij de plaatselijke amateur gaat de bal nog beter rond . Dat je hier 90 minuten aan gaat verspelen. Je kan beter de eerste 80 minuten overslaan want 9van de 10 keer maakt juve toch de winnende in de laatste 10 minuten door een gelukkige situatie of goedkope penalty .
 
AlexDelPiero10
 
15
23 november 2019 om 17:24
Er is geen enkele Juve fan die dat gek zou vinden met dit spel, en het voetbal is matig maar de 9de op rij is al aan het laden, blijven haten.
 
AlexDelPiero10
 
12
23 november 2019 om 17:23
De Ligt ---> MOTM. Heeft zijn draai gevonden.
 
Boadurum
 
2
23 november 2019 om 17:26
Het feit dat de indruk die De Ligt achter laat iets is wat in de titel benoemd moet worden, is natuurlijk niet zo`n goed teken. Na een wedstrijd van Liverpool wordt er in de titel nooit met een woord gerept over de goed spelende Virgil, of iets in die trend. Wat bij Van Dijk de standaard is, is dat bij De Ligt duidelijk nog niet. Helemaal niet erg, die jongen is pas 20. Voorlopig zou ik bij het Nederlands Elftal graag De Vrij op zijn plek zijn. Erg jammer dat hij afgelopen interlandperiode niet helemaal fit was!
 
FaridvanGinkel
 
0
23 november 2019 om 17:28
Bij een 1-0 achterstand waren de odds 11.5, wou bijna inzetten maar juve speelde zo slecht dat ik het toch niet gedaan heb. Wat baal ik daar nu van
 
maurootje
 
7
23 november 2019 om 17:29
Beetje rare titel"ontsnapt zonder Ronaldo" hiermee suggereert VZ dat ze MET Ronaldo dat niet/weinig doen, terwijl het tegenovergestelde waar is; Juve is 9/10 keer ontsnapt, niet normaal
 
gloryUnited
 
2
23 november 2019 om 17:37
of we moeten de titel letterlijk nemen en is Juventus ontsnapt uit Atalanta maar moesten ze Ronaldo achterlaten daar... hmm
 
AlexDelPiero10
 
2
23 november 2019 om 17:38
Als hij zo blijft spelen geen probleem voor mij hoor.
 
Juventurin
 
1
23 november 2019 om 17:44
Nee, ben je nou gek? We kunnen niet zonder zijn vrije trappen.
 
Jimmmmm
 
4
23 november 2019 om 18:40
De Ligt leek wel Chiellini vandaag. Jullie Nederlanders hebben echt goud met hem, lucky bastards.