Kasper Dolberg krijgt duidelijke boodschap: 'Met alle respect voor deze clubs'
Zaterdag, 2 mei 2020 om 12:28

Kasper Dolberg kan met 11 goals en 3 assists in 23 wedstrijden terugkijken op een geslaagd eerste seizoen namens OGC Nice in de Ligue 1. De spits, die afgelopen zomer door les Aiglons over werd genomen van Ajax, heeft zich met zijn goede prestaties ook al in de kijker gespeeld bij andere clubs. Nice is echter niet zomaar van plan om afscheid te nemen van de 22-jarige Deen.

"Daar is geen discussie over mogelijk. Hij heeft zelf ook niet de wens om te vertrekken. Hij voelt zich goed in Nice, waar hij alles heeft om te kunnen slagen", vertelt technisch directeur Julien Fournier in gesprek met Nice-Matin. "In het verleden is het nog weleens moeilijk voor ons geweest om spelers langer dan een seizoen aan boord te houden, Hatem Ben Arfa en Younès Belhanda bijvoorbeeld."

"Mario Balotelli tekende in eerste instantie ook maar voor een jaar, Dalbert vertrok al snel en Ricardo Pereira bleef hier twee jaar op huurbasis, dat was nog een hele prestatie", gaat Fournier verder. "Vandaag de dag vertellen de jongens dat ze minstens honderd goede wedstrijden moeten spelen voor Nice. We kunnen hen zonder zorgen aan boord houden."

"Deze dingen hebben we ook aan hem uitgelegd toen hij tekende", doelt de technisch directeur op Dolberg. "We zijn niet langer een springplank voor clubs als Aston Villa en Fiorentina, met alle respect voor deze geweldige clubs. Dat willen we worden voor de topclubs."

Meer nieuws
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
   
17:00
17:00
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50
   
16:52
16:52
Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0
   
16:34
16:34
Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
Kolbeinn_Sigi
 
25
2 mei 2020 om 12:35
Het zou me bij Dolberg ondankds dat ik me echt dood heb geërgerd aan hem bij Ajax dat hij in de toekomst nog de top haalt. Kan gewoon de hele tijd onzichtbaar zijn en toch een fantastische goal maken. Heb zelf toch altijd een beetje het gevoel dat hij niet paste bij ajax en dat spelen met de rug naar de goal hem gewoon niet ligt. Opstomen en spaarzame kansen krijgen op de counter is hii geweldig. Als schaduwspits rond een targetman zou hii denk ik geweldig zijn ook. Heb me dood geërgerd aan zn inconsistentie bij Ajax maar hij heeft wel de kwaliteiten om de top te halen denk ik.
 
FCVoetbal23
 
18
2 mei 2020 om 13:00
Hij speelde in de jeugd eigenlijk altijd op de flanken. Bosz heeft hem in de spits gezet en daar deed hij het zwaar boven ieders verwachting natuurlijk. Ik denk dat vooral de druk die er na zijn eerste seizoen bij kwam kijken te veel voor hem was in combinatie met zijn blessures. Deze geleidelijke weg naar de top zal beter voor hem zijn denk ik. Ik hoop dat hij de top gaat halen!
 
Soccerfan_1
 
27
2 mei 2020 om 13:27
Hij werd op het laatst natuurlijk ook continu voor de voeten gelopen door een vd beek en de vleugels die continu naar binnen trokken hielpen natuurlijk ook niet. Ze stonden allemaal op een kluitje daar. Dat was onder bosz wel anders
 
degebetenhond
 
21
2 mei 2020 om 13:17
Pfff die counter destijds tegen Feyenoord (mijn club) waar wij 60 minuten de betere partij waren...hij uit het niets Scharie finaal het bos in stuurde en vervolgens Jones wist te verschansen...gelukkig wist Kuyt er in extremis nog een punt uit te slepen...geweldige pot was dat wel.
 
Sulejmanii
 
15
2 mei 2020 om 14:04
Haha nee, niet gelukkig jammer dat die vervelende Kuyt nog een punt er uit sleepte. Was een heerlijke pot imderdaad. ??
 
Klene
 
4
2 mei 2020 om 13:23
Ik ben inderdaad ook van mening dat hij de bal op 40 meter van de goal moet krijgen en dat hij dan op een verdediger af kan dribbelen, dat is zijn grootste kracht namelijk.
 
Carsi_1
 
16
2 mei 2020 om 15:11
Zijn eerste jaar bij een nieuwe club en land daarbij schat ik de niveau van de franse competitie toch een stuk hoger in als de eredivisie hoor. Het is daar denk ik lastiger om te scoren als in nederland.