Klopp is woest over gedrag PSG: 'Het leek alsof we slagers waren'
Donderdag, 29 november 2018 om 07:12

Liverpool verloor woensdag met 2-1 van Paris Saint-Germain en Jürgen Klopp was na afloop niet te genieten. De manager beklaagde zich over het gedrag van de spelers van PSG, die meermaals geprobeerd zouden hebben om de Poolse scheidsrechter Szymon Marciniak te beïnvloeden. "Ik weet dat de headline zal zijn dat Klopp dit zegt, maar het aantal onderbrekingen in de wedstrijd is gewoon niet cool."

"We hebben twee keer achter elkaar de Fair Play-award gewonnen in Engeland en aan het aantal gele kaarten te zien, zagen we er vanavond uit als slagers. Het was slim van PSG, met name van Neymar, maar ook veel andere spelers gingen naar de grond alsof er iets serieus aan de hand was. Daardoor bleven wij niet rustig", Aldus Klopp.

Meer: Sprookjeseinde raakt verder uit zicht voor Klopp na zeperd in Merseyside Derby | Zelfs Peter Bosz krijgt vraag over transferperikelen Arne Slot: ‘Laat mij...’

"We waren agressief en negatieve agressie helpt je in het voetbal niet verder. We werden gefrustreerd en boos. Ik zou er nu 500.000 dingen over kunnen zeggen, maar dat zijn geen dingen die ik morgen wil teruglezen in de krant. Jullie hebben een goed stel hersens. Denk erover na, schrijf het op of zeg het in de microfoon. Whatever", zo wordt de Duitser geciteerd door onder meer Liverpool Echo.

"Je kunt voor alles wel een gele kaart geven. Als je naar het gras gaat, doe je alsof je doodgaat en het volgende moment sta je weer op. Hup, gele kaart. Dat is mogelijk. Het is onsportief gedrag. Ik zal niet beweren dat PSG het niet verdiende om te winnen en ik vraag niet om de hulp van de scheidsrechter. Ik verwacht alleen wel dat een scheids dit soort dingen doorziet. Maar wij waren ook niet kalm genoeg. Zelfs Joe Gomez kreeg geel! De liefste jongen op deze aarde. Hij kreeg nog bijna een rode kaart!"

"Maar nogmaals: wij hebben verloren omdat zij er twee hebben gemaakt en wij eentje. En we hebben niet goed genoeg gespeeld." PSG had het duel met tien man kunnen eindigen, ware het niet dat Marco Verratti aan rood ontsnapte na een tackle op Gomez. "Iedereen heeft ogen en heeft het gezien. Ik vind het rood, maar dat verandert niets aan de uitslag. Het enige wat het oplevert, is dat jullie een story hebben en dat het lijkt alsof ik een slechte verliezer ben. Maar jullie mogen schrijven wat jullie willen."

Meer nieuws
   
21:47
21:47
The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
4
   
21:37
21:37
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
   
21:05
21:05
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
3
   
20:28
20:28
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
28
   
20:15
20:15
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (38)

 
KEIZER!
 
66
29 november 2018 om 07:28
Met Leonardo DiCaprio op de tribune was die niet eens de beste acteur in het stadion.. die stond namelijk op het veld in de naam van Neymar. Maar goed dit weet je als je tegen PSG speelt. Verratti had er ook met rood af gemogen. Maar dat is allemaal achteraf gelul. De scheids vloot bijna alles af als iemand van PSG deed alsof die zijn been brak. Engels commentaar noemde Silva slim... Ik vind het persoonlijk gewoon spel bederf en geel.
 
Naku
 
43
29 november 2018 om 07:31
Neymar heeft niet voor niks een profiel op imdb.com tussen de andere acteurs: https://www.imdb.com/name/nm4827772/
 
100% Meijer
 
9
29 november 2018 om 07:45
Dit is helaas in Spanje bij alle teams standaard. Dat PSG dit ook doet is blijkbaar nodig aangezien het bij de Spaanse clubs te vaak succes heeft.
 
barcalover123
 
2
29 november 2018 om 09:10
Haha wat hebben spaanse ploegen met psg te maken?
 
100% Meijer
 
1
29 november 2018 om 15:35
Ik kan je proberen uit te leggen dat de Champions league een Europees toernooi is, waar het toneelspel helaas veel te vaak beloond wordt. Je zal verrast zijn, maar hier spelen ook Spaanse clubs in...
 
blink182
 
14
29 november 2018 om 09:10
Wat een onzin. Di Maria valt uit door de charge van Milner. Robertson trapt Neymar terwijl de bal niet eens in de buurt is. Zelfs Henderson liep naar Robertson toe met de vraag waar ie mee bezig was. Genoegg voorbeelden om op te noemen. Prima dat jullie willen janken, maarLiverpool werd totaal overklast. Had 0.0 aansprak op de overwinning.Wel heel grappig trouwens. Was het niet Klopp die Neymar verdedigde tijdens/na het WK?
 
Twenteov
 
9
29 november 2018 om 09:50
blink182 Ik ben geen Liverpudlian, maar vond je het gedrag van Neymar niet walgelijk weer? Of reageer je niet op dat gedeelte van Keizer! ?
 
Geniale
 
3
29 november 2018 om 10:37
Ik irriteer me ook heel vaak aan Neymar, hij is net iets te goed voor veel ploegen, te irritant inderdaad.
 
AjaxNL!
 
0
29 november 2018 om 10:51
blink182, tuurlijk zijn er ook echte overtredingen gemaakt maar ook genoeg aanstellerig gedrag. Dat Liverpool werd overklast heeft niks te maken met het punt dat de PSG spelers aanstellerig deden.
 
Marranr1
 
1
29 november 2018 om 10:55
Keizer, de gtootste acteur en dan belachelijk acteur staat aan de zijlijn van Liverpool met de naam Klopp. Liverpool is gewoon niet goed en slim genoeg en nu zit meneer Klopp te janken als een klein kind. Dit is topvoetbal waar alle en ook alle facetten in gebruikt worden en daar dien je je tegen te wapenen. Liverpool kan alleen naar zichzelf kijken en Klopp dient een grote meneer te zijn door zelf in de spiegel te kijken. Leuke ploeg maar gewoon niet goed genoeg voor de prijzen. Zei aantal weken geleden al dat Liverpool de kind van de rekening word in deze zware poule. Omdat ze gewoon de mindere zijn van de 3. Napoli is beter en PSG zo simpel is het. Koop een top CV voor naast van Dijk en een echte topper aan de rechte kant want met jonge talentjes di eeen keer een vrije trap erin schieten win je de CL en de PL niet mee. Afwiedensien Kloppie. Lekker in de EL gaan spelen en klagen. Ciao
 
Giodinho7
 
11
29 november 2018 om 07:44
Moet Klopp niet eens wat anders gaan proberen qua tactiek of opstelling? Het is echt al maanden niet om aan te gluren wat Liverpool laat zien. Hij heeft het geluk dat hij dit seizoen wel kan bouwen op een sterke verdediging, maar dit gaat in de competitie ook niet goed blijven gaan.
 
HullCityAFC
 
5
29 november 2018 om 08:01
Hoezo? Hij boekt toch resultaat? Staat er in de competitie goed voor, gaat door in de CL, niks mis mee.
 
Master D
 
21
29 november 2018 om 08:11
Hoezo gaat ie door in de CL? Hij staat gewoon 3e in de poule en moet met 1-0 of bij elke andere overwinning met 2 doelpunten verschil van Napoli winnen om door te gaan. Dat noem ik nog lang geen zekerheidje.
 
Giodinho7
 
2
29 november 2018 om 08:35
Hij staat derde na gisteren en de kans is groot dat ze de Europa league in gaan. Ik zeg dat het in de competitie vooralsnog goed gaat, maar als het spel niet beter wordt kan ik me niet voorstellen dat ze dit volhouden. Het is heel vaak met hangen en wurgen en in menig duel met een redelijke dosis geluk.
 
el_barca
 
2
29 november 2018 om 09:33
Wat voor reaultaat boekt ie dan? Heeft nog geen prijs gewonnen bij liverpool kan k me herinneren?
 
FrisianReds
 
1
29 november 2018 om 10:33
@el_barca Resultaat is niet hetzelfde als prijzen winnen he. Als hij in de competitie veel wint, is dan boekt hij gewoon prima resultaten. Mogelijk leidt dit ook tot prijzen.
 
HullCityAFC
 
3
29 november 2018 om 09:44
Liverpool gaat echt wel door in de CL hoor, een 2-1 verlies doet daar niets aan af. En hoelang zit Klopp nou bij Liverpool? 3 jaar? In het eerste jaar finale League cup en Europa League, sinds jaren weer aanwezig in de Champions League, finale gehaald. Prijzen komen zo vanzelf. Klopp doet het gewoon uitstekend met het materiaal dat hij tot zijn beschikking heeft.
 
el_barca
 
1
29 november 2018 om 10:08
Je hebt nog niet zomaar van napoli gewonnen volgens mij? Vind t maar een beetje voorbarig wat je zegt met dat de prijzen vanzelf komen ze zijn totaal niet constant het kan de ene week heel goed zijn en de andere week heel matig, enige verschil in de comp is dat ze tot nu toe de matige ook vaak winnen! Maar op deze manier ga je een x tegen de lamp aanlopen ook in de competitie
 
soccersupp
 
11
29 november 2018 om 07:49
Volgende keer speciaal verzoek om Kuipers als scheidsrechter aan te stellen. Dan weet je in ieder geval dat Neymar wat minder theatraal speelt. Jammer dat het voetbal het van list, bedrog en toneel verliest.
 
Ajacxied
 
23
29 november 2018 om 07:51
Ik vond het vooral frappant dat de scheidsrechter meermaals door liet spelen, de speler van PSG verongelijkt op de grond bleef zitten en boze gebaren maakte en de scheids dan 5 seconde later alsnog floot. En bij Neymar zouden scheidsrechters gewoon standaard geel uit moeten delen voor die achterlijke theaterstukjes, hij leert het vanzelf af als ie de helft van de wedstrijden van het veld wordt gestuurd
 
KEIZER!
 
2
29 november 2018 om 08:34
Ja ik vind dat ook.. bij Suarez had ik dat ook toen die bij Liverpool zat. Geef hem gewoon geel bij elke schwalbe en dan is die vanzelf genezen na 2x rood.
 
capitanojuve
 
3
29 november 2018 om 07:52
Psg zou het ook niet redden tegen Juve.. die straffen dat gedrag wel af zonder er een kaart voor te krijgen.. het is jammer dat zo’n goede speler als Neymar dit theater nodig heeft.. heerlijke acties wisselt hij af met gejank
 
Master D
 
7
29 november 2018 om 08:09
Zo kennen we Klopp weer. Zodra er niet gepresteerd wordt gaat ie ook zeiken op alles en iedereen terwijl hijzelf met een kansloos middenveld van Henderson, Wijnaldum en Milner komt aanzetten. Lekker allemaal randzaken erbij halen om de aandacht van een mogelijke uitschakeling omdat je niet in Belgrado hebt gewonnen af te halen.
 
Le Papillon
 
4
29 november 2018 om 08:15
Zo gaan we de echte Klopp weer zien, eindelijk eens weg van zijn eigen overdreven acteer gedrag.
 
Andonis
 
13
29 november 2018 om 08:32
Over de schwalbe van Mane hoor je hem dan niet. Net zo onsportief. Hij kan zich beter afvragen waarom Liverpool zoveel overtredingen nodig had, want geen van de gele kaarten was onterecht. Neemt niet weg dat het theater van sommige spelers irriteert.
 
MidasNEC
 
5
29 november 2018 om 08:59
Tackle van Di Maria was sowieso gevaarlijk inkomen, 100% penalty schwalbe of niet.
 
Andonis
 
0
29 november 2018 om 13:46
Gevaarlijk inkomen? Het is gewoon een sliding waarbij hij man, noch bal raakt. Wie geeft nou een penalty voor een gemiste sliding?
 
Dejan
 
5
29 november 2018 om 08:33
Goed dat Klopp op het einde ook zelfreflectie toont. Ik kan begrijpen dat dit vanwege veel omstandigheden een lastig duel was, maar ik vond Liverpool ook gewoon niet goed spelen. De huidige situatie in de CL, dat men derde staat, hebben ze ook volledig aan zichzelf te wijten.
 
Geniale
 
0
29 november 2018 om 10:34
Ja en nee....aan zichzelf te wijten is omdat ze wellicht hadden moeten winnen in Belgrado, maar in de poule met Napoli en PSG is het niet raar dat je derde staat.
 
albert333
 
4
29 november 2018 om 08:56
Sommige mensen kunnen gewoon niet wachten. Zodra ze iets over Neymar horen dan gaan ze wee los. Sjonge jongen is het haat of aandacht zoeken. Ik geniet elke wedstrijd van hem
 
FR_JC
 
12
29 november 2018 om 09:08
Men geniet van get spel van Neymar. Men ergert zich groen en geel aan het theatrale gedrag.
 
piotr
 
2
29 november 2018 om 09:33
Verwacht niet dat Klopp dit als enige reden voor hun verlies heeft genoemd, maar dat de media dit stuk eruit gewoon uit heeft gehaald. PSG was mss wel over de hele wedstrijd beter, en Klopp is evt niet de persoon die meteen moet gaan klagen. Maar het blijft tenenkrommend hoe PSG het laatste kwartier speelde (of vooral op de grond lag), vooral omdat het ook nog werkt. Je ziet het steeds vaker en meestal lukt het dan ook nog, dus het zal alleen maar toenemen. Helaas....
 
FCB_Catalunya
 
2
29 november 2018 om 10:20
Ach, het is irritant maar ergens ook wel slim. Daarnaast, Neymar is soms een acteur, maar als hij zichzelf niet af en toe in bescherming neemt, had hij niet eens meer op een voetbalveld gestaan. Krijgt af en toe belachelijke schoppen. Liverpool maakte ook een aantal overtredingen waarbij ik toch even achter m'n oren krabde. Hoop niet dat dit zijn 'uitleg' is voor het verlies, want Liverpool was gewoon slecht, punt.
 
Geniale
 
2
29 november 2018 om 10:31
Het zal allemaal wel, maar Liverpool heeft in 90 minuten zo weinig laten zien dat 2-1 een cadeautjes is. Het leid allemaal erg af van het feit dat Liverpool vorig jaar boven zijn stand heeft geleefd. Als ik Klopp was zou ik dit allemaal niet zo opkloppen....ja, PSG heeft vervelende spelers, maar bovenal erg goede spelers die veel te goed zijn voor Liverpool. Een schot op doel...de strafschop...dan krijg je klopp.
 
FrisianReds
 
4
29 november 2018 om 10:54
Boven zijn stand geleefd? Leg uit? Ieder jaar onder Klopp is de ploeg beter geworden. In de competitie presteren ze erg sterk met nog maar 5 tegendoelpunten. In de CL gaat het moeizaam, maar tegen ploegen als Napoli en PSG kun je ook niet verwachten met 2 vingers in de neus te winnen. Bovendien kan Liverpool zich nog steeds plaatsen voor de volgende ronde. PS: die Klopp/klop grapjes zijn inmiddels wel een beetje erg afgezaagd.
 
lars69
 
3
29 november 2018 om 10:34
Klop is een prima coach maar aan de nederlaag heeft hij naar mijn mening te meeste schuld. Dat houthakkersmiddenveld is vragen om problemen. Kijk naar de vorige ontmoeting.... eerste helft wist psg niet waar ze het zoeken moesten. Enja die Neymar schop je het liefst het stadion uit maar die schwalbes is iets voor de scheids. Verlies pakken en focus op Everton dit weekend!
 
psv-dor-liv
 
1
29 november 2018 om 14:21
Scheudsrechters mogen ook wel sneller een gele kaart trekken op dit gebied. Als er 10 man naar de scheids rennen zie je vaak dat die naar achter gaat lopen. Ik zou zeggen als scheids, ik loop naar voren en iedereen die me aanraakt krijgt een gele kaart. Hij wordt nu bang van de spelers die er na toen gaan.