Klopp reageert: 'Meneer Koeman moet ook over iets praten'
Vrijdag, 19 oktober 2018 om 15:40

Liverpool kampt met veel blessureleed. Mohamed Salah, Sadio Mané en Naby Keïta zijn niet ongeschonden de interlandperiode doorgekomen en ook rond Virgil van Dijk heersten er twijfels. Jürgen Klopp benadrukt vrijdag op de persconferentie dat de 27-jarige verdediger gewoon inzetbaar is tegen Huddersfield Town.

Van Dijk en Georginio Wijnaldum speelden allebei mee in het Nations League-duel met Duitsland (3-0), maar eerstgenoemde was niet meer van de partij toen Oranje het opnam tegen België (1-1). Van Dijk was huiswaarts gekeerd, mede omdat de stopper pillen slikte vanwege twee gebroken ribben, zo stelde Koeman. Wijnaldum bleef op de bank bij de wedstrijd tegen België.

"Misschien is meneer Klopp nu uiterst gelukkig, dat zou mooi zijn. Ik hoop dat ik er nu goed bij hem opsta", zei Koeman afloop van het duel in Brussel. Klopp geeft vrijdag meer uitleg over de pijntjes van Van Dijk. De Duitser had graag gezien dat er niet zoveel heisa over de blessure was ontstaan. "Jullie zagen hem van het veld gaan bij Southampton. Virgil zou het veld niet verlaten hebben als er geen problemen waren. Maar hij is snel hersteld, zo zit het."

Klopp benadrukt dat er weinig aan de hand is met zijn pupil. "Voetballers spelen wel vaker met een bepaalde pijn. Het stelt niet zoveel voor. Maar we zijn wel blij dat, als wij er niets over zeggen, dat meneer Koeman...", schiet Klopp in de lach. "Hij moet ook over iets praten op een persconferentie. Prima. Van Dijk heeft daar geen problemen meer mee", aldus de manager, geciteerd door de Liverpool Echo.

Meer nieuws
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
0
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
   
17:00
17:00
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
   
16:52
16:52
Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0
   
16:34
16:34
Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
9
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (16)

 
olevoorpsv
 
22
19 oktober 2018 om 16:59
Ik vind het wel mooi hoe Klopp tussen de regels door zegt dat hij niet blij is dat nu op straat ligt dat van Dijk last van zijn ribben heeft. Van Dijk kan de komende wedstrijden wat elleboogjes verwachten. Dat heeft voor mij wel nieuwswaarde
 
Marranr1
 
8
19 oktober 2018 om 16:21
Ik denk niet dat dit Liverpool kampioen word. Helaas hebben ze naast van Dijk geen andere top verdediger. Roberts ontwikkeld zich aardig en Arnold ook ondanks ik hem een stuk minder vind, Lovren is niet slecht maar niet top. Zie Chelsea en Man C als een beter team dan Liverpool met meer kwaliteit in de breedte. En zonder Mane en Salah is Liverpool ook een stuk minder natuurlijk
 
TwenteFan3
 
7
19 oktober 2018 om 18:59
Nou, vrijwel alle Liverpool fans waaronder ikzelf zijn het gewoon eens dat Gomez een grote gaat worden en gewoon beter is dan Matip. Lovren staat tegenwoordig ook boven Matip in de prikorde
 
Zwollenaar1987
 
8
19 oktober 2018 om 18:19
Sorry maar gomez vergeet je das een topper in wording, robertson is ook een topper, en arnold is zeer groot talent die wel ff clyne op de bank houd.
 
vsd1605
 
2
19 oktober 2018 om 18:56
Heb je niet gezien wie er zich sterk aan het ontwikkelen is naast van Dijk dit seizoen? Robertson doet het goed aan de linkerkant en TAA ook aardig op de rechterkant. Maar de grootste ontwikkeling zie ik in het centrum naast van dijk in de persoon van Joe Gomez. raar dat je die niet noemt
 
PSVerMaroc
 
4
19 oktober 2018 om 19:00
Ook meteen duidelijk dat je laatste wedstrijden van Liverpool niet gezien hebt en blind maar wat roept.Die speler uit eigen jeugd Gomez staat al paar wedstrijden naast van Dijk achterin en die doet het echt heel goed.
 
KopiteRed
 
1
19 oktober 2018 om 19:35
Is gekocht van Charlton volgens mij, geen eigen jeugd.
 
KopiteRed
 
8
19 oktober 2018 om 19:34
Volg je de Premier League wel? Joe Gomez is dit seizoen een van de beste verdedigers in de competitie en Robertson is de beste linksback in de competitie. De verdediging en keeper zijn juist de ruggengraat van Liverpool dit seizoen. Het middenveld is oke (minder dan die van Chelsea en City) en de aanval is nog zoekende naar ritme en flow. Sommige mensen zeggen echt maar wat.
 
baronvandedem
 
9
19 oktober 2018 om 16:41
Allemaal leuk en aardig, maar Van Dijk en Wijnaldum zou ik ook niet laten spelen tegen België. Staat niks op het spel en Liverpool heeft ze meer nodig.
 
Titaantje
 
1
19 oktober 2018 om 16:50
Nou, goed dat we dit ook weer weten. Had hij nog last gehad dan is Huddersfield wel een tegenstander waar je een verdediger nog rust kan geven, maar klinkt alsof hij weer klaar is om te spelen.