Kraay jr. enigszins verbaasd: 'Je bent eigenlijk best een aardige gozer, hè?'
Zaterdag, 20 november 2021 om 19:16

Riechedly Bazoer ging zaterdag met Vitesse vrij kansloos onderuit op bezoek bij PSV (2-0). De verdediger annex middenvelder verscheen desondanks met een glimlach voor de camera van ESPN. Daar voerde hij een gesprek met Hans Kraay jr., die Bazoer sympathiek vond overkomen. "'Je bent eigenlijk best een aardige gozer, hè?", concludeerde Kraay jr. aan het einde van het gesprek.

Bazoer heeft het imago van een 'lastige' speler en werd aan het begin van dit kalenderjaar nog disciplinair geschorst door zijn trainer Thomas Letsch na misdragingen op de training. Kraay jr. kreeg tijdens de wedstrijd tegen PSV de indruk dat Bazoer opnieuw over de schreef zou gaan. "Jij staat nu weer met een geweldige smile voor de camera, maar ik had eventjes de indruk dat je uit je plaat ging tegen Mario Götze", aldus de verslaggever. "Ik dacht dat je hem een 'blindgier' zou geven."

"Nee, nee, nee. Absoluut niet", reageerde Bazoer met een grote glimlach. "Ik probeerde in de tweede helft wat meer gif in het team te brengen, en ik denk dat we toen aardig speelden, maar niet voldoende voor vandaag." Daarna stelde Kraay jr. vast dat Bazoer eigenlijk 'best een aardige gozer' is. "Als jij het zegt", aldus de lachende Bazoer. Kraay jr. zei vervolgens: "Maar als ik tegen je speel zou ik denken: die gaat me zometeen raken." "Nee, nee, absoluut niet", reageerde Bazoer.

Bazoer zag hoe zijn ploeg er zaterdag nauwelijks aan te pas kwam tegen PSV. "Ik denk dat we vandaag zeker in de eerste helft kansloos waren. We hadden heel erg veel moeite met de lopende mensen, vooral van de buitenkant met Bruma en Ritsu Doan. Ik moet zeggen dat we goed begonnen met een grote kans, maar daarna hadden we het echt heel erg moeilijk. In de tweede helft heeft de trainer het enigszins veranderd." Bazoer schoof toen meer naar de linkerzijde van de verdediging. "We probeerden aan de linkerkant Doan op te vangen. In de tweede helft hadden we ook wel iets meer grip."

Meer nieuws
   
17:55
17:55
Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
45
   
17:27
17:27
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
8
   
17:25
17:25
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
4
   
17:00
17:00
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (8)

 
Sir Paul
 
17
20 november 2021 om 19:26
Als iemand niet altijd in het vereiste gelid kan lopen ,kan ie nog wel een aardige gozer zijn. Voetbalwereld blijft erg conservatief.
 
PaulR_1982
 
12
20 november 2021 om 19:30
Je moet die interviews met Hans Kraaij niet te serieus nemen. Natuurlijk dacht Hans Kraaij niet dat Bazoer een ontzettende klootzak zou zijn.
 
De Toekomst
 
3
20 november 2021 om 19:56
Ik denk dat het er vooral om gaat dat er nogal wat verhalen zijn over hoe arrogant/hooghartig Bazoer schijnt te zijn. Dan kom je niet over als een hele gezellige gast, terwijl je dat in zo'n interview misschien wel bent.
 
Sir Paul
 
3
20 november 2021 om 20:00
De Toekomst, juist arrogante mensen zijn een uitdaging om ze flex te krijgen. Is mij meermalen gelukt in mn kleine wereld tijdens dagelijksleven. Mensen zijn altijd ergens wel te raken. Uiteraard extreem disharmonische gevallen daargelaten. Maar die komen imo nooit in een eerste elftal.
 
De Toekomst
 
3
20 november 2021 om 20:27
Mijn reactie ging alleen over het beeld dat Kraaij mogelijk van Bazoer had, meer niet. Of het een uitdaging is, hier überhaupt nodig was/is, is weer een andere discussie.
 
Sir Paul
 
1
21 november 2021 om 00:40
Andere discussie idd. Fijne Toekomst komend weekend!! Puntje in Waalwijk zou gunstig zijn
 
De Toekomst
 
0
21 november 2021 om 08:03
Haha Sir Paul, als dat gebeurt, ben ik blij voor jou Jij ook een fijn weekend!
 
ronmokum
 
0
20 november 2021 om 21:35
Kraay kan het weten,die had totaal geen moeite iemand invalide te schoppen in een wedstrijd Dus totaal geen aardige gozer