LA Galaxy slaat na vertrek Ibrahimovic grote slag op transfermarkt
Dinsdag, 19 november 2019 om 13:47

LA Galaxy beschikt ook komend seizoen over Cristian Pavón, zo maakt de club uit de Major League Soccer bekend. De Argentijnse aanvaller werd de vorige jaargang gehuurd van Boca Juniors en ook in 2020 is hij in de MLS te bewonderen. De club uit Los Angeles heeft besloten om gebruik te maken van de optie om de 23-jarige buitenspeler nog een seizoen te huren.

Pavón maakte in augustus van dit jaar de tijdelijke overstap van Boca Juniors naar LA Galaxy. In dertien competitiewedstrijden was hij goed voor vier doelpunten en acht assists. Zlatan Ibrahimovic, die de club inmiddels heeft verlaten, was in zijn nopjes met de komst van de Argentijns international. "Hij is erg goed, te goed voor de MLS", zei de Zweed afgelopen zomer tegen ESPN. "Ik denk niet dat de MLS lang van hem zal kunnen genieten. We moeten van hem genieten zolang hij hier is."

Het seizoen in de Verenigde Staten zit erop nadat de play-offs eerder deze maand werden gewonnen door Seattle Sounders. De MLS gaat in 2020 weer van start. Voor LA Galaxy begint het nieuwe seizoen op 14 maart met een wedstrijd tegen Inter Miami FC, de club van David Beckham. Inter Miami maakt zijn debuut in de Amerikaanse competitie.

Meer nieuws
   
00:01
00:01
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
96
   
23:58
23:58
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
   
23:55
23:55
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
   
22:54
22:54
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
   
22:40
22:40
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
vanLeeuwen
 
9
19 november 2019 om 13:58
Hele goede speler voor het Amerikaanse niveau. Heb gehoord dat Ajax ook geïnteresseerd was in deze speler.
 
Keizer11
 
7
19 november 2019 om 14:20
Ja klopt, Ajax was 2 jaar geleden geïnteresseerd. Hing wel een behoorlijk prijskaartje aan hem. Geloof dat ie daarna een vrij ernstige blessure gehad heeft waardoor hij is blijven steken in z'n ontwikkeling. Zonde, want in potentie was het veelbelovend. Type Lozano. Maar kan alsnog komen natuurlijk ??
 
LucasAndersen
 
6
19 november 2019 om 14:39
Zit daar mooi op zn niveau, kan misschien over een paar jaar het niveau bovenin Argentinië of Brazilie aan, of eventueel nog een stap naar Europa.
 
AFCA_Leiden
 
1
19 november 2019 om 15:00
Heb geen flauw idee hoe het qua vermogen van de clubs is gesteld in de Mls, maar was het niet mogelijk om een speler te kopen met het geld er bij wat ze besparen op het salaris van Zlatan? Volgens mij heeft Zlatan ze überhaupt niet heel veel opgeleverd toch qua prijzen? Wellicht wat naamsbekendheid en merchandising, maar dat zal ook de kosten niet dekken. En nog wat anders, wat een verschrikkelijke naam zeg dat Inter Miami Fc...
 
TalentAnalist
 
8
19 november 2019 om 15:11
Zlatan koop je ook alleen maar voor de bekendheid neem ik aan alleen al kijkend naar zijn peroonlijkheid zou ik hem nooit kopen, maar heb hiervoor nooit de mls bekeken sinds Zlatan er zit kijk ik elke samenvatting deels te maken met onze Frank maar dit is pure omzet en niet bouwen naar een toekomst
 
Miccoli
 
16
19 november 2019 om 15:52
Rechts naast dit artikel staan de statistieken van Zlatan bij Los Angeles Galaxy. Hij scoorde 22 goals in 27 wedstrijden in zijn eerste seizoen en 31 goals in 31 wedstrijden in zijn tweede seizoen. Je haalt Zlatan dus niet alleen voor de bekendheid; hij is gewoon nog een gruwelijke voetballer die de MLS aan gort schoot.