Liverpool aast op doelpuntenmachine
Dinsdag, 21 december 2021 om 15:00

Newcastle ziet in Edin Dzeko een alternatief voor Anthony Martial, die als topprioriteit wordt beschouwd. De spits van Internazionale, die een verleden in de Premier League heeft bij Manchester City, scoorde dit seizoen in de Serie A acht keer in zeventien duels. (The Sun)

Bayern München stelt alles in het werk om Renato Sanches terug te halen naar de Allianz Arena. De middenvelder van Lille OSC, die ook in verband wordt gebracht met Arsenal en AC Milan, speelde drie jaar voor der Rekordmeister. (Calciomercato)

Liverpool is een serieuze kanshebber in de strijd om de handtekening van Erling Braut Haaland. The Reds zijn op zoek naar een nieuwe nummer negen en zijn bereid om de strijd met andere topclubs aan te gaan om de spits van Borussia Dortmund te strikken. (Sky Deutschland)

Anthony Martial is gebrand op een overstap naar Sevilla. De aanvaller van Manchester United staat ook in de belangstelling van Barcelona, Juventus en Internazionale, maar de Fransman geeft zijn voorkeur aan een vertrek naar i Rojiblancos. (Sky Sports)

Niklas Süle staat open voor een overstap naar de Premier League. De verdediger van Bayern München, die over een aflopend contract beschikt, is op zoek naar een nieuwe uitdaging en heeft een voorkeur voor een transfer richting de Premier League. (Goal)

Napoli ziet Attila Szalai als een potentiële versterking. De verdediger van Fenerbahçe staat ook nadrukkelijk in de belangstelling van Chelsea, maar er is nog geen deal gesloten, waardoor i Partenopei op het vinkentouw zitten. (Calciomercato)

Meer nieuws
   
16:26
16:26
PSV breekt record met Ibiza-benen; RKC handhaaft zich in de Eredivisie
0
   
16:23
16:23
NEC herstelt zich van achterstand en wint mede dankzij beauty Chery in Almere
1
   
16:21
16:21
Feyenoord bezegelt lot Excelsior bij afscheid in stijl voor Arne Slot
4
   
16:20
16:20
Ajax beëindigt totaal rampseizoen dankzij Berghuis met punt bij Vitesse
10
   
16:04
16:04
Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
14
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (26)

 
LFCHEE
 
4
21 december 2021 om 15:20
Haaland is niet nodig gaat de ontwikkeling van jota alleen maar in de weg staan
 
Bongiorno
 
32
21 december 2021 om 15:28
Jota is 25 en mag qua vaardigheid en productiviteit de veters van de 4 jaar jongere Haaland echt niet strikken hoor.
 
Klopp
 
2
21 december 2021 om 15:46
Lfchee: "haaland is niet nodig gaat de ontwikkeling van jota alleen maar in de weg staan" Ben ik het volledig met je eens Lfchee. Alleen naar mijn mening is Haaland een speler die je altijd zal moeten pakken als je dat kan. Hetzelfde geld naar mijn mening voor Mbappe. Als je Haaland kan krijgen moet je dat altijd doen. Hij is kan zomaar wel de nieuwe "beste op aarde" worden. Als je Haaland koopt is dat naar mijn mening wel een upgrade ten opzichte van Jota. Hoe denk jij hierover Lfchee?
 
LFCHEE
 
2
21 december 2021 om 16:38
Ligt eraan of mane vertrekt dan kan je jota eventueel kwijt op links. Denk dat haaland ook niet haalbaar is qua salaris , aangezien liverpool nu al moeilijk doet over het salaris van salah en haaland aanzienlijk meer vraagt
 
Klopp
 
8
21 december 2021 om 15:24
Artikel: "liverpool is een serieuze kanshebber in de strijd om de handtekening van Erling Braut Haaland. The Reds zijn op zoek naar een nieuwe nummer negen en zijn bereid om de strijd met andere topclubs aan te gaan om de spits van Borussia Dortmund te strikken" Zal een mooie stap zijn voor Haaland. Speelt hij bij 1 van de beste clubs van de wereld en in de beste competities. Ook zal hij perfect passen in het systeem dat Liverpool speelt. Hij kan met zijn snelheid en kracht echt goed druk zetten, bal veroveren en direct in de aanval. Ook denk ik dat Klopp de ideale trainer is voor Haaland. Klopp heeft namelijk in het verleden bewezen om goede spelers nog beter te maken. Ik zie Haaland graag komen dus! @youneverwalkalone!
 
MCFC1982
 
5
21 december 2021 om 15:52
Heel grappig altijd het deel tekst copy paste, maar haaland past bij elke topclub. En ik denk dat guardiola bv ook zeker een ideale coach voor hem zal zijn. En in mijn visie gaat hij beter bij city passen. En de chelsea fans zullen chelsea zeggen. Het punt is overal past haaland bij de top.
 
Klopp
 
5
21 december 2021 om 15:59
Mcfc1982: "en ik denk dat guardiola bv ook zeker een ideale coach voor hem zal zijn. En in mijn visie gaat hij beter bij city passen. " En waarom vind u dat? Bij City spelen voornamelijk spelers die erg goed aan de bal zijn. Echte stylisten, zoals Bernardo Silva, Grealish, Mahrez spelen bij Manchester City in de aanval. Haaland is toch een ander type speler die eigenlijk nooit door Guardiola wordt gebruikt. Ik zeg niet dat Haaland niet goed aan de bal is maar het is naar mijn mening niet een type speler zoals Bernardo Silva, Grealish of Mahrez. Het kopiëren doe ik om duidelijk te maken waarop ik reageer. Het kan ook zijn dat er wijzigingen plaatst vinden, waardoor mijn reactie niet meer klopt.
 
MCFC1982
 
4
21 december 2021 om 16:04
Ik volg je redenatie deels wel, maar city sukkelt al wel eens in belangrijke wedstrijden. En dan is zo een haaland de sleutel tot die wedstrijden te winnen. City had dit jaar al veel meer punten gehad met een haaland in de punt. Die stylisten die jij noemt die kunnen haaland, vrij voor doel zetten. Het voordeel van city is ook hun nadeel, ze scoren veel met verschillende spelers. Maar vaak missen ze die echt killer 9. En haaland is een spits die makkelijk 25+ maakt bovenop de goals nu. Je moet maar eens zien na aguero, geen enkele keer meer zoveel goals gemaakt.
 
Deenb
 
0
21 december 2021 om 15:31
Rare transfer als Liverpool dit doet, vrij oude selectie al. Moeten doorselecteren om niet in hetzelfde dal als Barca, Arsenal en United te komen. 8 van de 11 basisspelers zijn 28+.
 
Klopp
 
5
21 december 2021 om 15:35
Deenb: "rare transfer als Liverpool dit doet, vrij oude selectie al. Moeten doorselecteren om niet in hetzelfde dal als Barca, Arsenal en United te komen." Huh!?!?! Wat een tegenstrijdige reactie. Hoezo is het een rare transfer van Liverpool? Je zegt zelf dat ze moeten doorselecteren. Dan doen ze dan toch als ze Haaland ophalen? Of begrijp ik je nu niet goed?
 
Deenb
 
2
21 december 2021 om 15:56
Je moet nog een centrale verdediger en 2 middenvelders zeker kopen, daar is het geld niet voor om ook nog deze geweldenaar op te halen.
 
MCFC1982
 
3
21 december 2021 om 16:01
Het geld is er mss wel voor, maar dan zal je creatiever moeten zijn met de nodige spelers te halen. Maar goed we zullen het zien, zowel real, barca, city, liverpool dan, psg,... zouden hem allemaal kunnen halen past bij al die clubs. En ik zou man utd niet vergeten, maken ook kans.
 
GLENNN
 
1
21 december 2021 om 15:37
Arsenal heeft één van de jongste elftallen ooit? Liverpool selecteert toch ook door met Haaland als die een Firmino vervangt. Zeker qua leeftijd.
 
Deenb
 
0
21 december 2021 om 15:57
Zeker, Arsenal op dit moment niet maar dat zag er een paar maanden geleden nog anders uit. Verder is Firmino al lang vervangen door Jota, die pas 25 is en in bloedvorm.
 
GLENNN
 
0
22 december 2021 om 08:56
Tja, je moet ook niet na 5 wedstrijden al gaan oordelen, is mijn mening. Verder: Jota is inderdaad jong en de vervanger. Echter haal je het met 3 spelers voorin waarschijnlijk niet. Als Origi en Firmino nu weg gaan, is het kassa.
 
Wonderkind!
 
0
21 december 2021 om 19:20
Liverpool heeft van 2010 tot en met 2016 in dat dal gezeten. Dat team stelde toen niks voor, muv de uitschieter in 2014. Mag hopen dat Liverpool hiervan geleerd heeft.
 
GLENNN
 
0
21 december 2021 om 15:36
Dzeko gaat denk ik niet naar Newcastle. Die is net lekker nara Inter gegaan om kampioen te worden. Speelt regelmatig en scoort regelmatig. Enige waardoor hij het nog kan doen is vanwege het immense geld wat hij dan geboden moet krijgen, maar denk niet dat hij daar (nog) gevoelig voor is. Sanches naar Bayern. Zou grappig zijn, maar hoop het niet. Hoop zelf dat Arsenal hem haalt (met nog een middenvelder er bij), maar goed. We gaan zien. Als zij echt interesse hebben, heeft Arsenal weinig kans gok ik. Tenzij hij echt een ''wrok'' heeft tegen Bayern nu, dat weet ik niet. Haaland past denk ik best wel in het spel van Liverpool. Maar ik snap niet zo goed waarom zij nog een aanvaller moeten hebben. Het trio Mané - Jota - Salah is ijzersterk. Firmino is ook ene goede vervanger van Jota in de punt en met Origi heb je dan nog een ideale back-up voorin. Verder heb je de nog wat mindere back-up als Minamino op de bank. En kan je volgend seizoen wel weer een Eliott verwachten. Die deed het goed (vgm wel mere als middenvelder), maar die kan ook als buitenspeler spelen. Martial naar Sevilla zou een goede zet zijn. Is net niet de absolute top, maar denk wel dat hij daar kan presteren. Minder druk, maar wel lekker een voetballende ploeg. Süle speelt ook niet direct heel veel. Zou het wel begrijpen als hij een transfervrije klapper zou willen maken richting de BPL. Al ben ik benieuwd of hij daar gaat slagen qua motoriek en dergelijke. Is qua draaicirkel en qua snelheid nou niet de absolute topper.
 
Klopp
 
0
21 december 2021 om 15:43
Glennn: "haaland past denk ik best wel in het spel van Liverpool. Maar ik snap niet zo goed waarom zij nog een aanvaller moeten hebben. Het trio Mané - Jota - Salah is ijzersterk. Firmino is ook ene goede vervanger van Jota in de punt en met Origi heb je dan nog een ideale back-up voorin." Deels mee eens. Het loopt voorin inderdaad erg goed. Hoewel ik Jota ook nu niet top van de top vind. Vind het wel een erg goede speler maar hij behoort niet tot de besten ter wereld naar mijn mening. Haaland is dat naar mijn mening wel. En mocht hij die clausule hebben van 75 miljoen . Dan is dit natuurlijk een buitenkans en die zal Liverpool naar mijn mening altijd moeten pakken.
 
GLENNN
 
0
22 december 2021 om 08:55
Jota is ook nog niet zo oud hé. Verder is hij van origine een linksbuiten, terwijl hij de spitspositie nu wel beter invult dan Firmino in mijn ogen. Veel meer rendement volgens mij ook. Het is een buitenkans, maar ik denk dat Liverpool eerder kan gaan zoeken voor een nieuwe middenvelder voor erbij. Keita is helft van de tijd geblesseerd. Thiago heeft zo zijn momenten, maar is ook niet meer de Thiago van Bayern. Henderson is altijd degelijk, idem voor Fabinho. Maar in mijn ogen moet er daar echt nog wel iemand bij. Een creatieve speler, zodat Liverpool ook eens vanuit het middenveld meer kan voetballen. Overigens ben ik denk ik één van de weinige met deze impopulaire mening: Allison Becker is zwaar overrated. Heb hem nu meermaals weer aan de bak gezien, maar man wat staat die vaak te schutteren zeg.
 
Mtardelli
 
1
21 december 2021 om 16:13
Waarom zou je als Haaland zijnde en je hebt de clubs voor het uitkiezen, kiezen om in een grauwe industriestad te gaan wonen waar het ook altijd regent ipv een oord met een mild klimaat en een leuke stad om in te leven.
 
ThulaniSerero
 
1
21 december 2021 om 16:43
Sportieve ambities?
 
rinkhsv
 
2
21 december 2021 om 17:23
Volgens mij wonen de meeste spelers van liverpool in de buurt van manchester. En liverpool heeft zich de laatste jaren wel tussen de absolute top genesteld dus waarom zou hij niet naar liverpool gaan
 
Tijger-wit
 
0
21 december 2021 om 20:56
Ik hoop dat Bayern voor de Ligt gaat als Sule naar Engeland vertrekt. Denk ook dat het Bayern spel beter bij hem past als het Italiaanse voetbal.