'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
Maandag, 17 juni 2024 om 13:06

Liverpool heeft contact gezocht met Feyenoord over een eventuele transfer van Dávid Hancko, zo meldt Mundo Deportivo. De club van trainer Arne Slot is naar verluidt niet de enige die achter de Slowaakse verdediger aan zit. Ook promovendus Leicester City informeerde naar Hancko, terwijl ook Atlético Madrid hem zou willen overnemen.

Slot werkte afgelopen seizoenen bij Feyenoord succesvol samen met Hancko, die in De Kuip nog over een contract beschikt tot medio 2028. Daardoor zullen clubs de portemonnee moeten trekken om de verdediger los te weken in Rotterdam. Transfermarkt taxeert Hancko op 35 miljoen euro.

Meer: Ook AS Roma geïnteresseerd in Feyenoord-uitblinker: vraagprijs van 30 miljoen

Hancko heeft er ondertussen geen geheim van gemaakt graag een volgende stap in zijn carrière te willen maken. Met het Slowaakse Sport besprak hij voorafgaand aan het EK zijn toekomstplannen en een eventuele hereniging met Slot bij Liverpool.

"We hebben daar grapjes over gemaakt", doelt de centrumverdediger op zijn zaakwaarnemer Branislav Jasurek. "Als ik voor één van de beste clubs ter wereld en onder hem (Slot, red.) zou spelen, zou dat natuurlijk een droom voor mij zijn."

Feyenoord brak in de zomer van 2022 het clubrecord toen het Hancko voor ruim acht miljoen euro aanschafte, maar gaat die investering hoogstwaarschijnlijk dubbel en dwars terugverdienen.

Niet alleen Liverpool is geïnteresseerd in de verdediger. Ook Leicester City en Atlético Madrid azen op zijn handtekening. In de Spaanse hoofdstad wordt hij gezien als de ideale opvolger van de vertrekkende Mario Hermoso, al vormt de hoge vraagprijs een struikelblok, zo wist MARCA te melden.

Momenteel is Hancko in Duitsland, waar hij zich met Slowakije voorbereidt op het eerste groepsduel op het EK. Maandag is België de tegenstander, later treft het nog Oekraïne en Roemenië in Groep E.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws
   
13:18
13:18
Vaessen slaat lucratief bod af en heeft transfer binnen de Eredivisie te pakken
2
   
12:44
12:44
Ajax-target imponeert niet: 'Gun het niemand om 34 wedstrijden van hem te zien'
7
   
12:15
12:15
Test jouw kennis over EURO 2024 en win maar liefst 5.000!
0
   
12:12
12:12
Van Hanegem wijst naar mogelijke verklaring voor minder optreden van Veerman
25
   
11:23
11:23
Geld op bankrekening Vitesse raakt op; aanvraag faillissement dreigt
64
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (83)

 
Nation23
 
9
17 juni 2024 om 13:11
Hancko is echt een goede speler, maar ik durf echt niet te zeggen of hij een club als Liverpool aan zou kunnen qua niveau. Ik kijk alleen de wedstrijden van Feyenoord in samenvatting daar komt hij wel over als een betrouwbare voetballer. Scoort ook regelmatig. Zou hij Liverpool naar een hoger niveau kunnen tillen ??
 
henkie antonio
 
131
17 juni 2024 om 13:13
Als je Feyenoord wel zou volgen dan zou je weten dat hij dat niveau zeker weten aankan. 45 miljoen vind ik nog weinig in vergelijking met wat betaald wordt voor andere spelers. Hancko is echt een geweldenaar. Gaat sowieso iedere club beter maken waar hij ook heengaat.
 
madmarcel
 
9
17 juni 2024 om 13:16
Naja ik weet niet of hij iedere club beter maakt,maar in elk geval zoiezo niet minder
 
JK-Ajax
 
44
17 juni 2024 om 13:18
Zeker weten of hij bij de top van de PL aan kan haken doet niemand, dat heeft niets te maken met iets wel of niet volgen. Tenslotte komt hij vanuit de zesde competitie van Europa.
 
JSH88
 
31
17 juni 2024 om 13:19
De stap naar de PL is enorm dus dat hij zeker het niveau aankan valt te bezien. Zolang Slot daar werkzaam is krijgt hij z'n kans wel aangezien hij exact weet hoe goed Hancko is. Daarnaast is het natuurlijk prettig dat Hancko multi inzetbaar is. Tussen de 35 en 45 miljoen zou erg mooi zijn en geen euro te weinig in principe. Dat er voor andere verdedigers meer betaald wordt kan, dat Hancko vooral furore maakt in de ED is ook een feit en dat bepaalt zeker zijn prijs.
 
bizzlad
 
41
17 juni 2024 om 13:19
Ik volg Feyenoord op de voet en vind Hancko echt wel een van onze betere, misschien wel beste speler. Daarnaast at mij betreft onbetwist de beste verdedige in de eredivisie. Maar ik durf nogsteeds niet volmondig te roepen dat hij het niveau bij Liverpool wel evenb aan kan.....das wel een stappie of 4-5 hoger dan we in de eredivisie zien. Ik heb wel het gevoel dat hij het moet kunnen, maar op dat niveau zal hij zichzelf toch echt gewoon moeten bewijzen. Had overigens zelf wel al het idee dat als Slot iemand mee neemt naar Liverpool het of Hancko of Geertruida zou zijn. Puur vanwege zijn leeftijd en groei potentieel was ik denk ik eerder voor Luts gegaan. Maar Liverpool heeft volgens mij harder versterking nodig op de linker kant.
 
Sulejmanii
 
12
17 juni 2024 om 13:36
Bizzlad altijd lastig te zeggen eens, maar als je het over de PL hebt. Heeft hij wel de meeste kans onder slot denk ik, topaankoop van jullie. Echt een fantastische verdediger, ik zie hem heel graag spelen.
 
Damsterdam
 
10
17 juni 2024 om 13:37
Hoe zou je dat weten dan? In de CL kwamen zijn zwakke punten toch ook al aardig aan het licht, met name tegen Atlético. Ik zou als Liverpool zijnde echt veel eerder voor een Lukeba gaan.
 
sander1410
 
23
17 juni 2024 om 13:39
Hancko is onze beste speler. Heeft misschien 1 of 2 slechte wedstrijden gespeeld. Heb weinig spelers gezien die 2 seizoenen zolang constant een bepaald niveau vast houden.
 
bizzlad
 
3
17 juni 2024 om 13:41
Eens Sulejmani.....denk ook dat hij een goeie kans maakt. Maar om nou te zeggen dat hij Liverpool sws wel beter gaat maken zoals Henkie Antonio doet vind ik ietwat enthousiast.
 
Redisthecolour
 
2
17 juni 2024 om 13:41
Met welke speler vergelijk je hem dan als ik vragen mag? Dit is een speler die in de ED speelt en al 26 jaar is, dan is het niet zo dat alle clubs je zomaar op de radar hebben staan. Het is ook volstrekte onzin om zeker te zijn dat hij elke club beter zou maken.
 
arsenal890
 
20
17 juni 2024 om 13:43
Hancko was in de CL ook geweldig hoor, heeft misschien 1 foutje gemaakt. Dat gebeurd elke verdediger wel
 
Damsterdam
 
4
17 juni 2024 om 13:45
Oké vond hem zelf niet zo overtuigend als in de Eredivisie. Denk wel dat hij een stap hogerop kan hoor, maar Liverpool is top 5 in de wereld. Daar zie ik hem het niet redden.
 
AfcaEric
 
26
17 juni 2024 om 13:46
Met alle respect hoor, maar wat is dat toch voor een gekkigheid met dat ophemelen van spelers. En dan wil ik er geen Ajax/feyenoord/psv discussie maken, maar hou nou toch eens op met al die "zekerheidjes". Want als er daadwerkelijk 1 ding zeker is, dan is het dat niks zeker is in voetbal. De afgelopen 20 jaar hebben vooral PSV en Ajax een hoop successen gekend. Hoeveel van die spelers hebben het nou echt gemaakt in de absolute wereldtop? Matthijs de Ligt was de absolute parel uit de jeugd van Ajax en stond vooraan in het CL succes een paar jaar geleden. Ja, die speelt nu bij Bayern Munchen maar is het een onverdeeld succes? Nee. Sterker nog, hij moet Stefan de Vrij voor zich dulden in Oranje, wat absoluut geen schande is overigens. En zo kunnen we nog wel 20 namen op een lijstje zetten van spelers die het wel even gingen maken in de Europese top, maar dat toch iets anders liep. Niemand zal ontkennen dat Hancko een geweldige speler is, maar met alle respect: wel bij Feyenoord in de Eredivisie. Of hij dat bij Liverpool in de Premier League ook kan is nog een gigantische vraag. En misschien mag ik niet alle Feyenoorder over 1 kam scheren of is het toevallig telkens een opmerking van Henkie Antonio, maar ik zie toch bizar veel berichten alsof David Hancko de nieuwe Sergio Ramos is waar het enkel nog een kwestie van tijd is dat hij in aanmerking gaat komen voor de gouden bal.
 
ACmilan73
 
3
17 juni 2024 om 13:52
Nou je hoeft Feyenoord niet te volgen om twijfels te hebben. Van de nummer 2 van NL naar top van de PL is een hele grote stap. En als hij hem zet zal hij echt niet gelijk in de basis komen. Hele goede verdediger maar om nou te garanderen dat hij elke club beter maakt is een beetje te veel van het goede.
 
RyanGarcia
 
1
17 juni 2024 om 14:09
Wat een betoog voor iets wat op VZ algemeen is. Elke supporter van welke club dan ook verheerlijkt zijn eigen speler. Terecht of onterecht. Laten we nou niet net doen alsof het bij een artikel van Ajax/PSV of zelfs een AZ anders is. Dat je nu net bij dit artikel zo verontwaardigd doet is ook bijzonder.
 
FR010FRDAM
 
4
17 juni 2024 om 14:25
Ik weet niet of hij het gaat redden. Dat weet je namelijk nooit. Wel is het zo dat hij in de CL ook enorm goed speelde. Liet zien prima op dat niveau mee te kunnen.
 
TILBURG013
 
1
17 juni 2024 om 14:26
Je kan niet zeggen op basis van zijn prestaties bij Feyenoord of hij het niveau van Liverpool aan kan. Kan je zoveel volgen als je wil, blijft gissen. Had van genoeg spelers meer verwacht bij de topclubs.
 
Rochus
 
8
17 juni 2024 om 15:03
Wat ik vreemd vind is dat bij elk topic van Feyenoord spelers er wordt gedaan alsof ze in de CL geweldig hebben gespeeld. Nagenoeg foutloos zelfs. Dan worden er wat statistieken random erbij gepakt om dat te onderbouwen. Wat ik dan niet snap, als elke Feyenoorder zo geweldig was in de CL, waarom is Feyenoord er dan zo roemloos uitgevlogen met 6 schamele puntjes? Tegen ook nog eens gewoon matige tegenstanders (4e van Spanje, 7e van Italië en ok de nr 1 van Schotland). Aan het team kan het niet liggen want met Slot hadden Feyenoord de uitvinder van het voetbal zelf voor de groep staan.
 
bizzlad
 
4
17 juni 2024 om 15:10
Je chargeert hier en daar wat....maar als je de wedstrijden hebt gezien dan begrijp je een beetje waar het gevoel van sommige Feyenoorders vandaan komt. Met name de wedstrijden tegen Lazio en Atleti waren van Feyenoord kant echt van een hoog niveau. Helaas....het eeuwen oude verhaal....de kansen werden niet afgemaakt waar onze tegenstanders dat wel deden. Je koopt er geen reet voor, maar Feyenoord heeft wel degelijk een aantal wedstrijden, met uitblinkers Lazio thuis en Atleti uit, echt heel goed gevoetbald in de CL.
 
CROOSWYKER
 
0
17 juni 2024 om 15:21
Wat mensen ook zeggen en hoe hij het gaat doen in het buitenland zeg ik het gaat er niet om hoe hij het daar gaat doen maar het gaat erom dat Feyenoord rond de top miljoen op hun rekening krijgen de rest is dus bij zaak
 
FR-Berend
 
2
17 juni 2024 om 15:32
Damsterdam, ik hoor graag welke zwakke punten er aan het licht kwamen tegen Atletico? Ik kan ze namelijk niet voor de geest halen en ik kijk toch echt elke westrijd van Feyenoord.
 
FR010FRDAM
 
10
17 juni 2024 om 15:34
Tsja Rochus, Nog niet zo lang geleden was CL voetbal maatgevend voor de kwaliteit van een speler. Zonder CL ervaring waren ze sowieso niet goed genoeg voor een stap van Nederland naar de (sub)top in het buitenland. Dan hebben er spelers eindelijk CL ervaring en wordt er gedaan alsof ze niet goed speelden, de tegenstanders matig waren en er wordt alsnog getwijfeld aan hun niveau. Echter, waren er vijf spelers die lieten zien goed mee te kunnen op dat niveau, Wieffer, Timber, Hancko, Hartman en Stengs speelden gewoon iedere wedstrijd in de CL goed. Geertruida zat er tegenaan, maar had ook twee mindere wedstrijden. De rest was te wisselvallig en met een half elftal win je dan ook niet in de CL. En dan nog een onnodige sneer naar Slot....je hebt er blijkbaar moeite mee dat het lekker gaat bij Feyenoord.
 
Rochus
 
2
17 juni 2024 om 15:54
Niet CL voetbal is maatgevend, maar hoe je in de topwedstrijden in de CL hebt gepresteerd. Nu heeft Feyenoord geen topwedstrijden in de CL gespeeld. Want de nr4 van Spanje en de nr 7 van Italië kun je onmogelijk top noemen. Je subjectiviteit verblind je weer eens.
 
RyanGarcia
 
3
17 juni 2024 om 16:04
Zo kan je het natuurlijk nooit goed doen. 3 jaar terug won je van Marseille, maar dat was maar in de Conference League. Nu speel je een goede pot tegen Atletico (ja je hebt er geen reet aan gehad), maar dan is het maar de nr 4 van Spanje.
 
spursfan96
 
0
17 juni 2024 om 16:05
Dat hij jullie beste speler is zien de meesten wel. Vraag is alleen of dat ook genoeg is om goed genoeg voor een club als Liverpool te zijn. Daarvoor is de beste speler van je club zijn simpelweg niet genoeg als je niet bij een Europese topclub speelt. Pavlidis is de beste speler van AZ, no way dat hij het niveau van Liverpool momenteel aan kan.
 
FR010FRDAM
 
8
17 juni 2024 om 16:20
Tsja Rochus, als je Atletico al niet meer als topwedstrijd ziet dan houdt het ook op. En dan zal het idd aan mijn subjectiviteit liggen en niet aan die van jou.
 
bizzlad
 
1
17 juni 2024 om 17:06
@rochus Uiteraard is Atleti gewoon een top wedstrijd. Redelijk sneu dat je probeert te doen alsof dat geen reet voorstelt. De nummer 4 van Spanje die de kampioen van Italie heeft uitgeschakeld stelt niets voor in jouw ogen. Heel die Italiaanse competitie is ook niets zeker... Ook jammer dat je alleen op dingetjes reageert die jou net lekker uit komen en de rest links laat liggen. Iets met subjectiviteit?
 
markerazzi
 
1
17 juni 2024 om 17:40
Lukeba van Leipzig? Op basis van wat schat je hem hoger in?
 
FR-Berend
 
3
17 juni 2024 om 19:12
Rochus die anderen beticht van subjectiviteit, genoeg voetbalzone voor vandaag.
 
FouteIngooi
 
15
17 juni 2024 om 13:18
Als iemand van Feyenoord zich in de basis bij Liverpool kan spelen is het wel deze Hancko
 
Feye_88
 
0
17 juni 2024 om 13:38
Ik zie daar als linksback wel kansen voor. Zeker omdat ik Robertson eigenlijk niet zo goed vind en Hancko snelheid en aanvalsdrang heeft die bij Liverpool past. Centraal weet ik t nog niet. Hij heeft af en toe wat kleine concentratiefoutjes, maar ik geef hem best een goede kans om te slagen.
 
DeEchteAjacied
 
1
17 juni 2024 om 14:15
@feye88 Hancko is een centrumverdediger die ook op linksback uit de voeten kan en het daar echt niet onverdienstelijk doet. En waar baseer je op dat Hancko beter is dan Robertson?
 
Feye_88
 
0
17 juni 2024 om 14:25
@deechteajacied Robertson heeft een aardige voorzet en kan veel rennen, maar veel meer is het niet. En die voorzet begint ook minder te worden. Heeft 2 assists gegeven afgelopen seizoen. Dat is in zijn rol gewoon niet goed genoeg. Ik vind Hancko niet per se beter (hoe kan ik dat weten), maar ik zie hem op linksback wel meer kans maken op een basisplek dan centraal. Als ik Hancko moet beoordelen op zijn spel in de Eredivisie, vind ik hem aan de bal een stuk comfortabeler, hij kan beter verdedigen dan Robertson en hij is met zijn lengte aanvallend gevaarlijker. Maar goed, ik wil wel oppassen met dit soort vergelijkingen.
 
spursfan96
 
0
17 juni 2024 om 16:11
Maar komt dat doordat Robertson minder is of omdat Liverpool algeheel gewoon een stuk minder was? Is ook een stuk minder makkelijk assists geven als Nunez oneindig veel 100% kansen het stadion uit peert. Tel daarbij op dat Robertson echt lang geblesseerd is geweest en het is mij wel duidelijk waarom het dit seizoen allemaal niet zo top was. Daarnaast snap ik dat dat zo lijkt op basis van zijn spel in de eredivisie, maar dat is echt hele andere koek dan de Premier League. Robertson zou in de eredivisie bij een topploeg lachend aan de dubbele cijfers komen. De kracht van Robertson is juist dat hij gigantisch veel kan rennen, dat moet je nou eenmaal kunnen als moderne back en al helemaal in de Premier League waar het tempo veel hoger ligt dan in Nederland. Dat hij meer kans maakt Robertson eruit te spelen dan Van Dijk ben ik met je eens, maar ik vrees dat het vooral een plek op de bank voor hem wordt.
 
Grovertje
 
1
17 juni 2024 om 13:29
Hancko is inderdaad prima, maar ik mag hopen dat Slot niet in dezelfde val trapt als zoveel andere Nederlandse trainers. Namelijk, dat ze hun vriendjes gaan halen. Dat is vaak genoeg slecht afgelopen, zie Anthony en Depay bij United.
 
4fRedondo
 
5
17 juni 2024 om 14:17
Slot kan namen doorgeven maar gaat verder niet over aankopen van spelers. Bij Liverpool heeft de trainer geen inspraak. Bij MU gaan ze daar aankomend jaar ook naar toe. Dan krijg je geen miskopen meer zoals Antony. Hancko staat op de radar door zijn goede optredens o.a. in de CL en hij kan op 2 posities uit de voeten. Slot heeft geen inspraak bij Leicester en/of Atletico. En er zullen nog wel meer clubs komen. Wel vreemd de interesse in Hancko! Ik heb begrepen dat Boscali vele male beter is als ik de niet Feyenoorders op dit forum mag geloven. Dan ga je toch eerst voor Boscali en Hancko is dan 2e keus.
 
Joostv97
 
0
17 juni 2024 om 21:46
Het management van hankco was deze winter al benaderd door psg en liverpool. De interesse was er al voor slot
 
DeBers
 
3
17 juni 2024 om 14:10
De beste man stond in de top van alle belangrijke statistieken in de champions league. Passing, tackles en minuten gemaakt. Ik denk dat je onderschat hoe stabiel en goed deze gast is.
 
Mearte
 
0
17 juni 2024 om 18:03
Of hij Liverpool aankan, en zeker "naar een hoger niveau gaat tillen" is uiteraard altijd de vraag. Wat ik wel weet is dat Hancko sinds hij bij Feyenoord speelt enorm veel indruk op mij heeft gemaakt. Moeiteloos aangepast, meest constante speler die ik zelf in een Feyenoord shirt heb zien spelen. En voor mij verruit de beste speler van Feyenoord. Als wisselspeler twijfel ik er niet aan dat hij absoluut een meerwaarde kan zijn voor Liverpool, zeker doordat hij ook op de linksback positie makkelijk uit de voeten kan. Ik denk ook zeker dat Hancko de potentie heeft om een prima basisspeler te kunnen zijn. Maargoed dat blijft een gok natuurlijk. De stap vanuit de eredivisie naar de Premier League is een enorme. Waarvan al vaak is aangetoond dat die te groot is voor spelers van wie we eigenlijk meer hadden verwacht. Als ik echter iemand moet kiezen van Feyenoord die dat zou kunnen dan is dat Hancko. Als Liverpool fan zou ik op voorhand in ieder geval heel erg tevreden zijn met Hancko als je die voor 35 a 40 miljoen weet te kopen. Overigens ook een ontzettend proffesionele jongen die heeel serieus met zijn vak bezig is.
 
PanFC
 
0
18 juni 2024 om 13:31
Nee. Hij is echt niet beter dan wat ze daar al hebben. Zo dom dit van Slot, als het waar is natuurlijk. Ga gewoon echte versterkingen halen, niet iemand die leuk in de eredivisie mee doet.
 
tinus45
 
2
17 juni 2024 om 13:17
Liverpool heeft natuurlijk een stelletje voor, alleen al als club zijnde natuurlijk. Goed speler, ben benieuwd of hij gelijk dat niveau van de PL aan kan.
 
Reinaldinhoo
 
8
17 juni 2024 om 13:18
Tussenstap subtop Engeland lijkt me beter. Je bent zo ontslagen als trainer. Of als 14-15e man.
 
FouteIngooi
 
24
17 juni 2024 om 13:19
Sinds wanneer is Hancko trainer?
 
gdoxu
 
3
17 juni 2024 om 13:23
Lijkt me dat hij dan als wisselspeler gehaald wordt. Van Dijk speelt alles vanaf zijn positie en linksback lijkt me ook sterk
 
Maximus2702
 
5
17 juni 2024 om 13:36
Hij zal ongetwijfeld aan ze minuten komen omdat hij Van Dijk kan vervangen, maar als Linksback vind ik hem eigenlijk ook ijzersterk. Is daarnaast nooit geblesseerd en speelt altijd een voldoende.
 
CamilloBuskop
 
0
17 juni 2024 om 14:01
Voed gelijk de geruchten dat V. Dijk weg gaat.
 
GLENNN
 
4
17 juni 2024 om 13:24
Ik vind Hancko oprecht goed, maar ik weet niet of hij direct het niveau Liverpool aan kan. Verder heb je dan Virgil die jaren op LCV gespeeld heeft, die opeens weer RCV moet gaan spelen dan, als Hancko basisspeler zal worden.... Benieuwd waar hij gaat eindigen. Vind hem een goede, voetballende, snelle, fysiek Cv.
 
superfarmers
 
4
17 juni 2024 om 13:32
Ik ben persoonlijk meer een liefhebber van Hancko dan van Dijk. Ik heb dit altijd een overrated speler gevonden. Ik zie bij Hancko weinig zwakke plekken, het is wel de vraag of dit op een niveau hoger nog steeds zo is.
 
ajaxf1
 
28
17 juni 2024 om 13:42
Poh dat is echt crimineel slecht imo, deze opmerking. VVD had een Balon d'or kunnen hebben en is gewoon op het podium geëindigd als verdediger notabene, de laatste sinds Cannavaro. Bovendien Liverpool naar een PL en CL geleid. Hancko is een uitstekende verdediger maar mijlenver verwijderd van de statuur van VVD.
 
bizzlad
 
11
17 juni 2024 om 13:43
Lol....ik ben echt wel fan van Hancko. Maar v. Dijk overrated noemen begrijp ik niet helemaal. Die was ook afgelopen seizoen denk ik weer gewoon de sterkste verdediger van de PL. Vergeleken met Virgil heeft onze grote vriend David nog alles te bewijzen. Hoop dat het hem lukt overigens.
 
DeEchteAjacied
 
4
17 juni 2024 om 14:17
Hancko beter noemen dan van Dijk, wat voor tijd leven wij jongens. Wat hebben wij als Nederlanders de neiging om nota bene onze eigen spelers de grond in te boren. Van Dijk wordt door alles en iedereen in het buitenland de hemel in geprezen (terecht ook) en in NL heb je mensen als Marco van Basten en superfarmers van VZ die het niks vinden. M'n klomp breekt echt telkens weer als ik dit soort dingen lees.
 
Migi
 
2
17 juni 2024 om 14:36
Van Dijk is echt belachelijk onderschat in eigen land idd. Hadden we in 2010 maar zoiemand achterin staan.
 
superfarmers
 
0
17 juni 2024 om 15:03
Ik boor hem de grond niet in, alleen vind ik hem minder goed dan dat veel anderen dat doen. De wedstrijden die ik van Liverpool zie zie ik hem verdedigend echt wel zijn ding doen, maar aanvallend zie ik hem dan een paar stappen naar voren doen en dan de bal weer breed geven. Ik vind weinig spectaculairs aan hem. Ik wist niet wat van Basten van hem vond, maar ik moet dan toch zeggen dat hij er verstand van heeft. Maar vinden jullie Ake dan niet een betere speler dan van Dijk ?
 
bizzlad
 
0
17 juni 2024 om 15:30
Maar....als hij zo enorm gewaardeerd wordt in Engeland en zelfs kans maakte op een Ballon Dór....heb jij dan geen momentje van twijfel over jezelf? Of jij het niet gewoon verkeerd ziet?
 
superfarmers
 
1
17 juni 2024 om 16:34
Blijkbaar zien Marco en ik het anders dan vele anderen. Ik heb hem nooit de beste voetballer van de wereld gevonden. Daarbij vind ik hem nu over de top en zou ik voor het Nederlands elftal voor de 2 linker verdedigende posities gaan voor van de Ven, Ake, Hartman en Maatsen. Hier zit voldoende kwaliteit en toekomst in. En bij liverpool zal ik ook kijken naar zijn opvolging. Of Hancko deze stap kan maken is de vraag, maar ik zien in hem meer potentie dan dat ik dat in van Dijk zie (maar dat was al wel duidelijk).
 
arsenal890
 
0
17 juni 2024 om 13:44
Als wij Zinchenko, tierney en Kiwior verkopen mag hij ook best naar Arsenal komen wat mij betreft
 
ajaxf1
 
0
17 juni 2024 om 13:47
Zie liever Mendy komen van Real Madrid mocht Davies daarheen gaan. Defensief echt heel sterk.
 
arsenal890
 
0
17 juni 2024 om 13:51
Mendy is wel blessuregevoelig, kans lijkt mij sws klein dat hij weggaat bij Real. Met Mendy en Davies heb je juist de beste afwisseling
 
GLENNN
 
0
17 juni 2024 om 14:16
Kiwior verkopen en Hancko halen zou top zijn ja! Vind Hancko veel meer qua fysiek en voetbal brengen. Tierney, Tavares en Zinny weg zou betekenen dat er sowieso nog een back bij moet komen. Rechts of links.
 
OREELY
 
2
17 juni 2024 om 13:32
goeie speler voor de selectie, kan zowel links centraal als linksback spelen. die clubs spelen bijna 55-60 wedstrijden in een seizoen. Dus hij komt echt wel aan zijn wedstrijden. daarnaast is hij voor premier league begrippen ook niet heel duur. een vrij risicoloze aankoop.
 
Mikeyduff
 
11
17 juni 2024 om 13:34
Nou Arne, doe even hetzelfde als ten Hag met Anthony deed en leg even 100+ miljoen neer haha.
 
KEIZER!
 
1
17 juni 2024 om 13:37
Mundo Deportivo is echt het meest slecht geïnformeerde platform om je informatie vandaan te halen kan samen in het rijtje met The Sun, Daily Mirror en L`Equipe.Daarnaast zou Hancko een redelijke breedte versterking zijn. De naam die meer rond gaat is de 18-jarige Leny Yoro, echter is Real Madrid ook in de markt voor hem en Fransen willen maar wat graag naar Real Madrid.
 
MT87
 
2
17 juni 2024 om 13:40
Als ik de impact van Martinez bij United zie, durf ik voor Hancko wel mijn hand in het vuur te steken. Absolute topper, en onvervangbaar voor Feyenoord. Daar moet wel een fatsoenlijk bedrag tegenover staan. Zonde voor de Eredivisie. Dit zijn spelers waarvan je geniet.
 
Damsterdam
 
8
17 juni 2024 om 13:48
Vond Martinez wel nog beter dan Hancko zelf. Was ook jonger toen nog.
 
GLENNN
 
6
17 juni 2024 om 14:17
Mwah, ik vind Hancko overtuigender. Vooral omdat ik hem minder wild vond dan Martinez die vertrok. Voetballend komt Martinez misschien wel wat beter over, maar denk dat dat ook meevalt en dat Hancko fysiek beter is dan Martinez.
 
Damsterdam
 
6
17 juni 2024 om 14:21
We gaan het zien. Zo makkelijk als Martinez zich staande houdt bij United moet ik Hancko nog maar zien doen
 
alexdevidal
 
1
17 juni 2024 om 16:51
Damsterdam, je profielnaam zegt alsof je 90 minuten Ajax kijkt, maar kijk je ook 90 minuten Feyenoord? Naast dat ze beide verdedigend extreem stabiel waren in de eredivisie, kan Hancko nog gemakkelijk het middenveld in dribbelen, kan zelfs als LVV spelen en heeft een heerlijke crosspass in de benen.
 
sander1410
 
0
17 juni 2024 om 17:36
Hancko verliest teminste de controle over zichzelf niet. Martinez is een dolle dwaas die wel is kortsluiting krijgt.
 
Carrasco
 
1
17 juni 2024 om 13:49
Prima als backup, zal voldoende wedstrijden spelen. Zeker in de Premier League heb je een brede selectie nodig. Goed voor Feyenoord, Liverpool en Hancko deze deal.
 
RicottoFC
 
0
17 juni 2024 om 13:55
Waarom maken coaches vaker deze keuzes? Ja je kent de spelers van je oude werkgever, echter kan liverpool toch uit een veel betere vijver vissen. Snap dat nooit.
 
ADRO
 
0
17 juni 2024 om 14:01
Deze gozer mag alleen weg met een uitgaand record. Veel te goed voor een schraal bedrag. Minimaal 45+ anders mag die lekker blijven.
 
acmilanajax
 
0
17 juni 2024 om 14:06
haha die Nederlandse trainers leren het ook echt nooit he
 
DeEchteAjacied
 
0
17 juni 2024 om 14:08
Uitstekende verdediger, daar niet van, maar Liverpool naar een hoger niveau tillen? Ik betwijfel het. Van Dijk, Gomez, Konaté en Quansah zijn er 4 die wel écht beter zijn denk ik. Is ook niet echt een goedkope gok die je waagt.
 
Migi
 
3
17 juni 2024 om 14:10
Als je iemand meeneemt, kan je het beste Hancko nemen, maar ik zou gewoon niemand uit de Eredivisie halen als je begint. Eerst krediet opbouwen. Aan de andere kant, als je echt denkt dat ie een meerwaarde is...
 
Rownaldo9
 
0
17 juni 2024 om 14:51
Beste speler van de Eredivisie, by far!
 
soulman79
 
0
17 juni 2024 om 15:35
Volgens mij heeft Klopp destijds geen spelers meegenomen uit Dortmund of vergis ik me?
 
JdeJ
 
0
17 juni 2024 om 15:39
Nederlandse trainers leren het echt nooit he. Je moet geen spelers van je oude club of Nederlanders halen. Na 4 verliespartijen ligt je hoofd hierdoor gelijk op het hakblok. Bovendien moeten Nederlandse trainers veel groter denken als ze bij een topclub zitten. Daar zijn ze gewend om 40+ miljoen uit te geven voor een verdediger en zoeken ze enkel de beste van de beste verdedigers. Geen 50% slagingskansgevalletjes zoals Hancko
 
Partyboooi
 
0
17 juni 2024 om 15:42
Begrijpelijk, kan centraal spelen en als linksback....dat is natuurlijk een voordeel. Andy Robertson is ook wel op z;n retour overigens.
 
RedondoNo5
 
0
17 juni 2024 om 18:37
Doe nou niet. Stap van Feyenoord naar Liverpool is te groot. Dit moet Slot toch beseffen.
 
renoldi
 
0
17 juni 2024 om 22:02
Hancko is klaar voor een stap naar een topcompetitie! En een aanwinst voor elke club muv Real, city. Het is zo’n betrouwbare speler die door het vuur gaat en alles beheerst om de top te halen.