'Liverpool veegt lachwekkende bonusconstructie Bayern rond Mané van tafel'
Woensdag, 8 juni 2022 om 14:55

Het tweede bod van Bayern München op Sadio Mané is onherroepelijk afgewezen door Liverpool, meldt The Athletic woensdag. De tweede aanbieding van de Duitsers was een bedrag van 27,5 miljoen euro, wat door bonussen op kan lopen tot maximaal 35 miljoen euro. Dit is slechts drie miljoen euro hoger dan het bod dat de club vorige week deed. Toen had Bayern 24,5 miljoen euro voor de Senegalees over, wat op kon lopen tot 29 miljoen euro. Daarnaast vindt Liverpool naar verluidt de eisen om de bonussen voor de transfersom te activeren veel te gortig.

Der Rekordmeister heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met de aanvaller, dus moeten enkel beide clubs er nog uit zien te komen. Het tweede bod bedroeg dus drie miljoen euro meer dan de eerste bieding. Maar het meest verbaasd was Liverpool over de eisen rondom de bonus die de transfersom nog naar 35 miljoen euro kan tillen. Om dit bedrag te bereiken, moet Bayern drie keer op rij de Champions League winnen en moet Mané in alle drie die seizoenen de Gouden Bal veroveren. Dit werd op Anfield gezien als een lachwekkend aanbod om het eenjarige contract van de buitenspeler af te kopen. Om te kijken wat dan wel nodig is om de transfer rond te maken, wil de technisch directeur van de Duitsers, Hasan Salihamidzic, graag zo snel mogelijk naar Engeland komen voor een afspraak met de clubleiding. Volgens BILD staat deze afspraak gepland voor volgende week.

Een belangrijke troef voor Bayern in de onderhandelingen is hun eigen medewerking in de transfer van Thiago Alcântara in 2020. De Spanjaard zou die zomer een nieuw contract tekenen in München, maar zag Liverpool laat in de transferwindow aankloppen voor zijn diensten. De Spaans international had zelf wel oren naar een transfer naar de Premier League, daar hij gebaat was bij een nieuwe omgeving. Mede daarom liet Bayern Thiago vrij onderhandelen en werkte de club volledig mee aan een transfer naar Engeland. Nu hoopt de Duitse clubleiding op dezelfde medewerking in de onderhandelingen met Mané.

Mané maakte in 2016 voor 41,2 miljoen euro de overstap van Southampton naar Liverpool. Hij speelde in totaal 296 wedstrijden voor de club, waarin hij 120 keer tot scoren kwam. Afgelopen seizoen speelde de dertigjarige buitenspeler 34 wedstrijden voor de nummer twee van de Premier League. Daarin kwam hij zestien keer tot scoren en gaf hij vier keer een assist. Mané greep met Liverpool naast de Champions League en de titel in de Premier League, maar won wel de Afrika Cup met Senegal. Ook wist hij zich met zijn land te plaatsen voor het WK. Senegal zit in dezelfde poule als het Nederlands elftal.

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
4
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
8
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
14
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (113)

 
BamiWorst
 
20
8 juni 2022 om 12:54
Hopelijk wordt deze transfer snel afgerond. Kunnen ze die Lewandowski ook gelijk naar Barcelona sturen met zijn nare trekjes.
 
arsenal890
 
25
8 juni 2022 om 13:05
En wie gaat Lewa dan opvolgen? Mane kan zowel op links als valse 9 maar is allesbehalve een vervanger van Lewa.
 
Harun Deniz
 
68
8 juni 2022 om 13:08
Ach hebben ze niemand die ze van Dortmund kunnen koper weer
 
BamiWorst
 
16
8 juni 2022 om 13:10
Er is op dit moment geen 1 op 1 vervanger van Lewandowski. Vlahovic &Haaland hebben al een transfer en Nunez lijkt veel te duur te gaan worden met 90 miljoen. Het is dan belangrijk om een nieuwe ster aan te trekken als Bayern zijnde. Mane kan die ster worden. 40 goals ga je niet zomaar terug krijgen en zal tijd kosten.-Harun Deniz wat een onzin reactie.
 
Jeroentje22
 
13
8 juni 2022 om 13:14
Nunez zou ik niet in hetzelfde rijtje zetten als Haaland en Vlahovic.. En Nkunku als vervanger? Weet niet of hij dezelfde cijfers gaat overleggen met die aanvoer maar heeft dit seizoen uitzonderlijk goed gepresteerd?
 
arsenal890
 
2
8 juni 2022 om 13:31
Mane vind ik wel een topper maar echt een ster is het ook niet. Nkunku zie ik dan wel als een potentiële topper die ook een flink rendement heeft in tegenstelling tot mane. Nkunku als valse 9 zou dan idd goed werken.
 
Diego_Forlan
 
20
8 juni 2022 om 13:32
Ik zou eerder zeggen zowel Vlahovic als Nunez niet in hetzelfde rijtje zetten als Haaland
 
rayvg
 
3
8 juni 2022 om 14:18
Nunez zou ik wel in het zelfde rijtje zetten hoor, alleen laten de andere het al meerdere seizoenen zien daarom niet. Maar ik vind nunez wel completer dan de andere 2 alleen zijn Haalland zn cijfers al meedere seizoenen absurt en die van vlahovic zijn ook heel goed maar weer net wat minder dan haaland kwa hoeland hij al zo presteerd. En Nunez is vooral dit seizoen echt heel goed. Eigenlijk, Qua zekerheid: Haaland vlahovic Nunez. Maar complete spits? Nunez Haaland vlahovic
 
BamiWorst
 
6
8 juni 2022 om 14:26
Nunez zie ik wel komen, maar niet voor dat bedrag. Heeft ook maar 1 seizoen tot dusver echt goed gepresteerd. Als die het al 3 of 4 seizoenen zo deed dan kan je die 90 wel aftikken.
 
DerKaiser123
 
19
8 juni 2022 om 14:29
Tuurlijk joh. Koop lekker Nkunku. Na Nagelsmann, Upamecano en Sabitzer de volgende. Koop meteen ook Laimer erbij. beter blijft die bij Leipzig en krijgt Bayern volgend jaar een zwak seizoen. Wordt wel eens tijd voor een andere kampioen. Kan mij weinig roesten of het Dortmund, Leipzig of Leverkusen is.
 
LosBlancos1999
 
6
8 juni 2022 om 15:57
Als je dan dit seizoen ziet waar Bayern echt wel een hoop punten heeft laten liggen en dan toch nog vrij eenvoudig kampioen word heb ik weinig hoop maar we zullen zien.
 
XAJAcfa
 
1
8 juni 2022 om 16:01
Denk dat Bayern anders een oude italiaan uit de hoge hoed tovert voor de 9 positie, type Imobile zou denk ik ook wel passen bij Bayern. Lewa stond altijd op de goede plek maar is zonder goede voorzetten ook geen super technische spits, zie je ook terug in het poolse elftal waar hij vaak maar matig is omdat de aanvoer ontbreekt. Daarnaast ie ik ook nog Lautaro Martinez wel passen bij Bayern of wellicht iemand uit Primera Division zoals Correa of wellicht Memphis die toch overbodig lijkt bij Bayern gezien alle moeite die ze nu ook weer doen voor een centrum spits. Er zijn nog genoeg opties voor Bayern (desnoods Modeste of Nkunku)
 
BamiWorst
 
7
8 juni 2022 om 16:50
Derkaiser123 om die reden hoop ik ook dat Nkunku niet komt. Nagelsmann lijkt van Bayern Leipzig te willen maken. Reken er maar op dat ze dan geen kampioen gaan worden. Ze zitten wel achter Laimer aan die wel echt goede statistieken heeft voor een defensieve middenvelder. Zag liever Tchouameni komen, maar die is net voor 100 miljoen naar Real Madrid vertrokken. Ze hebben wel echt een defensieve middenvelder nodig. Blijf er zelf wel bij dat ze Goretzka gewoon in de spits moeten zetten. Zou een goed project zijn om hem om te toveren tot ware spits.
 
mcgregor
 
2
8 juni 2022 om 17:06
Ronaldo ? Die zal vast nog wel een jaar willen schitteren in de championsleaque.. Ronaldo scoort overal ( Spanje , Italië , Engeland ). Met spelers als Gnabry en sane om hem heen zie ik hem 25+ goals maken …
 
IkWeetAlles11
 
21
8 juni 2022 om 15:04
Hahaha, die bonussen..."moet Bayern drie keer op rij de Champions League winnen en moet Mané in alle drie die seizoenen de Gouden Bal veroveren." Misschien kan Bayern nog een paar toevoegingen doen die ook even haalbaar zijn: als Mané elke seizoen het doelpuntenrecord van Lewa verbetert en als Mané elk seizoen 10 penalties tegenhoudt.
 
Cas1
 
4
8 juni 2022 om 15:43
Nare trekjes. Die heeft hij zeker nooit gehad al die jaren dat hij daar speelde, dat hij Bayern kampioen maakte. Maar nu, nu hij na zoveel jaren elders wil kijken of hij het daar ook kan doen heeft hij nare trekjes. Bayern heeft wat de bonussen betreft wel water bij de wijn gedaan, er was nog een eis naast de idiote voorwaarden, namelijk dat Mane ook nog 100 goals moest maken het komende seizoen. Ik vraag me echt af of ze daar wel goed snik zijn. Spelers willen ze of gratis of voor een appel en een ei kopen. Dat is gelukt bij Ajax Maar spelers worden door hen zo gekleineerd dat ze als slaaf worden behandeld. Bah, wat een club Scheisse
 
BamiWorst
 
8
8 juni 2022 om 16:52
Cas1 die nare trekjes had die in zijn laatste jaar bij Dortmund al en lijken telkens terug te keren wanneer hij wilt vertrekken. Waarom elke keer de media opzoeken om een transfer te forceren? Los het intern op. Het klopt dat die in al die jaren Bayern zich voorbeeldig gedragen heeft, maar daar doel ik dan ook niet op.
 
Westend
 
6
8 juni 2022 om 12:55
Mooie speler die Mane. Heeft Liverpool ttt echt goed ingekocht. Vraag me alleen wel af wat Mane denkt meer te krijgen in Bayern dan in Liverpool. Lijken me vergelijkbare clubs. Tegenstand in Duiteland is alleen wat minder.
 
RicottoFC
 
39
8 juni 2022 om 13:02
Denk vooral nieuwe uitdaging in andere competitie, nieuwe omgeving. Bundasliga zullen ze ongetwijfeld winnen. Wel interessant dat hij hier oren naar heeft, wat diversiteit van goede spelers in andere competities is alleen maar goed.
 
CMG-
 
26
8 juni 2022 om 13:03
Waardering, respect? Iets in mij zegt dat hij te weinig waardering heeft gehad en altijd in de schaduw van Salah heeft gespeeld.
 
Jeroentje22
 
44
8 juni 2022 om 13:07
Moet hij maar dezelfde cijfers overleggen? Zo simpel is het, wil je waardering dan moet je uitblinken, als iemand anders je 5 seizoenen op rij in de schaduw zet en aftroeft op elke mogelijke manier denkbaar moet hij eens kritisch naar zichzelf in de spiegel kijken. Is hetzelfde alsof Coman te weinig waardering zou hebben gehad want in de schaduw van Lewa
 
Westend
 
31
8 juni 2022 om 13:09
Zou het? Bij Bayern ben je natuurlijk ook 'gewoon' een van de 11. Dat gaat hand in hand met topploegen. Salah is the one to watch, maar had nou niet het idee dat Mane als waterdrager wordt beschouwd? Hij moet het helemaal zelf weten natuurlijk. Maar denk dat hij bij Bayern ook niet the superman zou zijn
 
CMG-
 
2
8 juni 2022 om 13:25
@JeroenUhm misschien is hij kritisch op zichzelf en verkiest daarom Liverpool te verlaten? Anders blijft hij altijd in het schaduw van Salah.Neymar verkoos ooit ook om Barcelona te verlaten, om de hele man te worden op zijn eentje.Dat is natuurlijk mijn interpretatie, geen feit.
 
Jeroentje22
 
4
8 juni 2022 om 13:31
Ja ik moest ook gelijk aan de Neymar Messi situatie denken. Maar je zegt "te weinig" waardering waarop ik dus aangaf dat Salah behoorlijk beter presteert dan Mane, 5 seizoenen op rij, en dat hij daarom dus geheel terecht in de schaduw staat. In hoeverre je daar over kan praten aangezien ondanks dat Mane vergeleken met Salah vrij povere cijfers heeft dit seizoen, hij doodleuk minimaal net zoveel mediahype krijgt. Maar goed, denk niet dat hij bij Bayern de grote man gaat worden zolang exteem ondergewaardeerde klasbak Müller daar de lijnen uitzet, en ook Gnabry en Sane doen het goed.
 
FCVoetbal23
 
1
8 juni 2022 om 14:25
Wat een onzin mbt cijfers @jeroentje en ik ben heel erg benieuwd of Salah dezelfde cijfers kan behalen nu Mane vertrekt. Hij heeft veel en veel te weinig waardering gekregen.
 
Jeroentje22
 
14
8 juni 2022 om 14:33
Zo zo, gevoelige snaar geraakt blijkbaar.Heel kinderachtig moet ik weer met cijfertjes gaan lopen strooien, maar je laat me geen keus: dus Salah z`n 219 goals assists vs Mane z`n 147 goals assists, vind jij gelijkwaardige cijfers? En dit seizoen: Salah 47 g/a vs Mane 28 g/a, vrij pover vergeleken met hem dus.Ik denk oprecht dat Salah betere cijfers gaat halen aangezien Mane weinig assists gaf terwijl Salah hem veel liet scoren, zie verschil in assists. Mane gaat het moeilijk krijgen zonder de vele gecreëerde kansen en assists van Salah. Mane had maar beter moeten presteren om meer waardering te krijgen. Alhoewel hij genoeg waardering heeft gehad hoor.
 
Profmaarhoe?
 
6
8 juni 2022 om 17:14
Jeroentje22 Elke kleinste gelegenheid waarbij er positieve aandacht is voor Mane grijp jij aan om zijn prestaties te downgraden. Ieder artikel, iedere comment en je bent daar om je missie te volbrengen. Ik ben oprecht benieuwd waar die behoefte vandaan komt. Je moet haast wel Egyptenaar zijn. Wat je dan wel siert, is dat je tenminste de moeite neemt om er argumenten en statistieken op los te laten. Mane is een geweldenaar. Voetballend van hetzelfde niveau als Salah, qua rendement wat minder maar nog steeds uitstekend.
 
BamiWorst
 
2
8 juni 2022 om 17:21
Profmaarhoe? Dit doet die met Bayern en Lewandowski ook continue. Leuk die statistieken, maar 147 G+A is ook gewoon top en daar hoort die ook meer aandacht voor te krijgen.
 
GLENNN
 
2
8 juni 2022 om 13:06
Vooral een nieuwe uitdaging. Nieuwe spelers om mee samen te werken. Andere competitie. Lewandowski en Gnabry waarschijnlijk weg. Dus dan zal Bayern nog wel in de buidel moeten gaan tasten voor een aanvaller. Coman - Mané - Sané kan wel voorin, maar er moet nog wel een spits bij denk ik.
 
Westend
 
0
8 juni 2022 om 13:13
Lijkt me (op het oog) ook echt een hele fijne warme club dat Bayern. Daar kan je goed tot je pensioen blijven spelen. Lijkt me vrij vergelijkbaar met Liverpool. Alleen de competitie heeft wat minder weerstand. Een spits kan geen kwaad nee. Maar bij Bayern (en Duitseland) komt er altijd wel weer ineens een spits (en een keeper) opzetten. Of dat nou Klose, Makaay, Lewandowski of Muller is. Aan scorende spitsen geen gebrek.
 
Deem.
 
14
8 juni 2022 om 13:14
Als Coman, Mané en Sané daadwerkelijk een ding wordt weet ik nu al waar ik de helft van m'n FUT Champs wedstrijden tegen kan aantreden...
 
Westend
 
13
8 juni 2022 om 13:17
Ik heb geen idee wat je net hebt geschreven :D
 
Vegitosan
 
0
8 juni 2022 om 16:04
Gnabry weg? Dat heb ik gemist.. waarheen? Of bedoel je Coman? Want die wilde zn contract niet verlengen.
 
GLENNN
 
1
8 juni 2022 om 16:50
Coman heeft zijn contract juist wel verlengd. Die is nu één van de grootverdieners. Gnabry krijgt volgens mij minder geboden dan waarvoor Coman getekend heeft momenteel. Logisch dat hij dan weigert te tekenen... En Gnabry wilt, wat ik begreep, wat meer een centralere rol krijgen in het elftal.
 
Vegitosan
 
0
8 juni 2022 om 19:15
Zucht , helemaal gemist dan...had Coman graag uitgezwaaid. Is namelijk dat hoge salaris totaal niet waard. Gnabry is beter en waardevoller dus ik snap best dat ie meer zal willen verdienen. Bayern gaat een probleem krijgen met het salaris huis. Te veel spelers die elkaar willen overtreffen. Niet eens zo lang geleden verdienden de topverdieners 10mln. Inmiddels is het 20mln . En de spelers die destijds zoveel verdienden behoorde tot de besten ter wereld (schweinie , Ribery , Robben). Met alle respect maar momenteel komen Gnabry , Sane en Coman niet in de buurt bij de besten ter wereld. In potentie Sane en Gnabry wel denk ik.
 
houtapp
 
5
8 juni 2022 om 12:59
Deze transfer kan het hele transfercircus opgang brengen.
 
miki1959
 
22
8 juni 2022 om 13:02
25 miljoen is een belediging. Weliswaar is hij 30 jaar en heeft hij nog 1 jaar contract maar in 6 seizoenen tijd grossiert hij in assists en ook elk seizoen in de dubbele cijfers met doelpunten. 120 doelpunten in 296 wedstrijden is voor een linksbuiten natuurlijk uitstekend. Voor 40 miljoen mag hij van mij weg. En hebben wij meer budget voor Darwin Nunez
 
RicottoFC
 
27
8 juni 2022 om 13:04
Voor 40 mag hij weg, doet u de aan en verkoop beleid bij liverpool?
 
miki1959
 
7
8 juni 2022 om 13:26
Ik vind dat hij voor 40 Miljoen weg mag. Liverpool vraagt 50 Miljoen. 25 Miljoen vind ik echt te weinig dan vind ik 40 een goede prijs
 
Jeroentje22
 
20
8 juni 2022 om 13:08
Grossieren in assists? Dit seizoen 4 PL assists, en 18/19 afgesloten met welgeteld 1 assist in een volledig PL seizoen? Als er iemand niet grossiert in assists is het Mane wel.
 
ohwohwohw
 
2
8 juni 2022 om 13:32
Heeft dit seizoen erg veel als spits gespeeld. En is een heel ander soort spits dan firmino bijv die juist wel in dienst van speelt. Mane heeft dit jaar prima cijfers overlegd met 15-20 PL goals
 
Jeroentje22
 
4
8 juni 2022 om 13:40
16 goals, is natuurlijk niet hetzelfde als 20. En welgeteld 5 UCL goals, nogmaals, ik vind het allemaal niet bijster indrukwekkend. Maar liefst 30 spelers hebben betere cijfers dan Mane dit seizoen. Maar hij zegt 'Mane grossiert in assistts' wat gezien z`n povere assists cijfers toch niet helemaal correct is. Ik snap z'n bias, maar feiten blijven feiten. Mane en assists zijn niet de beste combinatie
 
BamiWorst
 
0
8 juni 2022 om 17:07
Ze moeten Mane gewoon als valse spits zetten en anders links met Goretzka in de punt. Hangt er wel vanaf of ze Laimer dit seizoen of volgend seizoen halen.
 
Medellin
 
3
8 juni 2022 om 14:24
Je snapt duidelijk niet hoe het werkt en hoe prijzen bepaald worden. Jij denkt dat hij zoveel moet kosten op basis van zijn verleden en het respect dat hij moet krijgen. Koekoek.
 
DerKaiser123
 
4
8 juni 2022 om 15:11
Bayern hielp jullie anders mee ook met Thiago. Voor slechts 25 miljoen werd hij laten gaan. Mane heeft nog maar een 1 jarig contract, is al 30 en gaat heus niet meer beter worden. Vind 25 a 30 miljoen helemaal niet zo gek.
 
PSV,VVV,LFC!
 
5
8 juni 2022 om 15:37
Dus omdat Bayern heeft besloten eieren voor zijn geld te kiezen en Thiago te verkopen is Liverpool nu verplicht om het andersom ook te doen? Wat een lachwekkende take. Verder is hij anders nog prima fit en is hij gewoon iemand die er direct staat. 35 miljoen krijg je er wel voor hoor.
 
DerKaiser123
 
2
8 juni 2022 om 16:35
Nee maar het kan wel voor een solide band zorgen voor de toekomst. Zie onder andere Bayern en Real met o.a. kroos, Alonso, Alaba en Robben.
 
GLENNN
 
2
8 juni 2022 om 17:00
Hij gaat niet meer beter worden nee. Maar hij is wel direct de beste aanvaller bij Bayern als hij komt (uitgaande dat Lewa gaat). Absolute wereldtopper. Snap ook niet waarom men het raar vind dat deze rare boden worden afgewezen, terwijl Bayern zelf nog meer vraagt voor een oudere Lewandowski.
 
BamiWorst
 
1
8 juni 2022 om 17:09
Verschil is wel dat Lewandowski vele malen belangrijker is voor Bayern dan Mane voor Liverpool.
 
Jeroentje22
 
1
8 juni 2022 om 17:14
Direct de beste aanvaller van Bayern? Wat lees ik hier allemaal, zowel Gnabry als Sane hebben sinds 2018 toch aardig betere cijfers in de UCL. Jouw mening lijkt me niet gelijk een feit in deze. Wereldtopper, ieder z`n mening, maar hij mag toch echt niet in 1 adem genoemd worden met absolute wereldtoppers Messi, Lewa, Benz, Haaland Salah, Mbappe etc afgelopen jaren. Jij hebt Mane écht hoog zitten hé?(spelers uit 2 verschillende competities op cijfers beoordelen gaat moeilijk, vandaar dus de UCL als meetpunt)
 
PSV,VVV,LFC!
 
0
9 juni 2022 om 02:08
Dus je kiest de UCL, waar ze ook tegen andere tegenstanders spelen omdat dit jou beter uitkomt. We weten allemaal dat de premier league van hoger niveau is dan de Bundesliga en hier heeft hij veel betere stats dan Sané en vergelijkbare aan Gnabry. Dus je hoeft niet nutteloos minderwaardig te doen naar Mané wat je al onder dit hele artikel aan het doen bent.
 
Jeroentje22
 
0
9 juni 2022 om 09:18
Zowel Sane als Gnabry hebben een hogere goal involvement ratio vergeleken met Mane, dus ik weet niet waarom je liegt? En ja, in de UCL kun je cijfers perfect naast elkaar leggen. Ik doe niet minderwaardig, ik nuanceer gewoon met feiten en cijfers waarom de hele Mane hype overtrokken is aangezien er wordt gedaan alsof hij bij de absolute wereldtop hoort terwijl dit evidente onjuist is. Voor de vindt ik hem extreem onsympathiek, zéér egoïstisch en jaloers, en zijn spel allesbehalve indrukwekkend.
 
erodinho
 
0
8 juni 2022 om 15:12
30 jaar, die man drinkt niet en is topfit. In mijn perspectief (als hijzelf niet stopt), nog makkelijk mee tot aan zijn 34e. Kijk bijvoorbeeld naar Benzema, die is ook gewoon topfit. Spelers van tegenwoordig hebben allemaal data waarin ze hun eigen prestatie kunnen maximaliseren.
 
JanH
 
1
8 juni 2022 om 16:01
@miki1959 vreemd, iedereen loopt wel te roepen dat Bayern Lewandowski gewoon moet laten gaan of max 30 miljoen ervoor moet vragen. Deze speler heeft ook nog 1 jaar contract en grossiert in doelpunten. Waarom is dat dan geen belediging?
 
Nation23
 
4
8 juni 2022 om 13:03
Mane naar Munchen en wie gaat hem opvolgen bij Liverpool ?? Lewandowski naar Barca en dan komen de transfers los.
 
RicottoFC
 
1
8 juni 2022 om 13:06
Diaz en Jota... en wellicht een aankoop?
 
miki1959
 
3
8 juni 2022 om 13:28
Jota kan overal voorin spelen. Dus die kan dat opvangen. We missen een echte nummer 9. Die killer afmaker dus ik begrijp de interesse in Darwin Nunez wel.
 
Nation23
 
1
8 juni 2022 om 14:19
Darwin Nunez ? Zou die goed genoeg zijn vier Liverpool ? En zou die passen in het systeem ? Hij komt op mij inderdaad echt over als een echte spits, weinig lopen en nog minder verdedigen.
 
miki1959
 
1
8 juni 2022 om 14:42
We hebben natuurlijk jaren met Firmino gespeeld. Een valse nummer 9 die zich liet terugzakken en zorgde dat Mane en Salah konden scoren. Met Mane leveren we doelpunten in en die moeten we toch terughalen om City te kunnen bijhouden. City haalt een echte spits met Haaland dus we zullen mee moeten. Jota kan vanaf Links en Vanaf Rechts spelen. Als Back up voor Diaz en Salah. En in de spits heb je 2 verschillende types. Nunez en Firmino. Bovendien heeft Firmino ook nog maar een contract tot 2023
 
Nation23
 
1
8 juni 2022 om 14:51
Firmino zou inderdaad ook nog kunnen. Is Origi verhuurd of verkocht ? En City heeft afgelopen maand echt flink wat doelpunten gekocht.
 
Jeroentje22
 
1
8 juni 2022 om 14:53
Toch grappig dat met Firmino op de bank beide heren ook genoeg scoorde dit seizoen. Firmino moet je echt niet mee aankomen volgend seizoen want die vent is echt dramatisch in veel opzichten. Met Nunez en Firmino gaan ze het City niet echt lastig maken vrees ik
 
miki1959
 
1
8 juni 2022 om 15:19
Origi is transfervrij vertrokken. Wordt onder andere genoemd bij AC Milan. Zou voor Milan een interessante spits zijn nu Zlatan er lang uit ligt
 
Aqua1
 
0
8 juni 2022 om 14:44
Als spits heb je weinig aan Mane vult het naar zijn kunnen in, maar het is niet zijn positie en hij gaat echt geen 50 goals per jaar maken dat wegvalt bij afwezigheid van Lewandowksi.
 
jordy_ber
 
9
8 juni 2022 om 13:03
25 miljoen? Dan zou ik als Ajax gewoon 30 bieden. Wat een verschillen allemaal.
 
psv-dor-liv
 
10
8 juni 2022 om 13:07
Is goed Jordy, het kunnen betalen van zo een speler is 1 maar het salaris + de speler moet zelf willen. Dat gaat echt niet gebeuren
 
bobson1982
 
10
8 juni 2022 om 13:22
Ik denk dat onze Jordy groot droomt en wat dolt Tenzij je jonger bent 6 jaar snap je wel dat Mane niet in Nederland gaat voetballen
 
Martijn R
 
7
8 juni 2022 om 13:32
Laten we wel wezen, Bayern of Ajax is gewoon een laterale stap. Ons aller Ajax behoort gewoon tot de absolute top van Europa!
 
TILBURG013
 
6
8 juni 2022 om 14:16
Ja want Mane wil echt naar Ajax toe.
 
yamiown
 
2
8 juni 2022 om 15:27
Lekker op het kunstgras in Almel... Rotterdam voetballen.
 
rinkhsv
 
2
8 juni 2022 om 15:34
Zou wel grappig zijn naar Bayern toe. Jullie bieden 25 dan doen wij 30, gewoon om te laten zien dat ajax het geld heeft
 
Cas Meijl van
 
1
8 juni 2022 om 13:06
Waarom zou je als Sadio Mane zijnde naar Bayern willen? Kan je beter naar Real Madrid gaan.
 
GLENNN
 
6
8 juni 2022 om 13:12
Dan moet Real wel eerst een aanbod doen/interesse hebben. Volgens mij loop Real voornamelik naar andere spelers te kijken, volgens de geruchten (een Gnabry en Gabriel Jesus, helaas).
 
Aqua1
 
0
8 juni 2022 om 14:47
is geen uitdaging de Buli winnen uiterst vreemd als je het mij vraagt. Premier League heb je nog strijd met City. Heb het idee dat hij nooit die waardering heeft gevoelt die Salah wel altijd kreeg, dat steekt hem gewoon..
 
GLENNN
 
3
8 juni 2022 om 13:09
Kijk, Manã£â© wilt vertrekken en Bayern heeft interesse. Kort contract en wel al 30 jaar. Maar is gewoon een absolute wereldtopper die overal voorin kan spelen. Vooral op links vond ik hem heel erg goed. Maar met een speler met een goede pass en actie op links, kan hij ook goed als spits uit de voeten. Zie Diaz - Manã£â© combinatie. Denk wel dat het echt een gemis gaat worden voor Liverpool. Is in mijn ogen wel wat underrated t.o.v. een Salah met name. En ook een Diaz doet het nu goed bij Liverpool, maar die kreeg toch wel erg veel aandacht, terwijl Manã£â© gewoon keurig door bleef gaan bij Liverpool. En ook Senegal neemt hij meermaals bij de hand. Heerlijke speler en denk dat het goed voor Bayern is om voorin te vernieuwen! Enige wat mij een beetje irriteert is Bayern zijn houding qua transfergeld/bod. Ja, hij is 30 en heeft een kort contract. Maar ze willen hem voor 25 miljoen aantrekken. Dat vind ik wel oprecht een belediging voor de voetballer Manã£â©. Lewandowski willen ze zelf ook meer voor hebben, terwijl die ook veel betekend heeft voor ze. Voor een dubbeltje op de eerste rij zitten, dat is wel echt typisch Bayern. Je kan zeggen: slim handelen, maar ik hou er persoonlijk niet zo van om zo gierig over te komen als je zo`n grote club bent. Maar dat is mijn persoonlijke mening.
 
FCBInsider1899
 
1
8 juni 2022 om 15:12
@glennn Begrijp je volkomen, alleen vind ik persoonlijk dat je altijd voor de juiste deals moet toewerken. Ik heb liever het transferbeleid van Bayern dan dat van Barcelona de voorbije jaren. Wij deden juist alsof wij oliebronnen onder Camp Nou hadden.
 
GLENNN
 
0
8 juni 2022 om 16:56
Absoluut mee eens. Maar het ''transferbeleid'' van Barcelona de afgelopen jaren wil ik niet eens ''beleid'' noemen, als het even mag. Gaat mij er meer om dat je als topclub ook wel eens de beurs mag trekken en niet telkens voor een stuiver op de eerste rij wilt zitten. Mané is een absolute bewezen wereldtopper, maar men probeert hem nu voor een absolute stuiver te kopen. Tussen de 24,5 en 27,5 miljoen wat kan oplopen tot 35 is toch absurd? Ja, hij is 30 en heeft een kort contract, maar hij heeft zich wel erg sterk bewezen in mijn ogen. Al jaren ondergewaardeerd t.o.v. Salah bij Liverpool. Neemt Senegal meermaals echt bij de hand als absolute sterspeler. Vervolgens zie je Bayern wel hoog de boom in gaan met een Lewandowski die ook al een stuk ouder is, kort contract heeft en wilt vertrekken. Maar ook een Zirkzee, waar ze flink wat wat geld voor willen hebben (bijna de helft van een speler als Mané!) En als Bayern dan een keer de beurs trekt, is het absurd veel geld voor een redelijke CV in de naam van Lucas Hernandez en een degelijke CVM als Javi Martinez destijds (en ja, ze hebben beiden hun waarde wel gehad, maar nooit hun geld waard in mijn ogen).
 
FCBInsider1899
 
0
8 juni 2022 om 17:08
@glennn Ben ik het ook mee eens, ze zouden de deals sneller kunnen afhandelen mochten ze gewoon een marktconforme prijs voorstellen. Javi Martinez was destijds 40 miljoen euro, maar idd wel veel geld. Denk dat het zelfs een record was bij Bayern.
 
GLENNN
 
0
9 juni 2022 om 17:16
Was destijds ook een record. Idem dito voor Lucas Hernandez. Dat is volgens mij nog altijd het record. En beiden waren ook gelimiteerde transfersommen in de contracten in La Liga...
 
Martijn R
 
1
8 juni 2022 om 13:31
Kijk Bayern, zo kan je je ook gedragen wanneer je een speler met een eenjarig contract hebt die jaren belangrijk voor je is geweest maar nog even na zijn 30ste een nieuw avontuur wilt...
 
SterkeJerke
 
7
8 juni 2022 om 13:51
Lewa zit zelf de boel op te stoken. Bayern wil gewoon eerst een vervanger hebben voor Lewa, logisch dat je dan nog terughoudend bent als club. Bij Liverpool staat zo'n directe vervanger al klaar met Diaz.
 
Aqua1
 
2
8 juni 2022 om 14:42
Diaz klaar moet het nog allemaal zien hoor te druistig en en mist echt rust in zijn spel.
 
SterkeJerke
 
2
8 juni 2022 om 15:04
Diaz staat zeker al klaar, speelt op de manier zoals Klopp dat graag ziet. Echt als team en niet te vaak egoïstisch zijn. Mané heeft in het gehele seizoen in de PM wel 2 assists gegeven, Diaz al 3 in een halfjaar. Diaz groeit daar heus wel in. Dat zie ik helemaal goedkomen. En Jota kan ook altijd nog op links.
 
Aqua1
 
0
8 juni 2022 om 16:14
Is hard rennen en draven dan al genoeg? Milner kan ook draven kwaliteit en rendement lijken mij toch belangrijk het is te wild waardoor er veel misgaat in zijn spel. het is geen gepolijste speler in iedere geval.
 
GLENNN
 
1
8 juni 2022 om 16:57
Met Diaz - Jota - Salah heb je gewoon een hele goede aanval en kan je ook nog kiezen voor Jota op de flank en een Firmino in de spits. Alleen Origi en Minamino lijken te vertrekken. En Elliott kan ook op de rechterflank, dan kan je Salah ook eens in de spits zetten (waar hij wel eens gespeeld heeft). Als Origi, Mané & Minamino vertrekken, zal ik er wel nog altijd een (top)spits bijhalen ala Nunez/martinez of noem maar op.
 
real8madrid
 
1
8 juni 2022 om 18:15
Uuuuhm, ja maar dan moet er natuurlijk wel een degelijk bod binnenkomen. Heb Barca nog geen 29,5m weten bieden? Heb Lewa alleen nog maar horen janken maar knaken op tafel leggen doet voorlopig niemand. Kansloos om dan Bayern daar op aan te vallen. Kijk naar je eigen club misschien?
 
AjaxMokumAjax
 
0
8 juni 2022 om 14:10
Kom op Mane snel naar Bayern en daarna lekker de titel pakken in Qatar!
 
lfc11
 
7
8 juni 2022 om 15:13
Met dit soort belachelijke bonussen niet eens meer om de tafel gaan zitten. Een belediging voor Liverpool, maar ook voor Mane om hiermee aan te komen.
 
GLENNN
 
1
8 juni 2022 om 16:58
Volledig mee eens. Zo'n absolute wereldtopper en dan dit bieden. Bied gewoon 35 miljoen dat kan oplopen tot 40/45 miljoen, dan heb je hem binnen. Toon je ook aan dat je hem echt graag wilt hebben in mijn ogen.
 
Busby
 
3
8 juni 2022 om 15:20
Bayern is echt een ploeg die voor zo weinig mogelijk geld een transfer wil regelen. Vaak lukt het hun ook maar ik zou als Liverpool zijnde toch vasthouden aan 40-45 mil, al dan niet met makkelijk te behalen bonussen omdat Bayern Lewa moet lozen. Doen ze dat niet hebben ze toch wel een klein probleempje.
 
 
1
8 juni 2022 om 15:41
25mil voor Mané is alsof je n Lambo voor 10k koopt.
 
BLM/BARCA
 
1
8 juni 2022 om 15:55
Tja en dan maar blijven roepen "Duitsers hebben geen humor". Als dit écht waar zou zijn is het misschien wel het meest belachelijke f van de laatste 10 jaar.
 
RM1335
 
0
8 juni 2022 om 16:02
Belachelijk dat Liverpool dit niet accepteert. Die jongen wil weg, laat gaan. Ze krijgen 25 miljoen voor een loyale speler die altijd alles voor zijn club heeft gedaan en nu gaan ze dwars liggen? Dat is ook geen goed signaal als je zo met je helden omgaat. Ze moeten niet moeilijk doen, die geldwolven daar op Merseyside
 
GLENNN
 
1
8 juni 2022 om 16:58
Neem aan dat dit sarcastisch is? Bayern doet het nog veel erger met Lewandowski...
 
RM1335
 
0
8 juni 2022 om 18:50
Uiteraard is dat sarcastisch GLENNN, er zijn pp dit forum tientallen die vinden dat Bayern Lewandowski voor een appel en een ei moet weg doen, maar als het omgekeerd is kan de transfersom niet hoog genoeg zijn.
 
GLENNN
 
0
9 juni 2022 om 17:15
Haha, volledig met je eens.
 
Siemjo
 
0
8 juni 2022 om 16:28
Was wel te verwachten, ze moeten bij Bayern nog even doorsparen. Hij heeft bij Liverpool alle wedstrijden gespeeld en is bovendien international van zijn land. Wat Bayern nu durf te bieden is het zelfde wat Tottenham durft te vragen voor een bankzitter.
 
Dimitri043
 
1
8 juni 2022 om 16:35
Dat Bayern denkt altijd dat ze voor een dubbeltje op de eerste rij kunnen zitten.
 
Samcro
 
1
8 juni 2022 om 16:50
Om dit bedrag te bereiken, moet Bayern drie keer op rij de Champions League winnen en moet Mané in alle drie die seizoenen de Gouden Bal veroveren. Wie dit gelooft moet echt zijn hoofd uit zijn eigen anus trekken en zsm een scan laten maken.
 
real8madrid
 
1
8 juni 2022 om 18:16
Van zijn hoofd of anus?
 
Samcro
 
0
8 juni 2022 om 20:53
Beiden, want als je hoofd daar in past zullen er vast nog meer zaakjes in zitten.