Liverpool vreest voor nieuwe aftochten en werkt aan twee contracten
Zondag, 18 februari 2018 om 08:50

Liverpool werkt achter de schermen aan nieuwe contracten voor Sadio Mané en Mohamed Salah. Dat meldt de Daily Mirror zondagochtend. Beide aanvallers kunnen een salarisverhoging tegemoet zien; Liverpool wil eerst verlengen met Mané en richt de aandacht daarna op Salah.

Het huidige contract van Mané loopt medio 2021 af. Liverpool wil de Senegalees belonen voor zijn waarde op het veld en beseft dat de markt is veranderd sinds zijn komst, anderhalf jaar geleden. The Reds willen hun sterren tevreden houden en willen na Philippe Coutinho niet weer een sleutelspeler verliezen, aldus de krant.

Meer: Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool | Sprookjeseinde raakt verder uit zicht voor Klopp na zeperd in Merseyside Derby

Momenteel strijkt Mané circa 90.000 euro per week op. Hij kan zijn salaris verdubbelen en gaat daarmee tot de grootverdieners horen. Als de handtekening van de 25-jarige buitenspeler binnen is, dan hoopt Liverpool ook langer door te gaan met Salah. De clubtopscorer van het lopende seizoen staat tot de zomer van 2022 onder contract.

Manë en Salah gelden dit seizoen als belangrijke spelers op Anfield. Eerstgenoemde was goed voor 6 doelpunten en 5 assists in 19 competitieduels; Salah stond 26 keer op het veld, scoorde 22 keer en bereidde 8 doelpunten voor. De Afrikaans Voetballer van het Jaar hoeft alleen Harry Kane (23 goals) voorrang te verlenen op de topscorerslijst.

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (15)

 
MichelLaudrup
 
19
18 februari 2018 om 08:56
Liverpool heeft met Keita, Salah en Mane de beste Afrikaanse spelers. Ik zag die Keita donderdag het middenveld van Napoli domineren. Liverpool heeft enkel nog een middenvelder nodig met creatieve kwaliteiten en eventueel een centrale verdediger naast Van Dijk. Sinds het aantreden van Klopp is iedere aankoop een groot succes. Ik zie ze daarom binnen afzienbare tijd de titel winnen. Ik denk dat geen enkele club in de CL tegen dit Liverpool speelt. Je neemt een corner en 10 seconde later ligt het bal in het netje bij de tegenstander.
 
KEIZER!
 
8
18 februari 2018 om 09:05
Ik denk dat Liverpool geen CB meer haalt. Clyne is bijna terug en Gomez kan zeker centraal met van Dijk. Ik zie liever een een stand-in voor Salah en/of Mane(Promes) gehaald worden en een ras stofzuiger(Ndidi), vervanger voor Coutinho(Fekir) en een keeper (Allison). Dan kan Liverpool prima vooruit.
 
MichelLaudrup
 
7
18 februari 2018 om 09:12
Ik denk niet dat Fekir het uithoudingsvermogen heeft om het spel van Klopp te spelen. Ik zie Liverpool veel punten verspelen thuis tegen teams, die zich ingraven. Liverpool heeft in zulke wedstrijden niets aan Milner, Henderson en Oxlade. Ze hebben spelers als Dahoud, Weigl, Gundogan of zelf een Parejo nodig. Deze spelers kunnen veel beter het tempo bepalen en zijn creatief. In het spel van Liverpool is het ook opvallend dat het of 100 km per uur gaat of het gaat helemaal niet. Ze hebben spelers op het middenveld nodig die de bal in de ploeg kunnen houden. Geen enkele middenvelder kan dat op dit moment. Verder maakt Gomez de ene naar de andere fout, dat is geen speler die een foutloze CL finale speelt of een belangrijke wedstrijd in de competitie. Die fouten hebben niets met zijn positie te maken. Gomez heeft het goed gedaan dit seizoen, maar maakt nog steeds inschattingsfouten en is minder sterk in de lucht. Zie Burnley.
 
KEIZER!
 
7
18 februari 2018 om 09:31
Dahoud was vorig seizoen een droomversterking geweest voor €11m was die op te halen maar hij bleef liever in Duitsland, dus die zal ook nu niet willen vertrekken. Ik denk sowieso dat Klopp wel weet wie die moet halen om zijn filosofie te perfectioneren. Klopp kan als geen ander spelers omtoveren. Kijk naar Coutinho en Firmino.
 
stravven
 
9
18 februari 2018 om 09:20
Dat kan alleen wel problematisch zijn als de Afrika cup weer plaatsvindt, dan ben je met wat pech drie van je beste spelers kwijt. En vergeet ook Aubameyang, Ghoulam, Benatia en Koulibali niet bij de beste Afrikaanse spelers.
 
KEIZER!
 
42
18 februari 2018 om 09:28
Africa Cup is tegenwoordig in de zomer.
 
Warabe
 
2
18 februari 2018 om 09:30
Creativiteit is wat ze nodig hebben met name tegen de clubs die zich ingraven.
 
Mexicanooo
 
3
18 februari 2018 om 11:51
Ja. Liverpool heeft echt een goede creatieve middenvelder nodig. De aanval is creatief genoeg. De verdediging blijft een zorgenkindje, maar met een Manolas kom je heel ver. Karius keept de laatste wedstrijden al een stuk beter (meer vertrouwen?). Ook al zie ik als doelman liever een echte sterkhouder komen.
 
FrankBollegraf
 
1
18 februari 2018 om 15:51
Kan het zijn dat Karius nu met meer vertrouwen keept met van Dijk in de defensie...?
 
Mexicanooo
 
0
18 februari 2018 om 15:56
@frankbollegraf: nee, ik denk dat het meer komt omdat Karius (opnieuw) een basisplaats heeft veroverd. Zelfs met Van Dijk verdedigt Liverpool soms heel knullig. En op dat moment laat Karius zien toch beter te keepen dan de voorgaande jaren. Van Dijk doet het verder niet slecht hoor, maar hij kan zich natuurlijk ook niet voor elke bal werpen.
 
FrankBollegraf
 
1
18 februari 2018 om 16:54
Basisplaats kan ook voor druk zorgen.. Kan geen toeval zijn dat hij jaren veel minder en momenteel sinds enkele weken toch meer vertrouwen uitstraalt dat in de regel gewoonlijk komt door de situatie op het veld voor hem... We zullen zien.
 
FrankBollegraf
 
0
18 februari 2018 om 16:54
Basisplaats kan ook voor druk zorgen.. Kan geen toeval zijn dat hij jaren veel minder en momenteel sinds enkele weken toch meer vertrouwen uitstraalt dat in de regel gewoonlijk komt door de situatie op het veld voor hem... We zullen zien.
 
Ptolemy
 
2
18 februari 2018 om 12:06
Liverpool kan de sterren van de hemel spelen, maar ze kunnen ook ontzettend slapjes en ongeconcentreerd spelen. Maar eerlijk is eerlijk, als ze het op de heupen krijgen, is het absoluut een genot om naar te kijken. Samen met Manchester City een team waar ik mijn tv voor aanzet. Ben dan heel benieuwd hoe dat er gaat uitzien als Keita erbij komt
 
sweque
 
0
18 februari 2018 om 13:38
Ben benieuwd naar wat Liverpool gaat doen deze zomer. Ik hoop niet dat hun schatkist leeg is na Van Dijk en Keita. Ik ben nog steeds van mening dat van Dijk een goede aankoop is, maar van dat geld had je denk ik beter de Vrij kunnen oppikken en Manolas kunnen halen. Nu heeft de vrij bijgetekend en is hij een stuk duurder. Prioriteit ligt bij een nummer 10, en een extra Cv. Een extra LB (hoewel robertson het prima doet) en een betere keeper zijn ook geen overbodige luxe. Ik ben ook nog steeds van mening dat Auba perfect bij ze had gepast, maar ja kans verkeken. Lacazette, mochten de geruchten waar zijn is ook een optie als je dan firmino weer op 10 zet.