Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Luka Jovic bezorgt Servië diep, diep in blessuretijd cruciaal punt op het EK

Laatste update:

De Slovenen traden aan met dezelfde elf namen die met 1-1 gelijkspeelden tegen Denemarken, terwijl er bij Servië twee wissels werden doorgevoerd ten opzichte van het verloreren duel met Engeland (0-1).

Dusan Tadic begon tegen Engeland op de bank, maar kreeg ten koste van Nemanja Gudelj een basisplek tegen Slovenië. Verder moest Sergej Milinkovic-Savic plaatsmaken voor Ivan Ilic.

In de openingsfase werden aan weerszijden enkele goede kansen gecreëerd. Zo schoot Jan Mlakar recht op de Servische doelman Predrag Rajkovic af en aan de andere kant ontbrak het Dusan Vlahovic aan scherpte in de afronding.

Hoewel Servië dreigend aan de tweede helft begon en doelman Jan Oblak handelend moest optreden, sloeg Slovenië in de 69ste speelminuut toe. Zan Karnicnik kwam er vanaf de rechtsbackpositie razendsnel uit op de counter. De verdediger overbrugde tientallen meters voordat hij de bal afgaf aan Timi Elsnik.

De middenvelder van Slovenië hield even in om zijn opties te bekijken en gaf daarna voor op Karnicnik, die een loopactie richting de tweede paal had ingezet. De Sloveen hoefde alleen maar tegen de bal aan te lopen om zijn land op voorsprong te zetten: 1-0.

Lang zag het ernaar uit dat Servië tegen een pijnlijke nederlaag zou aanlopen, maar in de zesde minuut van de extra speeltijd kwam de ploeg toch nog op gelijke hoogte. Uit een corner vanaf rechts kopte Luka Jovic plotseling nog raak: 1-1.

Meer nieuws

'Agressieve' Wout Weghorst beukt tegenstander omver en zorgt voor frustratie
7
De Telegraaf noemt 2 Eredivisie-keepers die Ryan kunnen opvolgen bij AZ
6
VZ Kort: Jan Streuer gaat nog een jaar door bij FC Twente
77
Mark-Jan Fledderus wil transfervrije Raphaël Varane inlijven
11
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Mexico in moeilijkheden
8

Meer sportnieuws

Reacties