Lukaku toont met snelste treffer van het seizoen andermaal bloedvorm
Dinsdag, 14 januari 2020 om 22:40

Internazionale heeft zonder al teveel problemen de kwartfinale van de Coppa Italia weten te bereiken. De formatie van trainer Antonio Conte was in eigen stadion met 4-1 te sterk voor Cagliari, dat al na 21 seconden spelen op achterstand kwam. Romelu Lukaku was andermaal de grote man aan de zijde van Internazionale en tilde met twee doelpunten zijn seizoenstotaal al naar achttien treffers.

Internazionale, waar Stefan de Vrij op de reservebank zat, speelde afgelopen zaterdag in eigen stadion met 1-1 gelijk tegen Atalanta en zag Juventus daardoor passeren in de top van de Serie A, maar i Nerazzurri kenden in de bekerwedstrijd tegen Cagliari een vliegende start. Christian Oliva ging al na 21 seconden in de fout, waardoor Lukaku een grote kans werd geboden op het snelste doelpunt van het seizoen in alle Italiaanse competities. De Belgische spits steekt in een uitstekende vorm en maakte in kansrijke positie geen fout, waardoor Internazionale een droomstart kende. Lukaku leek al snel voor zijn tweede treffer van de avond te tekenen, maar dat doelpunt werd na inmenging van de VAR geannuleerd wegens buitenspel.

Toch werd de marge al na 22 minuten spelen verdubbeld. Valentino Lazaro leverde de bal na een goede actie af voor het doel, waardoor Borja Valero het leer over de doellijn liep. Marcelo Brozovic liet tien minuten voor rust nog een mogelijkheid onbenut, maar al snel in de tweede helft tekende Lukaku voor de 3-0 en zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. Een voorzet van Nicolò Barella werd door de spits bij de eerste paal met het hoofd gepromoveerd tot treffer.

Nadat Internazionale het duel in het slot gegooid leek te hebben, kroop Cagliari meer uit zijn schulp. Een schot van Radja Nainggolan leverde aanvankelijk nog geen doelpunt op, maar achttien minuten voor tijd tekende Oliva met een kiezelhard schot voor de eretreffer. Het slotakkoord werd echter verzorgd door Andrea Ranocchia, die met tachtig minuten op de klok de eindstand op 4-1 bepaalde. Voor Internazionale wacht nu komende zondag een uitwedstrijd tegen Lecce, terwijl Cagliari het dan opneemt tegen Brescia.

Meer nieuws
   
08:26
08:26
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
0
   
07:44
07:44
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
21
   
23:45
23:45
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
   
23:19
23:19
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
   
23:00
23:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (38)

 
Bianconeri_
 
35
14 januari 2020 om 22:45
Simpele overwinning voor Inter. Bizar dat Lukaku dit seizoen zo enorm goed is, terwijl bij Man. United zelfs het aannemen van een bal soms niet lukte. De 17-jarige Esposito heeft in 20 minuten meer gedaan dan Alexis Sanchez in de eerste 70 minuten, dat was wel erg schrijnend om te zien. Volgende tegenstander wordt volgens mij Atalanta of Fiorentina.
 
penkie
 
6
14 januari 2020 om 22:52
Denk je dat Esposito het 1e elftal van Inter gaat halen? Ik zie niet veel van hun wedstrijden, is dit een groot talent?
 
juvedeef
 
5
14 januari 2020 om 23:25
Jongen heeft heel veel talent. Maar zoals alle talenten is het nog veel te vroeg om te zeggen. Keane is een goed voorbeeld. Leek ook een groot talent. Maakt daarna een transfer. En raakt daarna amper een goede bal. Die jongens moeten gewoon de tijd krijgen om zich te ontwikkelen. En veel speeltijd.
 
Lierse1997
 
2
15 januari 2020 om 00:38
Ik hoop echt dat Inter deze jongen rustig brengt en kansen blijft geven en dat het geen Pinamonti verhaal wordt. Dat vond ik namelijk ook echt een zeer groot talent, alleen is dat niet volledig goed afgelopen.
 
walesgolf
 
46
14 januari 2020 om 22:54
Ik denk dat de mentale gesteldheid van een speler meer invloed heeft op zijn spel dan de meeste mensen denken. In Milan heeft Lukaku kennelijk het plezier en vertrouwen teruggevonden. Dan is hij, zoals je kan zien, een erg goede spits
 
ajax01-95
 
9
14 januari 2020 om 22:54
Wat is jouw mening over de productie van Lukaku. Voor nijn gevoel zat het er bij Utd namelijk wel in alleen was de speelstijl niet ideaal voor hem. Het js geen speler die de bal op de middenlijn moet gaan ontvangen.
 
walesgolf
 
1
14 januari 2020 om 23:45
Ik ben geen fan van united en ben ook niet fan van het vertoonde spel van de afgelopen jaren. In de wedstrijden die ik van hem heb gezien bij man.u heeft hij niet kunnen overtuigen. Zoals hij nu bij inter speelt, speelt hij inderdaad meer in zijn kracht en sprankelt hij weer als het ware
 
Fionn
 
2
15 januari 2020 om 08:50
Bij Man. Utd werd hij ook gewoon misbruikt en had je het feit dat er werkelijk geen enkele flankspeler een fatsoenlijke voorzet in de voeten had. Dat gaat ook je zelfvertrouwen aantasten.lukaku scoorde er op los bij Wba, Everton en de Rode Duivels dus dat dit in hem zat is niet zo vreemd.
 
afgpower
 
11
14 januari 2020 om 22:50
Dankzij twee snelle goals van Lukaku in de eerste en tweede helft ging Inter een makkelijke avond tegemoet. Alexis kreeg nog 70 min speeltijd. Moet nog zijn ritme vinden. Deed niet veel. Had hier en daar wat aardige acties maar ook soms dom balverlies. Rannochia was ook na lange tijd weer terug. Was wel degelijk. Al stond hij volgens mij niet goed bij de tegentreffer. Hij maakte het goed door de 4-1 te maken. Overal een goede overwinning zonder overmatige inspanning.
 
JoshuaK_
 
52
14 januari 2020 om 22:56
Conte wilde Lukaku bij maar liefst 3 clubs hebben, en nu ze eindelijk kunnen samenwerken is het direct vuurwerk. Heel mooi voor Lukaku dat hij sportieve revanche kan nemen ten opzichte van de fans in Engeland die hem op momenten belachelijk maakten, als hij in z'n kracht gebruikt wordt is het gewoon een van de beste spitsen ter wereld. Die Giroud is helemaal gek als hij denkt Lukaku eruit te kunnen spelen, misschien iets te veel in zichzelf gaan geloven door het (belachelijke) vertrouwen wat Deschamps in hem heeft.
 
NL_Modric
 
1
15 januari 2020 om 10:53
Giroud is inmiddels alweer 33. Die gaat er echt niet vanuit dat hij zomaar basis staat bij Inter. Wel zou het voor Inter een uitstekende toevoeging zijn voor de aanval. Geeft Conte ook weer wat meer tactische mogelijkheden.
 
Daaninho
 
0
15 januari 2020 om 14:23
Inter heeft ook niet echt een stormram spits voor de laatste minuten, dat zijn martinez en lukaku niet dus denk daarom Giroud.
 
jeffreysch
 
21
14 januari 2020 om 22:56
Inter lijkt terug te zijn. Nu nog AC Milan em de traditionele top is terug (met Roma als goede outsider; niet dit seizoen btw).
 
mpia3psv
 
6
14 januari 2020 om 23:12
Zal eerder Lazio, Napoli of Atalanta worden
 
maurootje
 
8
14 januari 2020 om 23:42
Gebaseerd op niets want Lazio eindigde vorig seizoen nog inder Milan, Zo'n moment opname. Inter is wel redelijk terug ja
 
paterpeter
 
1
15 januari 2020 om 00:26
Inter is ook nooit echt zover afgezakt als Milan dat is helaas. Ze hebben even een dipje gekend maar hebben desondanks toch bijna altijd de CL gehaald. Echter doen ze nu ook weer echt mee om de titel, en dat is goed. Milan gaat dat voorlopig helaas niet lukken. Ik hoop dat ze voor de Coppa kunnen gaan. Ik wacht nu al lang genoeg op een prijs namelijk.
 
Frankly87
 
5
15 januari 2020 om 04:13
Ze hadden juist een lange tijd geen Cl gehaald alleen dit jaar en vorig jaar ,daarvoor iets van 7 jaar niet meegedaan Ac eindigde net onder Inter vorig seizoen pas op de laatste speeldag haalden ze het met alle geluk
 
GenGhibli
 
9
14 januari 2020 om 23:01
Ben benieuwd waar het schip strandt qua doelpunten op het einde van het seizoen. Nog Europa League, nog de Coppa en de competitie. Nu al bijna 20, dus de 30 zou moeten lukken denk ik. In waanzinnig goede vorm in ieder geval. Wat is eigenlijk de algemene teneur over Lukaku in Italië? En bedoel ik van de serieuze pers en de oud-profs?
 
JeffPaeter
 
10
14 januari 2020 om 23:22
In Italië is iedereen zot van hem. Omdat ze weten dat hij samen met zijn ploegmaats ervoor kan zorgen om Juventus eindelijk vd troon af te stoten.Lukaku neemt maar de helft vd penalties, hij deelt ze me Lautaro (en gaf 1 aan Desposito), wat alles zegt over dit duo, zo win je prijzen. Zijn individuele cijfers gaan pas op plaats twee. Ik denk dat hij de 30 wel zal halen. En dan nog met de Nationale ploeg knallen aan het einde vh seizoen.
 
MSN10
 
4
15 januari 2020 om 00:16
Ja dankzij conte. De komende jaren heeft Juventus een serieuze concurrent erbij en ik zie ze dit jaar echt kampioen worden. Die sarri doet af en toe van die rare dingen zoals een dybala elke x eruit halen terwijl die jongen Juventus zovaak heeft gered. Ik hoop dat inter zo door blijft gaan wat zeker zal gebeuren als conte daar trainer is. Inter wordt met de jaren alleen maar sterker en met Eriksen hebben ze straks een geweldige middenveld. Het enige wat ik ook echt hoop is dat de rest zal aanschuiven zoals een Napoli Roma en Acmilan gun ik het ook echt om weer eens de champions league te halen. De serie a zal binnen nu en een paar jaar weer aantrekkelijk worden, tenminste naar mijn mening is de serie a niet zo boeiend om naar te kijken omdat je tochweet Juventus pakt de titel en de copa
 
Fionn
 
0
15 januari 2020 om 08:55
Zijn productie sinds Martinez overnam van die idioot Wilmots is waanzinnig. Het is natuurlijk ook wel leuk om onzelfzuchtige klasbakken als Hazard en De Bruyne achter je te hebben.
 
MSN10
 
10
15 januari 2020 om 00:12
Lukaku is echt een beest. Conte wou hem allang hebben en petje af voor conte. Hij zag gewoon dat lukaku alles in zich heeft om uit te groeien tot 1 van de beste spitsen in de wereld. Ik hou van zijn manier van voetballen. Zo sterk balvast zodat de andere eromheen kunnen is een doelpunte machine gewoon in Italië, dat vind ik echt te erg gewoon vooral als je Ronaldo hoort zeggen dat Italië de moeilijkste competitie is om goals te maken. Lukaku laat het wekelijks zien en samen met lautaro monster duo
 
NL_Modric
 
2
15 januari 2020 om 10:57
Vooralsnog hebben ze beide evenveel doelpunten gemaakt. Met in ogenschouw dat Ronaldo 34 jaar oud is en één van de minst productieve seizoenen heeft uit zijn carrière. Terwijl Lukaku in de bloei van zijn leven lijkt te zijn, bijna 10 jaar jonger is en juist één van zijn meest productieve jaren heeft uit zijn loopbaan.
 
MSN10
 
0
16 januari 2020 om 14:36
Ik vergelijk Ronaldo roch niet met Lukaku. Lukaku mag amper zijn veters strikken. Ik zeg alleen dat lukaku het super goed doet als Ronaldo zelf al aangeeft hoe moeilijk het scoren is in Italië, daar bij besoel ik helemaal niks mee
 
edzel
 
0
15 januari 2020 om 11:05
Blijft toch een beest van een spits, mits goed gebruikt. Draait al zoveel seizoenen mee bij diverse clubs, en is nog altijd maar 26 jaar.