Mané scoort opnieuw niet en barst in huilen uit na slotsignaal
Zaterdag, 17 november 2018 om 23:48

De nationale ploeg van Senegal boekte zaterdag een 0-1 overwinning op Equatoriaal-Guinea, maar na afloop ging het vooral over Sadio Mané. De aanvaller barstte na het laatste fluitsignaal in tranen uit, vermoedelijk omdat hij werd uitgejouwd door de supporters en hij al maanden stevige kritiek krijgt in eigen land.

Het Senegal van bondscoach Aliou Cissé plaatste zich vorige maand al voor de Afrika Cup van volgend jaar in Kameroen, maar de 26-jarige Mané wist in de kwalificatiereeks niet te scoren. Dat is hem op kritiek komen te staan in de Senegalese pers. Na het duel met Equatoriaal-Guinea leek het de 57-voudig international even te veel worden.

De voorhoedespeler van Liverpool schreide dikke tranen en moest getroost worden door zijn ploeggenoten. In de laatste wedstrijd van de kwalifcatiereeks neemt Senegal het op tegen Madagaskar, terwijl Equatoriaal-Guinea in maart op bezoek moet bij Sudan.

Meer nieuws
   
17:37
17:37
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
0
   
17:35
17:35
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
0
   
17:00
17:00
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
   
16:42
16:42
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
14
   
16:00
16:00
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (12)

 
MessiBazoer
 
92
18 november 2018 om 00:07
Je eigen spelers uitfluiten heb ik nooit begrepen. Zeker niet je beste spelers. Als hij slecht speelt en je wint toch? Wat maakt het uit? Snap dat ze meer van hem verwachten maar hij is niet bepaald een egoïst die alles verneukt voor de rest van het team, en doet zijn stinkende best.
 
RomanEmpire010
 
10
18 november 2018 om 00:55
Het gaat er niet om of hij zijn stinkende best doet. Kijk naar Messi bijvoorbeeld.. Als hij niet goed speelt en er wordt gewonnen, krijgt hij ook kritiek. Er wordt gewoon veel verwacht van sterspelers. Ik vind het dan wel weer mooi dat Mane aantoont dat voetballers gewoon mensen zijn door te huilen en emotie te tonen, ondanks dat normaal denkende voetbalfans dit natuurlijk al lang en breed weten.
 
Fakkeldrager
 
19
18 november 2018 om 02:05
Niet om jou hoor, maar "het zijn ook gewoon mensen" wat vind ik dat een aparte uitspraak die veel te vaak gebruikt word. Inhoudsloos ook. Alsof iemand denkt dat het niet zo is. Dit is niet echt een veel toevoegende reactie.. gewoon een irritatie moment waarschijnlijk. Ik vind altijd dat je door zulke uitspraken juist doet of het tegenover gestelde waar is.
 
TheRoscoe
 
0
18 november 2018 om 12:18
Dat soort aparte uitspraken zijn reacties op mensen die voetballers vaak belachelijk maken wanneer ze reageren op de wijze zoals Mane hier deed. Het is alles behalve inhoudsloos.
 
Chino_Ajax
 
14
18 november 2018 om 03:47
Supporters gaan er vanuit dat hij het wel even doet, omdat hij bij Liverpool speelt en in zijn eentje meer verdient dan heel de tegenstander bij elkaar. Hoewel het klopt dat Mané dat in zich heeft, is het natuurlijk anders voetballen in zo’n Afrikaanse wedstrijd. Je hebt vaak te maken met andere scheidsrechters, slechtere velden en ook minder technische medespelers die jouw looplijnen of passes niet op waarde kunnen inschatten. De druk op zulke spelers is vaak onterecht absurd hoog.
 
Mike_Sanchez
 
1
18 november 2018 om 08:28
Klopt vaak slechte velden, alhoewel dat het weer in die landen lastig is een veld goed te houden. In Afrika hebben zij wel betere scheidsrechters dan Spanje bijvoorbeeld dus daar ligt het niet aan. Ook kam het zijn dat hij een ander rol in het team heeft en of het team hem niet de bal gunt bij kansen. Dit laatste is zeker het geval bij Argentinie daar zag je op het wk alleen egoisten op het veld.
 
stengun
 
1
18 november 2018 om 09:32
het probleem zit m vaak in dit soort situaties dat kleine landen qua voetbal, met een grote speler heel veel verwachten van die ene speler bij Senegal zijn er nou niet bepaald veel toppers die wedstrijden voor je gaan beslissen, dus het merendeel van de mensen kijkt dan naar Mané om het te doen. voor de tegenstander is het dan natuurlijk vrij makkelijk.: dubbele dekking op die speler