Man United betrekt Martial in sensatietransfer
Zondag, 24 juni 2018 om 15:30

De transfer van Mouctar Diakhaby naar Valencia bevindt zich in de afrondende fase. Los Che nemen de jonge verdediger voor vijftien miljoen euro over van Olympique Lyon. (Onda Cero)

De laatste tijd wordt er gespeculeerd over een vertrek van Mario Götze bij Borussia Dortmund. Jürgen Klopp zou graag met de aanvaller herenigd willen worden en hoopt hem naar Liverpool te kunnen halen. (Diverse Duitse media)

Door Anthony Martial in de aanbieding te betrekken, hoopt Manchester United Manchester City af te troeven in de strijd om Kylian Mbappé. Paris Saint-Germain moet de aanvaller mogelijk verkopen vanwege de Financial Fair Play-regelementen. (Daily Mirror)

Tim Hölscher staat op het punt om terug te keren bij FC Twente. De middenvelder van het Deense Esbjerg fB staat op het punt om een tweejarig contract te ondertekenen bij de club uit Enschede. (TC Tubantia)

Chelsea wil werk maken van de komst van Christian Pulisic. De Londenaren willen Álvaro Morata betrekken bij de deal rond de vleugelspeler van Borussia Dortmund. (Daily Mail)

Ook Chelsea wil zich mengen in de strijd om Alisson. Het halen van de keeper van AS Roma is een grote wens van Maurizio Sarri, die het takenpakket van Antonio Conte gaat overnemen. (The Sun)

Meer nieuws
   
00:00
00:00
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
   
23:57
23:57
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
   
23:55
23:55
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
   
23:30
23:30
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
   
23:22
23:22
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
AjaxCunian
 
9
24 juni 2018 om 16:16
Gaat natuurlijk nooit lukken en Mbappe wil ook niet onder Mourinho spelen kwam eerder naar buiten.
 
BadCeo
 
11
24 juni 2018 om 16:17
Alsof Mbappé naar Man U gaat. Zijn maatje Martial speelt er, dus kan is al groot dat hij niet onder Mou wil trainen. Mbappé speelt liever samen met Martial. Alleen Pogba zou hem over kunnen halen. We zullen het zien. Het zijn maar de wandelgangen
 
protheus
 
10
24 juni 2018 om 16:17
Als ik iets niet wil zien dan is het dat jonge spelers naar een team van Mourinho vertrekken. Buiten dat is dit natuurlijk grote onzin van een journalist die zijn brood op de plank wilt. Martial bij milan en calhanoglu weer op 10 dat zou prachtig zijn.
 
gloryUnited
 
6
24 juni 2018 om 16:55
Martial bij Feyenoord en dan Boetius weer op de bank. Dat zou pas prachtig zijn. en ongeveer even realistisch. De kans dat Feyenoord Martial kan bekostigen is nul, idem voor Milan
 
bertdebloem
 
2
24 juni 2018 om 16:57
Pulisic naar Chelsea? Ze zijn daar waarschijnlijk aan het inspelen op het vertrek van Hazard. Lijkt me niet de beste transfer voor Pulisic, allesbehalve klaar voor deze stap. Wisselde dit seizoen bedroevend slechte wedstrijden af met geweldige wedstrijden, nog lang niet klaar voor de PL.