Man United is dicht bij deal van zestig miljoen euro
Zondag, 12 juli 2020 om 12:00

Internazionale wil Nicolo Zaniolo terughalen, twee jaar nadat hij voor bijna niets naar AS Roma was gegaan. De middenvelder mag de Romeinen niet voor minder dan vijftig miljoen euro verlaten. (Diverse Italiaanse media)

Sebastiano Esposito gaat een nieuw contract met Internazionale ondertekenen. De aanvaller van achttien jaar zal zich een dezer dagen tot de zomer van 2025 aan de Milanese club verbinden. (Corriere dello Sport)

Manchester United is dicht bij een deal met Fiorentina van bijna zestig miljoen euro. De clubs naderen een akkoord over Federico Chiesa, maar de buitenspeler kan een overstap naar Old Trafford nog weigeren. (Corriere Fiorentino)

Sergio Agüero ligt tot volgend jaar zomer vast bij Manchester City. De Engelse club zou in 2021 meewerken aan een transfervrij vertrek naar Independiente, maar nu denkt men na over een contractverlenging voor de spits. (Daily Mirror)

Nuno Espirito Santo ligt tot medio 2021 vast bij Wolverhampton Wanderers. Club en manager zijn erg tevreden over de samenwerking, waardoor een verbintenis tot de zomer van 2023 aanstaande is. (Daily Mirror)

Bristol City ziet in Steven Gerrard van Rangers FC de opvolger van de ontslagen manager Lee Johnson. De Engelse club staat momenteel elfde in de Championship. (Daily Express)

Meer nieuws
   
00:04
00:04
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
   
23:25
23:25
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
   
23:00
23:00
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
   
22:53
22:53
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (18)

 
AjaxCunian
 
16
12 juli 2020 om 12:01
Goede speler maar dit zou pas echt een breedteaankoop zijn, zou dan veel liever Greenwood op rechts houden. Voor mij is het Sancho, Havertz of op een andere positie focussen.
 
De Toekomst
 
4
12 juli 2020 om 12:05
Maar Havertz en Sancho zijn ook twee verschillende type spelers voor verschillende posities.. Verder is Chiesa ook een erg groot talent. Hij krijgt misschien minder aandacht, maar past ook wel in dat rijtje.
 
AjaxCunian
 
4
12 juli 2020 om 12:53
Vind ik niet, totaal niet eigenlijk. Qua output helemaal niet vergelijkbaar en vind hem ook veel een-dimensionaler, Havertz en Sancho zijn inderdaad twee verschillende spelers maar kunnen beide op rechts spelen, maar dat vullen ze anders in. Een linksbenige speler op rechts zou ik echter niet erg vinden, maar Sancho kan uitstekend buiten en binnenom spelen, daarom zie ik hem nog graag daar spelen. Heb om diezelfde redenen ook veel liever Greenwood daar dan James, en een hele boel anderen.
 
bruh
 
3
12 juli 2020 om 13:38
Chiesa zou een enorme miskoop zijn. Vind die jongen echt totaal niet speciaal. Niveau bernadeshi. Kan leuk spelen maar qua output middelmatig.
 
AjaxCunian
 
0
12 juli 2020 om 14:17
Vind hem iets beter maar echt niet gewemdig.
 
Zinedane
 
1
12 juli 2020 om 12:11
Sterker nog. Als ik United was had ik sowieso niet de focus op de aanval gelegd. Achter Rash, Martial en Greenwood heb je komend seizoen nog James en Ighalo. Prima voldoende backups. Ik zou eerder een juiste centrale verdediger en linksback gaan zoeken
 
AjaxCunian
 
4
12 juli 2020 om 12:55
Denk het niet, want met 1 blessure speel je waarschijnlijk met James in de basis en dat wil je niet. Verder heb je juist Shaw/Williams als backs..het moet dan wel echt een goede upgrade zijn want Shaw is de afgelopen 18 maanden heerlijk in vorm. Centrale back moet een upgrade over Lindelof zijn, want volgend seizoen gaat United uit van Maguire, Lindelof, Bailly, Tuanzebe, Jones, Mengi geloof ik.
 
AFC-BusbyBabe
 
6
12 juli 2020 om 13:13
Linksback?? Daar hebben we Shaw en Williams. En Shaw doet het uitstekend. Voorin hebben we meer speler nodig. Greenwood doet het nu goed. Maar is nog te jong om straks 60 wedstrijden te spelen. Daar.mpet voorzichtig mee omgegaan worden. 1 blessure en je hebt geen volwaardige opvolger. Daarbij is Ighalo in januari weg. Prioriteit logt op de RW. Dan versterking voor middenveld en dan een CD
 
arsenal890
 
2
12 juli 2020 om 12:44
Wat zou je ervan vinden als juist greenwood op 9 komt te staan en martial dan bank? Op rechts zou je dan deze chiesa of Sancho kunnen hebben. En heb je een veelzijdige aanvaller (links en op 9) als back up. Zelf vind ik martial het minst van de 3. Deze greenwood moet je zeker niet banken. Dat word echt de nieuwe van persie.
 
AjaxCunian
 
3
12 juli 2020 om 12:58
Hopelijk nog beter dan van Persie, denk dat hij nog completer zou kunnen worden maar dat is nog een lange weg hoor. Snap ik, maar Greenwood is ook 18, zou hem niet 60 wedstrijden per jaar laten spelen. Chiesa ben ik niet voldoende van overtuigd en Greenwood als 9, hmmm. Denk dat hij net de duelkracht, aanwezigheid in de lucht, loopactie en positionering mist voor die rol voor nu. Hij is het meest dreigend wanneer hij de bal krijgt aangespeeld van buiten de 16 met zijn hoofd naar de goal, als 9 krijg je dat zelden. Hij heeft dit seizoen 1 keer oog in oog gescoord met de keeper, voor de rest altijd met verdedigers voor zich. Mist iets de gretigheid als hij niet aan de bal is.
 
arsenal890
 
3
12 juli 2020 om 13:21
Dat is ook weer waar inderdaad! Het feit blijft dat greenwood nog maar 18 is en nog genoeg tijd heeft om zich te ontwikkelen. En of dat nu op rechts is of op 9 maakt eigenlijk niet super veel uit. Alle 3 kunnen ze namelijk nog lang vooruit. Vooral als Sancho ook komt. Die 4 gaan sowieso meer dan genoeg spelen in verband met blessures enz. Aanvallend gezien hebben jullie zeker geen problemen in de toekomst! Eventueel een enkele transfer op het middenveld en verdediging en jullie kunnen ook strijden voor de titel!
 
AjaxCunian
 
1
12 juli 2020 om 14:18
Denk het niet, dan moet je langzaamaan een brede selectie en werkende en consistente systeen slijpen. Oefening baart geen kunst, oefening slijt in.
 
AFC-BusbyBabe
 
2
12 juli 2020 om 13:10
Ik zie dit niet gebeuren. Gebeurd weinig dat Italiaanse spelers uit de Serie A vertrekken. Havertz is meer een CAM. Daar hebben we Bruno al voor. En evt Grealisch als back up. Mocht die gehaald worden. Als Aston Villa degradeert is hij goedkoper op te halen. Voor zoveel geld ga je geen back up halen. United moet en gaat vol voor Sancho. Zoals ze nu presteren gaat dat denk ik ook zeker wel gebeuren. Dan heb je Rashford Ighalo Martial James Sancho en evt Grealisch die ook op links kan.
 
AjaxCunian
 
2
12 juli 2020 om 13:18
Je vergeet Greenwood, Grealish als back up zou mooi zijn. Havertz kan op meerdere posities prima uit de voeten, net als Sancho of een Greenwood, barsten van het gogme. Speelt eigenlijk het best nu zelfs verder naar voren, denk dat hij prima als hangende rechtsbuiten zou kunnen spelen met Pogba en Wan Bissaka die er aan die kant overheen gaan.
 
AFC-BusbyBabe
 
1
12 juli 2020 om 13:28
Yes klopt helemaal. Greenwood was ik vergeten zie ik. Foutje. Keuze genoeg straks voor United. Maar denk dat het Sancho wordt. Zie hem zelf ook het liefste komen. En Pogba zij contrsct verlengt met evt aankoop voor middenveld. Ben ik deze zomer een tevreden fan
 
AjaxCunian
 
4
12 juli 2020 om 14:18
Pogba, Sancho ben ik al tevreden, alles daarna is een lekkere bonus, CB/LB/CDM/back-up CM of CAM.
 
JuveAmor1897
 
10
12 juli 2020 om 12:09
Kom op Juve, laat Chiesa nu ook niet schieten...Dit zou wederom een kans gemist zijn voor Juve. Eerst Tonali die naar alle waarsschijnlijkheid naar Inter trekt en nu ook Chiesa. Twee italianen for the record, Juventus heeft nog amper rasechte italianen in de ploeg, wat imo de charme enigszins wegneemt.
 
MarcoVerratti
 
3
12 juli 2020 om 13:41
Chiesa gaat uiteindelijk wel bij Juventus eindigen, daar ben ik van overtuigd. Dit bericht van de Florentijnse krant lijkt me dan ook onzin.