Manchester United biedt Alexis Sánchez aan in Duitsland
Woensdag, 27 mei 2020 om 18:00

Chelsea heeft Brentford-smaakmaker Saïd Benrahma op de korrel als aanwinst voor volgend seizoen. The Blues verzekerden zich eerder al van de komst van Hakim Ziyech. (La Gazette du Fennec)

Atlético Madrid beschouwt Duván Zapata als een alternatief voor Rodrigo, Raúl Jiménez en Edinson Cavani. Atalanta vraagt echter zestig miljoen euro voor de spits en wil liever helemaal niet meewerken aan een transfer. (Diverse Italiaanse media)

Manchester United hoopt Alexis Sánchez in een eventuele deal voor Jadon Sancho te kunnen gebruiken. Borussia Dortmund wenst vooralsnog ruim honderd miljoen euro te zien voor de jonge Engelsman. (Mundo Deportivo)

Borussia Dortmund ziet verder in Riccardo Orsolini een mogelijke opvolger van Jadon Sancho. Bologna wenst veertig miljoen euro te zien voor de aanvaller, die eveneens in beeld is bij Napoli, AS Roma, AC Milan en Fiorentina. (Corriere dello Sport)

Het wordt lastig voor SC Cambuur om Robert Mühren te behouden, aangezien Zulte Waregem hem niet nog een keer wil verhuren. De Belgen willen de spits, die ook wordt genoemd bij FC Volendam, alleen verkopen. (Omrop Fryslân)

Olympique Lyon gaat een nieuwe poging wagen om Blaise Matuidi los te weken bij Juventus. Les Gones meldden zich vorig jaar ook al in Turijn, maar kregen destijds nul op het rekest. (Tuttosport)

Meer nieuws
   
15:24
15:24
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
22
   
15:00
15:00
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
   
15:00
15:00
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
   
15:00
15:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
14:30
14:30
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
stravven
 
0
27 mei 2020 om 18:25
Sorry, maar Alexis als ruilmiddel gebruiken? Dat lijkt me niet heel realistisch, het is niet dat Sanchez in de laatste seizoenen iets heeft laten zien, en Dortmund gaat hem nooit iets betalen wat in de buurt komt van zijn huidige salaris.
 
bijcrack
 
3
27 mei 2020 om 18:45
Haha zelfs voor in de wandelgangen is dit wep een heel sterk verhaal. Dan moet dordmund dus korting geven om united van hun probleem af helpen. Gaat never gebeuren.
 
Goalski
 
3
27 mei 2020 om 18:52
100 miljoen voor Sancho of 120 miljoen plus Sanchez. Ik zou de 100 miljoen pakken.
 
BaronVonBorsig
 
1
27 mei 2020 om 18:55
Haha welja Alexis, met dat mega-salaris. Nooit dat Dortmund daaraan gaat voldoen, volgens Kicker is Dortmund erin geslaagd om Jude Bellingham te contracteren voor aankomend seizoen. Daarnaast schijnt Meunier ook zo goed als rond te zijn als vervanger voor de (helaas) terugkerende Hakimi en is men geã¯nteresseerd in Koch van Freiburg wat er op kan duiden dat Akanji kan vertrekken.
 
theo uphus
 
1
27 mei 2020 om 20:48
Wel lachen tegenwoordig met die zogenaamde "topclubs" . Ze komen allemaal bij de subtop aankloppen om daar de beste spelers weg te kapen en brengen meteen hun afval mee om de prijs te drukken.