Manchester United verbant Cristiano Ronaldo per direct van Carrington
Vrijdag, 18 november 2022 om 13:31

Cristiano Ronaldo hoeft zich na het WK niet meer op Carrington te melden, weet The Guardian. De Britse kwaliteitskrant schrijft vrijdag dat Manchester United volledig klaar is met de Portugees, en hem zelfs probeert aan te klagen vanwege contractbreuk. De club bracht enkele ogenblikken geleden nog een statement naar buiten waarin er 'gepaste stappen' jegens Ronaldo werden aangekondigd.

Volgens The Guardian heeft de 37-jarige aanvaller de instructies gekregen niet meer terug te keren op de club, na zijn veelbesproken interview met Piers Morgan. Daarin maakte Ronaldo alles en iedereen met een verleden bij United met de grond gelijk, onder wie manager Erik ten Hag en ex-teamgenoten en -coaches Wayne Rooney, Gary Neville en Ralf Rangnick. Vooruitlopen op een winterse exit wilde de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar echter niet.

Nu lijkt een per directe uittocht op Old Trafford echter onvermijdelijk. United zou op zoek zijn naar een 'snelle oplossing voor het probleem' en zelfs advocaten hebben aangesteld om Ronaldo aan te klagen wegens contractbreuk. De routinier verdient naar verluidt zo'n 572.000 euro per week; een vroegtijdig afscheid zou dus flink wat ruimte in het salarishuis van United vrijmaken.

Zo lijkt er een treurig einde te komen aan de tweede periode van Ronaldo in Manchester. In zijn eerste tijdperk als Mancunian (onder Sir Alex Ferguson, die hij als een van de weinigen wél de hemel in prees in het interview) won hij onder meer driemaal de Premier League, de Champions League en één Ballon d'Or-trofee. Ronaldo keerde in de zomer van 2021 terug op Old Trafford en groeide direct uit tot clubtopscorer met 24 goals in 39 wedstrijden. Sinds begin dit jaar houdt CR7 echter vaker dan hem lief is de bank warm, waarna het begon te rommelen bij United.

Meer nieuws
   
21:00
21:00
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
   
20:59
20:59
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
   
20:31
20:31
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
10
   
20:15
20:15
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
   
20:08
20:08
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (246)

 
Benji12
 
320
18 november 2022 om 13:34
Gooit z’n hele legacy weg. Klein kind.
 
Willem1609
 
109
18 november 2022 om 13:57
Ongelofelijk he. In een interview je hele imago als voorbeeldige prof bijna weggooien. Dat hij niet blij is met zijn behandeling door Ten Hag kan ik mij nog enigszins in vinden. Dat hij het op deze manier uitspreekt niet. Maar je zo uitlaten over collega's, oud-collega's en de club waar je aan het begin van je carrière alle vertrouwen en respect hebt gekregen. Bizar onprofessioneel
 
CityTheBest
 
27
18 november 2022 om 17:17
Niet alleen dit interview he! Je zou al het nieuws (negatief) eens moeten lezen van de afgelopen jaar.
 
Sem Muamba
 
13
19 november 2022 om 12:05
Nee juist niet jullie zijn gek gemaakt dit is het juist, nu verteld hij de waarheid is het niet goed daarom mensen moeten niet zomaar praten, iedereen is al weer vergeten als hij niet kwam zou Man U nooit Europa league spelen plus hij kwam en werd meteen topscorer! Ten Hag is gwn dom, je kan niet zo’n top speler op de bank zetten en laatste minuut wissel ja dag ik had dat ook gedaan met zo’n imago als hem en wat ik heb bereikt
 
Paauwer
 
103
18 november 2022 om 13:58
Wat heeft Ronaldo eigenlijk gezegd wat niet klopt?
 
Martyn7
 
109
18 november 2022 om 14:08
Het is natuurlijk aan je eigen interpretatie om ervan te vinden wat niet klopt. Ik bedoel, ik zit niet iedere dag de training te bekijken dus geen idee over het respect tussen ETH en Ronaldo. Maar het gaat erom dat ik ook mijn werkgever niet belachelijk ga maken, als het aan de orde zou zijn dat ik in mijn ogen niet goed behandeld wordt. Dan ga je dat gewoon bespreekbaar maken of ga je weg. Wat Ronaldo nu doet is United voor het blok zetten en daar is een club niet van gediend. Je verdient nota bene 6 ton per week, maar meneer staat daar kinderachtig bij iedere wedstrijd iedereen te begroeten behalve de mensen die kritiek hebben. Dus nee, we mogen allemaal ervan vinden wat we willen maar het gaat hier niet om wie er gelijk heeft.
 
AD33
 
35
18 november 2022 om 14:28
Dat had zijn redenen. Er werd zoveel onzin over Ronaldo verspreid dat hij er op een gegeven moment klaar mee was. Dat snap ik ook wel. Kijk hoeveel artikelen we hebben gezien waar nu blijkt dat het totale onzin is. En ik snap dat als je oud-teamgenoten voor wat kijkcijfers je naam bekritiseren, dat ook niet netjes is. Alhoewel je daar wel mee hoort om te gaan als je Ronaldo bent. Dat je hen dan niet groet snap ik wel, want als je ziet hoeveel onzin zijn ex-collega's naar buiten hebben gebracht dan gaat dat gewoon richting smaad en laster.
 
TheMagistrate
 
62
18 november 2022 om 14:36
Ronaldo zei notabene over Rooney dat Rooney 6 maanden geleden zijn kinderen bij Ronaldo heeft opgehaald en dat hij vroeg of Cristiano jr bij hem kon komen voetballen met zijn kind. Als je zo'n goed contact met elkaar hebt en je spuwt dan zo'n bagger over CR7, dan verdien je in mijn ogen terecht de beledigingen. Je bent een lafaard en steekt iemand in de rug terwijl je bij diegene over de vloer komt. Niemand die dit aankaart, alleen dat Ronaldo zegt dat ie er beter uitziet dan Rooney.
 
Ewoud
 
99
18 november 2022 om 14:45
Welke bagger precies? Ik heb het gevoel dat ik wat gemist heb. Ik kan alleen vinden dat Rooney over Ronaldo heeft gezegd: Him and Messi are arguably the two best players of all-time and you can go either way with that, whatever way you decide. For Cristiano, just get your head down and work and be ready to play when the manager needs you. If he does that, he will be an asset. If he doesn't, it will become an unwanted distraction. Dat is toch helemaal niet zo heftig of grof?
 
Paauwer
 
18
18 november 2022 om 15:18
@martyn7 Kijk dat is dus precies wat ik bedoel. Wij weten er allemaal niks van maar toch is iedereen aan het oordelen. De mensen die hem niet mochten hebben nu weer een extra stok om mee te slaan. Ronaldo heeft dit niet netjes aangepakt maar hij vind ook dat hij verkeerd is behandeld. Zijn uitweg is dus om dit interview te geven, of dat de juiste keuze is weten we niet. Maar niks zeggen en alles maar slikken wat iedereen over hem zegt dat is ook niet correct. Ronaldo blijft gewoon een legende plus wanneer hij bij City of Bayern zou spelen had hij er nu ook gewoon al weer 15 inliggen. Ik hoop dat hij het gewoon goed gaat doen op het WK, net als dat ik hoop dat Messi het goed gaat doen op het Wk.
 
Redisthecolour
 
8
18 november 2022 om 15:21
Hij kan een legende blijven, maar iedereen zal zich deze periode van zijn carrière ook herinneren. Dit kan alleen maar tegen hem werken in mijn ogen.
 
Soccerfan_1
 
66
18 november 2022 om 15:30
Bagger? Rooney mag het toch gewoon zeggen als Ronaldo slecht speelt? Moet hij zn kont blijven kussen? Dat Ronaldo zo'n Narcist is aar kan Rooney niks aan doen.
 
Martyn7
 
17
18 november 2022 om 16:08
@ Paauwer Ik vergelijk het gewoon in mijn eigen situatie en als ik dan merk dat ik bijvoorbeeld kritiek krijg op mijn werk van collega's blijf ik ze gewoon begroeten en start ik het gesprek. Ik ga het niet vermijden en ga niet kinderachtig alleen de mensen die mij steunen begroeten. Dat is gewoon zichtbaar de kleuter uithangen. Van zichtbare zaken mag ik prima een oordeel hebben toch?
 
Duifmeneer
 
7
18 november 2022 om 16:18
Nou we weten wel of dat een juiste keuze is, dat is het dus niet. Zo ga je niet met elkaar om, ook als je van mening verschilt niet en ook niet als je vind dat je niet juist behandeld bent.
 
blink182
 
23
18 november 2022 om 17:06
Als iemand anders het had gezegd zou niemand het wat boeien, maar het is Ronaldo he.. Zlatan: the structure is so old school. Di Maria: they signed me to sell shirts. Alexis Sanchez: I asked my agents to get me back to Arsenal after the first training. Jose Mourinho: People don’t know what is going on behind the scenes at ManU. Luis vG: United is a commercial club. Dan lat ik mensen als Roy Keane, Ferdinand, Neville, Baily etc etc achterwege. Cr7 heeft precies hetzelfde aangekaart. Natuurlijk waren deze personen niet meer in dienst van de club, iig niet allemaal, dus de timing van Cr7 was sws off, en daar kunnen we zeker “boos” om worden, maar dit overdreven gebash op hem, en de media “hunt” gaat echt veel te ver.
 
steeck03
 
5
18 november 2022 om 17:07
@ad33blijkt of lijkt? Je gaat er wel makkelijk vanuit dat alles wat hij zegt ook waar is. Het zou ook een beetje gekleurd kunnen zijn.
 
Kevin1989
 
10
18 november 2022 om 17:19
@blink182 er zit toch echt een groot verschil in de bovenstaande voorbeelden. Ik zie nergens dat iemand persoonlijk wordt aangevallen. Ronaldo doet dat helaas wel en dat is toch best wel kinderachtig in mijn ogen. Accepteer gewoon dat je minder bent in kwaliteit, dat is logisch naarmate je ouder word.
 
Japie_Krekel
 
4
18 november 2022 om 17:39
@blink182 Daar heb je helemaal gelijk in, maar Ronaldo had wat kritiek op Ten Hag en je weet dan al wat er gaat komen. Dan is het hek van de dam
 
bochherief
 
9
18 november 2022 om 17:51
Het is inderdaad een gotspe hoe ten hag hier mee is omgegaan, wat laat eth zich kennen zeg. Kritiek mag je schijnbaar niet hebben, meteen een ban. Ten hag wilde meteen van Ronaldo al af afgelopen zomer maar zocht een excuus om dit te bewerkstelligen
 
zonde
 
6
18 november 2022 om 18:05
Dat het gedrag van Ronaldo dit seizoen onacceptabel is. Dit ging over het weglopen bij Spurs wedstrijd en hoe hij zich gedroeg als hij gewisseld werd. Hij heeft gezegd dat United op dit moment met ronaldo niet een beter team is dan zonder. Opmerkingen die je kan vervangen met elke andere naam in dezelfde situaties. Twee meningen die gebaseerd zijn op iets dat iedereen heeft kunnen zien. Wat heeft Rooney precies gezegd dat als bagger spuwen gezien kan worden. Wat voor uitspraken "verdienen de beledigingen" en wat voor uitingen maken Rooney een lafaard die een mes in zijn rug heeft gestoken.
 
Paauwer
 
2
20 november 2022 om 18:00
@martyn7 Jij vergelijkt jezelf nu met Ronaldo? Dus jij bent een van de allerbeste werknemers die er is geweest ter wereld? ??????Zo zelf ingenomen is Ronaldo nog niet eens
 
Benzema.
 
5
18 november 2022 om 15:28
Dat lijkt me sterk. Mensen gaan echt niet vergeten wat hij allemaal gepresteerd heeft door een paar controversiële uitspraken in de herfst van zijn carrière.
 
PanFC
 
7
18 november 2022 om 16:23
Of (advocaat van de duivel) is het juist een heel gedurfd interview wat hij geeft omdat hij zo van Manchester United houdt? Hij kaart hier namelijk het missen van professionaliteit aan, wat Ibrahimovich ook al deed. Hij laat weten wat er allemaal, in zijn ogen, mis is met de club. En denkt daarbij juist niet aan zichzelf. Hij zegt namelijk niet heel veel geks in zijn interview…
 
Tim Peereboom
 
64
18 november 2022 om 13:34
Goede actie van United. Ik ben bang voor meneer Ronaldo dat de zandbak of Amerika zijn enige opties zullen zijn…
 
Remcob
 
33
18 november 2022 om 13:46
Hopelijk draait United nu ook de duimschroeven aan. Maak zijn leven maar vervelend. Elke ochtend verplicht om 09:00 op de club voor een verplichte hardlooptraining. Daarna meetrainen met het reserve elftal, open voor de pers. Daarna in de middag verplicht weer tot 17:00 aanwezig op de club, want spelers zonder ritme moeten extra trainen. Vervolgens iedere week mee met de reserve wedstrijden en 3 minuten voor tijd laten invallen. Denk dat hij dan zelf contract afkoopt.
 
AjaxCunian
 
74
18 november 2022 om 13:50
United hoeft niet net zo laag te gaan als hij doet.
 
Muke10101
 
11
18 november 2022 om 14:03
Het is beter als iedereen zijn eigen weg gaat. Dat was ook het doel van het "interview". Contract ontbinden en afscheid nemen.
 
MrKrillin
 
23
18 november 2022 om 14:12
remco "elke ochtend verplicht om 09:00 op de club voor een verplichte hardlooptraining. Daarna meetrainen met het reserve elftal, open voor de pers. Daarna in de middag verplicht weer tot 17:00 aanwezig op de clu" Dit is al zowat zijn routine, alleen is hij er altijd al voor 0900 op de club.....
 
Remcob
 
2
18 november 2022 om 15:32
@MrKrillin, dat is onzin, want United start met trainen vanaf 10:30 en spelers moeten verplicht om 10:00 op de club zijn. Dit onder andere om de ochtendspits te ontlopen. Ronaldo was altijd iemand waarvan bekend is dat hij na de training langer door ging voor zichzelf. Echter is ook bekend dat hij dat al langere tijd niet meer op de club doet, maar thuis. De spelers van United zijn slechts zelden een hele dag op de club. Hem in de spits laten komen en in de drukte weer laten vertrekken is echt wel heel vervelend hoor!
 
Prem Radhakish
 
2
18 november 2022 om 16:11
Dat scheelt dan mooi, is het ook geen zware dobber voor hem.
 
SergioRamosHM
 
3
18 november 2022 om 16:29
Alsof je dat kan maken… hij is officieel speler van het 1e. Dan kan je niet iemand verplichten tot het spelen bij het 2e en daar te straffen alsof het een slaaf is. Daarnaast kan je niet zonder goede reden iemand een langere dag laten werken dan normaal. 40u door de weeks en ook nog een wedstrijd in het weekend? Lol. Wat een grap.
 
ArsjadKrijenhoff
 
2
18 november 2022 om 16:47
Dat kan wel hoor
 
El Fenomeno
 
13
18 november 2022 om 13:52
Het was al een kansloze zet om hem op 36-jarige leeftijd nog terug te halen voor ruim zes ton per week. Maar dat past prima in het beleid van United. Dit had je van te voren al kunnen zien aankomen. De beste man is een winnaar, maar hij is minder geworden en zal niet altijd alles spelen, je kon erop rekenen dat die zich dan zo zou gedragen.
 
Samcro
 
22
18 november 2022 om 14:19
Achteraf is het mooi wonen.
 
AD33
 
27
18 november 2022 om 14:49
Kansloos? De beste man is vorig seizoen gewoon topscoorder van United geworden met in de premier league 18 goals. Tussen Kane, Salah en Son op 37 jarige leeftijd, dat noem jij Kansloos? Als dit al minder is ben ik benieuwd wat hij volgend seizoen gaat laten zien. De meeste van jullie zijn ook gehersenspoeld door de Anti-Ronaldo campagne die de media de afgelopen maanden is gestart. Kijk naar de feiten en je ziet dat jullie allemaal aannames doen op basis van onzin artikelen van The Guardian of The Sun.
 
Lklaassen
 
8
18 november 2022 om 14:51
Ronaldo is allang op zijn retour.
 
JeoNowIt
 
11
18 november 2022 om 15:34
Allang op retour en was vorig jaar nog de beste spits van de competitie? De beste 37 jarige allertijden of kan jij een betere opnoemen?
 
Sociomasia
 
2
18 november 2022 om 16:29
Vond Zlatan ook redelijk geniaal
 
Muke10101
 
5
18 november 2022 om 14:12
Moet trouwens erbij zeggen dat United nog helemaal geen beslissing heeft gemaakt, dit is weer speculatie van journalisten
 
galid1
 
11
18 november 2022 om 14:59
Wat een denigrerend uitspraak alweer over "zandbak" liever daar waar er nultolerantie is tegen criminaliteit,drugshandel etc en betere infrastructuur en welvaart dan hier bij ons
 
Westland96
 
28
18 november 2022 om 15:28
Top inderdaad, daar wordt gewoon nog ouderwets je hand afgehakt als je wat steelt! Goede oude tijd!
 
thom_1996
 
66
18 november 2022 om 13:34
Compleet terecht natuurlijk. Niemand is groter dan de club, je moet jezelf maar gewoon gedragen. Toch een triest einde van een enorm imposante carrière.
 
AD33
 
24
18 november 2022 om 14:33
Tja, als je het interview hebt bekeken dan snap ik wel dat Ronaldo hier niet meer wilt blijven. Als je kijkt naar hoeveel onzin er over hem is geschrven, en ook door ex-teamgenoten. Dan gaat dat bijna richting smaad en laster. Heeft vorig seizoen nog United constant gered. Word nu dit half jaartje als een broekie behandeld door Ten hag. Met als hoogtepunt, 3 minuten invallen. Laten we ook niet doordraaien, dat is gewoon een schandalige beslissing van Ten hag. Zo ga je niet om met zulke grootheden.
 
Isco24
 
33
18 november 2022 om 14:38
Alle Ronaldo pyjama helden staren zich blind op het interview maar waarom mag men alleen een mening vormen op basis van een vooringestudeerd toneelstuk tussen Ronaldo en Morgan? De momenten daarvoor -waar hij zichzelf is- tellen ik mij ogen zwaarder dan de woorden en daden geleerd van een script
 
AD33
 
12
18 november 2022 om 14:58
Tja, ga dan maar uit van artikelen die de Anti-Ronaldo media verspreid. Allemaal artikelen waaruit nu blijkt dat het klinkklare onzin is. Dat je het dan in een interview van de man hemzelf mag horen. Het is het enige interview dat er bestaat waarin Ronaldo zich uitspreekt tegen United. Als Ronaldo dan punt voor punt behandeld en zijn argumenten ervoor geeft dan is het nog niet goed. Het is niet dat United nu al deze punten die hij heeft aangekaart gaat behandelen. Dit is vooral om een tegengeluid te geven. Dat was ook nodig, want kijk alleen rond hier in de comments. De meeste doen aannames over dingen die zich helemaal niet afgespeeld hebben of dingen waarvan er cruciale punten zijn weggelaten. Daarom is dat Interview zo belangrijk. De enige fout waar ik hem op kan betrappen is het vroegtijdig vertekken bij de Spurs ( waar hij zijn excuses voor heeft aangeboden). Maar als je dan achteraf hoort dat hij 3 minuten mag invallen. Dan brengt dat heel veel nuance in het hele gebeuren en is het te begrijpen.
 
Slimmeshady
 
0
18 november 2022 om 14:59
Als jij zijn eigen woorden niet geloofd. Tja. Ik geloof liever de persoon in kwestie in plaats van neppe media journalisten die geld maken uit sensatie.
 
Isco24
 
26
18 november 2022 om 15:09
Ik zeg niet dat ik de journalisten geloof, ik geloof mn eigen ogen en daarin zie je een Ronaldo die weigert in te vallen, je ziet een Ronaldo die wegloopt. Je ziet een Ronaldo die 0 bijdraagt aan het groepsgevoel en alleen voor eigen gevoel gaat. Maar dat vergeten we gewoon joh want hij kan goed een script uit zn hoofd leren en dan noemen we het een interview..
 
vialuna
 
13
18 november 2022 om 15:21
Hoe weet jij dat hij 0 bijdraagt aan het groepsgevoel. Er zijn geen teamgenoten waar ik me van kan herinneren die zich negatief hebben uitgelaten over Ronaldo en ook trainers niet. Verder hoe zie jij dat? Heb jij een analyse gedaan op basis van alle trainingen of een diepte interview met al zijn teamgenoten. Kortom Jouw ogen zien niets meer dan subjectiviteit wat jij van de persoon vind.
 
Sa2Juve
 
6
18 november 2022 om 15:48
Juist, je ziet niet waarom een Ronaldo niet invalt of waarom hij bepaalde houdingen aanneemt. Hoe zou jij bv rondlopen op je werk als je baas twijfelt aan je uitleg dat je niet komt werken omdat je kind in het ziekenhuis ligt? Zeg mij dat eens? Ik zou in ieder geval op alle mogelijke manier het laten merken. En zeker niet werken als een gemotiveerde werknemer achteraf.
 
Liverpool-038
 
4
18 november 2022 om 16:20
@Isco24 Hoe jij je eigen mening vormt betreft dit voorval met Ronaldo, kunnen andere mensen dat even goed doen. Het is natuurlijk apart om meningen die afwijken van die van jou te bestempelen als mensen met een Ronaldo pyjama.
 
football033
 
0
18 november 2022 om 16:25
Ik denk dat je ook eens moet wachten tot dat je het verhaal van manutd hebt gehoord. Ik vermoed dat die toch anders naar aantal zaken kijken
 
MohammedEl
 
31
18 november 2022 om 13:34
Dit is gewoon wat Ronaldo zelf ook wil.
 
AFWERKING
 
5
18 november 2022 om 13:45
Dat is niet slim.
 
Ali Boembari
 
2
18 november 2022 om 16:00
Ah joh de Ronaldo simps zullen hem toch altijd blijven steunen. Even lekker een nieuwe tekenbonus ontvangen bij zijn nieuwe club en weer door.
 
The-Jump
 
29
18 november 2022 om 13:34
Lijkt me niet meer dan normaal. Contractbreuk is te billijken, ieder andere speler was allang op non-actief gezet na zulke uitlatingen. Tijd dat hij ook de spiegel voorgehouden krijgt.
 
D-Bergkamp
 
6
18 november 2022 om 13:36
@The-Jump, We kunnen niet weten wat er in het contract staat, maar ik neem aan dat clubs als United over het algemeen wel in contracten hebben staan dat spelers bepaalde standaarden moeten hanteren omtrent interviews/social media en een gedragscode hebben op laten nemen.
 
dirkie 2912
 
4
18 november 2022 om 13:38
Die zal vast nog een club vinden die er in trapt vrees ik
 
The-Jump
 
7
18 november 2022 om 13:40
@D-Bergkamp, ook zonder iets opgenomen te hebben in het contract, ga ik ervan uit dat dit buiten alle proporties is. Kritiek hebben is nog tot daar aan toe, dit is de club publiekelijk afvallen voor eigen gewin (wat zijn gewin dan ook mag zijn, behalve transfer/ontslag+vergoeding forceren).
 
D-Bergkamp
 
15
18 november 2022 om 13:58
@The-Jump, Ik vind het echt heel krom dat Ronaldo benoemt dat Ten Hag geen respect voor hem heeft. De gehele voorbereiding is Ronaldo afwezig geweest, en elke dag, elke westrijd, elke bespreking heeft Ten Hag wel 20-30-40 vragen over Ronaldo moeten beantwoorden. En in al die interviews, in al die vragen, in al die momenten heeft hij geen enkele keer negatief gesproken over Ronaldo of hem laten vallen.... Wat moet een trainer doen om respect te verdienen?
 
TheMagistrate
 
8
18 november 2022 om 14:39
Ronaldo was in het ziekenhuis bij zijn zieke dochter, 3 maanden na het overlijden van zijn zoontje. Hij had sowieso extra tijd vrij moeten hebben. Hij speelde 3 dagen na de dood van zijn zoon alweer een wedstrijd. Denk eens een beetje na, mensen
 
D-Bergkamp
 
12
18 november 2022 om 15:14
@themagistrate, Heeft Ten Hag hem gedurende die periode niet ten alle tijde gewoon beschermt? Elke vraag van elke journalist over de afwezigheid van Ronaldo gewoon beantwoord?
 
iscomadrid
 
4
18 november 2022 om 16:20
De club heeft hem hierin toch ook gesteund? ik heb Ten Hag niets negatiefs over Ronaldo horen zeggen. Ronaldo heeft zijn eigen kijk op de feiten gegeven maar er zijn altijd twee kanten aan het verhaal.
 
D-Bergkamp
 
26
18 november 2022 om 13:34
Volledig terecht als dit waar is, en ook volledig terecht als ze hem aanklagen.
 
MrKrillin
 
17
18 november 2022 om 14:13
Hoezo terecht aanklagen? Dus als je kritiek op trainers hebt, moet je maar aangeklaagd worden?
 
Westend
 
24
18 november 2022 om 14:27
imagoschade, geheimhoudingsplicht... Ligt er maar net aan wat er in zijn contract staat, maar ik kan me voorstellen dat dit soort openlijke galspuwerij meestal wel ergens staat.
 
MrKrillin
 
12
18 november 2022 om 14:40
Imagoschade, geheimhoudingsplicht, omdat de man teleurgesteld is in de club omdat zij hem niet gesteund hebben in zijn zwarte periode. EN teleurgesteld in de trainer waarmee het niet klikt. EN wat kritiek op jongeren dat zij niet zelfde inzet hebben als 'vroeger'.
 
Westend
 
17
18 november 2022 om 14:46
Ik heb geen respect voor de trainer, want ik vind dat hij geen respect heeft voor mij. Vorige trainers konden er helemaal niks van. Jongere spelers hebben geen prof werkethos. De Glazers denken alleen maar aan merchandise. Het zijn sowieso alleen maar zijn perceptie op de feiten. Maar in vrijwel elk contract staat wel iets geschreven dat je dat niet zomaar naar buiten mag brengen/ een interview voor te organiseren. Hij zet de club moedwillig in kwaad daglicht (ten minste zo kan je het uitleggen als je hem wil aanklagen). En dat is contractbreuk (als dat in zn contract staat). Met zijn (ronaldo) staat van dienst kan hij zich niet meer verstoppen achter het feit dat hij niet wist wat een interview als dit teweeg zou brengen. Daar is hij zich dondersgoed van bewust.
 
Piranha
 
4
18 november 2022 om 15:27
Volgens mij is hij juist heel erg gesteund in die periode, mocht later beginnen, ze zijn juist heel flexibel geweest, wat ook compleet terecht is. Dat je dochter in het ziekenhuis ligt met bronchitis is ook lullig en ik denk dat als je in overleg dingen overeenkomt dat United niet de misselijkste zou zijn, ookal is Bronchitis eng maar heel weinig dodelijk. Maar als je dan net gaat doen of iedereen die met hem meeleeft onmenselijk is en alleen maar alles wil hebben zoals jij het wil dan snap je niet helemaal hoe het werkt in de wereld. En realiteit, blijkt uit het interview maar weer, is iets waar Ronaldo erg ver vandaan staat. Die Piers Morgan is ook wel een handige interviewer, plaats hem zo hoog op een voetstuk, rijkt hem antwoorden aan, en als Arsenal fan is er ook niets mooiers, dan naast Spurs, de 'oude vijand' Man United nog even lekker dieper de moeilijkheden in te pushen daarmee. Grote vraag is natuurlijk wie dit interview heeft geïnitieerd. Morgan en zijn team of het management van Ronaldo?
 
football033
 
1
18 november 2022 om 16:27
Misschien moet je ook eens wachten op de visie van de andere kant. Ik denk dat man utd een andere versie van het verhaal heeft
 
Samcro
 
15
18 november 2022 om 13:34
Precies waar ie zelf op uit was. Ik ben wel benieuwd of ze hem nog geld mee moeten gaan geven.
 
GroenHout
 
4
18 november 2022 om 13:39
Lijkt me onwaarschijnlijk dat hij nog wat meekrijgt. Dit soort voorwaarden staan gewoon in een contract neem ik aan.
 
spursfan96
 
10
18 november 2022 om 13:55
Als ze het contract laten ontbinden bestaat er zelfs een kans dat ze nog geld toe krijgen. Ik kan me namelijk best voorstellen dat het imago van het merk Manchester United een aardige deuk heeft opgelopen door dit interview. Ik ken de Engelse wet niet zo goed, maar in Nederland kan je daar een schadevergoeding voor vragen.
 
Samcro
 
2
18 november 2022 om 14:21
Ik heb het interview nog niet in zijn geheel gezien, maar zoals het nu in stukjes voorbij komt denk ik niet dat het imago van Utd een deuk oploopt. Het ging daar al niet zo best, wat dat betreft zijn er weinig verrassingen naar buiten gekomen toch? Het imago van Ronaldo is veel meer gedeukt nu. Maar zou mooi zijn als Utd hem nog geld afhandig kan maken, hij mag het hard voelen met deze oncollegiale uitingen.
 
spursfan96
 
2
18 november 2022 om 16:01
Uiteindelijk is het met name Ronaldo die zichzelf naast, maar ik denk dat een beetje advocaat er wel een schadevergoeding uit weet te slepen. Wat mij betreft inderdaad lekker hard straffen, wat een narcist zeg...
 
football033
 
1
18 november 2022 om 16:29
Ronaldo vertegenwoordigt een bepaalde waarde. Als dit door zijn gedrag teniet gedaan wordt krijgt manutd eerder geld van hem. Tijdje terug was er ook gozer die drugs gebruikte; die kon miljoenen aan zijn club betalen
 
Mister UK
 
41
18 november 2022 om 13:35
Ronaldo > ManU
 
Formus
 
62
18 november 2022 om 13:36
Haha, really?
 
IniestaFCB
 
26
18 november 2022 om 13:43
Niemand is groter dan de club.
 
Baardgrasmus
 
88
18 november 2022 om 13:47
Ronaldo > Cristiano Ronaldo
 
Feye_88
 
17
18 november 2022 om 13:48
Prima. Laten we een potje voetballen en dan united opstellen tegen Ronaldo in zn eentje. Dan gaan we t zien.
 
Westend
 
7
18 november 2022 om 14:48
Ronaldo = (kwaliteit * Ego)^leeftijd
 
BMG45
 
15
18 november 2022 om 13:35
Enige juiste oplossing. Negativiteit moet je killen. Fijn dat hij samen met Messi gedomineerd heeft maar hij staat niet boven de rest, adios.
 
Roy Smeets
 
57
18 november 2022 om 13:36
Denk dat als je t interview van ronaldo ziet dat je ronaldo pas begrijpt, tuurlijk is een speler niet groter dan een club maar hoe ze met hem om zijn gegaan kan ook niet de bedoeling zijn Ps ronaldo wint het wk??????
 
tonimodric20
 
38
18 november 2022 om 13:39
Stelletje papegaaien in de comments met moraal gedrag. Totaal geen empathie. Vorige jaar nog topscoorder geworden en opeens na paar maanden kan die er niks meer van. Lijkt meer op het totale plaatje privé situatie, media helpt ook niet echt.
 
tonimodric20
 
6
18 november 2022 om 14:06
Lekker goede argumentatie heb je. Op basis van dit moet Messi ook bank dan? Beetje logisch nadenken is moeilijk he. Niemand zegt dat die op basis van vorig jaar Perse basis moet. Maar dat je opeens zo erg van niveau daalt ligt echt niet aan zijn voetbal kwaliteiten. DAT benoem ik. Heel zijn privé situatie heeft er zeker invloed op gehad. Want mensen zeggen dat die er niks van bakt hebben er geen kaas van gegeten. Want als je de argumentatie zou gebruiken was Messi vorig jaar ook afgeschreven. Maar kijk nu? Waarschijnlijk heb je de interview op mute gekeken anders zou je niet zo dom reageren. Het is namelijk beide kanten die fout zitten.
 
Martyn7
 
10
18 november 2022 om 14:11
Toni, reageer je nou op Iniesta? Want wat is het nut van Messi erbij halen? Die heeft toch gewoon iedere wedstrijd keurig gedaan wat er gevraagd werd. Die respecteert de trainer voor zover bekend? Die loopt niet weg voordat de wedstrijd is afgelopen? Het gaat even om het gedrag hier die op geen enkele manier goed te praten is. Je hebt als werknemer die 6 ton per week verdient gewoon je plichten, afgezien van wie hier nou precies de waarheid vertelt. De prive situatie is zeker belangrijk, maar dan had meneer afstand moeten nemen van het voetbal. Want het is niet niks, absoluut. Maar als jij commitment toont en je wilt geven voor de club, dan moet je je geven voor de club. En niet dit soort grappen uithalen.
 
tonimodric20
 
6
18 november 2022 om 14:19
Lees jij überhaupt wat ik zeg? Zijn reactie is inmiddels weg. Maar IK gaf aan dat hi vorig jaar nog topscoorder was en nu drastisch van niveau is gezakt, en dit echt niet aan zijn voetbalkwaliteiten ligt. Toen gaf hij aan dat je daar mee niks hebt. Prima dus ik maak een vergelijking met als je het zo gaat meten dat Messi op basis van dit argument ook geen basis moet staan na een zwak seizoen. Begrijp je het een beetje? Mensen schrijven al te snel af omdat hij momenteel niet presteert en 37 is. Maar vorig jaar hoorde je niks. Ik vind het niet gek dat hij in deze situatie niet zich kan focussen. Dus door een privé situatie moet je maar gelijk de schoenen hangen aan de wilgen? Wat een onzin. Dan zouden er veel spelers mee moeten stoppen,. Hij heeft inderdaad afstand genomen (pre-season) en als je het interview heb gekeken had United hier totaal geen empathie voor. Messi zijn situatie in de club is daarbij niet te vergelijken. Die speelt kost op kost. Kijk de competitie daar al. Ronaldo had ook naar City kunnen gaan was het leven een stuk makkeljker op geworden.
 
football033
 
0
18 november 2022 om 16:31
Hoi toni en Roy, jullie geloven alles wat Ronaldo zegt?
 
Supergroover
 
1
18 november 2022 om 14:31
In ieder geval niet in z'n eentje....
 
MatthijsBergijk
 
9
18 november 2022 om 13:36
En terecht. De club waar hij groot is geworden en dan zo weinig respect hebben voor de spelers, trainers en club.
 
TotoSikilacci
 
43
18 november 2022 om 13:37
Anti Ronaldo lobby dendert door ...... Alsof ie iemand vermoord heeft 10 berichten p dag mijn god .
 
Piranha
 
3
18 november 2022 om 15:28
Nou dit heeft hij toch echt aan zichzelf te danken. Hij vind dat hij boven alles en iedereen moet staan, dan moet je ook klappen kunnen vangen.
 
tonimodric20
 
50
18 november 2022 om 13:37
Stelletje kleine kinderen die elkaar napraten in de comments. Hebben jullie de laatste stukjes interview ook gezien? Geen Ronaldo fan en we weten hoe hij is kan kinderachtig zijn maar kom op, ik geloof niet dat hij enkel de schuldige hierin is. UTD heeft zeker ook zijn bijdrage hierin. Vooral dat stukje over zijn dochter geen enkele vorm van sympathie. Hij trekt tenminste zijn bek open. Dit is trouwens niet de eerste keer dat we negatieve dingen horen over United. Zlatan, Sanchez en Mourinho hebben dit al eerder gedaan. De Glazers hebben ook 0 procent ambitie. Ten Hag ook een clown van een man. Eerst benoemen dat hij een speler als Ronaldo niet wil inbrengen voor paar minuten tegen City. Maar vervolgens tegen Spurs wilt die dat wel? Nu is de enige schuldige Ronaldo hier. Leden van dit forum praten elkaar ook maar na. Zet jezelf maar in zijn situatie. Media die alles over je verzint, dochter zit in het ziekenhuis. Alle shit over je heen. Vind je het gek als die dit seizoen er niks van bakt. Vorig seizoen nog topscoorder en ontzettend belangrijk. Maar nee Ronaldo is arrogant en een kwal. Heel makkelijk te zeggen zonder te begrijpen in welk situatie hij zich bevindt. En tuurlijk sommige dingen in het interview kon die laten. Maar UTD is toxic ass hell. En de media maakt het er niet beter op.
 
Mobesiktas
 
28
18 november 2022 om 13:39
Van de meeste mensen hier weet je toch dat ze allemaal Anti Ronaldo zijn? Ze gaan echt niet op in al die andere zaken behalve Ronaldo uitkotsen daar zijn ze heel goed in
 
Feye_88
 
18
18 november 2022 om 14:01
Ik heb Ronaldo altijd verdedigd en beoordeeld op z'n kwaliteiten. Hij is nu niet goed genoeg meer voor united en in tegenstelling tot zijn concurrenten wordt hij alleen maar minder ivm z'n leeftijd. United heeft niet lastig gedaan in de voorbereiding toen hij bij z'n familie moest zijn. Maar ze hebben hem wel als een professional behandeld die moet leveren. Tegen omonia hebben we kunnen zien dat Ronaldo geen schim meer is van de speler die hij was. Hij heeft in die wedstrijd meerdere kansen om zeep geholpen. Zijn kwaliteit is dat hij altijd levert, zonder dat hij voetballend heel veel doet in een team. Het Systeem van ten hag is altijd een voetballend Systeem. Als je dan niet levert en je voetbalt ook niet goed mee dan beland je op de bank. Als een hele club je met handschoentjes moet aanpakken omdat je licht ontvlambaar bent en niet levert dan ligt het probleem bij jezelf.
 
tonimodric20
 
9
18 november 2022 om 14:09
NIet mee eens. Hij is nooit echt voetballend top geweest. Ik denk dat het niet alleen zijn voetbalkwaliteiten zijn., Sorry hoor maar zet jezelf in zijn situatie (privé omstandigheden) ik zou me echt niet kunnen focussen hoor. Hoe ga je van topscoorder naar 100% kansen missen? Klopt echt niet, en dit allemaal in een korte tijd. Weet zeker als hij naar een andere club gaat dat die er wel weer beetje bovenop komt.
 
Samcro
 
2
18 november 2022 om 14:25
Ik weet zeker van niet, als jij je al niet op kunt laden om bij je voormalige club op een mooie manier af te sluiten ga je dat ergens anders ook niet meer kunnen. Let wel, niet meer op een respectabel niveau. Hij kan zomaar de MLS of Middle East League aan flarden schieten.
 
Feye_88
 
6
18 november 2022 om 14:32
Ik kan me dan ook niet focussen tonimodric. Maar dan geef ik dat aan bij mijn werkgever en vraag ik of ze daar rekening mee willen houden. Verder is united geen liefdadigheidsinstelling. Ronaldo moet nog steeds presteren als hij voetbalt en doen wat de trainer zegt. Dat is zijn werk. Mijn Werkgever is empatisch hoor, maar als ik wegloop uit een belangrijk overleg omdat ik niet genoeg mag praten, of mijn idee niet goed genoeg is, dan krijg ik dat daarna toch te horen. Als hij niet kan leveren, dan kan hij aankloppen en zeggen dat zijn persoonlijke situatie het hem heel moeilijk maakt. Zijn verdiensten kennende zal united daar ondersteunend in zijn, gezien de kwaliteiten van Ronaldo en zijn verleden bij de club. Ronaldo is een volwassen vent. Er zijn talloze manieren om dit op te lossen zonder zo te ageren.
 
tonimodric20
 
3
18 november 2022 om 14:43
Vergelijk jouw werk niet met dit Feye lol. Ten eerste weten wij niet wat Ronaldo of United heeft geprobeerd al. Wat ik wel weet is dat ze volgens Ronaldo hem niet geloofde. Daar kan ik wel in geloven. Hij geeft duidelijk aan in zijn interview dat hij zich niet gemotiveerd voelt door heel deze situatie met United en Privé wat ik als mens wel kan begrijpen. Je ziet het letterlijk terug op het veld. En vergeet niet dat meerder trainers/spelers zich al zo hebben geuit over United: Sanchez, Zlatan, Di Maria.
 
tonimodric20
 
0
18 november 2022 om 14:43
Verwacht je hier een mooie manier? We zullen het gauw zien wat die nog kan
 
Samcro
 
1
18 november 2022 om 14:50
Dat had ik vooraf wel gedacht ja, een FA Cup winnen met Utd zou al een mooie afsluiter zijn. Hoger mikken willen ze misschien wel, maar dat gaat nog wel even duren en dan is Ronaldo helemaal niet meer van toegevoegde waarde.
 
jmaassen
 
28
18 november 2022 om 13:41
Hij zoekt toch zelf de media op om dit allemaal te roepen? Hij had ook bij United aan kunnen geven niet meer te willen spelen onder Ten Hag en hooguit kunnen dreigen met een dergelijk interview. Had hij er netjes samen uit kunnen komen.... Ronaldo is hier degene die de bom laat omploffen en er dit seizoen een bende van maakt omdat hij van Ten Hag niet de aandacht krijgt die hij wil. Jammer maar Ronaldo laat hiermee vooral zien dat Ten Hag het goed heeft gezien.
 
tonimodric20
 
8
18 november 2022 om 13:46
Na 4/5 maanden lang leugens aanhoren van niet alleen United maar ook de media lijkt het me toch logisch dat die de media toch wel even opzoekt om het allemaal even te uiten? Of het iets anders kon zeker. Maar hij is een mens met gevoelens ook. Ben jij maar even stil 4/5maanden terwijl de media van alles verzint over je. Waarom die niet met pre-season was bijv. Ronaldo laat het ontploffen inderdaad maar United is geen haar beter en als je dat niet ziet walg ik van je als mens. Totaal geen empathie als medemens
 
Formus
 
14
18 november 2022 om 13:56
Zo, als iemand een andere mening heeft betreffende zoiets, dan walg je al van iemand? Poeh.
 
tonimodric20
 
2
18 november 2022 om 14:10
Na 4/5 maanden lang leugens aanhoren van niet alleen United maar ook de media lijkt het me toch logisch dat die de media toch wel even opzoekt om het allemaal even te uiten? Of het iets anders kon zeker. Maar hij is een mens met gevoelens ook. Ben jij maar even stil 4/5maanden terwijl de media van alles verzint over je. Waarom die niet met pre-season was bijv. Lees dit stukje maar eens opnieuw. kijken of jij wat empathie hebt
 
Formus
 
0
21 november 2022 om 15:03
Joh, lees jij je eigen reactie ven terug. Ronaldo laat het ontploffen inderdaad maar United is geen haar beter en als je dat niet ziet walg ik van je als mens. Totaal geen empathie als medemens Jij zegt dat je "walgt van iemand als mens" als die persoon het niet ziet. Heeft niks met mijn empathie of begrip voor Ronaldo te maken. Heeft met je ontzettend domme opmerking te maken dat je "walgt van iemand als mens" als die het toevallig anders ziet. Dat vind ik echt bizar. Maar je volgende bericht sloot er mooi op aan idd. Volgens mij heb je niet door wat ik zeg. Probeer jij het nog maar eens een keer.
 
Weser
 
14
18 november 2022 om 13:42
Tegen Tottenham werden ze niet afgeslacht. Als je dat verschil niet ziet, gaat zelfs een ooglaserbehandeling je niet meer redden.
 
tonimodric20
 
8
18 november 2022 om 13:44
Dus? Toch even 3 min erin brengen? Als je dat niet ziet kan je beter met je voeten kijken.
 
D-Bergkamp
 
20
18 november 2022 om 13:48
@tonimodric20, het was minuut 81... en dan alsnog, je krijgt 20 miljoen per jaar betaald om te voetballen en naar je manager te luisteren. Als de manager zegt in minuut 81: jij gaat voetballen. Dan trek je het shirt aan en sta je klaar, daar krijg je 20 miljoen per jaar voor. En die 20 miljoen per jaar, dat is het respect.
 
tonimodric20
 
7
18 november 2022 om 13:51
Prima maar dan moet meneer Eric ten Hag niet zo onzin verkondigen. Dat die zo een speler niet voor 3 min in laat vallen. Btw het was de 88e minuut
 
D-Bergkamp
 
11
18 november 2022 om 13:56
@tonimodric20 Kijk de wedstrijd maar terug, het was minuut 81. En zelfs als Ten Hag dat gezegd heeft, dan heeft Ten Hag een fout gemaakt. Sinds wanneer mogen mensen geen fouten meer maken? Als dat het enige is dat Ten Hag fout heeft gedaan, dan is het nog zieliger om te denken dat Ten Hag geen respect heeft. Weet je hoeveel wedstrijden Ronaldo heeft gemist in de voorbereiding, waarop Ten Hag geen enkele keer een slecht woord heeft gezegd? Op hoeveel vragen Ten Hag Ronaldo ten allen tijde heeft verdedigd? Elke wedstrijd krijgt Ten Hag 20-30-40 vragen, en in het gehele eerste seizoenshelft incl voorbereiding heeft Ten Hag dan 1 fout gemaakt tegen de pers... wie heeft er dan geen respect voor wie?
 
Feye_88
 
5
18 november 2022 om 13:56
Hadden ze die pot niet met 2-0 gewonnen? Dan wordt je gewoon gewisseld om tijd te rekken. In een kansloze nederlaag gewisseld worden is alleen maar een marteling omdat er niks meer te winnen valt. Hoe zie je dat verschil niet? De laatste wissel die wedstrijd tegen city was in de 70e minuut. Alle wissels waren verdedigend ingestelde wissels behalve martial. Dat is echt niet te vergelijken met de wedstrijd tegen Spurs
 
Formus
 
7
18 november 2022 om 13:57
Enkelen willen niet begrijpen dat 2 minuten in een slachtpartij invallen heel anders is dan 2 minuten bij een voorsprong. Net als Ronaldo zelf.
 
D-Bergkamp
 
9
18 november 2022 om 13:46
@tonimodric20, Integendeel, ben altijd een heel groot fan geweest van Ronaldo. Zijn periode bij Madrid was Magistraal en zijn keuze om terug te keren naar United enorm gerespecteerd. Maar heel simpel, hoe ontevreden je ook bent, je doet dit niet als speler zijnde naar je club toe. Het simpelste voorbeeld is namelijk nog wel, Ronaldo vind niet dat Ten Hag respect heeft getoond. Tijdens de voorbereiding heeft Ten Hag ten allen tijde Ronaldo verdedigd, zijn afwezigheid beschermd en altijd voor hem gestaan en nooit een slecht woord gesproken. Hij heeft Ronaldo zijn afwezigheid geaccepteerd, gerespecteerd en verdedigd. En dan heeft Ten Hag zogezegd geen respect? Houd toch op..
 
tonimodric20
 
5
18 november 2022 om 13:48
Zoals ik zei waarheid ligt in het midden. Het is echt niet enkel Ronaldo hier die fout zit. United is gewoon een R*t club dit is niet de eerste keer dat trainers/spelers er zo negatief over uiten.
 
D-Bergkamp
 
6
18 november 2022 om 13:53
@tonimodric20, Als Ronaldo niet tevreden is, dat mag. Als Ronaldo weg wilt, in de zomer is hij vrij om te gaan Wat Ronaldo niet kan en mag, is zeggen dat Ten Hag hem niet respecteert...
 
tonimodric20
 
5
18 november 2022 om 13:57
Als United hem niet wilt verkopen ze hem. Als United hem niet meer nodig heeft gaan ze niet zo om met hem.
 
D-Bergkamp
 
5
18 november 2022 om 15:16
@tonimodric20 United betaald hem 20 miljoen per jaar om te voetballen en naar de trainer te luisteren. Dat is het contract. Ongeacht wie je bent, wat je bent, hoe je bent. Je krijgt 20 miljoen per jaar om te luisteren. Als je niet wilt lusiteren, dan had je geen contract moeten tekenen.
 
tonimodric20
 
2
18 november 2022 om 15:20
Oh dus je gevoel of wat je meemaakt in privé omstandigheden maakt niet meer uit? jE hEbT Getekent eN jE MoEt Luissteren. Typisch moraal ridder antwoord. Iedereen weet dat je een contract tekent maar daarbij horen ook ander aspecten. En dat begrijpen sommige waaronder JIJ niet,.
 
Martyn7
 
6
18 november 2022 om 14:14
Hij besluit zelf om vier of vijf maanden zijn bek te houden. Had dan eerder wat van je laten horen en niet allemaal speculaties dat over twee weken wel de waarheid naar buiten komt en dan dit geneuzel. Ik vind je echt een interessant geval, want ik heb geen enkel idee dat je naast je Ronaldo bril nog op een andere manier ernaar kan kijken.
 
tonimodric20
 
6
18 november 2022 om 14:22
Vind het ook een interessant geval dat je zo naïef kan zijn. Ten eerste denk je dat spelers tijd hebben elke week voor een interview? Elke week verzonnen ze wel wat. Nikste met Ronaldo bril te maken. Totaal geen fan van hem. Maar ze doen alsof dit enkel bij hem ligt. Tijd om je anti-ronaldo bril af te doen en als mens na te denken
 
Martyn7
 
5
18 november 2022 om 14:40
Die hebben zeker tijd voor iedere week een interview, zeker als het om dit soort zaken betreft. Daar had de club meer begrip voor gehad dan na vier of vijf maanden met modder gooien, ook in United hun geval. Ik ben absoluut niet anti Ronaldo, sterker nog, het is een voorbeeld prof die bewezen heeft met keihard werken te komen waar hij is.
 
tonimodric20
 
4
18 november 2022 om 14:47
Tijd/zin denk het niet namelijk. Vooral een grote speler als Ronaldo. Om het al, zoveel leugens verspreid ik bedoel je hoofd zit al val met al je privé omstandigheden denk je dat hij zin heeft om met al die liegende pers wilt zitten en praten? Die zijn enkel uit op clicks en views, Waarschijnlijk verzinnen ze er een mooie kop nog bij. Het is gewoon ook United die hier fout zit. We weten allemaal hoe Ronaldo is maar dit ligt echt niet bij hem alleen.
 
Martyn7
 
3
18 november 2022 om 16:10
Die liegende pers heeft vier of vijf maanden de tijd gehad om die roddels te verspreiden. Je vraagt hierboven aan mij of ik überhaupt lees wat je zegt. Nu heb ik het idee dat je zelf niet helemaal precies leest wat ik zeg maar vooral woorden in mijn mond wil leggen. Ik wil graag een gezonde discussie met je hebben, maar niet als we langs elkaar heen praten
 
jmaassen
 
3
18 november 2022 om 13:38
Hopelijk komt hij nog bij een club terecht waar hij nog minimaal een jaar kan knallen om deze nare bijsmaak weg te spoelen. Kwal van een gozer maar wel echt een wereldspeler en zou zonde zijn als zijn carriere zo gaat eindigen. Ben oprecht benieuwd waar hij nog heen kan en wil.
 
Aaron_
 
2
18 november 2022 om 13:39
Hij gaat op een beschaamde wijze de deur verlaten. Dit zal een litteken achter laten bij hem voor de rest van zijn leven. Nooit gedacht dat het zo zou lopen. Hartverscheurend eigenlijk. Ik keur zijn gedrag absoluut niet goed, het is alleen erg spijtig. Dit zal linea direct invloed hebben op zijn vervolg stap (mits hij nog bij een ander club gaat solliciteren). Men zal in eerste instantie goed erover nadenken, lijkt me nou niet dat ze hun handen aan hem vuil willen maken.
 
Futballeke
 
4
18 november 2022 om 15:34
Het is echt extreem dom wat hij nu aan het doen is, maar een narcist ziet dat niet zo. Triest verhaal; zoveel rijkdom, maar emotioneel zo arm gebleven. Ik heb het met Ronaldo te doen, zielige jongen.
 
1899VV
 
12
18 november 2022 om 13:42
Cristiano gaf een heel oprecht en net interview. Heeft volledig gelijk naar mijn mening. Walgelijke club met eigenaren die niet het beste voorhebben met de club.
 
D-Bergkamp
 
9
18 november 2022 om 13:51
@1899vv Het interview zelf valt misschien wel mee, maar er zijn dingen die je simpelweg niet kan doen. Weet iedereen de voorbereiding nog, waar in Ronaldo afwezig was. Welke trainer heeft toen nooit een kwaad woord over hem gesproken? Welke trainer heeft hem altijd verdedigd? Welke trainer heeft week in week uit vragen over zijn afwezigheid beantwoord en verdedigd. In welke vorm heeft Ten Hag geen respect aan hem getoond precies? De enige zonder respect hier is Ronaldo, not the other way around
 
Raffaello
 
8
18 november 2022 om 13:59
Ten Hag deed dat slim in de media, om nog altijd met respect te praten over Ronaldo, maar binnenskamers weet je niet hoe Ten Hag omgaat met Ronaldo. Ik heb in het begin al gezegd toen Ronaldo straf kreeg, wat overigens terecht was, waarom Ten Hag Ronaldo drie kwartier laat warm lopen om vervolgens in minuut 88 in te laten vallen tegen Spurs. Dit doe je niet met Ronaldo of Messi, maar met een jeugdspeler. Dit heeft Ten Hag ook nooit gedaan bij Ajax met grote spelers.
 
1899VV
 
2
18 november 2022 om 14:35
Eens met Raffaello.
 
D-Bergkamp
 
1
18 november 2022 om 15:17
@raffaello, Binnenskamers mag je toch duidelijk aangeven wat je van dingen vind? Daar hoef je het niet mee eens te zijn, maar dat is in ieder geval respectvol. Dus in geen enkele zin heeft Ten Hag geen respect getoond. Ronaldo daarentegen...
 
Piranha
 
0
18 november 2022 om 15:33
Het is heel oprecht, alleen weet je dat de wereld niet alleen de mening van een persoon is, de andere kant heeft op hun manier in vele dingen ook gelijk. Maar deze jongen denkt echt dat alleen hij alles goed weet en doet en dat alleen zijn mening de juiste is. Van een volwassen ervaren voetballer verwacht je niet dat hij zich openbaar zo negatief uitlaat over alles en iedereen. Enkel fail coach Solksjaer en medespelers Dalot en Martinez mochten een complimentje in ontvangst nemen. Dat eigenaren niets met voetbal hebben is in de PL de normale gang van zaken. Dat hij gewoon zijn salaris ontving gedurende zijn afwezigheid, waarbij sommige delen zonder overleg waren, daar hoor je hem niet over. De beste jongen had toch ook gewoon kunnen aangeven dat hij het niet meer ziet zitten, zijn contract in overeenstemming kunnen laten ontbinden en dan nog als legende de deur uitstappen zonder natrappen naar de club die je groot heeft gemaakt?
 
Sa2Juve
 
15
18 november 2022 om 13:42
Blijkbaar hebben er weinig het interview met volle verstand bekeken, lol. Het totaal interview valt heel goed mee. Dat hij niet positief is over United, tsja. Hoeveel spelers en trainers hebben zich al negatief uitgelaten?? Mourinho, Van Gaal, Di Maria, Zlatan en Lukaku oa.. En eigenlijk geven zij Ronaldo wat hij zelf wilt. Maar contractbreuk? Dat ligt dan bij United en niet bij Ronaldo want zij zetten die stap dan. Ronaldo zelf zal ook wel weloverwogen met advocaten gesproken hebben vooraleer hij dit interview gaf.
 
tonimodric20
 
6
18 november 2022 om 13:54
Precies. Wel gewent van Nederlandse media. Zo anti Ronaldo. Elkaar na praten als stelletje papegaaien. Hun zouden is in zijn situatie moeten zitten met alle prive omstandigheden en alle leugens. Het is geen robot he
 
SocioFan1
 
2
18 november 2022 om 15:27
Dus dat hopeloos. Werkelijk. Goedkoop scoren! Hij zegt gewoon wat hij er van vind en dat is opeens fout ofso. Lachwekkend. Sommige kunnen hun haat niet verstoppen helaas. Afgunst he. Want zoals je zegt, genoeg anderen (eveneens oud spelers) die Man U hebben bekritiseerd. Dat Ronaldo ijdel is, ja dat is aan hem maar genoeg mooie dingen die hij riep, over Dalot etc. en zelfs Messi.
 
Slimmeshady
 
4
18 november 2022 om 13:42
Voetbalzone is echt zoooo laag ongelooflijk. Waarom een nieuwsbericht van the athletic terwijl man united een officiële bericht naar buiten heeft gebracht?
 
Isco24
 
18
18 november 2022 om 14:01
Eerst lag het aan Ten Hag, toen aan United en nu aan Voetbalzone? Straks aan Rutte en Kaag?
 
Slimmeshady
 
5
18 november 2022 om 14:07
Waar heb jij het over? Voetbalzone komt met een nieuwsbericht van een andere krant in plaats van de officiële berichtgeving van de club te delen.
 
Isco24
 
12
18 november 2022 om 14:10
Ik heb het over jouw vinger wijzen naar alles en iedereen als het om Ronaldo gaat. Waarom is VZ laag als ze een bericht van andere media overnemen?
 
Nalbend0
 
14
18 november 2022 om 13:42
Man man man wat een haat hier op VZ tegen Ronaldo. Wat zal het mooi zijn als hij WK wint en iedereen de mond snoert??
 
AjaxxxLove
 
1
18 november 2022 om 15:06
Hoe snoert een gewonnen WK mensen die hem op persoonlijke aspecten bekritiseren de mond?
 
Cas1
 
3
18 november 2022 om 13:44
Niet te vroeg oordelen. Wat heeft hem gedreven om tot zulke uitspraken te komen? Misschien heeft hij (valse) gesprekken van de clubleiding beluisterd en werd hij woest. zinde hij op een wraak. Maar zoals we weten, wraak lost niets op. Integendeel. Het vernietigt degene op wie wraak is genomen en de persoon die wraak neemt heeft zijn eigen lichaam al die tijd vernietigt. Bovendien is Ronaldo geen instituut, maar een mens. Bedenk wat de dood van je kind met je kan doen. dan kan je nog zo'n prof zijn. Het vreet aan je. je bent boos op de gehele wereld. De eerste die wat zegt wordt neergesabeld. De club, geen mens, maar een instituut had dit moeten aanvoelen, aan zien komen en hem moeten helpen. Zij hadden net als de Queen gepast moeten reageren door hem uit te nodigen voor een gesprek in de aanwezigheid van bemiddelaars en gezamenlijk op een nette manier afscheid van elkaar moeten nemen. Het kan, als je maar wilt
 
GLENNN
 
0
18 november 2022 om 13:44
Nouja, prima. Laat hem gewoon transfervrij vertrekken naar een andere club. Ronaldo blij, United blij, United van salaris af. En ze kunnen investeren in een nieuwe spits.
 
Oelie Wapper
 
2
18 november 2022 om 13:51
Oh, maar dat wil United ook heel graag, maar Ronaldo wil betaald worden...
 
GLENNN
 
0
18 november 2022 om 13:53
Tja. Ook daar geef ik hem geen ongelijk in. Maar als er een club komt, moet die gewoon gaan. Man heeft genoeg geld in zijn leven verdiend en nu nog steeds (zonder United)... Ga gewoon nog lekker bij Sporting voetballen een paar jaartjes en sluit daar af..
 
El Fenomeno
 
2
18 november 2022 om 13:54
Ronaldo gaat niet zomaar weg en op contractbreuk kunnen ze het niet gooien, United moet hem betalen indien ze hem weg willen hebben. Wat een beleid daar.
 
Samcro
 
2
18 november 2022 om 14:44
Om dit aan te grijpen om het beleid te bekritiseren is wel heel apart.
 
Dejan
 
9
18 november 2022 om 13:47
Dit is natuurlijk een logische zet van United, die kunnen niet een speler in de selectie houden die op deze manier kritiek uit op de club en de trainer. Door zo iemand nog binnenboord te houden geef je hem eigenlijk gelijk in zijn kritiek, dat zou een totaal gezichtsverlies zijn voor de club. Maar ik moet ook zeggen dat ik bepaalde reacties hier op deze ontwikkelingen rondom Ronaldo ook behoorlijk eng vind. Het is niet meer dan begrijpelijk dat mensen zijn commentaar afkeuren, maar de briesende commentaren vol afkeer en haat vind ik nogal ver gaan. Sommigen lijken zichzelf echt niet meer onder controle te hebben en helemaal flippend achter hun computer te zitten omdat een voetballer een paar controversiële uitspreken heeft gedaan.
 
Raffaello
 
8
18 november 2022 om 14:07
' Omdat een voetballer een paar controversiële uitspraken heeft gedaan ' Dit komt omdat het Ronaldo is. Hij wordt behoorlijk gehaat in Nederland. Mensen kunnen dat niet meer genuanceerd reageren. Ik vind wel zolang je onder contract staat, kun je zulke interviews niet houden, maar hij heeft zo'n groot bereik, dat het misschien wel doordringt bij United dat er wat moet veranderen qua structuur, faciliteiten en mentaliteit. Ten Hag kan bij heel veel mensen niks fout doen, maar ik blijf het zeggen, waarom laat je Ronaldo paar minuten voor tijd invallen tegen Spurs na drie kwartier warmlopen. Dat deed hij bij Ajax ook niet met grotere spelers. Weglopen is verkeerd en dan laat je je team in de steek, waarvoor hij beboet is en excuses heeft gemaakt. Ten Hag is natuurlijk een Tukker. Kort voor de kop en eigenzinnig en misschien dat dat United ook weer een stukje helpt om aan de top te komen, maar dat verandert niks aan hoe het er nu voor staat qua infrastructuur en faciliteiten.
 
SteveStifler
 
1
18 november 2022 om 15:46
Omdat het merendeel in NL van nature anti-Ronaldo is. Dat Ronaldo gebash is niet nieuw. Werd hier al gedaan toen ie nog bij United speelde en ook bij Madrid. Je merkt dat wanneer Ronaldo iets verkeerds doet daar veel feller op gereageerd wordt dan wanneer een Ibrahimovic die ook over het algemeen als arrogant wordt gezien iets doet. Zelfs Messi kan rekenen op milde kritiek wanneer hij eens wat verkeerds doet. Maar men zal dat nooit erkennen hier. Te trots.
 
Partyboooi
 
3
18 november 2022 om 13:50
Die sukkel gooit ook roet in het eten van Portugal dit WK. Daar zit niemand te wachten op zo'n frikandel natuurlijk. Ben wel benieuwd of hij daar veel gaat spelen, kan me voorstellen dat zijn ploeggenoten hem ook niet meer pruimen
 
Dejan
 
5
18 november 2022 om 13:59
Waarom zouden zijn ploeggenoten bij Portugal niet meer op hem zitten te wachten omdat hij kritiek heeft geuit op zijn club? Dit heeft natuurlijk niet echt wat met elkaar te maken. Ronaldo zal nog altijd mateloos populair zijn bij het Portugese volk en zijn teamgenoten zullen ook zonder twijfel blij zijn een speler in huis te hebben die vanuit het niets een wedstrijd kan beslissen. Die kwaliteiten heeft Ronaldo namelijk nog altijd wel ondanks zijn leeftijd.
 
Partyboooi
 
0
18 november 2022 om 16:44
Die kwaliteiten houdt ie dan goed verborgen de laatste maanden. Maar ik laat me verrassen de komende weken.
 
Dejan
 
2
18 november 2022 om 17:09
Als een speler voornamelijk op de bank wordt gezet ten faveure van jeugdspelers, is het inderdaad lastig om beslissend te zijn.
 
Oelie Wapper
 
0
18 november 2022 om 13:50
Tja, eigenlijk de beste manier, CR af van Utd en andersom. Enige vraag is hoe dat financieel moet worden afgewikkeld. Eerste poging was van CR om Utd hem er uit te laten schoppen (en dan zou hij de rest van zijn contract betaald krijgen) en dit is de poging van Utd. om de rekening bij CR te leggen. Dit is nog niet voorbij...
 
Aqua1
 
8
18 november 2022 om 13:51
Triest alleen omdat hij de waarheid zegt wat er mis is bij United en hoe ten Hag met hem omgaat, heeft hij gelijk in Eric Ten Hag vanaf wil hij al van Ronaldo af.
 
Thomas Angelo
 
14
18 november 2022 om 13:57
Hoe weet u dat hij de waarheid zegt? Gebruik de volgende keer even interpunctie, dat leest wat makkelijker.
 
tonimodric20
 
2
18 november 2022 om 13:58
Omdat dit misschien niet de eerste keer is dat een exspeler/trainer zich zo uit over United?
 
Thomas Angelo
 
9
18 november 2022 om 14:02
Meningen van spelers zijn geen gegronde reden om het te classificeren als de waarheid. Als meerdere spelers vinden dat ze slecht worden behandeld bij Manchester United, kunnen ze het beter oplossen via de spelersvakbond. En desnoods gelijk halen via de rechtbank. Maar via de media je gelijk willen halen, staat niet gelijk aan de waarheid.
 
Farao
 
5
18 november 2022 om 14:16
@tonimodric. Weet je ook hoeveel spelers er hebben gesproken over Mourinho of zelfs Guariola? Wat een gezeik allemaal hier. Advicaatjes van CR7 van 14 jaar.
 
tonimodric20
 
7
18 november 2022 om 14:24
Schei toch uit heel deze anti-Ronaldo praktijken is gewoon kinderachtig, Niemand maar dan ook Niemand heeft empathie hier. Stelletje papegaaien hier waaronder jij. Meteen ben ik een advocaatje. (kon je vader zijn jongeman)
 
Thomas Angelo
 
5
18 november 2022 om 14:33
U noemt mij kinderachtig, en vervolgens begint u denigrerende woorden te gebruiken als advocaatje. En zeggen dat u mijn vader kon zijn. Dan is uw reactie eerder te classificeren als kinderachtig dan mijn reactie. Ten eerste ben ik geen Advocaat, ik ben Officier van Justitie. Dat is een heel ander beroep. Volgens uw profiel bent u: Leeftijd:23 jaar (20-3-1999) Dus mijn vader zou u onmogelijk kunnen zijn want ik ben geboren op 23 juni 1987, dus 35 jaar oud. U hebt duidelijk moeite met de mening van andere mensen, en gebruikt daarom maar woorden die geen enkele betrekking hebben op mijn reactie. Irrelevantie zou de omschrijving zijn van uw reactie.
 
tonimodric20
 
4
18 november 2022 om 14:49
Ten eerst heb ik het niet eens tegen jou. Als je goed leest benoemt Farao 'advocaatje' en ten tweede ga ik niet eens meer reageren op je. Je bent overduidelijk een troll en denkt grappig te zijn.
 
Thomas Angelo
 
4
18 november 2022 om 15:01
U reageert op mijn reactie dus dan hebt u het duidelijk tegen mij. De notificatie die ik ontvang is dat u mijn bericht beantwoord. En ik ben geen troll en probeer zeker niet grappig te zijn. Ik kom alleen met argumenten, en helaas ontbreken die in uw reacties.
 
Isco24
 
7
18 november 2022 om 14:02
Triest is ie zeker.
 
RUTGERRR
 
12
18 november 2022 om 14:10
Ik wil je al een tijdje iets vragen Aqua, dus bij deze: slaap jij onder een dekbed van de Ronaldo uit zijn Real tijd, of onder een dekbed van de Ronaldo na zijn Real tijd? En spring je ook elke ochtend je bed uit met Siuuuu? het is werkelijk ongelooflijk hoe subjectief jij bent als het om Ronaldo gaat. Een blinde ziet het nog beter.
 
El Fenomeno
 
2
18 november 2022 om 13:53
Apart dat die Ragnick ook met de grond gelijk maakte. De beste man deed het in zijn eerste seizoen beter dan Ten Hag en Solksjaer zonder een voorbereiding gedraaid te hebben en zonder ook maar één spelers gehaald te hebben.
 
Dejan
 
7
18 november 2022 om 14:02
Ragnick was natuurlijk een vreemde zet. Een trainer die nog nooit eerder in Engeland had gewerkt en alweer drie jaar zonder baan zat. Dan is het wat apart dat zo iemand op een moeilijk moment wordt aangesteld bij een grote club als United.
 
Samcro
 
6
18 november 2022 om 14:45
In zijn eerste seizoen....hij heeft er net aan een half jaar gezeten. Funny how statistics work right?
 
 
4
18 november 2022 om 13:53
Als we de cognitieve dissonantie van Ronaldofans zouden kunnen omzetten in energie zouden we gelijk van het hele transitievraagstuk afzijn. De tandjes zeg.
 
vialuna
 
1
18 november 2022 om 15:27
Of chauvinisme omdat hij wat zegt over een nederlandse trainer die bij Nederlands grootste club heeft gewerkt. Vgaal had soortgelijke retoriek over de Club toen hij wegging dit is niets nieuws. Moet je de reacties toen lezen toen was Man u meest schandalige club ooit.
 
RUTGERRR
 
4
18 november 2022 om 13:54
Prachtig nieuws! Aanpakken dat kind.
 
S600
 
5
18 november 2022 om 13:54
Ik heb het interview vandaag op mijn gemakje bekeken. Ik vond hem redelijk mild, tuurlijk paar keer zijn eigen ego strelen. Maar hij heeft best wat problemen bij United aangekaart. Is het geweldig verwoord? Nee, niet altijd. Maar al jaren roepen mensen dat United een puinhoop is, nu noemt hij naam en nummer (niet altijd even chique, geef ik toe) en is hij hier de vervelende. We wisten allemaal dat de Glazers een probleem waren, maar een club die dus al 15 jaar niet verder groeit in faciliteiten en dus al langere tijd mismanagement heeft. Zo erg zagen we het toch ook niet in. Ik vind het te veel gaan over zijn ego en hoe hij heeft geroepen zich niet gerespecteerd te voelen. Hij heeft genoeg andere zaken aangekaart en uitgelegd. Nu ook met zogenaamde ruzies op het kamp van Portugal, allemaal blijken ze niks te zijn of slechte grappen. Dit zagen op Ronaldo mag wel stoppen, de man heeft mijn inziens niet veel verkeerd gedaan. Dat de technische management van de club het ruk vindt dat het benoemt wordt, dat is hun probleem. Ik vind het ook ruk dat United vervallen is tot een subtopclub.
 
Dejan
 
4
18 november 2022 om 14:04
Ik heb het interview ook in het geheel teruggekeken en begrijp ook alle ophef niet zo goed. Ja, hij heeft zonder twijfel dingen gezegd die hij niet had moeten zeggen. Op zijn leeftijd, met zijn ervaring moet je echt beter weten. Vooral die opmerkingen over het uiterlijk van anderen vind heel erg laag, daarmee verlies je snel respect. Maar de kritieken op United vind ik niet zo gek. Als er bij zo'n topclub in twintig jaar tijd eigenlijk weinig veranderd is dat vreemd te noemen. Je zou verwachten dat zulke clubs elk jaar kijken wat er kan worden verbeterd om de concurrentie bij te blijven.
 
S600
 
0
18 november 2022 om 16:14
Hij had inderdaad beter moeten weten, vooral omdat het kracht heeft weggenomen bij zijn argumenten die wel degelijk hout snijden.
 
Robert Revet
 
5
18 november 2022 om 13:56
De eerste trainer die niet naar zijn pijpen danst en hij loopt gelijk te huilen
 
ericvanloo
 
7
18 november 2022 om 14:08
Als ik United was zou ik hem laten wegrotten op de tribune en laten mee trainen met de U21 van United, hoe hij Ten Hag heeft vernederd vind ik echt buiten alle grenzen, dat Ten Hag misschien wat empathie mist en stoicijns is kun je al direct zien, maar dat Ronaldo hem niet respecteert komt natuurlijk omdat Ten Hag kiest voor andere spelers die het minimaal net zo goed doen als hemzelf. Het ergste is nog dat hij totaal geen zelf reflectie toont over het voetballende gedeelte, speelt gewoon niet goed genoeg maar doet alsof het aan zijn teamgenoten ligt.
 
JohanVanSa
 
6
18 november 2022 om 14:09
'daarin maakte Ronaldo alles en iedereen met een verleden bij United met de grond gelijk, onder wie manager Erik ten Hag en ex-teamgenoten en/of -coaches Wayne Rooney, Ole Gunnar Solskjaer en Ralf Rangnick' Apart dat hij Solskjaer met de grond gelijk maakt aangezien hij juist lovende woorden heeft over Ogs...
 
rob.panis
 
3
18 november 2022 om 14:24
Ben benieuwd wat er straks gaat gebeuren als hij bij Portugal op de bank terecht komt…… Maar dat zal ws de coach niet durven.
 
son_goku
 
6
18 november 2022 om 14:25
Ik heb respect voor de voetballer Ronaldo. Maar wat een enge gast is dit toch. Hij zet zichzelf boven iedereen en iedereen moet hem maar met respect behandelen. Maar nu zien zijn fanboys eindelijk wie hij echt is. Dit is een man die in Amerika door iemand is aangeklaagd wegens aanranding en hij heeft de zaak gesetteld voordat het voor een rechter kwam. Dus je kan voor 99% zeker zijn dat dit waar was anders vecht je wel voor je onschuld. Dit is de grootste narcistisch voetballer ooit. En nu hij merkt dat naarmate hij ouder wordt ook de schouderklopjes minder worden komt zijn echte persoonlijkheid naar boven. Nogmaals als voetballer niks meer dan lof voor zijn prestaties. Maar als persoonlijkheid zal hij nooit een idool voor mij kunnen zijn
 
vialuna
 
0
18 november 2022 om 15:29
Dat is wel de grootste onzin dat ik hier heb gelezen. Zo een aanklacht kan voor zoveel negatieve publiciteit zorgen. Dat je liever gewoon settelt. Er worden zoveel zaken in de VS gestopt voordat ze naar een rechtszaak gaan omdat je dan zoveel tijd en energie er in moet steken. Dus aangeven dat iemand ergens schuld heeft direct vind ik wel heel laag.
 
son_goku
 
1
18 november 2022 om 15:40
@vialuna waar rook is is vuur. En deze man heeft het zoveel over respect en is jarenlang zich bewust geweest van zijn imago. Je ziet het dat wanneer hij onrecht voelt dat hij dan ga vechten en zich wil gaan verdedigen.. Dus waarom dan niet in deze zaak? Zijn advocaten hadden het meeste werk overnemen. Dus nee in sommige gevallen heb jij gelijk. Maar in dit geval geloof ik daar niks van
 
vialuna
 
0
18 november 2022 om 15:58
Dus die jongen die werd op Non actief gesteld door Volendam is ook schuldig omdat er Rook was? vind dat altijd een vrij slechte argument waar Rook vuur is. Zijn zoveel on terechte aanklachten ook veel terechte klachten. Vind dat zoiets ook goed mag worden uitgezocht. Alleen iemand schuldig vinden omdat hij een gesetteld heeft gaat wat ver.
 
ForzaFean
 
4
18 november 2022 om 14:32
Ontzettend lastige situatie. Hoe om te gaan met een narcist die keihard geconfronteerd wordt dat hij de beste niet meer is en eerder een blok aan het been is van zijn club? Ik geef het Ten Hag en ManU te doen.. Dit interview is een gestrekt been richting de club en de trainer. Ronaldo kan dit niet maken. Ik heb het te doen met Ronaldo dat hij z'n kind verloor maar om dan de hele voorbereiding weg te blijven, breuk te proberen te forceren meerdere malen, weigeren in te vallen en saboterend te werk te gaan, dat kan gewoon niet. Maar hij blijft one of the all time greats als voetballer. Niet te ontkennen. Ik hoop dat alle partijen de juiste oplossing vinden. Lastig, want bijna geen enkele CL club wil Ronaldo nog...
 
miki1959
 
4
18 november 2022 om 14:50
Ik wil Ronaldo wel graag bij PSG zien. Zien jullie het voor je. Neymar, Messi, Ronaldo en Mbappe in 1 kleedkamer. Dat wordt lachen.
 
Busby
 
5
18 november 2022 om 14:59
Mooi en nu hopen dat al die Ronaldo fans met Aqua op kop uit de United artikels en matchverslagen blijven.
 
Soccerfan_1
 
0
18 november 2022 om 15:26
Maar dat is toch ook precies wat hij wil? Die gaat gewoon weer naar een andere club een smak tekengeld binnen harken. En Voetbalzone.... Hij was juist heel positief over Ole Gunnar Solskjaer. Ik zou die naam er maar tussenuit halen.
 
Realee
 
3
18 november 2022 om 15:31
Dit is precies wat Ronaldo wilt, hij probeert natuurlijk een contractontbinding te forceren waarbij hij een zak centen mee krijgt.
 
theo uphus
 
2
18 november 2022 om 15:37
Je bent als club nu toch wel heel erg duidelijk gewaarschuwd voor wat meneer Ronaldo gaat doen als de dingen niet zo gaan als hij vindt dat het moet. Dan zaagt hij alles en iedereen in je club ondersteboven. Je moet toch wel heel dom zijn als bestuur om je club nu nog aan die narcist bloot te stellen.
 
marouan007
 
0
18 november 2022 om 17:01
Ronaldo wilt zelf weg dit komt hem goed uit ten Hag moet CL halen anders vliegt die eruit hij denkt hij is nog bij Ajax goat ff aanpakken
 
BalsportLiefde
 
0
18 november 2022 om 17:10
De sint is net aangekomen, maar deze man gedraagt zich alsof hij alles is en de rest sint juttemis. Stuur Ronaldo maar weer terug naar Spanje, in de zak van sinterklaas ermee.
 
Chris Hendriks
 
2
18 november 2022 om 17:30
Schandalig hoe er met deze man omgegaan wordt.
 
GoceDimevski
 
0
18 november 2022 om 18:08
pfff ik wil Ronaldo per se in bescherming nemen..want fie presteert niet maar dat heeft ook voornamelijk te maken met die loempe Ten Hag. Tis toch wel raar dat ie vent worst aangesteld en ineens rommelt bij Manchester en zeker met Ronaldo. Vorige jaar topsvhutter en dot jaar is Ten Hag veerd om in de clinch te staan met ronaldo en 'de baas' uithangen. Oh vent die wordt na de vertrek van ronaldo door tegenresultaten ontslagen. Dat ie nie denkt dat ie ene toptrainer is.
 
Neshwan Ahmed
 
1
18 november 2022 om 18:39
Ronaldo heeft hun ontslagen natuurlijk. Hij heeft de waarheid gezegd. En blijft nummer EEN aller tijden.
 
portu4life
 
0
18 november 2022 om 19:51
Wat een kansloze mensen hier. En heel dit verhaal wordt zwaar opgeblazen. Wat heeft hij nou eigenlijk gezegd wat te ver ging? Hij heeft gewoon gezegd wat hij vindt en voelt, mag het? Snap heel dit gedoe helemaal niet. En wat ik nog minder snap is dat er zoveel mensen haat aan hem hebben. Geniet gewoon van het spelletje zoals hij van zichzelf geniet. Hij heeft nog gelijk ook. GOAT
 
CorHuijerjans327
 
0
19 november 2022 om 02:35
Hijwerd als jonge Portugese speler bekend bij Manchester United.Maar hoe ouder hij werd hoe erger werd hij een mispunt.Trouwens hij ïs over de 37,en kan alleen nog op zijn verleden opscheppen.Ik herinner mij een documentaire met zijn zoontje.Ik dacht toen.Wat rot voor die jongen om zo'n enkel als vader te hebben.Ik denk dat ze bij Manchester vlug gezien hebben,dat hij de stemming in de groep kapot maakt,en dat was het hun niet waard.
 
Sem Muamba
 
0
19 november 2022 om 12:09
Natuurlijk heeft hij een fout gemaakt, maar mensen vergeten meteen zonder hem zat Man U gwn zonder Europese wedstrijden, voor zo’n grote club is het schandalig, Ronaldo kwam en hij heeft het meteen recht gezet ook al was het geen Champions league maar heeft Man U wel in Europa league laten spelen.