Manchester United wijst nieuwe trainer aan
Maandag, 11 februari 2019 om 00:30

Dominik Szoboszlai heeft zich in de kijker gespeeld bij een aantal grote clubs. Bayern München, Juventus en Atalanta zijn allen geïnteresseerd in de middenvelder van RB Salzburg. (Calciomercato)

Bert van Marwijk is de topkandidaat voor de opvolging van Alberto Zaccheroni als bondscoach van de Verenigde Arabische Emiraten. Hervé Renard, Henk ten Cate, Juan Antonio Pizzi en Zlatko Dalic staan eveneens op de shortlist. (Diverse Arabische media)

Het bestuur van Manchester United komt met goed nieuws voor Ole Gunnar Solskjaer. De interim-manager heeft zijn bazen overtuigd en wordt daarom boven Mauricio Pochettino verkozen als nieuwe vaste trainer. (The Sun)

VfB Stuttgart heeft een aantal opvolgers voor Markus Weinzierl in gedachten. Felix Magath, Markus Gisdol en Andreas Hinkel komen in beeld als Weinzierl wordt ontslagen. (Kicker)

Wolverhampton Wanderers heeft de beste papieren voor de komst van João Félix in handen. Het toptalent van Benfica wordt ook gevolgd door clubs als Manchester United, Chelsea en Liverpool. (Daily Mirror)

Brighton & Hove Albion heeft een bod van ruim drie ton uitgebracht op Luca Connell. De jonge verdediger van Bolton Wanderers is eveneens in beeld bij Burnley en Southampton. (The Sun)

Meer nieuws
   
16:00
16:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
   
15:55
15:55
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
6
   
15:18
15:18
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
   
14:55
14:55
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
20
   
14:24
14:24
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
42
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (19)

 
Bobiku29
 
15
11 februari 2019 om 00:33
Mooi, Solskjaer belichaamt toch wel de ware geest van United. Nu maar hopen dat het meer is dan een shock-effect
 
asr80
 
3
11 februari 2019 om 00:35
Ok, tot zover lijkt hij een prima peoplemanager \trainer. Hij komt natuurlijk thuis ergens gezien. Voordelen.. Je kan er gebruik van maken, en dat wens ik hem toe!
 
DimaMadrid
 
6
11 februari 2019 om 00:42
Hoelang kan je een interimtrainer hebben in Engeland?
 
Tuskii
 
3
11 februari 2019 om 02:34
Denkdat dit zolang kan als je wil?is naar mijn weten niet zoals in spanje
 
martijnovic
 
8
11 februari 2019 om 00:43
Top zet!! Ik blijf fan van manu door van nistelrooy stam en van de sar. Maar ook omdat ik Pogba de beste speler van de wereld op dit moment vind. Modric messi en Ronaldo zijn op de weg terug.
 
LukaModric.10
 
62
11 februari 2019 om 00:50
Jij hoort al te slapen jongen..... (Messi: 21 goals en 10 assists in 20 la liga wedstrijden).
 
martijnovic
 
4
11 februari 2019 om 01:07
Dat zegt meer over het niveau van la liga dan over messi. Ik vind Pogba dwingender spelen hij heeft meer invloed op het spel dan messi die iets van zijn snelheid heeft ingeleverd en vooral zijn conditie hij kan het niet meer 90 minuten volhouden.
 
Marc Juventus
 
41
11 februari 2019 om 01:31
Je bent toch niet echt serieus? Pogba presteert een aantal weken goed (tegen niet al te goede tegenstanders) en je vindt hem nu beter dan Messi? Meer invloed op het spel? Ik denk dat er niemand is die meer invloed op het spel heeft dan Messi.
 
Ijsmuts
 
8
11 februari 2019 om 06:48
Manmanman, waar mensen zich snachts druk om kunnen maken zeg. Martijnovic vindt Pogba op dit moment de beste speler ter wereld. Dat mag toch? Van allerlei kanten moet dat dan worden ontkracht met statistieken? We mogen toch best concluderen dat pogba als middenvelder sinds het ontslag van mourinho een fantastische periode kent? Ik kan me prima voorstellen dat iemand denkt; goh, Pogba heeft in januari toch wel de meeste indruk op me gemaakt op de Europese velden.
 
Soccerfan_1
 
2
11 februari 2019 om 08:16
Marc Juventus..... het is een mening. Net zoals jij ook iets mag vinden. Ik vind pogba ook niet de beste maar iedereen kijkt er weer anders naar. Als een ander dat dus wel vindt. Prima.
 
Gooner4
 
11
11 februari 2019 om 03:28
Niet zo in de waan vd dag leven Martijn. Pogba doet het heel goed op het moment, maar je kunt niet de beste zijn als je 3 weken top speelt. Daarnaast heb je Messi nog rondrennen.
 
Dante
 
7
11 februari 2019 om 07:47
Ik ben altijd fan van Poch, maar dit lijkt me de beste beslissing. Voor het eerst in jaren draait een trainer lekker bij United, dus beter van genieten en kijken hoelang het duurt. Zou het alleen wel slim deze maand nog even af te wachten. Komen toch wat zware potten aan, dus interessant om te kijken hoe die gaan. Maar wat doet hij het geweldig tot nu toe. Top 4 gewoon ineens! Weliswaar met veel hulp van Arsenal en Chelsea, maar toch!
 
Peter1984
 
4
11 februari 2019 om 08:24
Waarom is iedere zo’n fan van Poch. Ja hij speelt leuk en doet het hoed maar met het materiaal dat hij heeft mag dat toch ook! Ik ben ook steeds meer overtuigd en denk eigenlijk dat ze de beslissing ook maken na de CL wedstrijden! Ik zou het eigenlijk pas communiceren als top vier veilig is gesteld
 
Dante
 
4
11 februari 2019 om 09:53
Ik weet niet of iedereen fan is van Poch. Jij niet zo te horen. Ik vind het een goede trainer en hij komt sympathiek over. En het materiaal was niet per se zo goed voor hij kwam. Natuurlijk hadden ze wat prima spelers, maar hij lijkt (bijna) ieedreen toch naar een hoger niveau gebracht te hebben. Bovendien hebben veel van die inmiddels grote spelers onder hem bijgetekend voor minder geld dan ze elders konden verdienen. Al met al komt hij op mij erg bekwaam over.
 
Peter1984
 
0
11 februari 2019 om 12:53
Dat zeker ook en hij heeft het goed gedaan maar om nu te zeggen dat hij bovengemiddeld heeft gepresteerd nee! Ik ben redelijk neutraal hierin maar ik zie niet de meerwaarde van hem boven Ole of bv Giggs behalve ervaring. Als ik red café lees en hier ook lijkt het alsof hij de enige keuze is. Ik begrijp het wel maar ik denk dan waarom weer zo’n weg in slaan. Moyes heeft zich bewezen, gefaald. Louis en Mo ook. Laten we nu juist een andere kant op gaan en geef de kans aan iemand die zijn hele geschiedenis kan schrijven. We hebben nu niets meer te verliezen. Droogtes hebben we als United over een veel langere periode meegemaakt en veel dramatischer dan dit!
 
Dante
 
0
11 februari 2019 om 17:13
Ik vind dat hij zeker bovengemiddeld heeft gepresteerd op basis van zijn uitgaven. Dat gezegd hebbende, ik zeg letterlijk dat ik het een goed idee vind om met Ole door te gaan. Dus ik begrijp niet goed wat je bedoeld met "lijkt het alsof hij de enige keuze is".
 
Bridgewater
 
0
11 februari 2019 om 08:53
Er is geen enkele reden om de huidige technische staf van Manchester United te doen wijzigen. Een eventuele uitschakeling tegen PSG zou daar helemaal los van moeten staan. De resultaten zijn de laatste weken goed. Het spel is passender bij de club dan wat de afgelopen drie trainers hebben laten zien. De glimlach en de trots zijn weee terug op Old Trafford.