Marca ontkracht plots alle geruchten: Karim Benzema blijft bij Real Madrid
Donderdag, 1 juni 2023 om 23:02

Karim Benzema blijft nog minimaal een jaar bij Real Madrid, verzekert Marca. De afgelopen dagen werd de 35-jarige spits gelinkt aan Al-Ittihad, dat volgens de berichtgeving van onder meer transfermarktexpert Fabrizio Romano bereid is 400 miljoen euro te betalen om Benzema voor twee jaar aan zich te binden. Het nieuws dat de Fransman Real Madrid trouw blijft volgt enkele uren nadat hij zelf heeft aangegeven nergens naartoe te gaan.

De meest verkochte sportkrant van Spanje verzekert dat Benzema ook na komende transferzomer nog voor de Koninklijke speelt. In tegenstelling tot de berichtgeving van onder meer transfermarktexpert Gianluca Di Marzio wist Benzema, ondanks het astronomische aanbod uit Saudi-Arabië, zeker dat hij tot zeker eind komend seizoen nog voor de Madrilenen wil uitkomen. De Fransman zou desalniettemin hebben aangegeven 'erg gevleid' te zijn door de interesse uit het Midden-Oosten.

Eerder op de avond werd Benzema ook al geconfronteerd met zijn toekomst tijdens de uitreiking van een individuele onderscheiding, de Marca Leyenda-prijs. "Of ik bij Real Madrid blijf? Op dit moment ben ik hier. Ik geniet nog steeds ieder moment, ik train goed en komende zaterdag (zondag, tegen Athletic Club, red.) hebben we nog een wedstrijd. Waarom zou ik over de toekomst praten als ik bij Real Madrid ben? Het internet spreekt over mijn toekomst, maar het internet is niet de realiteit", aldus Benzema, die vervolgens een luid applaus kreeg vanuit de perszaal.

Di Marzio zei dat verwacht werd dat Benzema donderdagavond tijdens een persconferentie zijn afscheid bij Real Madrid zou gaan aankondigen. Benzema heeft een aflopend contract in Madrid, waardoor de speculaties over zijn toekomst al enige tijd gaande waren. Een transfer naar Al-Ittihad zou in het verschiet liggen, maar zowel de Fransman zelf als Marca maakt nu korte metten met de geruchten.

Meer nieuws
   
17:33
17:33
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
0
   
17:13
17:13
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
3
   
17:11
17:11
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
28
   
17:05
17:05
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
12
   
16:30
16:30
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
11
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
mcgregor
 
2
1 juni 2023 om 23:11
Haha de soap is begonnen. De ene krant ( dario ) wel. De andere Marca niet . De ene journalist wel de andere niet . Ook Romano was er van overtuigd dat hij zou vertrekken De enige die kan zeggen hoe het zit is benzema zelf.
 
Bilal Chaouch
 
13
1 juni 2023 om 23:24
En dat heeft hij gedaan schijnt na zijn prijs op te halen bekend hebben gemaakt naar delegatie dat hij blijft wat n stunt??
 
mcgregor
 
2
1 juni 2023 om 23:33
Klopt idd haha hij kreeg vanavond die prijs uitgereikt op een gala van Marca en had gezegd dat hij nergens van wist ?????????
 
ModricMagic
 
6
1 juni 2023 om 23:37
Hele soap ook weer bij journalisten en dan met de feiten worden gedrukt door Benzema zelf tijdens een prijsuitreiking haha. Maar goed maakt het voor Real natuurlijk ideaal dat hij gewoon blijft tot 2024. Zo maak je de transitie makkelijker als MbappƩ eventueel beschikbaar komt volgende zomer. Maar ja er mag nog steeds natuurlijk wat bij voorin.
 
Hicham As
 
1
2 juni 2023 om 06:02
Er is geen soap. Hij heeft deze aanbieding wel degelijk ontvangen, maar afgeslagen zo te zien.
 
ModricMagic
 
0
2 juni 2023 om 10:11
Tja de media heeft duidelijk aangegeven dat Benzema voor Saoedie-Arabiƫ had gekozen. Dat vind ik dan toch wel weer een soap. Zeker omdat ze de hele tijd van wel naar niet gingen en dan uiteindelijk zeggen dat hij definitief voor Al-Ittihad had gekozen terwijl dat niet waar is.
 
Raffaello
 
6
1 juni 2023 om 23:59
Saudie-Arabie zou het alleen maar aantrekkelijker maken met het aanstellen van Benzema en misschien wel Messi en Modric. Ik bedoel Ronaldo had al een grote mond dat Saudie-Arabie binnen een paar jaar top tien competitie van de wereld zou zijn, maar als je spelers als Benzema, Messi en Modric kan strikken op hun respectievelijke oude dag dan zou het commercieel gezien zeker lukken. Zelf is Benzema nog veel te goed voor zo'n competitie en hoop ik dat hij nog bij Madrid blijft. Samen met Ronaldo(braziliaan), Henry, Aguero, Kane, Ibrahimovic en Lewandowski een van de beste topspitsen.
 
mcgregor
 
4
2 juni 2023 om 00:12
En natuurlijk Suarez. Dat was ook geen verkeerde spits . Maar idd benzema hoort zeker in dat lijstje . Geweldenaar
 
Raffaello
 
4
2 juni 2023 om 00:21
Misschien vergeet in nog wel meer van die topspitsen, maar Suarez niet in dat rijtje. Ik schaam mij kapot! Uiteraard ook een van de beste op zijn positie. Wat een mooie spitsten hebben wij gehad zeg! Voor mij tellen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi niet als spitsen aangezien zij een vrije rol hebben gehad bij hun clubs .
 
CMG-
 
4
2 juni 2023 om 04:45
Lijkt gewoon te gaan kloppen. Benzema gaat Real Madrid niet verlaten. Volgens bronnen weet Benzema dat Real Madrid hem meer dan ooit nodig heeft. Volgens bronnen zijn dit de redenen waarom hij (nog) niet weg wilt. 1.) Benzema wilt zijn schip als kapitein niet verlaten omdat hij weet dat Real Madrid geen waardige vervanger heeft. 2.) Benzema is persoonlijk niet tevreden met zijn persoonlijk seizoen en voelt dat hij nog meer in zijn tank heeft. 3.) Hij wilt Real Madrid in zijn top verlaten, dus het liefst met een hoofdprijs.
 
barryballs
 
0
2 juni 2023 om 06:12
Ik geloof pas transfergeruchten als de speler of club daadwerkelijk de transfer zelf aankondigd of met contract en al op de foto staat ??
 
Real Madr!d
 
0
2 juni 2023 om 09:46
Beste transfer tot nu toe. Haha wow, dus Big Benz blijft toch. Wauw. Dit scheelt echt enorm. Op naar jaar 15(!).