'Megacrisis' bij Man United: 'Hij gaat mensen pijn doen in de kleedkamer'
Woensdag, 26 september 2018 om 09:26

Manchester United is bezig aan een zeer matig seizoen. De Engelse topclub staat in de Premier League reeds acht punten achter op koploper Liverpool en werd dinsdagavond uitgeschakeld in de Carabao Cup door Derby County. Martin Keown begrijpt wel waarom er door de media wordt gesproken over een 'megacrisis'.

"José Mourinho is in oorlog met zijn spelers. Zo lijkt het althans. Hij moet het goede van zijn spelers inzien. Gaat hij aan de handrem trekken?", vraagt de oud-verdediger van Arsenal zich af bij de BBC. "De media zijn snel door over een gigantische crisis te spreken, maar eerlijk: United heeft een paar goede uitoverwinningen geboekt, maar kunnen thuis niet meer winnen."

"Ik geniet er niet van dat ze niet competitief genoeg zijn. Mourinho zei dat de analisten op de bank een te grote mond hebben. Eén van hen, Frank Lampard (manager van Derby County, red.), heeft zijn ongelijk bewezen. Een geweldige prestatie. Ik kan me geen grotere verrassingen voorstellen, eigenlijk. Hij gaat mensen pijn doen in de kleedkamer."

Trainer Harry Redknapp was bij Sky Sports enigszins kritisch op de wijze waarop Mourinho omgaat met Paul Pogba, die geen aanvoerder meer is onder de Portugees. "Het helpt niet. Ik weet zeker dat de spelers hierover praten in de kleedkamer. Ik denk dat één van hen volgend jaar niet meer bij United zal zijn, misschien wel allebei."

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (34)

 
AJAXLEON
 
35
26 september 2018 om 09:47
Wegwezen met die megalomane gek. Om te kotsen ook weer die reactie van gister, dat hij enigszins blij was dat ze eruit waren. man man man 2 seizoen geleden riep die van de daken dat het van grote prijs was, met z'n drie vingertjes in de lucht.
 
Zermatt_Person
 
29
26 september 2018 om 09:53
Dit is gewoon een bewuste tactiek van Mourinho. Eerst zorgen voor een langdurig contract met een torenhoog afkoopsom, om vervolgens een ontslag te forceren met nare fratsen, zodat hij z'n torenhoge afkoopsom krijgt toegestuurd en weer een stuk rijker is geworden. Ik snap echt totaal niet dat de topclubs nog in hem trappen. Je bent gewoon naief om Mourinho als trainer in dienst te nemen.
 
The_best-1
 
10
26 september 2018 om 10:27
Precies zo als ik ook altijd over dacht. Wie nog deze gast binnen haalt is gewoon echt dom. Hij heeft maar een tactiek in huis, als dat niet werkt dan doet hij alles er aan om ontslagen te worden en er vandoor gaan met dikke zakgeld. Alleen ik heb echt medelijden met M.united bestuur. Zij hebben kunnen inzien dat het niet meer ging en toch hebben ze zijn contract verlengd. Hoe kan je in godsnaam voor zo een trainer gaan als je aanvallend voetbal wilt spelen of als je een topploeg bent met bepaalde visie. Ongelooflijk. Toen hij bij Real Madrid wegging heb ik gezegd dat deze man niet meer zal slagen. Je ziet dat hij niets meer in huis heeft en dat hij een narcist is . Als het goed gaat dan is het meneer Mourinho, als het niet goed loopt dan is het de schuld van de spelers. als hij ziet dat hij het niet meer gaat halen, dan maar alles overhoop gooien en hopen dat ie ontslagen wordt. Wat ben ik echt blij dat Guardiola hem heeft vernietigd.
 
Naku
 
13
26 september 2018 om 09:51
Als je met Mourinho in je eerste 2 seizoenen geen mooie prijzen wint, weet je dat het in het 3e seizoen helemaal shit wordt. Maar ook win je die wel, die man heeft het nergens nog 4 seizoenen volgehouden. Ook dit seizoen gaat het helemaal niks worden met United en Mourinho. Elk gelijkspel en verlies zal nu onder een vergrootglas worden gelegd en de druk zal enorm opgevoerd worden door de media. Mourinho gaat weer van zich af bijten en aan het einde van het seizoen vertrekt hij door de achterdeur. Je zou maar United fan zijn momenteel, vervelende jaren.
 
CamilloBuskop
 
3
26 september 2018 om 09:56
Denk dat ze toch spijt hebben gehad, dat ze van Gaal hebben laten gaan.
 
Zermatt_Person
 
11
26 september 2018 om 10:10
Of spijt dat ze geen Sarri hebben gehaald na Van Gaal. Hij was toch een van de beschikbare trainer toentertijd met een aanvallende spelopvatting.
 
omgAsanta
 
5
26 september 2018 om 10:21
Eerlijk is eerlijk, Sarri had toen nog niet de naam die hij nu wel heeft. Nu heeft hij zelfs nog niet de grootste naam. Ik liet zijn naam vorig jaar vallen voor Chelsea en genoeg mensen kenden hem niet.. zal nu hopelijk snel veranderen
 
Sammerens
 
15
26 september 2018 om 10:24
Nee hoor. Daar is echt geen sprake van. Onder van Gaal leek het net zo goed nog helemaal nergens op. Oersaai voetbal en zijn tweede seizoen was juist slechter dan het eerste. Progressie werd er dus niet geboekt. Daarnaast was van Gaal ook lang niet altijd reclame te noemen voor de club. Persconferenties waren tenenkrommend. Vooral toen hij het niet kon hebben dat een reporter over Rooney begon en hij hem fat man noemde. Uiteindelijk zal de kop van Mourinho om dezelfde reden als van Gaal gaan rollen. In plaats van progressie wordt er achteruitgang geboekt ten opzichte van een vorig seizoen. Zodra je geen entertainment biedt met de speelwijze maar wel presteert dan kom je er doorgaans mee weg. Doe je beiden niet, dan is het einde verhaal. Die tijd is voor Mourinho nu (hopelijk) gekomen.
 
Bobiku29
 
1
26 september 2018 om 14:26
Moet United niet gewoon terug naar zijn herkenbaarheid en een Britse trainer in dienst nemen? Klinkt misschien een beetje populistisch en niet iedereen is een nieuwe Ferguson, maar de keuze voor Moyes snapte ik nog. Het kwam overeen met het consequente beleid van de club. Dat het dan verkeerd uitpakt is een ander verhaal, maar met Van Gaal kwam er zo'n trendbreuk en met Mourinho al helemaal. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de aankopen. United had altijd zo'n prachtig herkenbaar elftal, daar is helemaal niets meer van over
 
MichTheRed
 
1
26 september 2018 om 18:07
Inderdaad vind ik dus ook. Moest ik United zijn zou ik er alles aan doen om bv een Eddie Howe lostewekken bij Bournemouth.
 
MoniqueVerschoor
 
10
26 september 2018 om 10:00
Guardiola heeft het ook nooit ergens 4 jaar volgehouden...Hele vervelende jaren idd. Weer terug vaste deelnemer in de cl, Na 5 jaar ofzo weer in de top 2 geëindigd. Maar omdat ze nu uit de Kroki cup liggen en een matige start hebben ( we zijn iets van 7 wedstrijden onderweg), is het allemaal drama.Ik zou zeggen wacht anders het seizoen af, of kun je je frustraties jegens Mourinho niet inhouden tot dan ?
 
barcalover123
 
24
26 september 2018 om 10:13
Monique hahah je vergeet alleen dat guardiola zelf zijn ontslag neemt na 4 jaar en vertrekt via de voordeur. Wint ook overal waar die komt prijzen. Door de intensiteit die guardiola de club geeft is ie gewoon na 4 jaar uitgeblust
 
WillemHolder
 
4
26 september 2018 om 10:26
Welke frustratie? Iedereen weet dit van Mourinho, behalve de Mourinho fans vermoed ik...
 
MoniqueVerschoor
 
8
26 september 2018 om 10:36
Lol. Dus bij Mourinho is het omdat het team kapot wordt gemaakt en bij Guardiola is het omdat hij zijn intensiteit heeft?Haha, die had ik nog niet gehoord.Bij welke team heeft guardiola het nou echt beter gedaan dan zijn voorganger? Ja bij Barca ja. Maar volgens mij won Rijkaard 2 jaar daarvoor ook gewoon doodleuk de cl.Deed Guardiola het beter dan Heynckes? Doet Guardiola het vooralsnog significant beter dan Pellegrini? Volgens mij wist Pellegrini ook gewoon kampioen te worden. Na 2 jaar heeft Guardiola de prestatie van Pellegrini in de cl nog niet geëvenaard, laat staan verbeterd...En nu Mourinho, doe jij nu eens het onderzoek naar de prestaties van Mourinho en zijn voorgangers.Bedankt voor je bijdrage, meneer objectieve barcalover123
 
The_best-1
 
13
26 september 2018 om 11:06
h@moniqueversch... Grapjas, Guardiola geen top prestaties geleverd bij Barca, Bayern of City??? Dan ben je vast wel vandaag begonnen met voetbal kijken. Ja kan zeggen dat Rijkaard 2 jaar daar voor de CL heeft gewonnen met Barca...maar toen Guardiola kwam stond Barcelona 4de in de La Liga. Dus als Rijkaard en Barcelona op dat moment zo goed waren dan stonden ze geen 4de. Nog iets anders. Guardiola kwam binnen en stuurde alle top spelers weg, Barcelona stond in de uitveroop. Wie zou durven Ronaldinho, Deco, Eto'o verkopen... Hij heeft een hele nieuwe team opgebouwd en ook prijzen mee won. Guardiola bij Bayern, Guardiola kon alleen hetzelfde prestaties evenaren of slechter want beter kon inderdaad niet. Maar Bayern speelde onder hem ook mooi voetbal en versloeg bijna iedereen. Kampioen worden met 20 punten verschil in Duitsland met een uitstekend Dortmund toen is ook geweldig. Alleen hij had pecht dat hij Real Madrid en Top Barcelona tegen kwam in de Cl. Heynckes zelf toen hij terug kwam bij Bayern heeft niet veel laten zien en zakte door het ijs. Bij M. city zie duidelijk de visie van Guardiola. Hij laat City top voetbal spelen, hij leest het speltje, hij maakt zijn spelers ook beter. Pellegrini won de competitie met 1 goal verschil. Terwijl Guardiola de competitie won met dik verschil in de punten iets van 13 of zo op M. United. Guardiola heeft overal zelf de ontslag genomen. Hij wint prijzen en gaat daarna via de voordeur weg. Iets van wat Mourinho de afgelopen 5 jaar niet kon en die zal de komende jaren ook niets winnen. want zijn tactiek werkt voor geen meter meer. Mourinho mocht nieuwe United kopen en toch loopt het niet. Gisteren zag je een wereld elftal op het veld staan en die konden niet eens winnen van een amateur club. beter zwijg je over Mourinho.
 
MoniqueVerschoor
 
6
26 september 2018 om 11:20
Heynckes kwam terug, won gewoon weer de Bundesliga en reikte tot halve finale CL. Dat is letterlijk hetgeen wat Guardiola maximaal lukte in zijn gehele 3 jaar daar.Maar Heynckes liet niet veel zien?Guardiola is een held omdat hij een team dat nr 4 stond, tot de nr 1 leidde, maar Mourinho heeft gefaald omdat hij van de nr 6 de nr 2 maakte?Bovendien ontken ik niet eens dat hij het bij Barca ook echt beter heeft gedaan, beter lezen. Alleen is die situatie totaal niet vergelijkbaar met Mourinho en United. Barca won 2 jaar voor zijn komst cl.United kon zich al 2 jaar op rij niet eens plaatsen voor voor cl voor Mourinho kwam...Haha ga door ga door. Je probeert het tenminste.
 
Sammerens
 
1
26 september 2018 om 11:27
Je doet nu net alsof de kritiek puur gebaseerd is op de laatste weken. Er is al langer voldoende aan te merken op het functioneren van Mourinho. Hij kwam er mee weg doordat er nog wel prijzen gewonnen werden, of vorig seizoen de tweede plek behaald werd. Je ziet op dit moment in zijn derde seizoen echter totaal geen lijn in het spel. Er is geen vooruitgang maar vooral achteruitgang. De hele aanval rendeert niet. Rashford laat weinig meer zien, Lukaku raakt geen knikker en Martial komt ook niet aan bod. De dure Sanchez krijgt Mourinho vooralsnog ook totaal niet aan het voetballen. Er is op dit moment in mijn ogen totaal geen aanknopingspunt om te geloven dat het op korte termijn beter zal gaan met Mourinho. Dan heb ik liever dat we hem zo snel mogelijk de wacht aan zeggen en bezig gaan met een positievere spelopvatting, al zal dat op korte termijn waarschijnlijk met een interim staff moeten zijn. Het spel is na 2 volle seizoenen niets, de huidige prestaties zijn niets en dan kom je ook op een punt dat het norse gedrag van de coach ook niet meer te accepteren is. Als je ziet dat Pogba tegen Young Boys een bal geweldig in de kruising knalt met zijn linker en de coach kan nog niet eens lachen, dan zijn dat dingen die me enorm beginnen te ergeren omdat het momenteel een sporadisch lichtpuntje is in het spel van United.
 
Naku
 
6
26 september 2018 om 11:27
Monique je hebt het hele debat al verloren door te roepen dat Guardiola het nergens 4 jaar heeft volgehouden. Als je niet eens op de hoogte bent heeft een discussie al geen zin.
 
MoniqueVerschoor
 
7
26 september 2018 om 11:45
Je bent daar wel trots op of niet? 2 verschillende post erover. Maar inderdaad hij zat een jaar langer bij Barca. Mijn hele verhaal is idd waardeloos nu.Heb jij ook n verloren omdat je het hebt over de vervelende jaren, terwijl de feiten zeggen dat de afgelopen 2 jaar de beste 2 jaren waren sinds Ferguson?Plaats anders nog een post over hoe ik " verloren" heb, omdat Guardiola een jaar langer zat bij Barca..
 
VAraan
 
4
26 september 2018 om 14:07
Monique, laat dit nou gaan joh. Die lui waar jij mee in discussie bent hebben roze brilletjes op en kunnen zaken niet objectief benaderen. Je kunt ze (in forum termen) Guardiola fan boys noemen (al laten we wel hopen dat ze in het echt niet net zo`n misselijkmakend karakter hebben als de man zelf) die de boel niet helder zien. Guardiola is de grootste profiteur die momenteel in het voetbal rondloopt. Gaat alleen naar teams waar hij de absolute garantie heeft dat hij kampioen wordt (je hoeft geen voetbalwonder te zijn om te weten dat "zijn" Barcelona de prijzen toch wel had gewonnen ongeacht de trainer, want wat een team was dat zeg!), en hetzelfde geld overduidelijk voor Bayern. Zodra deze teams langzaam minder (dreigen te) worden vertrekt de beste man. Hij durft geen challenge aan te gaan. Het ergste is Man City. Dat team wordt helemaal gesmeed over de afgelopen jaren door Pellegrini, dus hij landt al in een zacht bedje bij aankomst. Dan schakelt hij vervolgens de jeugdacademie uit (zelfde taktiek als in Barcelona, die betalen daar nu nog steeds de prijs voor), koopt een wisselbank vol met wereldspelers, en maakt het zelfs zo erg dat wanneer hij onvolvoende eerste team spelers heeft, hij zijn wisselspelers op de bank niet eens aanvult met spelers uit de beloftenteams. Hij laat gewoon een plaats leeg. Het is bizar. Ik heb oprecht medelijden met die lui die op de een of andere manier niet de wilskracht hebben om hun eigen meningen te vormen, die de mogelijkheden niet hebben om zaken op verschillende manieren te benaderen en het lijkt dat sommigen onder ons daar simpelweg een stukje verder in zijn, daar meer volwassen in zijn en wellicht simpelweg meer ervaring hebben in het analyseren van kant en klare feiten. Wel jammer dat diegenen waarbij deze eigenschappen volledig ontbreken zoveel herrie maken, maar goed, het negeren van die lui is ook een kunst. Aan mijn reactie kun je zien dat ik daar duidelijk niet erg goed in ben!
 
Catscan
 
2
26 september 2018 om 11:03
Kijk ook even waar hij dit niet heeft volgehouden... Chelsea en Real Madrid. Wie heeft het daar wel een 4e seizoen gestaan?
 
The_best-1
 
4
26 september 2018 om 11:08
Zidane onderander Hij heeft zelf ontslag genomen anders zou hij er nog steeds staan.
 
MoniqueVerschoor
 
8
26 september 2018 om 11:21
Doe je huiswerk wat beter. Mourinho is nooit ontslagen bij Madrid..
 
Samcro
 
5
26 september 2018 om 12:37
Monique, ik deel jouw mening dat de kritiek op Mou tegenwoordig te heftig is. Of eigenlijk was, want de laatste weken is hij vooral bezig iedereen tegen zich het harnas in te jagen. Dat kan je toch niet ontkennen? Hoe graag je ook wilt zien dat mensen waardering uiten voor wat hij bij Utd behaald heeft, het is nu gewoon te erg. De club lijdt eronder en uiteindelijk zal er maar 1 oplossing zijn. The sooner the better in mijn ogen, ik denk dat je zelf ook wel inziet hoe de situatie nu is.
 
MoniqueVerschoor
 
2
26 september 2018 om 13:54
Tegen zich in het harnas jagen niet. Dat de bepaalde uitslagen schandalig zijn, ja. Tuurlijk hoor je van Wolves te winnen, tuurlijk hadden ze gisteren moeten winnen.Maar na wat hij vorig seizoen gepresteerd heeft, zou hij toch minstens het seizoen mogen afmaken.Hoe graag mensen het ook willen ontkennen, United doet het beter onder Mourinho. Vooralsnog beide jaren CL gehaald. Vorig jaar zelfs een goede notering op de ranglijst. Her en der wat prijsjes.Watr rechtvaardigt het dan in hemelsnaam om na 7(!!!) Wedstrijden in het nieuwe seizoen te zeggen dat het klaar is?Of gaat iemand nu een speech houden hoe belangrijk de Carabao cup eigenlijk wel niet was.Laat hem het seizoen afmaken en de toernooien en we kunnen dan pas concluderen hoe ze er voor staan en evt consequenties.Als men na 7 wedstrijden conclusies wil trekken, ziet men alleen wat men wilt zien.
 
Remcob
 
1
27 september 2018 om 10:27
Het begint een beetje een wellis nietis discussie te worden op deze manier. Aan de ene kant Monique als duidelijke Mourinho fan en aan de andere kant duidelijke Guardiola fans. Nou zal ik vooraf zeggen dat ik ook tot die 2e groep behoor, ik beschouw mezelf als een Guardiola supporter. Niet omdat ik het zo'n fijne man vind om in persconferenties te horen, of omdat hij zo aimabel voorkomen heeft. Nee, ik kan hem waarderen puur en alleen door het voetbal dat hij zijn teams laat spelen. Hij heeft met Barcelona een revolutie van aanvallend voetbal ontketend in de voetballerij en de hele speelwijze succesvol veranderd. Of hij nou een wereldklasse selectie had of niet, doet er niet toe. Hij heeft werkelijk een verschil gemaakt in de opvatting van het voetbalspel. Die opvatting (inmiddels ook weleens gezien als saai overtikken) voert hij bij al zijn teams (met topspelers) door. En ja, Guardiola heeft zeker zwakke punten. Zo kan hij slecht omgaan met persoonlijkheden die veel aandacht vragen (zie Zlatan) en heeft hij problemen met spelers die niet altijd in de discipline voetballen, maar ondanks dat krijgt hij het overal voor elkaar om met aanvallend en dominant voetbal prijzen te winnen. Dan Mourinho. Een man die in het verleden fantastische resultaten boekte. Eerst met Porto, waar hij een prima selectie had, maar geen wereldtop en toch maximaal presteerde. Ook het vervolg bij Chelsea (waar hij een topselectie had, en ongelimiteerd kon investeren) en bij Inter (ook met een wereldselectie) was goed. Wat wel begon op te vallen in deze periode, was dat Mourinho zichzelf steeds meer ging overschatten en slechter met kritiek kon omgaan. Dat was uiteindelijk ook de reden dat hij bij Chelsea moest vertrekken, omdat de resultaten tegen vielen en hij oorlog maakte met de pers, wat weer een negatief beeld verzorgde van Chelsea. Echt mis ging het na zijn overstap naar Real, waar hij simpelweg gefaald heeft door met de beste selectie ter wereld niet van Guardiola's Barcelona te kunnen opboksen. Hij kwam daar een betere trainer tegen die met een vergelijkbare selectie alles won wat er te winnen viel. In mijn ogen was dat het moment dat Mourinho als trainer en als mens door de mand viel en compleet doordraaide. Hij ging in de media steeds gekker doen en ook steeds impulsiever handelen op het veld (denk aan het vinger in oog moment met Tito). Sindsdien is het bergafwaarts gegaan in mijn optiek. In zijn 2e periode bij Chelsea kon hij niet aan de torenhoge verwachtingen voldoen (ondanks een succesvol 1e seizoen) en nu bij United lijkt het in mijn ogen zelfs nergens op. Dit wordt nog enigszins gemaskeerd door de Europa league winst en de 2e plek afgelopen seizoen, maar kijkend naar het spel mag dat allebei een wonder worden genoemd. Dit seizoen komt het echte beeld meer naar voren en dat is een trainer die niks met zijn selectie heeft en zichzelf duidelijk groter vind dan club en spelers. Als hij zo door gaat zou dit heel goed zijn laatste grote club kunnen worden, of wellicht dat PSG het nog een keer met hem aan durft. Dus terugkomend op de discussie Mourinho vs Guardiola, in mijn optiek heeft Guardiola veel meer toegevoegd aan het voetbal in het algemeen en is zijn houdbaarheid voor een club veel groter. Tevens bouwt hij iets op waar daarna op voortgeborduurd kan worden, terwijl vrijwel iedere club na Mourinho eerst een dal in stort. Maar ieder mag zijn eigen voorkeur hebben.
 
GJ7300
 
1
26 september 2018 om 09:54
Beleid vs snel prijzen pakken. Laatste proberen met Mourinho is doodlopende weg maar dat wist iedereen al. Domdom. Paar jaar op de blaren zitten
 
WillemHolder
 
0
26 september 2018 om 10:24
Zo snel mogelijk afscheid nemen. Hij is puur een prijzenvechter en met het materiaal wat er nu rondloopt hebben ze meer behoefte aan een trainer die ze beter maakt. Dit team gaat niet lopen meer met Mou
 
Juventus07
 
0
26 september 2018 om 11:45
Kom maar weer terug naar de club die wel vertrouwen in je heeft en altijd in je gelooft Paul, bij Juventus zal je je plezier weer terug vinden. Wat een team zal dat wezen voorin Ronaldo, Mandzukic en Bernardeschi, op het middenveld Matuidi, Pjanic en Pogba en achterin met Alex Sandro, Chiellini, Bonucci en Cancelo. Dan te bedenken dat je een bank hebt met: Dybala, Douglas Costa, Emre Can, Khedira, Bentancur, Spinazzola, Barzagli, Cuadrado, Benatia, Rugani en De Sciglio.
 
Millonario
 
0
26 september 2018 om 13:11
Vanaf dag 1 wist je al dat het een moeilijke relatie ging worden. Het plaatje past gewoon niet. Europa League gewonnen is natuurlijk wel mooi gedaan, maar niemand die dat uitbundig durft te vieren bij United natuurlijk want die club is meer gewend. Kampioen van Engeland worden, dat is het enige wat telt. En als het kan, een Champions League finale. Mourinho begint zijn touch kwijt te raken. Hij mist het soort spelers zoals in zijn periodes bij Inter, Porto, Chelsea. Spelers die hun ego opzij kunnen zetten en alles geven voor het elftal. Dat kan niet met deze spelers. Ze missen de honger gewoonweg, dat zie je aan alles.
 
Sammerens
 
0
26 september 2018 om 13:20
Poeh, dat zag er net op de training niet best uit tussen Pogba en Mourinho. Zover het zichtbaar was kwam Pogba het veld op en gaf hij Carrick tijdens het veld op rennen een hand, om daarna langs Pogba en een assistent te lopen. Mourinho weigerde ogenschijnlijk de hand van Pogba (carrick liep er voor om goed te kunnen zien), waarna de 2 met elkaar in de discussie gingen. Lekker signaal naar Greenwood ook, die er bij stond en even mocht zien hoe de coach en de sterspeler het met elkaar aan de stok kregen. Good voorbeeld naar dit supertalent.
 
Meliora
 
0
26 september 2018 om 13:50
Ik vond het al onbegrijpelijk dat Manchester United hem binnenhaalde, maar een volgende topclub die met hem in zee gaat verklaar ik serieus voor gek. Hij heeft zijn prijzen gewonnen, maar na zijn vertrek bij Inter is hij overal met lawaai vertrokken en het voetbal (dat sowieso nooit sprankelend was) is alleen maar onaantrekkelijker geworden. Doodzonde dat een club als United hier haar vingers aan gebrand heeft. Ik zie Mourinho overigens nog wel teruggaan naar Italië in de toekomst. Denk dat hij daar als coach beter past dan in Engeland en hij zal daar ook nog wel wat meer status hebben.