Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Memphis Depay krijgt er naast AC Milan nog een optie bij in de Serie A'

Laatste update:

La Gazzetta dello Sport weet dat de Nederlander bij Atlético zo'n vier miljoen euro per jaar verdiende. Het Italiaanse medium schrijft dat een mogelijke deal tussen Fiorentina en Memphis ingewikkeld wordt, maar 'niet onmogelijk als beide partijen willen meewerken'.

Meer: Verweij: Memphis Depay wil dat Nederlandse journalisten ‘liever’ zijn voor Xavi | Ochtendkranten benoemen naast Memphis nog 4 spelers bij Nederlands elftal die echt beter moeten dit EK

Omdat hij transfervrij is, verwacht de krant dat Fiorentina in ieder geval een kans maakt op zijn handtekening. Of de Nederlander zelf openstaat voor een overstap naar Fiorentina, is niet bekend. La Gazzetta dello Sport meldt daarnaast dat de zaakwaarnemer van Memphis al onderhandelt met een club uit Italië. Om welke club dat gaat, maakt de krant niet duidelijk.

AC Milan


Het lijkt om Milan te gaan, daar journalist Gianluca Di Marzio en de Italiaanse tak van GOAL woensdagavond meldden dat Memphis ook op de radar van i Rossoneri is verschenen.

De Oranje-international geldt in het San Siro als alternatief voor Joshua Zirkzee, mocht de komst van de Bologna-spits onhaalbaar blijken. Milan heeft naast Memphis ook Ermedin Demirovic (FC Augsburg) in het vizier, zo meldde Di Marzio.

De goed ingevoerde journalist denkt dat Memphis sowieso een optie is voor de Milanese grootmacht, of Zirkzee nou wordt aangetrokken of niet. Er moet dan wel eerst goed worden gekeken naar het salarisbudget. Volgens GOAL is de bij Atlético vertrekkende aanvaller voorlopig alleen tweede keus.

Memphis speelde sinds januari 2023 bij Atlético, dat hem voor drie miljoen euro overnam van FC Barcelona. De 92-voudig international van het Nederlands elftal kwam in ruim anderhalf jaar tot veertig duels voor de Madrilenen. Daarin was de aanvalsleider goed voor dertien treffers en twee assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Cristiano Ronaldo staat verstijfd na doldwaze actie van Georgische supporter
1
'Agressieve' Wout Weghorst beukt tegenstander omver en zorgt voor frustratie
20
De Telegraaf noemt 2 Eredivisie-keepers die Ryan kunnen opvolgen bij AZ
13
VZ Kort: Jan Streuer gaat nog een jaar door bij FC Twente
77
Mark-Jan Fledderus wil transfervrije Raphaël Varane inlijven
11
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Reacties