Müller: 'We spelen tegen de grootste schurken van Europa en ik krijg geel?'
Donderdag, 22 oktober 2020 om 09:52

Bayern München boekte in de eerste wedstrijd van de groepsfase van de Champions League een klinkende overwinning: 4-0. In eigen stadion werd Atlético Madrid woensdag op een fikse nederlaag getrakteerd door goals van Kingsley Coman (2x), Leon Goretzka en Corentin Tolisso. Na afloop gaat het vooral over een opmerkelijke uitspraak van Thomas Müller tijdens de wedstrijd, wanneer de aanvaller zogenaamd een overtreding had gemaakt op Kieran Trippier.

Na twintig minuten spelen, bij een 0-0 tussenstand, leek Müller op correcte wijze de bal naar Joshua Kimmich te spelen. Tijdens de uitvoering kwam de Duitser in aanraking met Trippier, maar de back kwam te laat om de bal te onderscheppen. Scheidsrechter Michael Oliver was echter van mening dat Müller een overtreding had begaan door te hard het duel in te gaan en gaf de speler geel.

Müller begreep niets van de beslissing, zo blijkt uit zijn woorden na de beslissing van Oliver. "Maak je een grap? Wat is hier aan de hand? Hoe is dit mogelijk? We spelen tegen de grootste schurken van Europa en ik krijg hiervoor geel?", zei Müller. Na afloop wil Hansi Flick weinig kwijt over het incident. Eigenlijk vindt de trainer het wel leuk dat alles goed hoorbaar is nu er geen fans aanwezig zijn.

"Je kan zeggen dat wij heel fysiek voor de dag kwamen na het incident met Müller, maar dat is ook omdat we tegen een ploeg speelden die agressief op de bal is. Thomas coacht de ploeg en motiveert zijn teamgenoten continu. We moesten onze tanden laten zien", zegt Flick, die blij is met de ruime zege. De trainer is lovend over de inzet bij zijn ploeg en deelt complimenten uit aan onder anderen Coman.

"Drie doelpunten in de laatste twee Champions League-wedstrijden. Als hij zo doorgaat, zijn wij zeer tevreden", lacht Flick over Coman. Ook teamgenoot Goretzka is blij met de prestaties van de Fransman, die startte omdat Leroy Sané geblesseerd was en Serge Gnabry in quarantaine moest. "Hij is een speler die vertrouwen nodig heeft. Hij is een bijzonder talent. Kingsley speelde een fantastische wedstrijd."

Meer nieuws
   
00:04
00:04
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
   
23:25
23:25
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
   
23:00
23:00
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
   
22:53
22:53
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
Skeuomorf
 
60
22 oktober 2020 om 09:55
Haha, het was echt fantastisch om die uitspraken te horen. Dat is het enige voordeel van zo'n leeg stadion
 
hanniec
 
27
22 oktober 2020 om 10:02
Die oliver maakt wel meer rare fouten . Zie afgelopen weekend.
 
Makallelele
 
13
22 oktober 2020 om 10:22
Dat was echt een bizarre beslissing. Prima pass en Trippier die te laat is en mooi valt.
 
madmarcel
 
119
22 oktober 2020 om 10:32
Die heeft nog nooit een wedstrijd tegen Getafe gespeeld blijkbaar
 
tegelen27
 
30
22 oktober 2020 om 11:09
Waarom moet Getafe steeds terugkomen ? Nog steeds niet eroverheen kunnen komen ? Poah overdrijven.
 
Giesburts
 
75
22 oktober 2020 om 11:29
@tegelen27 Omdat we afgelopen weekend gezien hebben dat ze nog steeds boeven zijn misschien? Ik vond het anders best grappig wat madmarcel zei.
 
Cas1
 
3
22 oktober 2020 om 12:51
haha, dat was ook mijn eerste reactieik moet wel toegeven dat dit helemaal niets was, tenminste als ik op dit beeld mag afgaan. De fitheid van Bayern viel me vorige maand bij de CL ook al op. Ik hoop dat we later niet hoeven te lezen dat een of ander doktertje iets had bedacht
 
Zlatan65
 
16
22 oktober 2020 om 10:35
Was weer ouderwets genieten van Bayern gisteren btw. Wat een machtsvertoon.
 
Bossie
 
13
22 oktober 2020 om 11:02
Bayern geeft gelijk een visitekaartje af zeg. Prima overwinning
 
Sirius
 
1
22 oktober 2020 om 17:15
Tja, als je zelfs Atletico op dit podium volledig zoek kunt spelen, ben je echt een eng goede ploeg. Het is niet eens zozeer dat ze allemaal geweldenaren hebben lopen, maar spelers complementeren elkaar en de zwakheden van de ene worden gecompenseerd door de ander. Daardoor speelt elke speler bij Bayern in z`n kracht. Ik heb echt helemaal niets met die hypocriete en arrogante bestuurders van de club, maar die mensen weten wel exact wat ze aan het doen zijn daar. Het is echt een genot om naar Bayern te kijken en hoe anders was dat nog geen jaar geleden met min of meer exact dezelfde ploeg?! Die Goretzka maakt ook wel flinke stappen zeg. Die leek volledig stil te staan in z'n ontwikkeling, maar heeft zichzelf dubbel en dwars herpakt.