Mogelijke opvolger van Marcel Brands wil luisteren
Zaterdag, 14 april 2018 om 21:00

Joe Cole ziet zichzelf in een trainersrol terugkeren bij Chelsea. De middenvelder speelt momenteel voor Tampa Bay Rowdies in Florida, maar hoopt ooit weer actief te zijn op Stamford Bridge. (London Evening Standard)

Àngel Rangel is bezig aan zijn elfde seizoen voor Swansea City en beschikt over een aflopend contract. De Spanjaard kampt dit seizoen met blessureleed en sluit een vertrek in de zomer niet uit. (Swans Show)

Stan Valckx is bereid om bij een vertrek van Marcel Brands naar Everton te luisteren naar een eventuele aanbieding van PSV. De technisch manager van VVV-Venlo werd in 2008 nog op non-actief gezet door de Eindhovense club. (FOX Sports)

Liefst vijf clubs houden de verrichtingen van Maurizio Sarri in de gaten. Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur, AS Monaco en Shakhtar Donetsk zien in de Napoli-trainer een potentiële nieuwe oefenmeester. (Tuttosport)

David Silva zal volgend seizoen wellicht niet iedere wedstrijd meedoen bij Manchester City, vertelt trainer Josep Guardiola. De middenvelder wordt in Engeland bekritiseerd voor zijn recente optredens tegen Liverpool en Manchester United. (Manchester Evening News)

Lucas Digne keert mogelijk terug naar de Serie A. De voormalig linksback van AS Roma, tegenwoordig actief voor Barcelona, wordt begeerd door regerend landskampioen Juventus. (Sky Italia)

Meer nieuws
   
09:06
09:06
Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
6
   
08:06
08:06
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
15
   
07:18
07:18
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
8
   
06:00
06:00
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
   
00:12
00:12
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
soccerroos
 
3
14 april 2018 om 21:07
Hij heeft het goed gedaan bij vvv en een ervaren man. Kan hij ook gelijk de keeper transfervrij mee nemen.