Montenegro mist tegen Oranje plots 134 interlands aan ervaring door corona
Zaterdag, 13 november 2021 om 15:13

Bondscoach Miodrag Radulovic van Montenegro kan zaterdagavond in het thuisduel met het Nederlands elftal ook geen beroep doen op Adam Marusic. De 29-jarige verdediger van Lazio heeft corona. Hij testte zaterdag positief. Marusic, 43-voudig international, wordt bij de nationale ploeg ook vaak op het middenveld gebruikt.

Vrijdag werd al bekend dat Stevan Jovetic, goed voor 62 interlands, vanwege een positieve coronatest niet tegen Oranje kan uitkomen. Volgens een woordvoerder van de voetbalbond van Montenegro trainde de spits van Hertha BSC al drie dagen niet mee. "Maar we hebben vrijdag weer alle spelers getest. Iedereen was negatief, alleen Marusic niet. Hij is er tegen Nederland dus helaas niet bij."

Aleksandar Scekic testte vorige week al positief op corona bij zijn club Partizan Belgrado. De 29-voudig international ontbreekt daarom ook bij zijn nationale ploeg. Radulovic mist tegen het Nederlands elftal ook de geblesseerde Stefan Mugosa en Nikola Vukcevic.

De wedstrijd tussen Montenegro en Nederland in de voorlaatste speelronde begint om 20.45 uur. Alleen de nummer één van de kwalificatiepoule plaatst zich direct voor het WK, dat eind volgend jaar in Qatar wordt gehouden. De nummers twee kunnen zich nog via de play-offs (die bestaan uit twee rondes) kwalificeren.

Meer nieuws
   
17:55
17:55
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
2
   
17:12
17:12
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
   
17:05
17:05
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
   
17:00
17:00
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
   
16:51
16:51
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

Er zijn (nog) geen reacties gegeven.