Mourinho: 'Hij heeft nooit verteld dat hij wil vertrekken, nooit'
Zaterdag, 15 september 2018 om 08:24

Paul Pogba zou een stroeve relatie hebben met José Mourinho en daarom in januari weg willen bij Manchester United. De 25-jarige middenvelder zou in beeld zijn bij onder meer Juventus en Barcelona, maar Mourinho gelooft niet dat de Fransman weg wil. De manager rekent erop dat hij over Pogba kan blijven beschikken.

"Eén week voor de start van de Premier League is Pogba teruggekomen van het WK. We zijn nu ongeveer twee maanden bij elkaar. Hij heeft nooit verteld dat hij wil vertrekken, nooit. Ik kan alleen reageren op wat voor mij de waarheid is, niet op wat er wordt geschreven. Daar luister ik niet naar", zo wordt Mourinho geciteerd door de Engelse pers.

"Ik heb geen directe relatie met de mensen die zulke dingen schrijven. Ik heb een directe relatie met mijn spelers. Niet alleen met Paul, maar ook met de andere spelers. En hij heeft nooit gezegd dat hij wil vertrekken. En als hij dat niet zegt, dan betekent dat dat hij wil blijven. Dat is mijn conclusie." Pogba ligt op Old Trafford nog tot medio 2021 vast.

Mocht Pogba weggaan, zal hij hoe dan ook een transfersom opleveren. De contracten van onder anderen Luke Shaw, Juan Mata en Ander Herrera lopen echter af. "Ik hoop dat ze blijven", reageert Mourinho. "Ik ben blij met deze spelers. We zaten vorig seizoen in een soortgelijke situatie met Marouane Fellaini. Ik heb ook toen gezegd dat ik hoopte dat hij zou blijven en hij is gebleven. Ik zeg nu hetzelfde."

Meer nieuws
   
06:00
06:00
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (2)

 
JohnUden
 
0
15 september 2018 om 12:47
die mafkees weet volgens mij niet eens wat zijn spelers willen en dat interesseert hem niet ook voor hem zijn het gewoon poppetjes
 
abaaiid7
 
0
15 september 2018 om 17:51
Lijkt me sterk dat Mourinho gaat lullen. Ik geloof, er ook bar weinig van dat Pogba plots weg zou willen. Welke club kan hem beter betalen? Juventus kan dat niet, ze hebben al alle moeite met Ronaldo. Barcelona eventueel wel. Maar het lijkt me toch echt dat hun middenveld een beetje overvol zit. En hun top pioriteit is meer een vervanger zoeken voor Suarez die op leeftijd begint te raken.