Mundo Deportivo brengt Raúl García in verband met Feyenoord
Maandag, 2 augustus 2021 om 23:43

De naam van Raúl García de Haro wordt door Mundo Deportivo in verband gebracht met Feyenoord. De twintigjarige spits heeft een aanbod van Real Betis om zijn tot medio 2023 lopende contract te verlengen naast zich neergelegd. Raul García komt bij trainer Manuel Pellegrini voorlopig niet in de plannen voor het eerste elftal voor, waardoor een spoedig vertrek voor de hand ligt.

Real Betis telde drie jaar geleden 100.000 euro neer om Raúl García weg te kapen uit de jeugdopleiding van Almería. De jonge spits begon bij de club uit Sevilla in de Onder-19, maar stroomde na één seizoen door naar het tweede elftal en maakte in het najaar van 2019 ook al zijn debuut in de hoofdmacht, waarvoor hij voorlopig drie officiële wedstrijden achter zijn naam heeft staan. Sinds de komst van Pellegrini in de zomer van 2020 is Raúl García echter niet meer in beeld bij het eerste elftal.

Met 13 doelpunten en 1 assist voor het tweede elftal van Real Betis in Segunda Division B - het derde niveau van het Spaanse voetbal - heeft Raúl García een sterk seizoen achter de rug en hij draait weliswaar de voorbereiding met het eerste elftal mee, maar Pellegrini geeft hem in de oefenwedstrijden nauwelijks speelminuten. De clubleiding heeft nog vertrouwen in Raúl García en wil zijn tot medio 2023 lopende contract graag verlengen, maar vooralsnog weigert de jonge spits om bij de tekenen bij Real Betis.

Daardoor ligt er mogelijk een zomerse transfer voor Raúl García in het verschiet. Er bestaat de nodige belangstelling vanuit de Segunda Division, van onder meer Almería, Las Palmas en Leganés. Mundo Deportivo schermt eveneens met de belangstelling van Feyenoord, dat op zoek is naar een spits die de concurrentie moet aangaan met Robert Bozeník en Naoufal Bannis. Door Portugese media wordt Andraz Sporar van Sporting Portugal eveneens nadrukkelijk gelinkt aan Feyenoord.

Meer nieuws
   
15:00
15:00
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
   
15:00
15:00
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
   
15:00
15:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
   
14:30
14:30
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
   
14:30
14:30
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (16)

 
Hala010
 
12
2 augustus 2021 om 23:46
Ziet er qua statistieken al een stuk beter uit als die van Sporar. Ga dan op z’n minst voor zo een spits. Zal vast ook wel goedkoper zijn
 
mason
 
18
2 augustus 2021 om 23:51
Statistieken zeggen niet alles. Sporar prima spits, maar voor dat geld kan je beter iemand kiezen met meer restwaarde of een lager bedrag voor een betere speler. Veel mensen die spitsen meteen afrekenen op statistieken terwijl we allemaal Pelle en Guidetti hebben gezien. Voor dat ze bij Feyenoord kwamen scoorde ze weinig en Guidetti heeft daarna ook weinig laten zien.
 
Hala010
 
5
3 augustus 2021 om 01:11
Feyenoord heeft ook genoeg aankopen gehad die niks zijn gebleken. Een spits van 27 die vrijwel overal is gefaald moet je niet aan beginnen. Weinig restwaarde en zal waarschijnlijk niet veel goeds beloven. Daarnaast is 4/5 miljoen erg veel geld voor Feyenoord op dit moment. Als je zo een bedrag neerlegt voor een spits verwacht je wel iets betere statistieken of eentje met een redelijke potentie/restwaarde. Denk dat er genoeg alternatieven te scouten valt..
 
Richardmas
 
17
2 augustus 2021 om 23:51
Sporar heeft echt prima statistieken. Een stuk beter dan Pelle voordat hij naar Feyenoord kwam.
 
pavol_demitra38
 
11
2 augustus 2021 om 23:52
Dit lijkt me meer het domein van Ted van leeuwen… Kortom hij zal wel bij NEC op de radar staan, maar bij Feyenoord toch niet lijkt me afgaande op het bovenstaande. Beetje flauw om Raúl García pontificaal in de header te hebben staan overigens.
 
misseva88
 
1
2 augustus 2021 om 23:52
Een tijd geleden kwam naar buiten dat Arnesen de scouting op de schop wilde gooien en dat er zelfs nog maar één scout in dienst was. Nu zijn er sindsdien vast een paar mensen aangenomen, maar het lijkt me sterk dat Feyenoord een mannetje in Spanje rond heeft lopen. Hoe komt Feyenoord dan bij deze gozer uit? Komt dat enkel uit dat computerprogramma waar half Europa mee scout, of zijn er mensen namens Feyenoord hem eerder op het spoor gekomen?
 
fiorenoord
 
22
3 augustus 2021 om 00:06
Da's al even geleden, volgens mij zijn er sindsdien 5 full-time scouts bij gekomen. Verder werken ze samen met een aantal zaakwaarneming-groepen, wat bijvoorbeeld in het geval Senesi -aangedragen door Henk Timmer- goed uitpakte.
 
mikki
 
1
3 augustus 2021 om 06:55
Ik snap niet waarom Feyenoord niet gewoon voor Kerk van Utrecht gaat. Lijkt me nou de perfecte spit.
 
Martyn7
 
5
3 augustus 2021 om 08:59
Dat blinde paard die alleen kan rennen en vrijwel elke kans om zeep helpt die hij krijgt? Sorry, als je doelpunten wilt hebben hoef je niet bij Kerk aan te kloppen
 
bliek
 
1
3 augustus 2021 om 08:26
Dit zijn allemaal geruchten die voornamelijk van de zaakwaarnemers van de spelers afkomen. Gisteren heb ik 3 spelers gezien die gelinkt worden aan Feyenoord. Er zullen er vandaag wel weer bijkomen denk ik zo.