NAC is aanwinst maanden kwijt: 'Het is voor mij dus extra zuur'
Vrijdag, 27 juli 2018 om 13:28

Pelé van Anholt werd eerder deze zomer gepresenteerd als nieuwe speler van NAC Breda, maar het zal even duren voordat hij zijn debuut kan maken bij zijn nieuwe werkgever. De rechtsback, die na zijn vertrek bij Los Angeles Galaxy een halfjaar zonder club zat, heeft namelijk een spierblessure opgelopen. Van Anholt gaat op korte termijn onder het mes en is naar verwachting enkele maanden uitgeschakeld.

"Ik ben naar NAC gekomen om te spelen en na mijn zware knieblessure van vorig jaar een nieuwe start te maken. Het is voor mij dus extra zuur dat ik nu tegen een nieuwe blessure aan ben gelopen, dit keer aan een pees in mijn andere bovenbeen", legt hij uit op de website van zijn nieuwe werkgever. "Vorig jaar heb ik bewezen dat ik een tegenslag als deze kan overwinnen en ga er alles aan doen om zo snel mogelijk weer op het veld te staan."

"Het is voor NAC en alle supporters minstens zo vervelend, de club heeft mij het vertrouwen gegeven en kan nu een paar maanden geen beroep op mij doen. Ik wil niets liever dan iedereen bij deze club terugbetalen voor het vertrouwen dat ze mij hebben gegeven", sluit hij af. Van Anholt liep in de Verenigde Staten een zware knieblessure op, waardoor hij een groot deel van het afgelopen seizoen aan zich voorbij moest laten gaan. De 27-jarige verdediger speelde eerder voor sc Heerenveen, FC Emmen en Willem II.

Meer nieuws
   
23:30
23:30
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:11
23:11
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
   
23:06
23:06
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
   
23:02
23:02
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
7
   
21:47
21:47
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
V-Watcher
 
0
27 juli 2018 om 13:52
Zonde, vond toen die bij Heerenveen doorbrak in het begin dat er echt wel potentie in zat, had drive en loopvermogen op rechts en ik dacht echt dat het een kwestie van tijd was voor hij zich zou doorontwikkelen naar een stap hoger in Nederland, daarna is er constant geschoven met hem omdat die zo multifunctioneel was en toen is hij nooit meer op het niveau van het begin gekomen. In vorm en fit zeker een aanwinst voor Nac, zonde dat hij weer zwaar geblesseerd is nu.