Napoli en Atalanta horen salariseis van Koopmeiners
Zondag, 18 juli 2021 om 23:30

Spezia bekijkt de mogelijkheid om Victor Kovalenko over te nemen van Atalanta. Volgende week staat er een ontmoeting gepland tussen zijn zaakwaarnemer en Atalanta om de voorwaarden voor een mogelijke transfer te bespreken. (Gianluca Di Marzio)

Er is een nieuwe gegadigde voor Clément Lenglet. Naast Everton is ook West Ham United in de markt voor de centrale verdediger, die van Barcelona op huurbasis mag vertrekken. (Calcio In Pillole)

Napoli lijkt door te willen pakken rond de komst van Teun Koopmeiners. De middenvelder, die ook wordt begeerd door Atalanta, heeft een salariseis van twee miljoen euro op tafel gelegd. (Corriere del Pallone)

Hertha BSC hoopt te kunnen stunten met de komst van Filip Kostic. De buitenspeler, die eerder werd gelinkt aan een transfer naar Internazionale, moet worden binnengehaald met de miljoenentransfer van Jhon Córdoba. (BILD)

Mark van Bommel kan komend seizoen bij VfL Wolfsburg mogelijk niet beschikken over Josip Brekalo. De aanvaller is op de radar verschenen bij Atlético Madrid, dat hem hoog op het wensenlijstje heeft staan. (Mundo Deportivo)

Udinese is in de zoektocht naar defensieve versterking uitgekomen bij Kamil Glik. Verwacht wordt dat Benevento bereid is om mee te werken aan een transfer voor de centrumverdediger en de deal komende week beklonken wordt. (Gianluca Di Marzio)

Meer nieuws
   
09:17
09:17
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
2
   
09:16
09:16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
   
07:30
07:30
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
   
07:10
07:10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
6
   
07:00
07:00
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
Ronaldogoat7
 
3
18 juli 2021 om 23:34
met Felix Suarez Correa en misschien Griezman heeft Atletido genoeg aanvallers dus deze jongen lijkt me overbodig.
 
Reppi
 
3
19 juli 2021 om 05:59
Voeg daar Carrasco en Lemar ook nog maar toe Zijn eigenlijk gwn vleugelaanvallers die nu als van alles en nog wat worden gebruikt.. Middenvelder..Wingback..Vleugels..nr10
 
tj0ptj0p
 
3
19 juli 2021 om 00:12
Voor een verdedigend team als atletico hebben ze vrij veel aanvallers....
 
Ronaldogoat7
 
7
19 juli 2021 om 04:12
Barcelona zou er alles aan moeten doen om Felix te halen ja hij valt wat tegen in het Atletico systeem, maar hij hoort in het rijtje Haaland Mbappe als ze Braithwaithe verkopen Messi geen nieuw contract geven en Griezman in de Deal betrekken, dan ziet de toekomst er rooskleurig uit met jonge spelers als Felix Fati Pedri De Jong Moritiba Puig Mingueza Dest Araujo Garcia Dembele Trimcao. ook al moeten sommige van deze spelers nog dat laatste stapje zetten
 
TikkiTakkaToch
 
0
19 juli 2021 om 18:04
Zou eerder voor Atalanta gaan dan voor Napoli. Veel aantrekkelijker voetbal, plus doen het vaak lekker in de Champions League. Anderzijds lijkt het me wel een saaie stad. Gelukkig dat het moderne, brandschone en vooral veilige Napoli in dit opzicht heul veul beter scoort ðÿ‘œ