Neymar en Raphinha schitteren voor Brazilië; Martínez doet het voor Argentinië
Vrijdag, 15 oktober 2021 om 06:58

Brazilië en Argentinië kunnen een ticket voor het WK van 2022 in Qatar bijna niet meer ontgaan. Het team van bondscoach Tite was donderdagavond lokale tijd met 4-1 te sterk voor Uruguay, dat de interlandperiode met slechts een punt uit drie kwalificatieduels afsluit. Argentinië had op zijn beurt aan een enkel doelpunt voldoende om laagvlieger van zich af te schudden. Brazilië leidt de dans met 31 punten uit 11 kwalificatieduels, terwijl de ploeg van bondscoach Lionel Scaloni met 25 punten een goede tweede is. Ecuador (17 punten), Colombia en Uruguay (beide 16 punten) volgen op gepaste afstand en hebben ook nog eens een wedstrijd meer in de benen.

Brazilië - Uruguay 4-1
Tite koos voor een elftal met vijf veranderingen ten opzichte van het doelpuntloze gelijkspel tegen Colombia, de eerste misstap in de kwalificatiecyclus. Ederson, Thiago Silva, Lucas Verissimo, Emerson en Raphinha verschenen aan het startsignaal ten koste van Alisson, Eder Militao, Marquinhos, Danilo en Gabriel Barbosa. Brazilië legde in de eerste helft de basis voor de zege en ging met een verdiende 2-0 voorsprong de rust in.

Na tien minuten was het al raak toen Neymar na een slimme pass van Fred over de defensie genoeg ruimte had om doelman Fernando Muslera te verschalken: 1-0. Het tweede doelpunt verscheen acht minuten later reeds op het scorebord: na een goede loopactie richting de tweede paal was Raphinha, die zijn basisdebuut maakte, in staat om een rebound na een gekruld schot van Neymar te verzilveren. Daar kon Uruguay amper iets tegenoverstellen, op een schot van Rodrigo Bentancur van afstand na.

Brazilië trok het duel in de Arena da Amazônia, in Manaus, na de pauze naar zich toe. In minuut 56 werd een doelpunt van Edinson Cavani wegens buitenspel afgekeurd en twee minuten later viel het doelpunt aan de andere kant van het veld. Na een snelle counter via Gabriel Jesus en Neymar was het Raphinha die de bal in de verre hoek schoot: 3-0. Luis Suárez verkleinde de nadelige marge na 77 minuten door de bal met een krachtig en laag schot uit een vrije trap achter Ederson te schieten. Gabriel Barbosa tekende met een rake kopbal bij de tweede paal, na een pass van Neymar, uiteindelijk voor de 4-1.

Antony deed als vervanger van Lucas Paquetá het laatste half uur mee. De aanvaller van Ajax had enkele minuten na zijn entree al bijna een assist achter zijn naam. Hij speelde Sebastian Coates in het strafschopgebied door zijn benen en zag hoe Gabriel Barbosa de bal vervolgens hoog over het doel mikte. Enkele minuten voor de 4-1 ontving Neymar de bal van Antony en eindigde het schot met links in het zijnet.

Argentinië - Peru 1-0
Een rake kopbal van Lautaro Martínez gaf de doorslag in El Monumental in Buenos Aires. Na negen minuten leek het team van Scaloni al op voorsprong te komen, maar de kopbal van Cristian Romero werd wegens buitenspel afgekeurd. Rodrigo De Paul was nadrukkelijk aanwezig in de eerste helft, strooide met mooie passes en stond ook aan de basis van de 1-0 in de 43e minuut. Na een heerlijke één-twee met Manuel Molina plaatste de middenvelder de bal perfect op het hoofd van Martínez.

Jefferson Farfán kwam na een uur spelen binnen de lijnen en groeide uit tot de zesde Peruviaanse speler met minimaal honderd interlands achter zijn naam. De veteraan verdiende enkele minuten later al een penalty toen hij in het strafschopgebied onderuit werd gehaald door doelman Emiliano Martínez. De inzet van Yoshimar Yotun ging echter tegen de lat. Lionel Messi kwam door goed verdedigend werd van Peru niet veel in het spel voor, al moest doelman Pedro Gallese twintig minuten voor tijd wel in actie komen op zijn vrije trap. Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez bleven negentig minuten op de bank.

Meer nieuws
   
19:00
19:00
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
   
18:45
18:45
Lang kijkt recht in camera en waarschuwt Feyenoord nu al voor over 90 dagen
10
   
18:24
18:24
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
6
   
18:20
18:20
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
   
17:53
17:53
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
13
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (55)

 
Joga_Bonito10
 
46
15 oktober 2021 om 07:06
Wie moest ik hier laatst nog uitleg geven over de kwaliteiten van Raphinha? En dan dood leuk beweren dat Vini en Rodrygo een veel hoger niveau hebben omdat ze toevallig bij Real spelen en hij “maar” bij Leeds. Hoop dat je gekeken hebt . En Neymar? Tja dat record van Pele gaat eraan en misschien ook zelfs nog die van Messi .
 
XIII
 
24
15 oktober 2021 om 07:10
Ach joh, dat zijn vooral Real Madrid-fans zijn gewoon een beetje salty omdat zij niet de betere Brazilianen hebben gekregen, de jongere ''talenten'' dan. Afgelopen week werd Antony ook al zo bekritiseerd. Maar waar die 2 jongens van RM vaak niet thuis geven, doen andere dat wel. Brazilie heeft wel een echt lekker team hoor.
 
Benzema.
 
25
15 oktober 2021 om 07:20
Dat je het nodig vind om de woorden uit die discussie te verdraaien zegt al genoeg toch. Er werd gezegd dat Vini en Rodrygo momenteel nog wel een niveautje hoger zijn dan Antony en Raphinha. Niet dat ze een veel hoger niveau hebben, en ook niet omdat ze bij Real spelen. En op basis van 1 wedstrijd nu je gelijk proberen te halen is ook wat voorbarig natuurlijk.
 
Sanderr
 
71
15 oktober 2021 om 07:24
Vinicius valt nog enigszins over te discussiëren maar Rodrygo komt toch helemaal niet eens in de buurt bij Raphinha, of ben ik nou gek? En kun je me uitleggen wat het verschil is tussen "van een niveautje hoger zijn" en "een veel hoger niveau hebben"? Volgens mij is dat precies hetzelfde toch?
 
Psvlld
 
4
15 oktober 2021 om 07:38
Denk dat het voornamelijk zit in ‘momenteel’. Wat betreft Rodrygo vindt ik dat uiteraard echt onzin, maar Vinicius is inderdaad imo momenteel van een hoger niveau dan deze drie.
 
straatvoetbal
 
3
15 oktober 2021 om 07:48
Ik ben ook wel benieuwd naar zijn gerichte uitleg Sander. Wat is het verschil @Benzema.
 
Benzema.
 
3
15 oktober 2021 om 07:57
Ik zie een niveautje hoger als iemand die toch net wat beter is dan een andere speler, terwijl er bij een veel hoger niveau een groter verschil tussen zit. Deze 4 spelers staan echt niet heel ver van elkaar af maar van wat ik tot nu toe van ze gezien heb vind ik met name Vinicius een niveautje hoger. Rodrygo vs Raphinha kun je over twisten maar hij ik vind hem zeker wel beter dan Antony.
 
JK-Ajax
 
7
15 oktober 2021 om 08:57
Het is toch logisch dat er een verschil zit tussen een niveautje hoger of een veel hoger niveau? Als je het op een schaal moet uittekenen is een niveautje hoger een 6 ten opzichte van een 5. Een veel hoger niveau is dan bijvoorbeeld een 8 of een 9 tegenover een 5. Zo lastig is het toch niet om tussen de regels door te lezen dat een verkleinwoord als niveautje anders is dan een veel hoger?
 
Joga_Bonito10
 
15
15 oktober 2021 om 09:15
Ik verdraai precies niks. Vinicius speelt voor het eerst in 3 jaar een kleine wat is het? 5 a 10 wedstrijden een beetje op niveau en hij is een niveau hoger dan Raphinha en Antony? Die drie zitten aan dezelfde tafel wat betreft potentie en in vergelijk met wat ze laten zien. Dus geen niveautje of niveau hoger. Het zegt toch ook genoeg dat Tite Vinicius niet eens erin brengt of is Tite nu een pannenkoek die er geen kijk op heeft?
 
blink182
 
3
15 oktober 2021 om 09:21
Raph is ook veel beter dan Antony.. veel volwassener, maar das ook logisch. Antony is een passant. Leuk dat hij nu zijn shine pakt. Raph en Vini zijn imo de toekomst. Maar hey, Antony mag mijn mond snoeren hoor. Graag zelfs.
 
blink182
 
0
15 oktober 2021 om 09:26
Garrincha, het probleem is dat Vini op de plek van Neymar speelt. Dat heeft Tite zelf ook gezegd. Helemaal niks met de kwaliteiten van Vini te maken.
 
Sanderr
 
7
15 oktober 2021 om 09:31
Ik had het niet helemaal goed gelezen blijkbaar, het verschil is inderdaad wel duidelijk nu ik het terug lees hahah.. Ben het er verder niet geheel mee eens, vind Rodrygo wel echt duidelijk nog de minste van de vier (niet gek ook, is ook de jongste van allemaal). Raphinha lijkt momenteel het verst van de vier, en ook dat is niet gek vanwege de leeftijd. Vinicius is (als enige van de vier) wel meer een linksbuiten vind ik, die heeft ook de pech dat Neymar daar voorlopig nog staat bij Brazilie. Ik denk dat Tite in Vini gewoon de back-up van Neymar ziet op links, op rechts lijken Raphinha en Antony momenteel toch de nummers 1 en 2. Maar bij een land wat bulkt van talent kan het zo weer anders zijn natuurlijk, als Richarlison weer fit is verandert het gelijk weer.
 
Joga_Bonito10
 
10
15 oktober 2021 om 09:59
Blink182, Hij kon ook Jesus eruit halen, Neymar als Trequartista (wat weleens vaker gebeurt) en dan Vini vanaf links laten komen. Dus ja die vlieger gaat wat mij betreft niet op. Antony doet het tot nu toe gewoon uitstekend in de luttele minuten die hij krijgt. Dat kan Tite wel bekoren. Kijk naar Neres bijv: die viel echt door de mand en werd outshined door Everton toen. Je moet gewoon de minuten/kansen die je krijgt pakken bij de Selecao want de concurrentie is groot. Maar nogmaals: Vinicius, Rodrygo en Antony zijn talenten die aan dezelfde tafel zitten m.b.t potentie en hetgeen ze daadwerkelijk laten zien. En dat is hetgeen wat ik probeer duidelijk te maken. Het is echt niet dat de éã©n meer talent/potentie dan de ander heeft. Maar we zullen het de komende jaren wel zien, wie zowel bij clubniveau als bij de Selecao ons het antwoord zullen geven. Ik ben er alleen maar blij mee overigens!
 
blink182
 
3
15 oktober 2021 om 10:36
Hij kon Jesus eruit halen…..Nogmaals, als Tite zelf aangeeft, dat Vini in de zelfde ruimte als Neymar beweegt, dan houdt het snel op? Antony daar in tegen, die blijft geplakt aan de linkerkant, en daarom speelt hij (hij is natuurlijk ook gewoon in vorm). Tite wilt een stijve winger zodat Neymar kan zwerven. Coutinho en Neymar functioneerden ook niet samen. Iig niet zoals je zou verwachten. Maar dit is de schuld van Tite zelf. Tite doet het naar behoren, maar toch denk ik dat Brazilie een buitenlandse coach koet aanstellen (of iig een Braziliaanse coach die in Eu is opgeleid, maar die zijn er jiet?), want het gat tussen zuid Amerika en Eu is veelste groot.
 
Bongiorno
 
9
15 oktober 2021 om 07:43
Ja, nu ze een doelpunt maken tegen Uruguay heb je natuurlijk wel volledig je gelijk bewezen? Tsjongejonge.
 
Gelijkmaker
 
16
15 oktober 2021 om 08:04
Vorige week ook al bij 2 goals betrokken.
 
Martijn R
 
12
15 oktober 2021 om 08:05
Vini en Rodrygo zouden bij Ajax gewoon op de bank zitten... Anthony is echt al drie klasses beter dan die twee, net als Raphinha. Zelden zulke blinde spelers gezien, met dat oneindige ren- en vliegwerk, raar balverlies en schoten de derde ring in.
 
straatvoetbal
 
1
15 oktober 2021 om 08:33
Rodrygo zou wel gewoon spelen bij Ajax hoor Vinicius weet ik niet die heeft wel wat meer ruimte nodig en zou beter bij de speelstijl van PSV passen. Vinicius ontwikkelt zich wel moet ik eerlijk toegeven. Vond het maar een wilde speler in de afronding en maakt kleine stapjes daarin. Het heeft ook met speelstijl te maken of je slaagt bij een club. De kwaliteit is niet altijd doorslaggevend, niet iedereen is dominant vanaf het begin.
 
SilverFront
 
17
15 oktober 2021 om 08:36
Als Ajacied moet ik je hier toch even corrigeren. Over Rodrygo heb je waarschijnlijk gelijk, maar ik gok dat je Real dit seizoen nog niet gezien hebt. Want Vini heeft dat ''blinde, snelle paard zonder rendement'' toch echt wel van zich af gegooid. Is samen met Benzema 1 van de belangrijkste spelers van Real geweest tot zover dit seizoen. Antony heeft zeker net zoveel potentie als je het mij vraagt, maar Vini laat het echt wel zien in een zwaardere competitie, dus moet je die op het moment echt wel boven hem plaatsen.
 
Gooner4
 
1
15 oktober 2021 om 08:50
Die jongen is na dit seizoen ook weg bij Leeds denk ik, al zal die wel heel erg duur zijn. Vorig jaar prima debuutseizoen en dit jaar doet hij het ook goed. Heerlijke speler en zeker wel beter dan Vini en Rodrygo. Maar goed, hij is ook 24 terwijl die jongens pas 20? zijn.
 
Sanderr
 
5
15 oktober 2021 om 09:16
Vinicius (en Antony ook trouwens) zijn 21, Rodrygo is nog maar 20 inderdaad.
 
Joga_Bonito10
 
9
15 oktober 2021 om 09:18
Raphinha is inderdaad wat ouder maar inderdaad puur kijkend naar presteren en leveren laat hij veel meer zien. En dat bij een team als Leeds. Zet hem bij de Top 6 van de PL of bij welke topclub dan ook en ik denk dat hij alleen nog maar beter en beter zal worden.
 
Samcro
 
0
15 oktober 2021 om 12:00
Dat laatste weet ik niet, Leeds staat er wel om bekend dat ze volledig open wedstrijden spelen, iets dat niet snel gebeurt bij de top 6. Dat hij goed genoeg is voor een plek bij een top 6 club ben ik het zeker mee eens en hij kan zich nog best ontwikkelen maar onderschat niet de vrijheid die hij krijgt bij Leeds.
 
Gooner4
 
0
15 oktober 2021 om 14:54
Wat Samcro zegt klopt idd wel. Bij geen enkele ploeg krijg je zoveel ruimte dan bij Leeds. Voetbalt toch weer even iets anders dan tegen een muur opboksen zoals het grootste deel van de top 6 normaal ook moet. Desondanks denk ik dat hij daar ook zeker zijn waarde zal hebben.
 
FCB_Catalunya
 
2
15 oktober 2021 om 09:31
Vini speelt sinds dit jaar een beetje redelijk, de jaren hiervoor heeft hij duizenden kansen gemist. Ik denk dat het allemaal behoorlijk dicht bij elkaar ligt, al zie ik in geen van hen allen een speler van het niveau Neymar.
 
Lierse1997
 
2
15 oktober 2021 om 12:02
Ik zou Vinicius zijn seizoensstart wel iets beter als “redelijk” beoordelen. Voor zo een jonge speler is het namelijk gewoon uitstekend.
 
DirkAka
 
10
15 oktober 2021 om 07:35
Wat was die braziliaanse scheidsrechter slecht bij de wedstrijd argentinie peru. De peruanen mochten ongestraft om zich heen schoppen en deze idioot deed er helemaal niets aan. Klap op de vuurpijl was die overtreding op Lautaro waarvoor de peruaanse doelman donkerrood had moeten krijgen, maar niet eens geel kreeg!!
 
RM1335
 
3
15 oktober 2021 om 08:31
Wat een onzinnige discussie weer over welke Braziliaan nou beter is, ik ben blij dat de Selecao er weer een beetje beter uitziet, ongeacht wie er spelen of wie er beter zijn van al die aankomende talenten. Welke van hen uiteindelijk met voorsprong boven komt drijven? Dat zal me een worst wezen, de tijd zal het leren.
 
 
14
15 oktober 2021 om 08:53
Messi weer onzichtbaar en dat tegen Peru... Neymar en Raphinha speelde erg goed, leuk om naar te kijken
 
SilverFront
 
48
15 oktober 2021 om 09:12
Peru staat 21e op de wereldranglijst, laten we niet doen alsof het Luxemburg is.
 
 
9
15 oktober 2021 om 10:15
Altijd Ronaldo erbij betrekken hahah, ik noem hem geen eens. En buiten dat maakte hij er wel 3 en had er ook minimaal 2 gemaakt als hij tegen Peru speelde. Messi is vaak onzichtbaar als het gaat om belangrijke wedstrijden, kijk maar naar de Copa-finale, totaal niet gezien alleen bij die 1 op 1 kans waar de druk te hoog werd en chokete, lachwekkend.
 
SilverFront
 
25
15 oktober 2021 om 10:37
Nee Ronaldo had er helemaal geen 2 gemaakt tegen Peru. Want Ronaldo heeft in 11 wedstrijden tegen Zuid-Amerikaanse tegenstanders maar 2 goals gemaakt. Messi speelt elke kwalificatie ronde voor het WK of de Copa tegen landen als Brazilië, Colombia, Uruguay, Chili, Peru etc. In Zuid-Amerika heb je geen dwergstaten zoals we die hier hebben. De laagst geklasseerde ploeg daar is Bolivia, en die spelen hun thuiswedstrijden op een hoogte van 3500m, daar hebben alle ploegen moeite mee. Daarnaast heeft een ploeg als Portugal altijd maar 1 redelijk sterke tegenstander in hun kwalificatie poule, dit jaar is dat Servië.. Totaal niet te vergelijken dus.
 
 
7
15 oktober 2021 om 10:46
Heel leuk maar goals maken tegen Bolivia, Peru, Chili, Uruguay etc. Stelt niks voor net als de Copa America, gwn een Mickey Mouse trofee want het enige goede land wat daar aan meedoet is Brazilië en daar was Messi wederom onzichtbaar. En ja Peru is een top 21 land en dat is dus de reden dat Messi niet scoort want daarvoor moeten ze top 50 zijn.
 
ericvanloo
 
16
15 oktober 2021 om 11:35
Sjaatrekhaak Ik ga jou eens even rapporteren voor de onzin die jij uit sputwt, je hebt niet eens de wedstrijd gekeken gisteren nacht, in tegenstelling tot een handjevol hier heb ik wel gekeken en je mening en je haat en je uitlokkerig gedrag verdient een rapportage.
 
Lierse1997
 
1
15 oktober 2021 om 12:03
@Silverfront, en welke 11 teams zijn dat dan? Want ik heb zo een onderbuikgevoel dat het niet de Bolivia’s en Peru’s van deze wereld zijn.
 
Samcro
 
9
15 oktober 2021 om 12:04
Sjaak, jij bent toch echt degene die volledig uitweidt over Ronaldo terwijl Silver alleen Luxemburg noemt. Je had het ook kunnen laten lopen, jij kiest er zelf voor om de discussie op te starten.
 
Sanderr
 
3
15 oktober 2021 om 12:28
"altijd Ronaldo erbij betrekken hahah", niemand heeft (logischerwijs) Ronaldo genoemd kerel, die heeft 0,0 met dit topic te maken.. Je haalt hem er zelf out of the blue bij..
 
Sanderr
 
1
15 oktober 2021 om 12:37
@lierse1997: Ik weet sowieso niet of die cijfers wel kloppen die Silverfront noemt. Zover ik kan vinden (transfermarkt) speelde hij 7 keer tegen een Zuid-Amerikaanse tegenstander (3 maal Brazilie, 2 maal Argentinie, 1 maal Chili en 1 maal Uruguay). Drie van die duels waren op een eindtoernooi (2 maal WK en 1 maal Confederations Cup) en 4 keer vriendschappelijk. Ronaldo scoorde 1 keer (tegen Argentinie vriendschappelijk) in die duels. Tegen de Bolivia's, Peru's en Venezuela's heeft hij inderdaad nog nooit gespeeld.
 
SilverFront
 
3
15 oktober 2021 om 13:19
@sanderk ik had ergens 11 wedstrijden gelezen. Op transfermarkt kom ik zelf tot 10 (4x Bra, 2x Arg, 2x Chi, 1x Uruguay en 1x Ecuador). En hij heeft 2 goals gemaakt, tegen Argentini|ã« en Ecuador, beide vriendschappelijk. Messi scoorde tegen deze 4 tegenstanders 22 goals, uiteraard wel in meer wedstrijden. Overigens heeft Messi het meerendeel van zijn interlandgoals gemaakt tegen de top 50 ploegen van deze wereld, Ronaldo zit daar ver onder, die maakte het merendeel tegen ploegen buiten de top 50.
 
Sanderr
 
2
15 oktober 2021 om 14:04
Ah, die tegen Ecuador had ik inderdaad over het hoofd gezien! Maar die 4e tegen Brazilie en 2e tegen Chili speelde Portugal wel, maar Ronaldo niet. Dus in totaal heeft hij 8 keer tegen een Conmebol land gespeeld en daarin 2 maal gescoord.
 
Sanderr
 
26
15 oktober 2021 om 09:19
Hoe bedoel je "weer" onzichtbaar? Messi is vrijwel elke interland van Argentinie een van de belangrijkste spelers op het veld en met grote regelmaat ook man of the match. Je doet net alsof hij er nooit iets van bakt.. xD
 
siepie
 
5
15 oktober 2021 om 09:34
Hahaha... wow. Je hebt er zo'n twee jaar op moeten wachten voordat je dit een keer kon zeggen, maar complimenten voor je scherpte dat je het bij de eerste de beste wedstrijd gelijk VZ opgooit.
 
DirkAka
 
7
15 oktober 2021 om 10:13
Je hebt de wedstrijd duidelijk niet gezien.
 
Iniesta0546
 
9
15 oktober 2021 om 10:37
`Weer` onzichtbaar? Kijk anders een keer de wedstrijd voor je domme dingen gaat roepen.
 
ericvanloo
 
8
15 oktober 2021 om 11:33
Hier is weer een persoon die de wedstrijd helemaal niet heeft gezien, als je had gekeken wist je dat Messi weer last had van zijn hamstring vlak voor de wedstrijd. Dat hij in de eerste 5 minuten De Paul die trowuens de beste op het veld was gisteren vrij zetten, en Di Maria voor de goal zetten die hem gewoon had moeten terug geven op Messi dan was het al 1-0. Hij was zeer zeker niet onzichtbaar maar blijkbaar is dit de trend op Voetbalzone, kijken of Messi heeft gescoord of niet en zo niet zijn hele spel als onzichtbaar verklaren. Peru is 1x voor de goal geweest en kreeg daar een penalty voor die ze vervolgens miste. Argentinië domineerde de gehele wedstrijd maar we moeten ook credits geven aan Peru die goed verdedigde al lag het meer aan het net niet voetbal van Argentinië gisteren. Kan gebeuren maar Messi was zeer zeker niet onzichtbaar, maar blijkbaar ben je onzichtbaar als je niet scoort of een assists geeft.
 
GLENNN
 
4
15 oktober 2021 om 08:53
Zie hier weer discussies. Brazilië heeft gewoon weer heerlijke aanvallers. Neymar, Gabigol, Gabriel Jesus, Firmino, Raphinha, Vini JR, Richarlison, Antony, Neres (nog niet echt terug in vorm), Rodrygo (zelf niet zo van onder de indruk) en zelfs een Coutinho kan op de buitenkant als hij weer eens wat vorm zou tonen... Het middenveld is alleen vrij ''matig'' vind ik zelf. Casemiro, Fabinho zijn defensieve goede middenvelders. Paqueta is een aardige spelverdeler, maar spelers als Fred, Riberio, Everton en Douglas Luiz zijn nu niet spelers waar je echt warm van gaat worden. De doelmannen zijn wereldklasse met Allison en Ederson. De defensie is oké. Lodi is een goede LB (evenals Sandro) en Marquinhos - Silva of Marquinhos - Militao is ook een goede combo. De rechtsback is wat ''matigjes'' bezet met Danilo of Emerson.
 
blink182
 
0
15 oktober 2021 om 09:18
Goeie wedstrijd van Neymar. Had hij nodig! Raph ook geweldig gespeeld. Eindelijk een topper op rechts. Deze man is klaar voor de absolute top.
 
The Honourable
 
0
15 oktober 2021 om 09:28
antony man of the match!? hoe goed was hij?
 
Sanderr
 
8
15 oktober 2021 om 09:45
Antony was helemaal geen man of the match. Raphinha (2 goals) en Neymar (1 goal en 2 assists) waren de belangrijkste spelers aan de kant van Brazilie. Antony viel best leuk in maar niks doorslaggevends. Je doel toch niet op die punten hier op VZ he haha? Als er slechts 20 stemmen gedaan zijn is dat niet bepaald representatief haha!
 
The Honourable
 
1
15 oktober 2021 om 10:14
Volgens die punten beoordeling op VZ was/is hij de Motm. haha dus was meer nieuwsgierig naar hoe hij speelde (vond ik een beetje gek vandaar de vraag). Is inmiddels 43 stemmen maarja waarschijnlijk allemaal stemmen van mensen die hem leuk vinden haha
 
Rob81
 
1
15 oktober 2021 om 11:55
Toch heb ik bij Neymar het idee dat hij er nog veel meer uit kan halen. Het is alsof hij vaak op 50% speelt, en dan is ie nog steeds goed, maar hij is in de aanleg in principe een veel betere en veelzijdiger speler dan Mbappe bijvoorbeeld. Ben benieuwd of hij deze lijn doortrekt in Parijs waar hij niet bepaald geweldig is begonnen dit seizoen.
 
DeniShow
 
0
15 oktober 2021 om 18:53
Heb genoten van Neymar en Raphinha, jammer dat Arthur Cabral geen kans kreeg.