'Neymar heeft spijt van recordtransfer en biedt zich aan bij Barcelona'
Vrijdag, 9 maart 2018 om 09:30

Neymar maakte afgelopen zomer voor 222 miljoen euro de overstap van Barcelona naar Paris Saint-Germain, maar volgens Mundo Deportivo heeft de Braziliaan hier inmiddels spijt van. Er wordt de laatste tijd veel gespeculeerd over de toekomst van Neymar en volgens de Catalaanse krant heeft hij zich weer aangeboden bij zijn oude werkgever.

Nog voordat Neymar onlangs geblesseerd raakte, maakte hij bij zijn voormalig ploeggenoten en de clubleiding van Barcelona kenbaar dat hij spijt heeft van zijn vertrek. De aanvaller zou zich realiseren dat hij eigenwijs is geweest en mist Barcelona, waardoor hij zich bij de Catalaanse club heeft aangeboden. Neymar had naar verluidt niet verwacht dat het niveau in de Ligue 1 zoveel lager zou liggen dan in LaLiga.

Als het aan Neymar ligt, keert hij in seizoen 2019/20 terug in Barcelona. Barça heeft op dit moment echter geen oren naar de terugkeer van de aanvaller. De voornaamste reden hiervoor zou weleens zijn transfersom kunnen zijn, want AS meldt vrijdagochtend dat Paris Saint-Germain allerminst van plan is om mee te werken aan een transfer van de recordaankoop. Real Madrid heeft bij de vader van Neymar geïnformeerd naar de transfersom.

De Koninklijke heeft vervolgens te horen gekregen dat Neymar circa vierhonderd miljoen euro moet kosten. Vertegenwoordigers van Real Madrid hebben afgelopen week met Neymar senior gesproken in Parijs. Bij de Madrilenen is men ervan overtuigd dat de Braziliaan graag in het shirt van Real Madrid wil spelen, dus voorlopig is het alleen nodig om het nog eens te worden met Paris Saint-Germain.

Meer nieuws
   
21:00
21:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
   
20:59
20:59
Paris Saint-Germain kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
0
   
20:31
20:31
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
   
20:30
20:30
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
   
20:16
20:16
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
5
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (48)

 
Naku
 
73
9 maart 2018 om 09:32
De geruchten worden met de dag gekker. Maar ik geloof geen enkel Neymar gerucht simpelweg, omdat PSG geen intentie heeft hem weer te laten gaan. En dat hoeven ze ook niet. Hij heeft een 5 jarig contract. Had best in de wandelgangen gemogen dit hoor.
 
WillemHolder
 
36
9 maart 2018 om 09:51
Daarom kan hij nog wel spijt hebben. Hij realiseerde zich waarschijnlijk dat hij met PSG alleen in Frankrijk prijzen gaat pakken en de CL niet verder zal komen dan hooguit een kwartfinale. Meneer Neymar dacht dat hij dat verschil wel kon maken en dat ze met hem de CL wel konden winnen. Nu komt hij erachter dat hij het toch niet in zijn eentje kan en heeft hij toch een team als City, Barca, Real en München nodig om de CL te winnen.
 
Naku
 
31
9 maart 2018 om 10:21
Dat kan. Maar ik geloof er niks van dat hij zichzelf bij barca heeft aangeboden. Er loopt nog steeds een zaak over die loyaliteits bonus dir barca niet uitgekeerd heeft. Denk je dan dat hij zichzelf heeft aangeboden? Bestuur barca en neymar hoeven elkaar niet te zien hoor.
 
dhrhek
 
12
9 maart 2018 om 10:36
Ik geef ze groot gelijk. Familie hoeft voor generaties niet meer te werken als ze de komende 10 jaar zoveel mogelijk geld verzamelen. Spijtig dat ze weinig sympathie hebben voor de voetballiefhebbers maar ik kan ze het niet kwalijk nemen.
 
DonCoXxX
 
2
9 maart 2018 om 14:05
Wat een nonsens. PSG gaat de CL nog wel winnen, want er zit zoveel voetbal in die ploeg en de directie is bereid om nog betere spelers te kopen. Als PSG deze lijn qua investeringen doortrekt, en de Uefa stopt de manier van investeren van PSG niet(oliegeld gegenereerd buiten het voetbal om), dan kan het niet anders dan dat PSG een aantal keer de CL wint. Geld is namelijk alles; ook voor Neymar JR en SR overigens, dat is wel gebleken aan hun manier van handelen. Er komt vast een keer een trainer die er een onoverwinnelijke machine van maakt.
 
Schop1989
 
13
9 maart 2018 om 10:22
1 ding geloof ik wel, Neymar's daddy gaat er alles aan doen om zoveel mogelijk geld te verdienen met de kunsten van zijn zoon. Van Barca naar PSG was ook ondenkbaar in het begin, maar dat is ook gebeurt. Money driven + ambitie is een combi die vraagt om aardig wat transfers, want dat betekent dat een speler niet wil wachten op succes en graag veel geld voor zijn inzet ziet.
 
stnka33
 
8
9 maart 2018 om 10:26
Het erge is dat mocht PSG hem willen verkopen uiteindelijk, dat hij ook nog met winst de deur uit zal gaan.
 
koekeloereboy
 
14
9 maart 2018 om 09:33
Denk dat dit waar is, geloof het ook wel. Alleen denk dat hij dit keer echt naar real madrid zal gaan, bovendien barca draait nu best wel goed. Zowel verdedigend als aanvallend staat het goed, met de komst van griezmann. Is er gewoon echt geen plek. Waardoor ik verwachr dat hij gewoon naar real zal gaan, vanaf daae zien we wel hie her gaat lopen weliswaar dan.
 
Naku
 
62
9 maart 2018 om 09:34
“Gewoon naar real”. En hoe gewoon is dat dan? Gaat real “gewoon” 400 neerleggen en accepteerd PSG dat “gewoon” maar?
 
WillemHolder
 
5
9 maart 2018 om 09:52
Misschien een ruildeal met Bale of zo? Misschien dat Neymar dan al minder kost en misschien nog een speler erbij gooien. Dan betalen ze misschien 300 miljoen voor Neymar
 
Naku
 
28
9 maart 2018 om 10:01
Neymar heeft een contract getekend dat hij ambassadeur van het WK in Qatar wordt. Denk je dat die oliesjeiks hem laten gaan? No chance..
 
Rick65
 
5
9 maart 2018 om 11:30
Denk jij dat de eigenaar van PSG geïnteresseerd is in een speler als Bale? Door de connecties die de eigenaar, Nasser Al-Khelaifi, heeft met de Emir van Qatar is geld geen issue. Dus of Real of Barca 400, 500 of 600 miljoen bied, ze hebben het geld toch niet nodig!
 
LiamVlaar
 
1
9 maart 2018 om 19:03
Voor mij is zidane niet zo'n type daarvoor, hij is meer van de talenten kopen of uit eigenopleiding. Niet zo'n monsterbedrag.
 
mathew
 
10
9 maart 2018 om 09:36
Dit is een bericht die elke week wel weer opduikt in een krant uit Spanje of Frankrijk. Het probleem is natuurlijk dat het bij PSG alleen maar om die CL gaat. Nu ze al zo vroeg uitgeschakeld zijn betekend het dat het seizoen alweer voorbij is want kampioen worden ze sowieso wel. Denk oprecht dat hij ook wel spijt heeft van zijn overstap naar PSG door het lage niveau van de competitie, maar dat zal hij natuurlijk pas zeggen als hij daadwerkelijk is vertrokken over een paar jaar.
 
FcEdgar
 
6
9 maart 2018 om 09:38
Neymar heeft zich in principe minimaal 5 jaar en wellicht langer aan PSG verbonden. PSG gaat hem nooit verkopen en wanneer het contract bijna afloopt kunnen ze hem nog een asociaal salaris bieden waar hij waarschijnlijk geen nee tegen kan/wil zeggen.
 
sebasjuh
 
2
9 maart 2018 om 10:29
Nooit? Als je hem koopt voor 220 miljoen en een jaar later kan je hem verkopen voor 400 miljoen dan zou ik dat gewoon doen. Koop je 3 spelers voor 125 miljoen ervoor terug en je team wordt alleen maar sterker daarna. Want Neymar is een goede speler maar met hem erbij gaan ze niet ineens alle prijzen winnen dan kan je beter 3 toppers erbij kopen en je team overal versterken. Maar goed die sjeiks bij PSG hebben zoveel geld die kijken daar niet naar die kopen alleen maar om te kopen of om te laten zien dan ze alles kunnen krijgen wat ze willen. Denk alleen dat Barca niet echt op zijn terugkeer zou zitten wachten na wat er gebeurt is tussen Barca en Neymar en wat er nog speelt.
 
MSN10
 
0
9 maart 2018 om 16:32
Dat neymar ruzie heeft met de president wil niks zeggen hoor. Ik schat de kans heel erg klein in dat hij nog ooit voor Barcelona zou spelen, maar als hij terug zou Willem dan zullen ze dat heel makkelijk regelen onder mekaar daar ben ik zeker van. Het is ook dat de media het extreem groot heeft gemaakt wat er tussen barca en neymar gaande is. Ik wil alleen zeggen dat als neymar naar barca zou gaan ze het dan onderling zouden regelen. Neymar heeft daar veel vrienden gemaakt en misschien vrienden voor het leven zelfs dus wat heb je aan de president die zie je haast nooit als je begrijpt wat ik bedoel. Ik zeg het nog 1x voor alle duidelijkheid. Neymar zie ik niet meer voor Barcelona spelen
 
Blaugrana1899
 
6
9 maart 2018 om 09:40
Tsja dit heb ik al zo vaak gelezen en vraag me af wat er van waar is zowel het gerucht zelf als de mening van Neymar , ik kan me best voorstellen dat het in de Ligue 1 allemaal tegenvalt maar dat had ik hem vooraf ook wel kunnen vertellen en zijn gedrag bij de transfer zal ook niet echt helpen dat Barca hem terugneemt
 
infernoss
 
7
9 maart 2018 om 09:41
'helaas' zal het hem ook nog lukken om weer naar een topclub te gaan ook. Ondanks deze misstap die iedereen wel zag aankomen. Zou toch mooi zijn als clubs zo'n iemand geen aandacht geven. Meest logische stap zal Real zijn, daar kunnen individuele spelers (want dat is neymar toch wel iets meer) hun vrijheid krijgen. Anders misschien Man U nog wel.
 
Isco24
 
14
9 maart 2018 om 10:14
Ik zou hem graag willen omdraaien in dit geval: Zou toch mooi zijn als topspelers clubs als deze geen aandacht meer geven. Ze verpesten een hele nationale competitie en uiteindelijk worden ze weer uitgeschakeld in Cl. City heb ik minder moeite mee. Dit komt omdat er in heel Engeland geld zit en niet alleen bij 1 team, de competitie is natuurlijk veel sterker dan de Franse competitie en de Engelse clubs zie ik binnenkort (misschien dit jaar al) weer een CL titel binnenslepen.. Boycot Psg.. Zullen geen topclub worden met dit beleid. Adieu!
 
pruimert
 
10
9 maart 2018 om 09:42
dat krijg je ervan als je als een soort van dagobert duck alleen maar voor het geld kiest , voor de rest is ie er overal op achteruit gegaan , psg is een veel mindere club als barca en gaat ook nooit zo groot worden , de franse competitie is veel minder als de spaanse , en barcalona is voor een latino een veel mooiere stad om te wonen als parijs , ik heb het idee dat neymar zich nog steeds laat opnaaien door zijn vader die zijn eigen zoon als een soort melkkoe ziet en totaal niet geintresseerd is in het geluk van zijn zoon
 
Almogaver
 
3
9 maart 2018 om 09:45
Die weet ook wel dat Barça dat bedrag niet neer gaat leggen. Dit is enkel gedaan om óf z'n zin te krijgen óf z'n handen in onschuld te wassen omdat ie dan naar de merengues kan gaan.
 
Weeskees
 
2
9 maart 2018 om 09:47
Mocht het waar zijn.. Meneer is zelf naar PSG gegaan dan wel niet onder wat druk van zijn omgeving (pappie?). Maar alsjeblieft zeg.. Als het je even niet aanstaat maar weer met de staart tussen de benen afdruipen..lekker makkelijk wel. Gebeurd in de hedendaagse maatschappij ook non stop maar dat terzijde. Stukje karakter en opvoeding is dit in mijn ogen. Je verbind je voor meerdere jaren aan PSG en wordt verblindt door het loonstrookje, wees dan ook een vent en dien je contract uit. Maar ach dat vind ik
 
Grzegorz Krych
 
5
9 maart 2018 om 09:51
Onzinbericht natuurlijk. Zijn ego zal het ook niet toelaten om met hangende pootjes terug te keren naar de club naar welke hij zijn rug heeft gekeerd.
 
kaka-cr7
 
3
9 maart 2018 om 09:55
Onzin bericht , alleen al ze pa zou dit niet meer accepteren en die bepaald alles gezien zijn laatste transfer.
 
Naku
 
6
9 maart 2018 om 10:25
Als z’n pa commissie kan vangen staat ie overal vooraan hoor. Das net raiola.
 
JeroenMessi10
 
23
9 maart 2018 om 09:56
Dat ‘ie maar daar blijft. Zo ver mogelijk van het Camp Nou vandaan.
 
1892rules
 
1
9 maart 2018 om 15:47
Idd wat denkt die gast? Nog ff geld willen vangen waar hij geen recht op heeft en nu dit. Nee deze geldbeluste snotaap niet terughalen. Zou papa ms wel willen.
 
Medalofhonor
 
5
9 maart 2018 om 09:58
Neymar is echt retard met alle respect. Ik geloof dit ten eerste niet want alles wat Neymar doet moet via zijn vader en zijn vader zou dit niet accepteren omdat hij zichzelf hiermee verneder. Ik zie Neymar alleen nog naar Real Madrid vertrekken maar dan moet hij zelf heel veel geld sparen om zijn transfer denk ik de helft zelf betalen want PSG zal veel geld vragen en Real Madrid zal dat niet willen betalen.
 
ChrisKoekenberg
 
0
9 maart 2018 om 10:43
Eens ik denk als hij nu of binnenkort weg wil dat hij ook in ze eigen zak moet gaan kijken om mee te betalen, want geen enkele club gaat meer dan 300m neerleggen. Zelfs Real Madrid gok ik.
 
Japser
 
0
9 maart 2018 om 10:25
PSG gaat echt niet 222 miljoen betalen om hem na een seizoen weer te verkopen. Neymar is een enorm uithangbord voor Psg, dus marketingtechnisch gezien gaan ze hem niet verkopen.
 
ilprincipe
 
1
9 maart 2018 om 10:35
Vreemde poll. In de tekst staat letterlijk "als het aan Neymar ligt, keert hij in seizoen 2019/20 terug in Barcelona." Dan lijkt het me zeer onwaarschijnlijk dat hij voor 2018/2019 nog even voor een andere club tussendoor uitkomt. Overigens lijkt het hele bericht me nonsens. Ik denk niet dat Neymar bij PSG zijn carrière gaat afsluiten, maar nu met hangende pootjes terugkeren lijkt hij me ook niet het type voor.
 
Ruudje74
 
6
9 maart 2018 om 10:39
Nu heeft die jongen een fout gemaakt, maar is gevangen. Kan geen kant op, geen club die 400 mln wil en kan betalen. Dat is er fout aan de voetbalwereld van tegenwoordig. Limieten stellen aan transfersommen (max. 5 mln) en salarissen (bv 3 spelers die maximaal 3mln verdienen, 3 spelers max 2mln, nog eens 5 spelers max 1 mln en de rest onder de €700000,-). Zorg dat de top 10x breder wordt zodat Europees voetbal weer leuk is om naar te kijken. Klopt dat je als club je spelers gemakkelijk kwijt kunt raken, dat is de keerzijde. Echter, een verbod op makelaars, zijn zinloze geldwolven. Als ik onderhandel over mijn arbeidsvoorwaarden bij mijn werkgever schakel ik ook geen makelaar in toch? Regels gewoon simpel maken en anders zijn er wel Advocaten. Maar 1 transferperiode per jaar, alleen de maand juni. Bij de amateurs kun je ook niet zomaar overstappen in de winter, waarom bij de profs dan wel?! Voetbal kijken moet goedkoper worden, betaalde zender bv €5,- per maand, entreekaartjes in stadion naar beneden. Daarnaast moet het spelbeeld worden veranderd: spelers die een overtreding ‘faken’, als een stervende zwaan naar de grond gaan en nog geen minuut later dartel weglopen: gelijk rood! Schwalbe en gefakete blessures zeer zwaar straffen. Meer investeren in video-refs om de sport eerlijker te maken, zodat er weinig ruimte voor speculaties is dat organisaties als UEFA en FIFA corrupt zijn. EK’s altijd organiseren zoals in 2020. Zo groot is Europa niet en dan is de beleving in het hele continent altijd een stuk intenser. Europees voetbal anders indelen: coefficientielijst prima, verdeling mag anders zodat er meer diversiteit komt. Niet meer dan 2 clubs uit 1 land in de CL. Idem voor EL (welke dan direct interessanter wordt). Kortom, ik merk zelf dat het voetballen steeds minder interessant wordt om naar te kijken, commercieel belang staat ver op 1, daar walg ik van. Gedrag van spelers in het veld, walg ik van. Als ik Europees voetbal kijk, zit ik alleen maar te kijken naar clubs uit Engeland en Spanje, samen met Bayern, Dortmund, PSG en Juventus. Niet dat zij zulke goede voetballers voortbrengen, zo’n goed beleid hebben, nee, omdat ze gewoon alle topspelers opkopen, ze veruit het meeste geld hebben. Goed zeg! Ajax vorig jaar, dat was een absolute topprestatie! Veel grootser dan de winst van Real in de CL. Dat Basel de 8e finale in de CL haalt is een grotere prestatie dan wanneer Man City de CL wint. Echter krijgen ze de credits niet.
 
ChrisKoekenberg
 
2
9 maart 2018 om 10:50
Eens dat het allemaal overdreven is geworden, maar waar gaat dan al het geld heen dat verdient word door de clubs. Dan worden de clubs heel rijk terwijl het de spelers zijn die het doen. Dus aan de ene kant er word zoveel in het voetbal verdiend dan is dat terecht dat dat ook uitbetaald word aan de spelers al zijn het bedragen die niet normaal zijn.
 
Fairplay81
 
2
9 maart 2018 om 11:00
Nou ik geloof t wel! Check zijn tw account! Zou graag met coutinho willen spelen! Staat niet op dat ie na barca terug wil maar wel dus graag met coutinho in eu te spelen, en waar speelt couthino??! Dus dat
 
Fairplay81
 
1
9 maart 2018 om 11:01
Oh geloof me real betaald echt wel 400!!
 
pruimert
 
0
9 maart 2018 om 17:09
@ruudje74 ik ga jou voordragen voor het voorzitterschap van de uefa want jij hebt op alle punten gelijk
 
Reservebank
 
2
9 maart 2018 om 11:37
Waarom zou *iemand* 400 miljoen neer willen leggen voor een speler die alleen in de Ligue 1 te zien is en in de 8e finales van de CL verzuipt? PSG is helemaal geen mooi uithangbord om je skills te tonen jongens.
 
Shorty1991
 
0
9 maart 2018 om 15:20
In de CL verzuipt? PSG verliest geflatteerd met 3-1 terwijl het nagenoeg heel de wedstrijd beter was. In de return was Neymar er niet bij, dus ik vind je conclusies een beetje vreemd.
 
Reservebank
 
0
9 maart 2018 om 18:28
Neemt niet weg dat vrijwel niemand naar de Ligue 1 gaat kijken en Neymar nu al niet meer in de CL te bewonderen is dus dat zal zijn marktwaarde wel geen goed doen.
 
ValentinoRijhen
 
1
9 maart 2018 om 21:12
Verbaast mij dat ze deze troep nooit over Messi en Cristiano zeiden. Die waren pioniers als het ging om belastingfraude en salarishoogte en als het gaat om procentuele stijging zijn ze nog steeds koning. Deze jongen heeft last van afgunst en eigenlijk is hij uit het hol van de leeuw Messi gestapt en dan krijg je dit, misschiem ook cultuur of racisme want Cristiano speelde oom elders en had geen last van dit gezeik
 
ValentinoRijhen
 
0
9 maart 2018 om 21:12
Verbaast mij dat ze deze troep nooit over Messi en Cristiano zeiden. Die waren pioniers als het ging om belastingfraude en salarishoogte en als het gaat om procentuele stijging zijn ze nog steeds koning. Deze jongen heeft last van afgunst en eigenlijk is hij uit het hol van de leeuw Messi gestapt en dan krijg je dit, misschiem ook cultuur of racisme want Cristiano speelde oom elders en had geen last van dit gezeik