Nieuwe gegadigde meldt zich voor Orkun Kökçü
Woensdag, 5 mei 2021 om 09:30

Als zijn aflopende contract bij Arsenal niet wordt verlengd, kan David Luiz naar de Amerikaanse Major League Soccer verkassen. The Gunners hebben nog geen besluit genomen over de nabije toekomst van de Braziliaanse verdediger. (CBS Sports)

Chelsea heeft drie zogenaamde ‘marquee signings’ op het oog voor de komende transferwindow. The Blues hebben de pijlen gericht op Marquinhos van Paris Saint-Germain, Jadon Sancho van Borussia Dortmund en Romelu Lukaku van Internazionale. (Sunday World)

De naam van Feyenoorder Orkun Kökçü staat bovenaan het verlanglijstje van Emre Belözoglu, technisch directeur van Fenerbahçe. De Turkse topclub wil zich komende zomer richten op het binnenhalen van jonge, talentvolle spelers. (Fanatik)

Paulo Fonseca vertrekt aan het einde van het seizoen bij AS Roma en is reeds aangeboden bij Tottenham Hotspur en Celtic. Zijn naam wordt ook gelinkt aan Arsenal, wanneer Mikel Arteta de laan uitgestuurd wordt. (Daily Record)

Er is mogelijk een ruildeal tussen Chelsea en Juventus aanstaande. De Engelsen willen Alex Sandro overnemen en hopen Emerson Palmieri in de deal te betrekken om zo de prijs te kunnen drukken. (Calciomercato)

Na een goed seizoen zijn veel Premier League-clubs in de markt voor Sam Johnstone. West Bromwich Albion laat de doelman echter pas gaan als er minimaal 23 miljoen euro op tafel komt. (Daily Telegraph)

Meer nieuws
   
17:05
17:05
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
2
   
16:30
16:30
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
7
   
16:26
16:26
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
7
   
16:19
16:19
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
   
15:52
15:52
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
9
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (20)

 
baradona
 
30
5 mei 2021 om 09:40
Fenerbahçe klinkt al een stuk logischer dan Arsenal of AC Milan.
 
Ibinho
 
10
5 mei 2021 om 09:58
Dat zeker maar waar moet hij in godsnaam spelen? Nog even en Fener speelt met 10 middenvelders!
 
markerazzi
 
20
5 mei 2021 om 10:20
Waar gaan die dat van betalen. Die zitten volgens mij in een bijna vergelijkbare situatie als Feyenoord zelf. Dan zal Feyenoord er eerder voor kiezen om hem te behouden. Zeker omdat Orrie nog geen grootverdiener in de selectie is
 
Ibinho
 
10
5 mei 2021 om 11:40
Fenerbahçe heeft vermogen en de schulden zullen aan het einde van het seizoen flink omlaag worden geschroefd. Dit omdat de voorzitter een ondernemer is waar je u tegen zegt en zijn familie behoort tot één van de rijkste in Turkije. Ze hebben in de winterse transferperiode ook minimaal € 10.000.000 neergeteld voor Irfan Can. Einde van het seizoen zullen er minimaal 5 spelers vertrekken. Hoe dan ook hoeft Orkun niet te komen van mij haha.
 
AlexDeSouza07
 
10
5 mei 2021 om 11:56
Het bericht komt van fanatik. Dat is de Turkse Fabeltjeskrant, dus dit bericht kunnen we gewoon negeren
 
NicoMos
 
4
5 mei 2021 om 10:34
Oh, maar Sevilla wil ook een bod voorbereiden. Ook niet goed genoeg zeker?
 
Formus
 
25
5 mei 2021 om 09:42
Marquinhos zou echt voor ongeveer elke club een meerwaarde zijn. Was gister weer echt de enige die bleef gaan en strijden, het enige is dat ie zijn teamgenoten echt mag aanspreken op hun gedrag als aanvoerder. Verder heeft ie zoveel voetbal intellect ontwikkeld naast zijn talent. Gauw weg bij PSG en naar een echte topclub.
 
LR17
 
7
5 mei 2021 om 09:56
Inderdaad! Echt een topverdediger. Las dat hij pas 26 jaar was. Lijkt me echt iets voor in de top van de Premier League.
 
Deenb
 
5
5 mei 2021 om 09:48
Marquinhos juich ik zeker toe! Lukaku en Sancho heb ik me twijfels over, begrijp me niet verkeerd zijn beide toppers maar voor dit Chelsea en de monsterlijke bedragen die op tafel gegooid moeten worden, weet ik het niet. Sancho is niet nodig en voor in de spits zie ik het liefst mits haalbaar Haaland en anders Depay.
 
MRSAMOSA
 
11
5 mei 2021 om 09:53
Lukaku heeft heel de Serie A kapot geschoten?
 
BlueGroninger
 
13
5 mei 2021 om 10:05
Depay? Nee toch? Alleen al zijn gedrag vind ik niet bij het geweldige imago van Chelsea Football club passen. Eerder is al gebleken dat Memphis Depay de Premier League niet aan kon. Laat staan dat hij wel mee kan bij een van de beste teams ter wereld (Chelsea Football club). Het spel van Chelsea Football club is zeer snel en is gebaseerd op perfect combinatie spel. Ik denk dat Depay kwaliteiten tekort schiet om bij zo'n geweldige club als Chelsea Football club te spelen.
 
Deenb
 
5
5 mei 2021 om 10:09
Klopt inderdaad! Ik ben zelf ook groot Chelsea fan, maar ik zie Depay slagen omdat er voorin veel gerouleerd wordt en hiervoor complete spitsen worden gebruikt. Vallende balletjes achter de verdeding en veel verschillende looplijnen. Een logge, lompe kast als Lukaku zie ik niet renderen. Een transfervrije Depay in een creatieve rol lijkt prima te passen. Verder zijn er niet veel spitsen meer die wel in aanmerking komen of heb je nog een alternatief ?
 
BlueGroninger
 
6
5 mei 2021 om 10:20
Naja afgelopen seizoen hebben Roman Abramovic en Maria Granovskaia de aanval hevig versterkt. Ik denk dat Kai Havertz het uitstekend kan doen voorin bij Chelsea Football club. Om nu Memphis Depay op te halen vind ik daarom wat onnodig. We moeten spelers als Kai Havertz ook de kans geven. Want het is ook niet makkelijk van Bayer Leverkusen naar een van de beste clubs ter wereld te verhuizen. Het perfecte aanvallende combinatie spel van Chelsea Football club is ook niet zomaar te begrijpen. Dat vergt enorme kennis en vaardigheden. Wanneer niemand vertrekt zie ik geen noodzaak om een nieuwe speler aan te trekken. Dusijn alternatief is dus gewoon Kai Havertz.
 
vanLeeuwen
 
2
5 mei 2021 om 10:59
Lukaku is de status van ''lompe, logge kast'' al even voorbij hoor, technisch beter dan je zou verwachten, net als bijvoorbeeld bij Zlatan. Daarnaast heb je met Giroud wel zo'n speler die meer dan eens rendeert.
 
Ibinho
 
6
5 mei 2021 om 10:01
Orkun Kökçu naar Fenerbahce? Ik juich het niet toe. Hij is getalenteerd, kan groeien en flink op verdienen maar als je naar de huidige middenveld of beter gezegd middenvelders kijkt dan is er geen ruimte. Met Mesut Özil had je al een middenvelder te veel.. Even later komt Irfan Can Kahveci ook nog. Als Ozan Tufan vertrekt aan het einde van het seizoen dan kan ik het enigszins begrijpen maar dan zitten we alsnog bomvol.
 
NicoMos
 
6
5 mei 2021 om 10:35
ik zie hem eerder naar Sevilla gaan, die willen ook een bod voorbereiden.
 
pavol_demitra38
 
0
5 mei 2021 om 12:46
Geloof ik helemaal niets van. Het pr/marketing/spelersmakelaar kantoor van kokcu draait al maanden overuren om hem in de media te positioneren zodat een club erin trapt, maar iedere scout die komt kijken zal voor het einde van de eerste helft zijn boek al dicht doen. Voor Feyenoord te hopen dat ze hem kunnen ruilen tegen kadioglu.
 
BlueGroninger
 
12
5 mei 2021 om 10:02
Ik vind al de drie de spelers (Sancho , Lukaku en Marquinos) allemaal goede spelers , alleen vraag ik me af of ze Chelsea Football club wel beter maken. Afgelopen transferperiode heeft Abramovic zijn bouwhelm opgezet en een nieuw team opgebouwd. Een fantastisch team dat vanavond de halve finale van de UEFA champions League gaat spelen. Ik denk dat mits niemand weggaat geen aankopen nodig zijn deze zomer. Laten we maar eerst in onze geweldige jeugdopleiding gaan kijken of daar nog jonge mannen uitkomen die ons team kunnen versterken.
 
Clutch
 
2
5 mei 2021 om 12:49
Ik denk dat Orkun en zijn vader verstandig genoeg zijn om niet naar Turkije te gaan. Sportief gezien dan. Als het ze alleen om geld gaat, dan is het natuurlijk wel een mooie optie.
 
Geronnimo
 
2
5 mei 2021 om 12:59
Ik heb JA gestemd maar dat is meer de hoop dan de verwachting...