'Of ik dan hoor dat sc Heerenveen interesse heeft? Dat zou kunnen, ja'
Maandag, 2 april 2018 om 08:56

Mitchell van der Gaag bevestigde in maart dat hij zijn aflopende contract bij Excelsior niet verlengt. De 46-jarige trainer aast op een buitenlands avontuur en hoewel er nog 'niets concreets' is, bevestigt hij dat er naar hem is geïnformeerd.

"Er is wel gevraagd naar wat de situatie is. Welke clubs dat hebben gedaan? Dat doet niet ter zake", aldus Van der Gaag voor de camera van FOX Sports. "Als het concreet is, dan is het pas belangrijk. Het zijn zaakwaarnemers en clubs. Ze wilden weten hoe de situatie nu is en denken: dat (Van der Gaag, red.) kan na drie jaar weleens interessant zijn."

Van der Gaag wordt ook in verband gebracht met sc Heerenveen, maar daar wilde hij niet veel over kwijt: "Via via krijg je wat geruchten, dus daar kan ik niet zo heel veel mee. Of ik dan via via hoor dat Heerenveen interesse heeft? Dat zou kunnen, ja."

Van der Gaag begon zijn trainerscarrière bij Marítimo en was vervolgens werkzaam bij Belenenses, Ermis Aradippou en FC Eindhoven. De voormalig verdediger loodste de club uit Brabant naar de vierde plaats en een periodetitel in de Jupiler League en vertrok vanwege 'een verschil van inzicht'. Sinds medio 2016 werkt hij bij Excelsior.

Meer nieuws
   
00:01
00:01
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
45
   
23:58
23:58
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
2
   
23:55
23:55
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
   
22:54
22:54
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
   
22:40
22:40
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
HveenBayern
 
3
2 april 2018 om 09:02
Met Vd Gaag als trainer zou ik zeer tevreden zijn. Hij doet het bij Excelsior erg goed. Met name in uitwedstrijden pakt ie veel punten, daar waar Heerenveen dat maar sporadisch lukt. Ook speelt Excelsior best aardig voetbal (afgelopen weekend daargelaten), dus ik ben benieuwd hoe hij dat bij Heerenveen met een betere selectie zou doen. Verder komt hij heel rustig over, wat ook belangrijk is.
 
Filip
 
5
2 april 2018 om 09:04
Zou ik als Heerenveen zijnde een slimme stap vinden. Goede coach in mijn ogen. Ideaal voor een subtopper. En Friesland is voor de meeste mensen toch een beetje buitenland
 
CbHveen
 
0
2 april 2018 om 09:37
Ik hoop dat hij de nieuwe trainer wordt. Laat met Excelsior leuk voetbal zien dat ook weer past bij Heerenveen. Had het daarnaast ook in Portugal goed voor elkaar!
 
NirmalSpaander
 
0
5 april 2018 om 21:17
Goede trainer voor Heerenveen als dat niet lukt heb ik nog 3 opties Alfons Groenendijk( ADO) Ernest Faber(FC Groningen) Maurice Steijn(VVV)