'OGC Nice meldt zich tevergeefs bij PSV voor verdediger'
Donderdag, 13 juli 2017 om 00:10

OGC Nice heeft geïnformeerd naar Nicolas Isimat-Mirin. De club uit de Ligue 1 wilde van zowel PSV als de verdediger zelf weten of een huur tot de mogelijkheden behoorde, maar heeft nul op het rekest gekregen van beide partijen.

Le 10 Sport meldde eerder op de woensdag dat OGC Nice de 25-jarige Isimat-Mirin wilde kopen, maar werd afgeschrikt door de vraagprijs van ongeveer vijf miljoen euro. Volgens bovengenoemde regionale krant zette Nice echter dus niet in op een koop-, maar op een huurconstructie voor de voormalig jeugdinternational van Frankrijk.

OGC Nice toonde een jaar geleden ook al interesse in Isimat-Mirin, want toen meldde men zich bij het management van de verdediger, maar ook toen gaf Isimat-Mirin aan geen trek te hebben in een overstap. Hij speelde tot dusverre 87 officiële wedstrijden voor PSV en daarin kwam hij tot 3 doelpunten.

Meer nieuws
   
16:19
16:19
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
   
15:52
15:52
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
3
   
15:50
15:50
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
   
15:45
15:45
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
   
14:51
14:51
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
20
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (17)

 
RomBomCu
 
5
13 juli 2017 om 00:17
Isimat wordt de vaste verdediger van PSV. Hij heeft alles, lengte, (kop)kracht en hij weet een sliding goed te timen. Ik zie een samenwerking met Luckassen zeker zitten.
 
ledenis
 
23
13 juli 2017 om 00:24
Dan weten we zeker dat we geen kampioen worden. Isimat heeft vorige seizoen veel fouten gemaakt. En dat was met een ervaren verdediger naast hem. Nu heeft hij Luckassen naast zich. Wat bij AZ ook al een klungel was. Ik vrees dat dit de nieuwe Marcelo/Bouma/Derijck generatie word. En dan hebben we ook nog Cocu die een Luuk de Jong hopeloos in vorm vorig seizoen alles liet spelen. En dat zal ie ongetwijfeld weer doen. Vrees echt voor een ramp seizoen.
 
JdW17
 
5
13 juli 2017 om 08:01
Verdedigend is Isimat gewoon heel erg sterk hoor, heeft wel eens een foutje ja. Maar zelden een fout die een tegendoelpunt opleverd.
 
onelovechris
 
5
13 juli 2017 om 08:32
Ik ben zelf niet voor PSV maar probeer altijd het wel zo objectief mogelijk te bekijken en ik moet eerlijk zeggen dat ik ook niet echt nog onder de indruk ben van de selectie van PSV (zeker niet in combinatie met de prestaties van vorig seizoen). Er zijn immers geen vleugelspelers meer over op de nieuwe aankoop Lozano na en misschien dan Bergwijn. Maar spelers als Locadia en Pereiro of zelfs Ramselaar die daar werden neergezet zijn natuurlijk geen echte buitenspelers. Zeker niet met een actie, dribbel en voorzet.. Kortom weinig vleugelspelers die Luuk de Jong in zijn kracht kunnen laten spelen. Ik kan mij dan ook niet voorstellen dat hij niet verkocht wordt want wat heb je anders nu nog aan hem behalve dat hij de leider is van de selectie. Er zijn bijna geen diepgaande middenvelders meer nadat de gehuurde spelers weer weg zijn gegaan (alleen Propper). In ieder geval niet zo lang Van Ginkel niet weer komt. De routiniers/leiders van het team zijn weg en er is geen ervaring voor terug gekomen. Er zijn 3 backs voor 2 back posities waarvan 2 backs ook nog op een transfer azen (willems, Arias) en dan Brenet. Centraal achterin heb je nu Isimat, Schwaab, Lukassen en daar achter de Wijs maar dat is toch ook wat karig (zeker als Lukassen ook nog op andere plekken terecht komt) voor in ieder geval de sterkere tegenstanders en in Europa? En omdat ik dit gewoon niet weet, is er nog wel een betrouwbare reservekeeper nu Jurjus en Pasveer weg zijn?? En dan lees ik overal dat PSV alleen nog de transfermarkt op gaat (brands) als er wordt verkocht.. Tel daarbij op dat Cocu de jeugd niet echte kansen gaf of geeft (uitzonderingen daargelaten maar niet structureel). Dat onderbouw ik met het feit dat een Hendrix toch weinig speeltijd van hem krijgt of hij amper jong PSV spelers gebruikte de laatste wedstrijden van vorig seizoen (toch toch al zeker was dat PSV 3e zou worden) om te testen of ze klaar waren voor het 1e. Dan had je dat nu geweten en ze niet meer hoeven te testen. Kan een PSV fan mij hier eens meer over vertellen gewoon objectief. Ik vraag het mij nl. oprecht af.. Ze zijn volgens zowel kwalitatief als kwantiatief minder dan vorig seizoen..
 
JdW17
 
1
13 juli 2017 om 08:51
Het is ook nooit goed, enerzijds reken je Bergwijn niet echt tot de buitenspelers en daarna ga je doodleuk vertellen dat Cocu de jeugd geen kans geeft. Bergwijn speelt goed in voorbereiding tot nu toe en ik denk dat hij de kans krijgt komend seizoen. Verder zeg je dat Hendrix geen kans krijgt, maar zeg je tegelijkertijd dat ze een ervaren vervanger moeten halen voor Guardado? Hendrix is de vervanger van Guardado. En ervaring is er genoeg, speles als Locadia, Zoet, Arias draaien inmiddels ook al jaren mee.
 
onelovechris
 
0
13 juli 2017 om 08:54
Ik zeg toch ook uitzonderingen daargelaten. Dus Bergwijn is inderdaad 1 van de jeugdspelers waarin Cocu het dan wel ziet zitten, net als Lammers dan bijv. Maar verder, als je puur naar het afgelopen seizoen kijkt?? En ik zeg niet dat Hendrikx geen kans krijgt maar dat hij relatief toch weinig speeltijd kreeg als hij fit is. Verder zeg ik wel dat ze een vervanger voor Guardado moeten halen als in een routinier maar dat hoeft niet per se op dezelfde plaats te zijn..
 
JdW17
 
0
13 juli 2017 om 09:33
Hendrix kreeg juist wel veel speeltijd als hij fit was, maar raakte ook telkens op vervelende mensen weer geblesseerd. Heeft al meer dan 100 wedstrijden in PSV 1 gespeeld he.
 
Stua
 
2
13 juli 2017 om 09:48
Dat gezeik over Hendrix snap ik echt niet. Hij krijgt genoeg kansen. Er stond gewoon een betere speler op zijn positie. Dat gezeik over eigen jeugd slaat ook nergens op. Als ze het verdienen , dan spelen ze. Het gaat er niet om dat ze bij Ajax meer kansen krijgen , want bij ajax hebben ze de betere talenten. Cocu is echt niet gek. Als iemand het verdient dan speelt diegene ook. De talenten of eigen jeugd , moeten gewoon hin stinkende best doen en hun kansen afwachten en pakken. En ja als er een betere speler te koop is en haalbaar voor PSV dan zijn ze dom om die dan niet te halen. De eigen jeugd moet dan weer een stapje meer zetten en daar worden ze beter van of ze vallen door de mand. Welkom bij een topclub met ambities.
 
MrGarrison
 
4
13 juli 2017 om 00:24
Heb wel mn twijfels hoor over die combinatie achterin. Het mooiste zou zijn als er nog een hele goede LCV bijkomt.
 
Arnout108
 
3
13 juli 2017 om 00:30
Verdedigend is Isimat inderdaad geweldig. Hoe goed zou het zijn als hij ooknog kan voetballen. Dan speelde die waarschijnlijk niet bij psv.
 
edsock
 
3
13 juli 2017 om 03:15
Dit is een jongen die je in z'n kracht moet gebruiken en dat is de spits van de tegenstander afstoppen. Kan verder totaal niet voetballen maar dat is niet erg. Ben alleen wel bang dat met het wegvallen van Guardado er een probleem gaat ontstaan in de opbouw, het niveau van Hendrix qua passing is een stuk lager dan dat van Guardado waardoor de enige optie in de opbouw Luckassen is, zet hem vast en je bent aangewezen op de vleugels. Hoop maar dat Cocu er een oplossing voor vindt..
 
Boris19
 
1
13 juli 2017 om 08:26
Hendrix is juist heel goed in de passing. Zeker om de bal snel vooruit te spelen. Daarnaast positioneert hij zich vaak goed, waardoor hij altijd aanspeelbaar is. Zijn lange bal is wel iets minder dan die van Guardado.
 
binny
 
1
13 juli 2017 om 04:16
PSV moet die jongen nooit laten gaan, zal nu gewoon een basis speler zijn, alleen mag ik hopen voor PSV dat het niet zo is, Luckassen en Isimiat Mirin is gewoon niet een sterk genoeg centrum om de Eredivisie te winnen.
 
Ijsmuts
 
5
13 juli 2017 om 07:58
Ach, aan de start van vorig seizoen werden Botteghin en vdHeijden ook met de grond gelijk gemaakt. Ajax deed het met de te licht gewogen Viergever en de onbekende Sanchez. Met de juiste ondersteuning, gesloten linies en backs die hun taken serieus nemen (dus niet teveel Willems) lijkt me dat dit ook een serieuze kans verdient
 
JdW17
 
1
13 juli 2017 om 08:05
PSV zal nog wel een linksbenige CV halen hoor, kan me echt niet voorstellen dat ze met de Wijs als enige linksbenige CV het seizoen in gaan.
 
cabinessence
 
2
13 juli 2017 om 08:31
"de club uit de Ligue 1 wilde van zowel PSV als de verdediger zelf weten of een huur tot de mogelijkheden behoorde" Ik denk dat ze dat antwoord zelf ook al wel in hadden kunnen vullen. Waarom zou een club in hemelsnaam een basisspeler willen verhuren als ze daar vervolgens zelf weer een vervanger voor moeten gaan zoeken?
 
JdW17
 
0
13 juli 2017 om 09:59
Haha ja dat vroeg ik me ook al af, zou alleen aantrekkelijk kunnen zijn als ze een hele hoge huursom betalen maar dat lijkt me ook onwaarschijnlijk.